2014 Kasım Anneleri

ayşe dün yazdım ama farketmedin sanırım. bi mesaj yazmıştın ama tam anlayamadım yurtdışından alışverş mi yaptığından bahsetmiştin. ben yanlış anlamadıysam eğer
Ayyyy görmedim canım evet alibaba.com dan ama kıyafet felan değil emzik zinciri yapıyorum ben bunlardan canım bunların mazemelerinden sioariş verdim

tetanoz aşısı olacak arkadaşlar benim ilk dozda kolum hiç ağrımadı.ben yanımda buz götürdüm sağlık ocağına aşı yapılır yapılmaz koydum buzu koluma.aşı olduğumu unutuyodum bile sonraki günlerde. 2. doz da da aynını yapmayı düşünüyourm.

O
ya ben aslında pembe istiyodum ama odaya hiç uymıycak rengarenk olucak oda yoksa..
mecbur beyaz almam lazım...
O zaman beyazdan vazgecme canim prensesler de kurulsun icine cibinlik bence de çıkar gitsin gereksiz bişe
Hahha yaa ben sen doğurcaksan olur dedim
O değilde ben esas lohusayken daha 40 günü dolmadan hamile kalan çok gördüm..
Yaa iyide bu şey lohusayken yasak degil mi ben mi yanlış biliyorum? ?

Ayyyy görmedim canım evet alibaba.com dan ama kıyafet felan değil emzik zinciri yapıyorum ben bunlardan canım bunların mazemelerinden sioariş verdim Eki Görüntüle 1218027
anladııım ne şekermiş.. peki bi bilgin var mı ben amazon dan biberon emzik kyafet falan almak istiyorum sence alabilirmiyim yani gelir mi

kızlarrrr acil

bugün doktora gittim bebişim baş aşağı dönmüş. sizce normal mi, sürekli pozisyon değiştiriyor diyebiliyorum ama bilemedim şimdi.

evet tatlım benim de rahim ağızının sınırındaymış,ama henüz bir problem yaşamadım ben

Benimde muhtemel doğum tarihi iki kasim seninle aramızda 1 gün var banafa ekimin 20 leri gibi geliyo dogumum nedense genellikle içime doğan şeyler doğru çıkar

benim de 38 ci haftada doğacakmış gibi geliyor hep nedense :) bakalım tatlım,er ya da geç Allah'ım sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

O

O zaman beyazdan vazgecme canim prensesler de kurulsun icine cibinlik bence de çıkar gitsin gereksiz bişe

Yaa iyide bu şey lohusayken yasak degil mi ben mi yanlış biliyorum? ?

Beyaz aldık canım..
Evet dinen de yasak 40 gün ama dinlemeyenler oluyo işte..

doğru haklısın son 2 ayda sürmek lazımmış bende öyle hatırlıyorum...ama kesin bir bilgi almadım şimdiye kadar,acaba bir risk oluşturur mu erken doğum konusunda?
valla dıkkatlı surmek lazım yınede bence, cunku rahmınkasılmasına sebep verıomus ya

valla dıkkatlı surmek lazım yınede bence, cunku rahmınkasılmasına sebep verıomus ya
Bana doktor yok öyle bişey dedi yaaa..
Eczacıda kremi anlatırken göğsüne de sürceksin dedi
ben arada sürüyom valla çok kuruyo pul pul oluyo bepanten çatlak losyonu kullanıyorum...

valla bende netten okudugum kadarıyla bılıyorum, gogus ucunun uayrılması rahmın kasılmasına sebep verıyormus. bnm annemde der gogsune dıkkat et dıye hep

krem degılde dokunmak yapabılıyor ama dokunma var dokunma var

göğüs kremi mi

Bana doktor yok öyle bişey dedi yaaa..
Eczacıda kremi anlatırken göğsüne de sürceksin dedi
ben arada sürüyom valla çok kuruyo pul pul oluyo bepanten çatlak losyonu kullanıyorum...

bende korkuyorum işte :) dokunma var dokunma var lafına çok güldüm bu arada çooook haklısın

anladııım ne şekermiş.. peki bi bilgin var mı ben amazon dan biberon emzik kyafet falan almak istiyorum sence alabilirmiyim yani gelir mi
amazon diye site mi var canım hiç bilmiyorum ama yabancı yer olduğundan 20 güne anca geliyo ayrıyeten kargo çoknpahalı tutuyo 50-60 tl ücretsiz kargoysa olur uygun mu baya fiyatları

amazon diye site mi var canım hiç bilmiyorum ama yabancı yer olduğundan 20 güne anca geliyo ayrıyeten kargo çoknpahalı tutuyo 50-60 tl ücretsiz kargoysa olur uygun mu baya fiyatları
evet dünyaca ünlü bi site ebay gibi ücretsiz kargolu ürünleri var buradan alacağın ürünün üçtebiri fiyatı neredeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…