İnşallah canım inşallah. Benim tokluk şekerim de yüksekti şeker yüklemesinden 1 gün önce. Ama şimdi normale döndü. Ben zaten pilav makarna pek tüketmiyorum, haftada 1 kez makarna belki. Meyveden ve tatilde yediğim keklerden oldu biliyorumOhhh süper olmuş canım çok sevindim senin adına bol bol enerji depolamışsındır
Maşallah bebişine dahada büyüteceğiz Allahın izniyle sonra bi bakmışız hoooppp kucağımızda
ben şeker yüklemesi yaptırmadım tokluk şekerim normal çıktığı için ama yinede yediklerime dikkat ediyorum pilav makarna onlarda çıkartıyomuş şekeri dikkat et canım
Jimer çok güzel gerçekten , demir hapı beni kabız yaptıgeçen hafta kramp girdi kasığıma magnezyum başladık bizde
dün akşam pijama gecelik işlerini hallettim onun dışında internetten alınabilecekleri özellik göğüs bakımı bebek kozmetik gibi onlarda bitti, odamızı uyku seti perde lamba işlerini beğendim hepsini sadece siparişini vermek kaldı en azından yerleri belli oldu sadece bebeğin odayı boyattırıcam onu halledip eşyaları yerleştirdikmi tamam 2-3hafta içinde tamamlamak istiyorum çanta hazılığınıda bitirip sonra oğluşumu bekleyeceğim inş.en son evdeyken bebek şekeri hazırlarım kendim diye düşünüyorum
çok cici, ben de alacağım bu tarz bir şey, butik bebede bir tane beğenmiştim, üzerinde yelkenli fln vardı, bir daha görürsem onu alıcam ben dearkadaşlar, şu kundağı buldum, ne dersiniz kullanışlı olur mu annem ısrarla kundaksız bebek olmaz diyor
http://www.butikbebe.com/Urun/kids-home/bebecixkundak70x100-cmpembe,UK_1098707.html#.U_WvpGMvk74
Ne yazık ki almadım ben bişey canım.Kızlar tutumlu anne diye bi site var oradan bişey alan yada çevresinde almış olan kimse varmı arkadaşım ikiz bebeği oldu ordan araba beğenmiş ama kararsız kalmış durumu çok iyi değil fazla para vermekte istemiyo
Sukur canim venim icin rahat etsin doktorun dedigi.gibi bebek.kac katmanla guvende pamuk ipligine bagli deil icin rahat olsum minigim sen tedirgin oldigun icin guclu hareket etmiyor cikolata ye meyve suyu ic sakin bir ortamda hemen baslar kuzun hareket etmeye annesi cok cok gecmis olsun bebgini korusun RABBIMÇok sağolasın canım ya.g
Çok sağolasın canım ya... İşte şükür ağrım yok karnımda kasıklarımda felan... Bebeğimin hareketlerini takip ediyorum.. Sana da çok geçmiş olsun.. Allah razı olsun Allah herkesin evladını kendisini sevdiklerini korusunnn inşallah..
Sağol canım... Parmağımdaki yara biraz derin almış atmış deriyi baya.. Önce kanadı şimdi üstünü su kapladı.. Çenemdeki hafif sıyrık.. Silverdin vardı evde sürmeyi düşünüyordum sürmim o zaman canım aklıma gelmemişti o bak..
şükür ağrım yok karnımda kasıklarımda felan... Bebeğimin hareketlerini takip ediyorum.. Sana da çok geçmiş olsun.. Allah razı olsun Allah herkesin evladını kendisini sevdiklerini korusunnn inşallah..
Sağol canım... Parmağımdaki yara biraz derin almış atmış deriyi baya.. Önce kanadı şimdi üstünü su kapladı.. Çenemdeki hafif sıyrık.. Silverdin vardı evde sürmeyi düşünüyordum sürmim o zaman canım aklıma gelmemişti o bak..
