2014 Kasım Anneleri

[/QUOTE]

Magneyumu magnorm kullanıyorum akşam yemekten sonra gece rahat olayım diye tadı benim hoşuma gitti portakallı
2 hafta sonra kontrolüm o zaman doktor ne diyecek bakalım
nilin geçen yazdı gördüm izni daha bitmemiş evdeydi o yüzden giremiyor sanırım
bebek odası moremo ayşen bebe falan baktım en son çarşıda altıntopun az aşağısında belis diye bi mağaza var
büyüyen beşik ve dört çekmeceli komodin 1.000-tl civarında oradan alıcam dolap ihtiyacım yok gömme dolabım var bebek odasında hepsi beyaz olacak
içinede http://www.funnababy.com/urun/bebek-odasi-tekstili/uyku-seti/train/1301-uyku-seti-80x140-cm bu serinin uyku seti+perde+tavan lambasını alıp birde beyaz halı attım mı tamamdır inş

kızlar size birşey sorucammm...
toplanın bakem çevreme..
şimdi kuzenimin düğünü vardı benden bindallımı istemişti..o zamanlar ben hürrem tacı yanında birde kendime şu taçtan almıştım hatıra olsun diye ve hiç takmadım..bu tacın kırmızısı yalnız..diyorumki tülünü çıkarsam lohusa tacı olarak kullansam ne olur sizce..

kızlar bi arkadaşım bebek doğduktan yaklaşık dört gün sonra sütünün geldiğini mama verdiğini söyledi bu nasıl oluyor herkeste aynı mıdır ?

Düşündükçe panik olmamak elde değil o yüzden düşünmüyorum canım en azından çabalıyorum... Elim kulağım gözüm bebeğimde

Yemeğimi yedim birazdan çikolata yicem bebeğimi dinlicem canım.. Sağol Rabbim ruh üflediği canlarımızı bizlere bağışlasın...

bence gayet güzel olur benim aldığım da süslü püslü valla

hımmm bakmadım canım ama marketlerde varsa daha iyi alırım 1 kutu..kullanırım şekerim

bunu alırsak ped ve külota gerek yok zaten külot gibi giyiliyor canım

Çok geçmiş olsun canım. Allah korusun bebeğini ve seni. Sen ve bebeğin iyisinizdir inşallah.

Sagol canım, daha iyilerinide szlere nasip etsin.iyi bir gelecek icin benimde iş bulmam şart,belki de bebegim ugurlu gelir. Iş bulurum.. babaannesi bakacak ben is bulursam,cok hevesli cunku.. :) inşallah saglikli ve hayirli bebekler olurlar :))

hayır canım çamaşır giyip kan olacak edecek yaa..onun yerine pedle birlikte tak onunla at maksatlı..
hastanede rahat oluyor diyorlar..
evet canım çok rahat oluyo heleki normal doğumsa bende almıştım kendime ama sezeryan olunca kullanamadım sonda olduğu için normal hasta bezi istediler ve bolca onu taktılar sondanın üzerine sonra kullanayım dedim ama hemşire olmaz dedi dikişlerin hava alıp.kuruması lazım dedi onun beli yüksek oluyo baya elimde bir paket duruyo hatta

kızlar bi arkadaşım bebek doğduktan yaklaşık dört gün sonra sütünün geldiğini mama verdiğini söyledi bu nasıl oluyor herkeste aynı mıdır ?
evet canım ben sezeryan oldum bebişim çok güzel emiyodu ama sürekli ağlıyodu ben de emzirip durdum 3 gün geçti bu şekilde sonra hemşire bi sağın bakalım sütünüzü dedi be bir çay kaşığı sütüm çıktı kuzucum 3 gündür açmış hemen mama alıp kaç kaşığıyla vermiştik öyle bi iştahla yeyip uyudu ki saatlerce aç kalmış yavrum diye ağlamıştım şimdi hemen pompa götürcem yanımda bebek güçsüz oluyo emerken yoruluyo pompayla sağıp arada ağzına veririm kendi sütümde ama normal doğumda anında geliyo diyolar bide çantanuzda lactamil veya humana bulunsun kızlar benden size bi tavsiye

o zaman doğumdan sonra marketten alınır deyip almamakmı lazım canım..
normal sezeryan son ana kadar belli olmaz ççünkü

anladım üzücü olmuş iyiki araştırmışım çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…