2014 Kasım Anneleri

Canım

canım vantilatörümüz yok ama almamız lazım olmayacak böle..

Haklıs

haklısın canım ben çok pimpirikliyim ya hiç sevmiyorum bu huyumu ama böyleyim işte;-( polar derken şu peluş olanlardan mı yumuşacık hani

canım evet yumuşacık olanlardan aldımmm..

anladım canım..annedene geçmiş olsun kuzucum..

Tamam

tamam ozaman benimde çok takmama gerek yok sanırım ilk bebek ve tecrübesizlik olunca böyle oluyo insan isyan ve sana teşekkürler
rica ederim tatlım aklına takılan bişey olursa sor sor sor yardımcı olmaya çalışırım hmmm polarıda almalısın bence yumuşacık ve bebişin üstünde çok hafif oluyo

canım ben çekmecelere dürüp koycam onların içine ilk başta küçük hurçlar varya onlardan koyuyorum sonra onun içine dürüp fermuarınıda kapatıp çekmeceyi kapatıyorum tamammmmmm

canım vantilatörümüz yok ama almamız lazım olmayacak böle..
Al balım al vantilatör, ucuza da var pahalıya da, valla insanı deli de eder piskopat ta bu sıcak. Çaresine bakmak lazım. Koçtaş migros gibi büyük marketlerde 30 tl ye de var masa üstü. Benimki öyle, puf üstüne koydum estiriyom dötüme başıma.

Polis memuruyum :| Bürodayım. Ama masa başı da zor. Çalışmanın her türlüsü zordur herhalde hamilelikte oyy oy.
Evet canım haklısın valla bu karınlarla zor peki doğumdan sonra napcaksın 2 ay kalıyo malum bende 32 de ayrılmk istyrum ama doğumdan sonrası düşündürüyo beni

Bende
bende hurç düşünmüştüm öyle yapayım sağolasın

Evet canım haklısın valla bu karınlarla zor peki doğumdan sonra napcaksın 2 ay kalıyo malum bende 32 de ayrılmk istyrum ama doğumdan sonrası düşündürüyo beni
İşte bu konu netliğe kavuşmadı. O yüzden benim de ayrılıp ayrılamayacağım kesin değil. Annem gelecek haftaya. Oturup konuşcaz. Farklı illerde yaşıyoruz. O yüzden düzenini bırakıp bize yerleşmesi lazım. Keza babamın da annemden ayrı kalmasına gönlüm razı olmaz. Annem tamam derse bu soruna, doğum izninin arkasına bir veya iki heyet alırım diyorum. Sonra iş başı. Tabi bir de ödemelerimize bağlı. Mesela şubat da bir kredi ödememiz bitiyor. Eğer biz tek maaş geçinebileceğimize kanaat getirirsek işte o zaman annemin cevabı önemli olmaz, ben ücretsiz izne ayrılırım. En çok istediğim de buu...

Be
bende ücretsiz izne ayrılmk istyrm ama dediğin gibi krediler izin vermiyor malesef 2 aylık bebeğide eve nasıl bırakıp gidicem hiç bilmiyorum Allah bi kolaylık verir inş

klima da var eski bir vantilatör de ama hep karşısında da durulmuyor be canım.. ayrıca sıcaktan mı bebekten mi ne nefes almakta zorlanıyorm sanki tıkanıp nefessiz kalıcam gibi geliyor fıttırmak üzereyim

AYY BU AKŞAM BAKALIM BARİ BİR HAL ÇARESİNEE

tatlım ben park yatak kullanacağım o yüzden peluş olanlardan aldım iki tane hepsi akrilik evet o yzden üzerine pamuk nevresim geçir bende öyle yapıcamm

[QUOTEubbaa, post: 36550252, member: 466164"]Kizlar bugün alışveriş yaptik oglusumla bakin cicilerimizeeeEki Görüntüle 1221046 [/QUOTE]

Cnm uni babynin ıslak mendili mi o?ben dun aksam netten sipariş verdim.24 lu olandan 94 TL flandi.sen ne kadara aldın? Bide uyku setininin fiyatı na kadar cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…