- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
Canım çok geçmiş olsun kıyamam sana yaaa birşey olmamıştır annesi önce dizlerinin üstüne düşmüşsün ya merak etme sen. Ama biraz yat bence kanaman falan var mı diye kontrol et ara ara canım doktorunu da arayıp durumu anlat istersen tekrar geçmiş olsun
Hehehe canım aynen bizim ki de bitmek üzere,kendim için ped,epey külot ve çorap alıcam bir kaç çift,bebeğim içinse odasına halısı kaldı,bir kaç tane çıtçıtlı body,pişik kremi alkol ve pamuk ...bebeği yıkamak için sünger gibi bişey alıcam,bi havlu aldım ama bir tane daha alıcam,bebek karyolası için yan koruma..onun dışında herşeyi tamam bitti
Günaydın arkadaşlar mutlu sabahlar
eyvaaaaaaaaahcanım kitle o odayı
Allah yardımcın olsun canım fazla yorma kendini yatak odana kaldır beşiği de
ayyyy çok saolun kızlar sıcak demeden oğluşu bırakıp geldim biraz dinlenip işlere gömülcem gerçekten ya kız hamile dinlensin demiyolar lak lak yapmaya geliyolar ayyyy bide bi lafcılar ki sormayın gitsin evi dip köşe temizlemem lazım canım kilitlerim odayı ama açar bakarlar ben buraya taşınalı 8 ay oldu evimehiç gelmeyen komşular var burda bi tuhaflar yeni taşındın mı gelin evi gibi her odayı geziyolar neyse topallaya topallaya bugün temizliğimi yapsam yarın sabahtanda kekimi pastamı yaoarım öğle sonu da bu işkenceyiçeker kurtulurum doğuma kadar bidaha gelmezler heraldeOfff canım ya Allah yardımcın olsun hamile insana misafirliğe gidene çok kızıyorum valla ne kadar düşüncesizlik
Hiii :) bizimkiler de bundan almış. Daha canlı göremedim ama telefondam gösterdiler. Pek şirin :)arkadaşlar, şu kundağı buldum, ne dersiniz kullanışlı olur mu annem ısrarla kundaksız bebek olmaz diyor
http://www.butikbebe.com/Urun/kids-home/bebecixkundak70x100-cmpembe,UK_1098707.html#.U_WvpGMvk74
canim cok ama cok gecmis olsun.kisa bir zaman once bende cok kotu bi dusme yasadim hatta konu bile actim inan bana beimki felaket bir dusustu ne kollarim ne dirseklerim ne belim saglam kaldiTeşekkür ederim canım... Çok da dua okurum her sabah.. Çok korktum.. Şimdi çikolata yedim ki güçlü güçlü hareket etsin içim rahatlasın diye... Amin canım Rabbim hepimizi korusun kötü şeylerden..
günaydın anneler bugün sağlık ocağında aylık takibim vardı idrara baktı ama bu çubuklar oluyor ya onla şeker gözüküyor dedi bende 1 hafta önce şeker yüklemesi yaptırdım hemde ikinci yükleme hem kana baktılar hem de idrar bişey çıkmadı dedim valla kafamı karıştırdı 1 haftada şeker hortlamadı heralde dimi
Hayırlı olsun canım kazasız belasız kullanmak nasip etsin rabbim yokus asağı inmeye baslamıssın sende ne zaman 72 olduk anlamadım 100 den sonrası hızlı geçiyor:)
Geçmis olsun canım Allah korumus kırık çatlak olsa o zaman korkman gerekirdi bebisin suyun içinde kesesinde güvende karınını çarpmamıssın sükür ki... krem falan kullanma canım sıyrıkların için derinse hastaneye git uygun sekilde pansuman yaparlar enfeksiyon kapmazsın dikkat et kendine.Kızlarrr ben sabahları yürüyüş olsun diye işe yürüyerek geliyordum ya bu sabah kötü bişi oldu...İşe gelmeme az kalmıştı ki düştümmmmmm... Önce dizlerimin üstüne güm diye düştüm ellerimle tutayım kendimi dedim sonra da kollarım güçsüz kaldı onlar da açıldı bi de çenemi çarptım yere... Ellerim soyuldu bi parmağımın ucu kanıyor şu an hala.. Çenem de dizlerim de sızlıyor... Derdim sızı değil bebeğime bişi olmuş mudur şu an deli olucam
Ben hiç içmiyorum mesela:)) Doktorum bir işe yaramıyor zaten bir sürü ilaç içiyorsun gerek yok dedi ve vermedi Hacettepe de Prof. Sinan Beksaç'a gidiyorum herhalde vardır bir bildiği diye düşünüp güveniyorum doktoruma. YAni hergün içmesen de olur canım.
