Canım bana dedin sanırım erken değil ya sonralarda nolcamız belli değil allah korusun erken doğum tehlikesi olur kalkma der doktor ağırlaşırız kıpırdayasımız gelmez yıkayıp ütüleyp çekmecesine sıralayayım acil bişey bile olsa hemen alır çıkarız sonuçta 30. Haftaya geldik[/QUOTE
Canım ütüledikten sonra çekmecede uzun süre kalcak ya toz olmazmı bişeylere sarxakmısın daha doğrusu nasıl yapcaksın merak ettim ben dün yıkıycaktım ama bu yüzden vazgeçtim
İzne ayrılmak istiyorum, doğum iznine :) tabi şartlar elverirse...günaydın canım merak ettim neden 32. haftayı düşünüyorsun sürekli
Balım ben klimalı yattım 1 ay salonda, koltuk çok rahatsızmış anlamamışım berbattım, sonra eşim çok dandik sesli bi vantilatör getirdi, onun vızz sesi bile bana ninni gibi geliyo şu an, esince uyuyabiliyosun. Kafamı kaldırınca yukarısı çok sıcak ama tam bedenime yönlendirince rahat oluyo. Tavsiye edilir.
Haklıs
haklısın canım ben çok pimpirikliyim ya hiç sevmiyorum bu huyumu ama böyleyim işte;-( polar derken şu peluş olanlardan mı yumuşacık hani
hmmmm güvendiğin biri varya ondan rahatdın tatlım sen benim bide küçük oğluş var annem ameliyatlı yoksa saolsun herşeyimi o yapıyodu ama bu bebişte iş başa düştü yavaş yavaş bitirmem lazım
Canım senin mesleğin neydi?İzne ayrılmak istiyorum, doğum iznine :) tabi şartlar elverirse...
rica ederim tatlım aklına takılan bişey olursa sor sor sor yardımcı olmaya çalışırım hmmm polarıda almalısın bence yumuşacık ve bebişin üstünde çok hafif oluyoTamam
tamam ozaman benimde çok takmama gerek yok sanırım ilk bebek ve tecrübesizlik olunca böyle oluyo insanisyan ve sana teşekkürler
canım ben çekmecelere dürüp koycam onların içine ilk başta küçük hurçlar varya onlardan koyuyorum sonra onun içine dürüp fermuarınıda kapatıp çekmeceyi kapatıyorum tamammmmmm
Al balım al vantilatör, ucuza da var pahalıya da, valla insanı deli de eder piskopat ta bu sıcak. Çaresine bakmak lazım. Koçtaş migros gibi büyük marketlerde 30 tl ye de var masa üstü. Benimki öyle, puf üstüne koydum estiriyom dötüme başıma.canım vantilatörümüz yok ama almamız lazım olmayacak böle..
Polis memuruyum :| Bürodayım. Ama masa başı da zor. Çalışmanın her türlüsü zordur herhalde hamilelikteCanım senin mesleğin neydi?
Polis memuruyum :| Bürodayım. Ama masa başı da zor. Çalışmanın her türlüsü zordur herhalde hamilelikteoyy oy.
bende hurç düşünmüştüm öyle yapayım sağolasınrica ederim tatlım aklına takılan bişey olursa sor sor sor yardımcı olmaya çalışırım hmmm polarıda almalısın bence yumuşacık ve bebişin üstünde çok hafif oluyo
canım ben çekmecelere dürüp koycam onların içine ilk başta küçük hurçlar varya onlardan koyuyorum sonra onun içine dürüp fermuarınıda kapatıp çekmeceyi kapatıyorum tamammmmmm
İşte bu konu netliğe kavuşmadı. O yüzden benim de ayrılıp ayrılamayacağım kesin değil. Annem gelecek haftaya. Oturup konuşcaz. Farklı illerde yaşıyoruz. O yüzden düzenini bırakıp bize yerleşmesi lazım. Keza babamın da annemden ayrı kalmasına gönlüm razı olmaz. Annem tamam derse bu soruna, doğum izninin arkasına bir veya iki heyet alırım diyorum. Sonra iş başı. Tabi bir de ödemelerimize bağlı. Mesela şubat da bir kredi ödememiz bitiyor. Eğer biz tek maaş geçinebileceğimize kanaat getirirsek işte o zaman annemin cevabı önemli olmaz, ben ücretsiz izne ayrılırım. En çok istediğim de buu...
