[/QUOTE]İnşallah canım inşallah. Benim tokluk şekerim de yüksekti şeker yüklemesinden 1 gün önce. Ama şimdi normale döndü. Ben zaten pilav makarna pek tüketmiyorum, haftada 1 kez makarna belki. Meyveden ve tatilde yediğim keklerden oldu biliyorumHamurişi yemedim o günden beri, meyveyi de 1 porsiyona indirdim, tokluk şekerim de hemen düştü walla. Zaten doktor da diyet yap demedi, sadece biraz dikkat et dedi.
Ben normalde kabızlık sorunu yaşayan biriydim, ama demir kullanmaya başladığımdan beri yaşamıyorum, çok ilginç ki bende ters etki yaptı:) günde 1 içiyordum, hatta haftasonları içmiyordum, hemen o 2 günde farkediyordu tuvalet düzenim Şimdi bir gün günde 2 kez, 2 gün günde 1 kez olacak şekilde 1 miktar arttırdı demiri.
Magnezyumu ne kadar içiyorsun. Bana 1 kutu içip bırakabilirsin demişti, ama ben sadece kramplarım olduğu zaman birkaç gün içiyorum, kramplarım geçince ara veriyorum yine, çünkü midem çok rahatsız oluyor
Sen baya işler halletmişsin maşallah ne güzel, darısı başıma :)
Oda takımını, uyku setini fln nereden beğendin? Daha benim çoook işim var çok, ama ağustosu bitirmeye çalışıyorum. Eylülde başlamam lazım artık benimde..
Ben de bebek şekerini hastane süslerini fln doğum iznindeyken yaparım heralde.
Bu arada nil nerelerde, hiç göremedim onu. Dönmedi mi daha tatilden?
çok cici, ben de alacağım bu tarz bir şey, butik bebede bir tane beğenmiştim, üzerinde yelkenli fln vardı, bir daha görürsem onu alıcam ben de
canım marketlerde satılıyor tek kullanımlık külot markasının adı depend
Hasta bezi yerine mi o alinacak?
Korkusu yetiyor insana işte Allahın izniyle bişey olmamıştır zaten olsaydı şimdiye kadar belli ederdi kendini hiç takma kafana artık canım sabahı düşünme sen bak öğlen oldu ne yiyeceğini düşün, işlere yoğunlaş bence bununla gelip geçsin inşallah hıııı kaplumbağa gibi yürü bir de :)
Sukur canim venim icin rahat etsin doktorun dedigi.gibi bebek.kac katmanla guvende pamuk ipligine bagli deil icin rahat olsum minigim sen tedirgin oldigun icin guclu hareket etmiyor cikolata ye meyve suyu ic sakin bir ortamda hemen baslar kuzun hareket etmeye annesi cok cok gecmis olsun bebgini korusun RABBIM
kızlar size birşey sorucammm...
toplanın bakem çevreme..
şimdi kuzenimin düğünü vardı benden bindallımı istemişti..o zamanlar ben hürrem tacı yanında birde kendime şu taçtan almıştım hatıra olsun diye ve hiç takmadım..bu tacın kırmızısı yalnız..diyorumki tülünü çıkarsam lohusa tacı olarak kullansam ne olur sizce..
Eki Görüntüle 1223095
hımmm bakmadım canım ama marketlerde varsa daha iyi alırım 1 kutu..kullanırım şekerim
Kızlarrr ben sabahları yürüyüş olsun diye işe yürüyerek geliyordum ya bu sabah kötü bişi oldu...İşe gelmeme az kalmıştı ki düştümmmmmm... Önce dizlerimin üstüne güm diye düştüm ellerimle tutayım kendimi dedim sonra da kollarım güçsüz kaldı onlar da açıldı bi de çenemi çarptım yere... Ellerim soyuldu bi parmağımın ucu kanıyor şu an hala.. Çenem de dizlerim de sızlıyor... Derdim sızı değil bebeğime bişi olmuş mudur şu an deli olucam
Kızlarrr ben sabahları yürüyüş olsun diye işe yürüyerek geliyordum ya bu sabah kötü bişi oldu...İşe gelmeme az kalmıştı ki düştümmmmmm... Önce dizlerimin üstüne güm diye düştüm ellerimle tutayım kendimi dedim sonra da kollarım güçsüz kaldı onlar da açıldı bi de çenemi çarptım yere... Ellerim soyuldu bi parmağımın ucu kanıyor şu an hala.. Çenem de dizlerim de sızlıyor... Derdim sızı değil bebeğime bişi olmuş mudur şu an deli olucam
Sagol canım, daha iyilerinide szlere nasip etsin.iyi bir gelecek icin benimde iş bulmam şart,belki de bebegim ugurlu gelir. Iş bulurum.. babaannesi bakacak ben is bulursam,cok hevesli cunku.. :) inşallah saglikli ve hayirli bebekler olurlar :))Heh işteee bunları anlat bizeAllah razı olsun hepsinden. Aldıklarını da gördüm. Çok güzeller. Hele o salıncak
Bak ne güzel kira derdiniz de yok. Ben işe devam edeceğim gibi görünüyor ama yapacak nir şey yok. Yavruya güzel bir gelecek sağlamak için hepsi. Ananesi de bakmaya razı oldu mu tamamdır bu iş
Ne güzel artk bir arabanız da var. Bu çok lazım bebekli aileye. Allah daha güzellerini de iyilerini de nasip etsin inşallahAllah olmayanlara da versin.
