2014 Kasım Anneleri

İnşallah canım inşallah. Benim tokluk şekerim de yüksekti şeker yüklemesinden 1 gün önce. Ama şimdi normale döndü. Ben zaten pilav makarna pek tüketmiyorum, haftada 1 kez makarna belki. Meyveden ve tatilde yediğim keklerden oldu biliyorum Hamurişi yemedim o günden beri, meyveyi de 1 porsiyona indirdim, tokluk şekerim de hemen düştü walla. Zaten doktor da diyet yap demedi, sadece biraz dikkat et dedi.
Ben normalde kabızlık sorunu yaşayan biriydim, ama demir kullanmaya başladığımdan beri yaşamıyorum, çok ilginç ki bende ters etki yaptı :) günde 1 içiyordum, hatta haftasonları içmiyordum, hemen o 2 günde farkediyordu tuvalet düzenim Şimdi bir gün günde 2 kez, 2 gün günde 1 kez olacak şekilde 1 miktar arttırdı demiri.
Magnezyumu ne kadar içiyorsun. Bana 1 kutu içip bırakabilirsin demişti, ama ben sadece kramplarım olduğu zaman birkaç gün içiyorum, kramplarım geçince ara veriyorum yine, çünkü midem çok rahatsız oluyor
Sen baya işler halletmişsin maşallah ne güzel, darısı başıma :)
Oda takımını, uyku setini fln nereden beğendin? Daha benim çoook işim var çok, ama ağustosu bitirmeye çalışıyorum. Eylülde başlamam lazım artık benimde..
Ben de bebek şekerini hastane süslerini fln doğum iznindeyken yaparım heralde.
Bu arada nil nerelerde, hiç göremedim onu. Dönmedi mi daha tatilden?

arkadaşlar, şu kundağı buldum, ne dersiniz kullanışlı olur mu annem ısrarla kundaksız bebek olmaz diyor

http://www.butikbebe.com/Urun/kids-home/bebecixkundak70x100-cmpembe,UK_1098707.html#.U_WvpGMvk74
çok cici, ben de alacağım bu tarz bir şey, butik bebede bir tane beğenmiştim, üzerinde yelkenli fln vardı, bir daha görürsem onu alıcam ben de [/QUOTE]

Ne yazık ki almadım ben bişey canım.

Sukur canim venim icin rahat etsin doktorun dedigi.gibi bebek.kac katmanla guvende pamuk ipligine bagli deil icin rahat olsum minigim sen tedirgin oldigun icin guclu hareket etmiyor cikolata ye meyve suyu ic sakin bir ortamda hemen baslar kuzun hareket etmeye annesi cok cok gecmis olsun bebgini korusun RABBIM

40ı cikmadan gelenleri anlamam, tamam teyzen, halan gelir mesela, knu komsu gelmemeli, neyseki annem ve k.validem var. Gelenlere onlr hzmet edicek, zaten lokum ,cikolata ve kaynar ikram edilir herhalde. Aslnda dolaba börek falan sarip atacaktım ama. Firsat olmadi.

Korkusu yetiyor insana işte Allahın izniyle bişey olmamıştır zaten olsaydı şimdiye kadar belli ederdi kendini hiç takma kafana artık canım sabahı düşünme sen bak öğlen oldu ne yiyeceğini düşün, işlere yoğunlaş bence bununla gelip geçsin inşallah hıııı kaplumbağa gibi yürü bir de :)

Pozitif olmak daha ayri bi guzel.. Çok haklısın , Rabbim saglik versin,gerisi teferruat. :)

canım tek kullanımlık külot olarak depend olandan mı alıcaksın acaba ??

canım sünger düşünmüyorum zaten onun gibi bişey dedim,ama tam karar veremiyorum nasıl birşey alsam diye :S
alkol göbek bağının etrafını silmek için canım düşeseye kadar siliniyormuş galiba ya öyle duydum

ben dalan roxy aldım deterjan,ama gerekirse sıvı da alırım dalinin canım

evet kızlar artıık çıkın başlayın yaw alışverişlere, :)

Canım hiç üzülme gerek yok bence büyüdüğünde kendi seçer odasını zevkine göre bebişin:)

Pozitif olmak daha ayri bi guzel.. Çok haklısın , Rabbim saglik versin,gerisi teferruat. :)
Sen de pozitif ol ama lütfen :) eve gidip ılık duş alıyorum. Sonra uzanıp yakışıklımla konuşuyorum. Onu ne kadar çok sevdiğim uzun uzun anlatıyorum. Sakın beni bırakma diye sıkı sıkı tembihliyorum. Okşuyorum başını, ayaklarını. Daha neler neler. :)
Olan şeyleri, yaptıklarımı anlatıyorum ona. Hiç olumsuzdan bahsetmiyorum. Oma beşik alamadığımızı değil de onu koynumda, babası ile aramda yatıracağımı söylüyorum :) eminim çok mutlu oluyor

oyy kızlar yemek yedim geldim yandımm yaa..bugün yine çok sıcakkk
kundak almıcam ben çünkü fermuarlı battaniye aldım gerek görmüyorum ama cidden çok şekerler yaa..pembiş olunca daha güzel göründü gözümeee

Harikasın canım. Bende pozitifim aslinda ama kusursuz olsun istiyor gönül.. Ama durumlar ortada, bugunume sukur,kira ödemiyoruz, kira öder gibi ev sahibi oluyoruz. Aileler destek.. k.babam iyi kötu ayagimizi yerden kesecek araba aliyor. Bebegımi motor ustunde tasimayacam :) Rabbimize sükürler olsun, gittim beşik,araba herseyini aldim, ödemeleri kardesimle, k.babam üstlendii. Ben bi tek kiyafetle bakim seti aldim , dogumda yuk olmamak icn bilezigimi bozdurdum. :) Ne durumda insanlar var,biz cok iyiyiz.

canım tek kullanımlık külot olarak depend olandan mı alıcaksın acaba ??

canım daha hiç bakmadım..depend neki..
arkadaşım doğum yaptı o söledi banada tek kullanımlık kilot al 4-5 tane diye ama henüz hiç bakmadım

Heh işteee bunları anlat bize Allah razı olsun hepsinden. Aldıklarını da gördüm. Çok güzeller. Hele o salıncak
Bak ne güzel kira derdiniz de yok. Ben işe devam edeceğim gibi görünüyor ama yapacak nir şey yok. Yavruya güzel bir gelecek sağlamak için hepsi. Ananesi de bakmaya razı oldu mu tamamdır bu iş
Ne güzel artk bir arabanız da var. Bu çok lazım bebekli aileye. Allah daha güzellerini de iyilerini de nasip etsin inşallah Allah olmayanlara da versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…