Evet canım haklısın valla bu karınlarla zor peki doğumdan sonra napcaksın 2 ay kalıyo malum bende 32 de ayrılmk istyrum ama doğumdan sonrası düşündürüyo beni
bende ücretsiz izne ayrılmk istyrm ama dediğin gibi krediler izin vermiyor malesef 2 aylık bebeğide eve nasıl bırakıp gidicem hiç bilmiyorum Allah bi kolaylık verir inşİşte bu konu netliğe kavuşmadı. O yüzden benim de ayrılıp ayrılamayacağım kesin değil. Annem gelecek haftaya. Oturup konuşcaz. Farklı illerde yaşıyoruz. O yüzden düzenini bırakıp bize yerleşmesi lazım. Keza babamın da annemden ayrı kalmasına gönlüm razı olmaz. Annem tamam derse bu soruna, doğum izninin arkasına bir veya iki heyet alırım diyorum. Sonra iş başı. Tabi bir de ödemelerimize bağlı. Mesela şubat da bir kredi ödememiz bitiyor. Eğer biz tek maaş geçinebileceğimize kanaat getirirsek işte o zaman annemin cevabı önemli olmaz, ben ücretsiz izne ayrılırım. En çok istediğim de buu...
klima da var eski bir vantilatör de ama hep karşısında da durulmuyor be canım.. ayrıca sıcaktan mı bebekten mi ne nefes almakta zorlanıyorm sanki tıkanıp nefessiz kalıcam gibi geliyor fıttırmak üzereyimAl balım al vantilatör, ucuza da var pahalıya da, valla insanı deli de eder piskopat ta bu sıcak. Çaresine bakmak lazım. Koçtaş migros gibi büyük marketlerde 30 tl ye de var masa üstü. Benimki öyle, puf üstüne koydum estiriyom dötüme başıma.
Al balım al vantilatör, ucuza da var pahalıya da, valla insanı deli de eder piskopat ta bu sıcak. Çaresine bakmak lazım. Koçtaş migros gibi büyük marketlerde 30 tl ye de var masa üstü. Benimki öyle, puf üstüne koydum estiriyom dötüme başıma.
aaa kızıma bir adaş daha çıktıKızlar bakın üsteki 2 ürün müşterimin alttaki minnak kuzım defneninEki Görüntüle 1221277
tatlım ben park yatak kullanacağım o yüzden peluş olanlardan aldım iki tane hepsi akrilik evet o yzden üzerine pamuk nevresim geçir bende öyle yapıcammDÜN YAZMIŞTIM KIzLAR ARADA KAYNADı YORuMlArınızı BEKLİYORUMKızlaarr ya şimdide battaniye derdine düştüm çok kararsızım size sorayım dedim bebek baytaniyelerine bakınca çoğu polyester veya akrilik ama bu kumaşlarda çok zararlı malum taç ve özdileğinkiler de bu iki kumaştan yapılmış ben pamuk istiyorum ondada sadece triko var oda english home da pek beğenmedim de napsam karar veremedim siz naptınız nasıl battaniyeler aldınız bebeklerinize peluş olanlar için soruyorum bana yardım edin
bende masa başındayım gerçekten zor bebek birde hareketliyse rahatsız oluyor insan birde oturmaktan ayaklarım şişiyorPolis memuruyum :| Bürodayım. Ama masa başı da zor. Çalışmanın her türlüsü zordur herhalde hamilelikteoyy oy.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?