Bizimkilerde bunun mavisini almıs canım eski kundaklar gibi birsey değil bu dısarı çıkarken falan kullanıslı olur benim hosuma gittiarkadaşlar, şu kundağı buldum, ne dersiniz kullanışlı olur mu annem ısrarla kundaksız bebek olmaz diyor
http://www.butikbebe.com/Urun/kids-home/bebecixkundak70x100-cmpembe,UK_1098707.html#.U_WvpGMvk74
canım birde doğumdan sonra hayırlı olsunlar var ben durumum iyi olursa sütüm falan herşey iyi giderse ağırlarım misafir ama olmazs haber salıcam bir ay gelmesinler bebekle ben yeni düzene alışana kadar zaten yorulur yawrumkimse kusura bakmasın
Korkusu yetiyor insana işte Allahın izniyle bişey olmamıştır zaten olsaydı şimdiye kadar belli ederdi kendini hiç takma kafana artık canım sabahı düşünme sen bak öğlen oldu ne yiyeceğini düşün, işlere yoğunlaş bence bununla gelip geçsin inşallah hıııı kaplumbağa gibi yürü bir de :)Çok teşekkür ederim canım benim... İş yerinde yatmak ne mümkün işte yarı yatar vaziyette oturuyorum bebeğimi takip ediyorum... Aklım akıntımda zaten canım en ufak bişi hissetsem lavaboya gidiyorum.. Bugünü atlatırsam inşallah artık kaplumbağa gibi yürüyeceğim.. Daha çok dikkat edeceğim..
Aman boşver yaaa. Başınızı soktuğunuz bir eviniz var dimi. Gerisi mühim mi? Ben 1+1 evde oturuyorum. Ne oda kurması, daha yatağını koyacak yerimiz yok. Kaldı ki daha yatacak bir yatağı, beşiği yok. Dert ediyor muyum? Hayır. Çünkü ben iyiyim, yavrum iyi. Elbette heves ediyorum. Şöyle kocaman bembeyaz bir odası olsa. Ferah... Kocaman bir penceresi olsa... Yani aydınlık olsa. Sere serpe yerleştirsem eşyalarını. Şu an olduğu gibi kolide beklemese... Kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip askılasam... Oyuncaklar doldursam odasına... Kendime de bir koltuk atsam odada...
Bu liste uzar gider :) ama benim minicik evimde bunlardan hiç biri yok. Hiç dert etmiyorum. Yavrum kocaman olmuş. Dün gördüm, keyfi yerinde. Babası da heycanla oğluşunu bekliyor. Ananesi neler neler almış. Hele babanesiyle halası :)
O yüzden odaymış, yatakmış, halıymış, perdeymiş.......
b,zim yatağımız yok..babaannesi alıcaktı guya ama ses seda yok..
kadının annesi hastanede yatıodu ona bakıyor..kanser..şimdide evde bakıyor gündüzleride işe geliyor..
bende sormaya utanıyorum.
nese tek eksiğimi yatak olsun bakalım şimdilik..
benimde pet, tek kullanımlık kilot ve bebeğin bezi falan alınması lazım
Ayy çok şirin ben de alayım bari :)arkadaşlar, şu kundağı buldum, ne dersiniz kullanışlı olur mu annem ısrarla kundaksız bebek olmaz diyor
ben de magnezyum kullanmıyorum doktorum hiçbirşey demedi, decavit ve kan hapı ile devam
sünger önermiyorlar canım, ben 2 takım havlu aldım, birinde yıkamak için lif amaçlı bir havlu var onu kullanıcam, bir de şu ağız silme bezlerimiz var ya onlardan bolca aldım, onları kullanıcam, daha yumuşaklar, alkol ne için canım?