Çok geçmiş olsun canım. Allah korusun bebeğini ve seni. Sen ve bebeğin iyisinizdir inşallah.
evet canım çok rahat oluyo heleki normal doğumsa bende almıştım kendime ama sezeryan olunca kullanamadım sonda olduğu için normal hasta bezi istediler ve bolca onu taktılar sondanın üzerine sonra kullanayım dedim ama hemşire olmaz dedi dikişlerin hava alıp.kuruması lazım dedi onun beli yüksek oluyo baya elimde bir paket duruyo hattahayır canım çamaşır giyip kan olacak edecek yaa..onun yerine pedle birlikte tak onunla at maksatlı..
hastanede rahat oluyor diyorlar..
evet canım ben sezeryan oldum bebişim çok güzel emiyodu ama sürekli ağlıyodu ben de emzirip durdum 3 gün geçti bu şekilde sonra hemşire bi sağın bakalım sütünüzü dedi be bir çay kaşığı sütüm çıktı kuzucum 3 gündür açmış hemen mama alıp kaç kaşığıyla vermiştik öyle bi iştahla yeyip uyudu ki saatlerce aç kalmış yavrum diye ağlamıştım şimdi hemen pompa götürcem yanımda bebek güçsüz oluyo emerken yoruluyo pompayla sağıp arada ağzına veririm kendi sütümde ama normal doğumda anında geliyo diyolar bide çantanuzda lactamil veya humana bulunsun kızlar benden size bi tavsiyekızlar bi arkadaşım bebek doğduktan yaklaşık dört gün sonra sütünün geldiğini mama verdiğini söyledi bu nasıl oluyor herkeste aynı mıdır ?
Anladim canim, internetten de baktim zaten.. bu arada ben begendim taci.hayır canım çamaşır giyip kan olacak edecek yaa..onun yerine pedle birlikte tak onunla at maksatlı..
hastanede rahat oluyor diyorlar..
evet canım çok rahat oluyo heleki normal doğumsa bende almıştım kendime ama sezeryan olunca kullanamadım sonda olduğu için normal hasta bezi istediler ve bolca onu taktılar sondanın üzerine sonra kullanayım dedim ama hemşire olmaz dedi dikişlerin hava alıp.kuruması lazım dedi onun beli yüksek oluyo baya elimde bir paket duruyo hatta
evet canım ben sezeryan oldum bebişim çok güzel emiyodu ama sürekli ağlıyodu ben de emzirip durdum 3 gün geçti bu şekilde sonra hemşire bi sağın bakalım sütünüzü dedi be bir çay kaşığı sütüm çıktı kuzucum 3 gündür açmış hemen mama alıp kaç kaşığıyla vermiştik öyle bi iştahla yeyip uyudu ki saatlerce aç kalmış yavrum diye ağlamıştım şimdi hemen pompa götürcem yanımda bebek güçsüz oluyo emerken yoruluyo pompayla sağıp arada ağzına veririm kendi sütümde ama normal doğumda anında geliyo diyolar bide çantanuzda lactamil veya humana bulunsun kızlar benden size bi tavsiye
o zaman doğumdan sonra marketten alınır deyip almamakmı lazım canım..
normal sezeryan son ana kadar belli olmaz ççünkü
o zaman doğumdan sonra marketten alınır deyip almamakmı lazım canım..
bence normal hasta bezi alın koyun çantanıza o her ikisi içinde uyguno zaman doğumdan sonra marketten alınır deyip almamakmı lazım canım..
bence normal hasta bezi alın koyun çantanıza o her ikisi içinde uygun
anladım üzücü olmuş iyiki araştırmışım çok teşekkür ederimevet canım çok rahat oluyo heleki normal doğumsa bende almıştım kendime ama sezeryan olunca kullanamadım sonda olduğu için normal hasta bezi istediler ve bolca onu taktılar sondanın üzerine sonra kullanayım dedim ama hemşire olmaz dedi dikişlerin hava alıp.kuruması lazım dedi onun beli yüksek oluyo baya elimde bir paket duruyo hatta
evet canım ben sezeryan oldum bebişim çok güzel emiyodu ama sürekli ağlıyodu ben de emzirip durdum 3 gün geçti bu şekilde sonra hemşire bi sağın bakalım sütünüzü dedi be bir çay kaşığı sütüm çıktı kuzucum 3 gündür açmış hemen mama alıp kaç kaşığıyla vermiştik öyle bi iştahla yeyip uyudu ki saatlerce aç kalmış yavrum diye ağlamıştım şimdi hemen pompa götürcem yanımda bebek güçsüz oluyo emerken yoruluyo pompayla sağıp arada ağzına veririm kendi sütümde ama normal doğumda anında geliyo diyolar bide çantanuzda lactamil veya humana bulunsun kızlar benden size bi tavsiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?