Hehehe canım aynen bizim ki de bitmek üzere,kendim için ped,epey külot ve çorap alıcam bir kaç çift,bebeğim içinse odasına halısı kaldı,bir kaç tane çıtçıtlı body,pişik kremi alkol ve pamuk ...bebeği yıkamak için sünger gibi bişey alıcam,bi havlu aldım ama bir tane daha alıcam,bebek karyolası için yan koruma..onun dışında herşeyi tamam bitti
canım birde doğumdan sonra hayırlı olsunlar var ben durumum iyi olursa sütüm falan herşey iyi giderse ağırlarım misafir ama olmazs haber salıcam bir ay gelmesinler bebekle ben yeni düzene alışana kadar zaten yorulur yawrumayyyy çok saolun kızlar sıcak demeden oğluşu bırakıp geldim biraz dinlenip işlere gömülcem gerçekten ya kız hamile dinlensin demiyolar lak lak yapmaya geliyolar ayyyy bide bi lafcılar ki sormayın gitsin evi dip köşe temizlemem lazım canım kilitlerim odayı ama açar bakarlar ben buraya taşınalı 8 ay oldu evimehiç gelmeyen komşular var burda bi tuhaflar yeni taşındın mı gelin evi gibi her odayı geziyolar neyse topallaya topallaya bugün temizliğimi yapsam yarın sabahtanda kekimi pastamı yaoarım öğle sonu da bu işkenceyiçeker kurtulurum doğuma kadar bidaha gelmezler heralde
canim cok ama cok gecmis olsun.kisa bir zaman once bende cok kotu bi dusme yasadim hatta konu bile actim inan bana beimki felaket bir dusustu ne kollarim ne dirseklerim ne belim saglam kaldikontrol amacli kizlarinda uyarmasiyla gittim hastaneye Allah a sukur bebekle ilgili sorun olmadi..icin rahat olsun sakinles.durmunu ve yasadigin tedirginligi cok iyi anliyorum dilersen icin rahat etsin diye bir hastanenin acilimden giris yap ultrasonla hemen bakarlar..sormak istedgn birsey olursa yaz olur mu Allah seni ve evladini.korusun
Geçmis olsun canım Allah korumus kırık çatlak olsa o zaman korkman gerekirdi bebisin suyun içinde kesesinde güvende karınını çarpmamıssın sükür ki... krem falan kullanma canım sıyrıkların için derinse hastaneye git uygun sekilde pansuman yaparlar enfeksiyon kapmazsın dikkat et kendine.
ben haftaya evime dönüyorum son bir iki parti alışverişim kaldı ekim maaşı gelmeden bitirmem lazım 2 partiyi ağustos maaşıyla eylül maaşına pay ettim bitti ondan sonra çok şükür kızlar birde hacı şakir in bebek sabunu vardı ama e bebekte http://www.e-bebek.com/baby-me-sivi-camasir-deterjani-750-ml_BAE-20020 bunu gördüm yorumlar harika çokta güzel kokuyormuş hacı şakir in sabunu makinede kalıntı yapıyormuş listeme bu sıvı deterjanınıda ekledim aklınızda bulunsun emeklemeye başlayıncada bunun yüzey temizleyicisini alıcamkızlar alışverişimiz bitmek üzere sizler ne durumdasınız ??
Saglik ocaklarina cok guvenme tahlil knusunda. Bir saglikci tanidigm demişti.
Bende pek güvenemedim zaten şu çubuk testlere hiç güvenmiyorum sağlık ocaklarında ki allahın izni ile bişey olmaz inşallah.
Ben daha hiç başlamadım canım sadece kıyafet alıcam kızıma bir de kendime pijama ve gecelik falan. 2. bebeğim benim o yüzden odaydı beşikti küvetti dertlerim yok sadece kıyafet işte o da cinsiyet farklı diye erkek olsaydı zaten oğlumdan vardı saklamıştım :) Bakalım önümüzdeki hafta falan çıkıp bakıcam inşallah :)kızlar alışverişimiz bitmek üzere sizler ne durumdasınız ??
Aman boşver yaaa. Başınızı soktuğunuz bir eviniz var dimi. Gerisi mühim mi? Ben 1+1 evde oturuyorum. Ne oda kurması, daha yatağını koyacak yerimiz yok. Kaldı ki daha yatacak bir yatağı, beşiği yok. Dert ediyor muyum? Hayır. Çünkü ben iyiyim, yavrum iyi. Elbette heves ediyorum. Şöyle kocaman bembeyaz bir odası olsa. Ferah... Kocaman bir penceresi olsa... Yani aydınlık olsa. Sere serpe yerleştirsem eşyalarını. Şu an olduğu gibi kolide beklemese... Kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip askılasam... Oyuncaklar doldursam odasına... Kendime de bir koltuk atsam odada...Kızlar herkes odasini degistirdimi bebişlerin, boyalar, halilar ,perdeler, biz yapamicaz galiba. Cunku cocuk odasnda esimin genc odasi var, bos kalmasn diye koyduk, babamda oraya uysun diye kahverengi yapti yuklugumuzu cocuk odasina.beni dinlemedi beyaz istiyordum. Sımdilik kalacak böyle.. ilerde degstirecez galiba, yukluge nasl bi cözum bulunack bilmiyorum. .
Tasindigmda hamileymişim bilsem asla getirmezdim eşimin odasini, komple beyaz yaptirirdim bebegimin odasini ama olmadı. Yeni evliyz halimda yeni, kahve krem. Perdemde krem.. işterdim oda yapmayi ama,suan burayi bozamam.Gardrop ve komidine bebek kiyaftlerini koycam cunku.
evet evet bide o var tatlım ama eğer yapabilirsen çok rahat edersin hem bebiş kendini biraz toparlar hemde sen rahat edersincanım birde doğumdan sonra hayırlı olsunlar var ben durumum iyi olursa sütüm falan herşey iyi giderse ağırlarım misafir ama olmazs haber salıcam bir ay gelmesinler bebekle ben yeni düzene alışana kadar zaten yorulur yawrumkimse kusura bakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?