ben haftaya evime dönüyorum son bir iki parti alışverişim kaldı ekim maaşı gelmeden bitirmem lazım 2 partiyi ağustos maaşıyla eylül maaşına pay ettim bitti ondan sonra çok şükür kızlar birde hacı şakir in bebek sabunu vardı ama e bebekte http://www.e-bebek.com/baby-me-sivi-camasir-deterjani-750-ml_BAE-20020 bunu gördüm yorumlar harika çokta güzel kokuyormuş hacı şakir in sabunu makinede kalıntı yapıyormuş listeme bu sıvı deterjanınıda ekledim aklınızda bulunsun emeklemeye başlayıncada bunun yüzey temizleyicisini alıcam
Ben daha hiç başlamadım canım sadece kıyafet alıcam kızıma bir de kendime pijama ve gecelik falan. 2. bebeğim benim o yüzden odaydı beşikti küvetti dertlerim yok sadece kıyafet işte o da cinsiyet farklı diye erkek olsaydı zaten oğlumdan vardı saklamıştım :) Bakalım önümüzdeki hafta falan çıkıp bakıcam inşallah :)
Canım hiç üzülme gerek yok bence büyüdüğünde kendi seçer odasını zevkine göre bebişin:)Kızlar herkes odasini degistirdimi bebişlerin, boyalar, halilar ,perdeler, biz yapamicaz galiba. Cunku cocuk odasnda esimin genc odasi var, bos kalmasn diye koyduk, babamda oraya uysun diye kahverengi yapti yuklugumuzu cocuk odasina.beni dinlemedi beyaz istiyordum. Sımdilik kalacak böyle.. ilerde degstirecez galiba, yukluge nasl bi cözum bulunack bilmiyorum. .
Tasindigmda hamileymişim bilsem asla getirmezdim eşimin odasini, komple beyaz yaptirirdim bebegimin odasini ama olmadı. Yeni evliyz halimda yeni, kahve krem. Perdemde krem.. işterdim oda yapmayi ama,suan burayi bozamam.Gardrop ve komidine bebek kiyaftlerini koycam cunku.
Sen de pozitif ol ama lütfen :) eve gidip ılık duş alıyorum. Sonra uzanıp yakışıklımla konuşuyorum. Onu ne kadar çok sevdiğim uzun uzun anlatıyorum. Sakın beni bırakma diye sıkı sıkı tembihliyorum. Okşuyorum başını, ayaklarını. Daha neler neler. :)Pozitif olmak daha ayri bi guzel.. Çok haklısın , Rabbim saglik versin,gerisi teferruat. :)
Sen de pozitif ol ama lütfen :) eve gidip ılık duş alıyorum. Sonra uzanıp yakışıklımla konuşuyorum. Onu ne kadar çok sevdiğim uzun uzun anlatıyorum. Sakın beni bırakma diye sıkı sıkı tembihliyorum. Okşuyorum başını, ayaklarını. Daha neler neler. :)
Olan şeyleri, yaptıklarımı anlatıyorum ona. Hiç olumsuzdan bahsetmiyorum. Oma beşik alamadığımızı değil de onu koynumda, babası ile aramda yatıracağımı söylüyorum :) eminim çok mutlu oluyor
canım tek kullanımlık külot olarak depend olandan mı alıcaksın acaba ??
Canım hiç üzülme gerek yok bence büyüdüğünde kendi seçer odasını zevkine göre bebişin:)
canım daha hiç bakmadım..depend neki..
arkadaşım doğum yaptı o söledi banada tek kullanımlık kilot al 4-5 tane diye ama henüz hiç bakmadım
Heh işteee bunları anlat bizeHarikasın canım. Bende pozitifim aslinda ama kusursuz olsun istiyor gönül.. Ama durumlar ortada, bugunume sukur,kira ödemiyoruz, kira öder gibi ev sahibi oluyoruz. Aileler destek.. k.babam iyi kötu ayagimizi yerden kesecek araba aliyor. Bebegımi motor ustunde tasimayacam :) Rabbimize sükürler olsun, gittim beşik,araba herseyini aldim, ödemeleri kardesimle, k.babam üstlendii. Ben bi tek kiyafetle bakim seti aldim , dogumda yuk olmamak icn bilezigimi bozdurdum. :) Ne durumda insanlar var,biz cok iyiyiz.
canım daha hiç bakmadım..depend neki..
arkadaşım doğum yaptı o söledi banada tek kullanımlık kilot al 4-5 tane diye ama henüz hiç bakmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?