2014 Kasım Anneleri

Doktorlar 1 sene diyor. Tabi evlenir evlenmez de gidip bir muayeneden geçsen olurdu. sen git bence. tahlillerini yaptır. Adetinin 2. veya 3. günü gitmen gerek.

Kuzenin doğru demiş.
2 ayrı ilaç ağır olmuyor mu
bende de malesef bitmeyen enfeksiyon var. bugün ilaç tedavimin 8. günü. yarın kültür yaptırcam bakalım temizlendi mi enfeksiyon...

canım görüp mü alıyorsun, internetten mi alıyorsun bilmiyorum. Bu modelden bi arkadaşım internetten aldı, markasını hatırlamıyorum ama gelince hiç beğenmedi kumaşı falan naylon gibi çok sesli demişti iade etti.

Bebeğim yine gostermedi kendini sadece kulağını gorebildik yuz ustu yatiyordu yuzu benim icime dogru donuktu hevesle gittim yine göremedim

Bizde burda görmüştük zaten canım
aynısını bende beğendim oda yaptım ama ayrı zamandada beşik almak istiyorum ben çok beğendim benim aklımdakide bu hatta bugunlerde siparişini vericem

yaaa arkadaşlar erkek bebeğimiz olucak ama hala isim bulamadık çok kararsızım sizler karar verdinizmi

yaaa arkadaşlar erkek bebeğimiz olucak ama hala isim bulamadık çok kararsızım sizler karar verdinizmi
bizimde oğlumuz olacak inşallah ama sürekli değişiyor o isimler. kaç tane karar verip vazgeçtik. İnşallah doğuncaya kadar veririz bi karar. Şu an mete ya da çağrı düşünüyoruz.

efsunkarr ben de bu konuda arştırma yapıyorum ama ben bir sürü model gördüm izledim bence çok da güzel diil şöyleki aynı tarz ürün gittigidiyor da daha uygun üstelik orada bu fiyata yatak da hediye ve daha şıkları da var bence braz daha incele derim benim düşüncem bu sen daha iyi bilirsin tabi

Kizlar bende yine bulantilar başladı bastaki gibi bide bisey sorucam hala klozet kullanmayan var mi ben artik temizleyemiyorum sanki karnim cok katlaniyo siz ne yapiyosunuz((

Kadın doğumamı çıkcam hangi bölüme gitmem gerek canım
Canim bende gebelik onceside fıtık vardi internette bi kac egzersiz hareketi var ben her agrida onlari uyguluyorum zaten hamilelik de bel agrisini tetikliyor istersen onlari bi dene doktora gidene kadar cok fazla zorlamadan bi kac hareket o an faydasizz gibi gelebilir sana ama benim tüm agrilarimi aliyor bi dene istersen

Karar verdiğimizi düşünüyorum ama bugün eşim karnıma bakıp 'oğluuumm adın ne olsn senin' diye seslendi. Deli ediyor beni bu konuda. Adam kararsız ben napayım yaa. Oysa kaç kez Alperen diye konuştuk ama bilemiyorum

Kızlar ben lohusa terliğimi ve tacımı kendim yapmaya karar verdim ama bi türlü o puf terliklerden bulamadım sade olanları hani süslemek için yapanlar vardı burda nerden aldınız bi yardımcı olsanız netten olursa daha iyi olur

Merhaba guzel anne adaylari :) ben 2013 temmuz annesiyim. Heyecaninizi cok iyi anliyorum :) Umarim hamileliginiz iyi geciyordur. Bi arkadasim yeni dogum yapti erken dogum yaptigi icin elinde mustela catlak onleyici krem kalmis benden rica etti bende buraya yazayim dedim. Cok uygun fiyata verecek almak isteyenler benimle irtibata gecebilirmi? Mail adresi vermek yasakmi bilmiyorum ama ihtiyaci olanlar icin cok uyguna verecek. Mail adresim hanife2204@hotmail

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…