- 29 Ağustos 2013
- 2.049
- 3.001
- 448
Doktorlar 1 sene diyor. Tabi evlenir evlenmez de gidip bir muayeneden geçsen olurdu. sen git bence. tahlillerini yaptır. Adetinin 2. veya 3. günü gitmen gerek.Kızlar kasımda evlendim hiçbir ekstra yöntem kullanmadan ilkel yollarla korundum, nisandan beridir korunmuyoruz ama çocuk olsun diye de birşey yapmıyoruz, olursa olsun olmazsa olmaz havasındayım su an da, Allah en iyi zamanı ayarlar dedik böyle karar aldık nisandan beridir böyle 5 aydır yok yani ne kadar beklemek lazım doktora gitmek için olmadı diye 6 ay bir sene kadarmı
Kuzenin doğru demiş.Kuzenim bebek istediğin zaman önce kadın doğumcuya git genel bir kontrol yaptır ve bilgi al dedi, öyle gelişi güzel hamile kalma dedi, kendi çocuk gelişim okudu.Bu şart mı peki. Birde ben doğum kontrol yöntemlerinden korkuyorum zararlı falan diyorlar hiç kullanmak istemedim kullanmadım da..geçmiş olsun sanada canım bebek işi streslı be bekleme süreci yıpratıcı iki kuzenimde 7 sene beklediler
2 ayrı ilaç ağır olmuyor muselam kızlar ben idrar yolu enfeksiyonuyla uğraşıyorum bu aralar..2 tane ayrı antibiyotik kullanıyorum maalesefakıntılarınızı ihmal etmeyin erken doğum sebebi oluyormuş iltihap..öperim hepinizi çok çok
canım görüp mü alıyorsun, internetten mi alıyorsun bilmiyorum. Bu modelden bi arkadaşım internetten aldı, markasını hatırlamıyorum ama gelince hiç beğenmedi kumaşı falan naylon gibi çok sesli demişti iade etti.http://www.hepsiburada.com/liste/pr...el&wt_rt=criteo.active.kategori-genel.product
sizce bu park yatak nasıl arkadaşlar? hiçbirini beğenemiyorum ahşap beşik de almak istemiyorum bu içime sindi gibi siz ne dersiniz? Eki Görüntüle 1221633
tabiki canım yazarım mutlaka sanaCanım
doktora gidince banada haber verirmisin izlenimlerini ona göre bende düşneyim zaten ebru hanımda gidiyor
Bizde burda görmüştük zaten canımhttp://www.hellobaby.com.tr/Besik/S...-Otomatik-Sallanan-Elektrikli-Besik-Mavi.aspx bak buda siteden bakmak istersen
aynısını bende beğendim oda yaptım ama ayrı zamandada beşik almak istiyorum ben çok beğendim benim aklımdakide bu hatta bugunlerde siparişini vericemhttp://www.hepsiburada.com/liste/pr...el&wt_rt=criteo.active.kategori-genel.product
sizce bu park yatak nasıl arkadaşlar? hiçbirini beğenemiyorum ahşap beşik de almak istemiyorum bu içime sindi gibi siz ne dersiniz? Eki Görüntüle 1221633
Canim az evvel doktora sordum o agrilari normal dedi bebek büyüyor ve rahim aciliyor dediKızlar yürüyünce rahmimde ağrı oluyo neden acaba normalim?
Canim biz esimle karar verdikyaaa arkadaşlar erkek bebeğimiz olucak ama hala isim bulamadık çok kararsızım sizler karar verdinizmi
evet benim benim bebeğimin ismi yekta olcak inşAllahyaaa arkadaşlar erkek bebeğimiz olucak ama hala isim bulamadık çok kararsızım sizler karar verdinizmi
Bizde burda görmüştük zaten canım
aynısını bende beğendim oda yaptım ama ayrı zamandada beşik almak istiyorum ben çok beğendim benim aklımdakide bu hatta bugunlerde siparişini ve]
Canım çok kullanışlı ama hem yaz içinde ideal cibinlikli olduğu için sinek böcek yicemiyo
perilikaya da canımkırkayak parkı civarında oturuyoruz. sizinkiler nerde oturuyorlar
bizimde oğlumuz olacak inşallah ama sürekli değişiyor o isimler. kaç tane karar verip vazgeçtik. İnşallah doğuncaya kadar veririz bi karar. Şu an mete ya da çağrı düşünüyoruz.yaaa arkadaşlar erkek bebeğimiz olucak ama hala isim bulamadık çok kararsızım sizler karar verdinizmi
efsunkarr ben de bu konuda arştırma yapıyorum ama ben bir sürü model gördüm izledim bence çok da güzel diil şöyleki aynı tarz ürün gittigidiyor da daha uygun üstelik orada bu fiyata yatak da hediye ve daha şıkları da var bence braz daha incele derim benim düşüncem bu sen daha iyi bilirsin tabihttp://www.hepsiburada.com/liste/pr...el&wt_rt=criteo.active.kategori-genel.product
Aacak çok şaşırdım çok yaygın dildr yekta ismi ama bizde oğluşuma yekta düşünüyoruz yada kerem:) canm yektayı tekmi yoksa bi isim daha düşünüyomusunz yanınaevet benim benim bebeğimin ismi yekta olcak inşAllah
Canim bende gebelik onceside fıtık vardi internette bi kac egzersiz hareketi var ben her agrida onlari uyguluyorum zaten hamilelik de bel agrisini tetikliyorKadın doğumamı çıkcam hangi bölüme gitmem gerek canım
Karar verdiğimizi düşünüyorum ama bugün eşim karnıma bakıp 'oğluuumm adın ne olsn senin' diye seslendi. Deli ediyor beni bu konuda. Adam kararsız ben napayım yaa. Oysa kaç kez Alperen diye konuştuk ama bilemiyorumyaaa arkadaşlar erkek bebeğimiz olucak ama hala isim bulamadık çok kararsızım sizler karar verdinizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?