Kızlarrrrr dönüş için dr dan randevu alıcam bebeğimi renkli görücem çok heyecanlıyım en son 890 gr dı 1 kiloyu geçmiştir belkide 2 olmuştur Şimdi
Ne surdunuz bebisee
kızlar bu da benim göbüş+bebiş. bi ara normalden büyüktü de azcık durdu benim oğlan geçen ay. bakın bakalım normal mi :) 29+4 'teyim Eki Görüntüle 1223899
Günaydınlar hepinize arkadaşlar!
Güzel bir gün olur umarım.
Sizlerden heveslendim ben de göbeciğimi fotoğraflayayım dedim. Dün gece, yani 28+5 itibarı ile kızımız ve ben (Eke iliştirmeyi başarabildiysem fotoğrafı düzgünce tabi).
Benim kilo artışım hızlandı gibi geliyor, biraz endişe ediyorum. Aslında beslenmem oldukça düzenli diyebilirim, ama sanırım benim problemim hareketsizlik, masa başı işYürüyüş yapabildiğim günler kendimi ruhen de bedenen de daha iyi hissediyorum. Şimdilik kilom 62.7, yani 7.7 kg almışım. Daha hayli de hafta var, minimum 4-5 kilo alırsam doğum sonrası baya bi coşkulu kilo verme dönemi beni bekler.
Napalım, eninde sonunda "Aman bebeğim sağlıklı olsun da, gerisi hallolur." noktasına geliyorum zaten her düşündüğümde :)
Günaydın güzel göbüşlü hatunlar :)
Hepiniz çok güzelsiniz, çok kıskandım sizi ama Son zamanlarda hiç yeni foto çekilmedim en son kursa giderken asansör selfiesi yapmışım onu atıyorum. Normalde göbeğim benden önce gidiyor 9 aylık gibi ama kamufle etmiştim o günAy ayrıca şu an yataktan kalkamıyorum resmen, her yerim ağrıyor. Ağır vasıta gibiyim
Eki Görüntüle 1223994
teşekküe ederim bilgi için. bişeyi daha merak ediyorum, göğüs koruyucu kelebeği şuanda almalımıyım yoksa bebek doğduktan sonra canımın yanıp yanmadığına bakarak mı almalıyım ? ne düşünüyorsun
Aynen arkadaşım bende çok şey öğreniyorum. Kurabiye lafını çok beğendim hihihihi
benimki aşağıya döndü artık, aşağıda bişiyler arıyo heralde bugün balıklama yüzüyo içerde kurabiyem
Selam kızlar, tatilimin son günü pazartesi iş başı yapıyorum inşallah. Zaten yaklaşık 4 hafta çalışıp doğum iznine ayrılacağım. Ama bu kadar tatilden sonra işe başlama düşüncesi bile can sıkmaya yetiyor. Herkes nasıl bakalım? Bugünü evimde ayaklarımı uzatıp önümde bilgisayarım karşımda televizyon ile geçirmek istiyorum.
çok teşekkür ederim innukinnuk ne anlama geliyor?
geerilme filan yok zaten normalde de küçük bi göbek yapm vardı şimdi minnack kaldı iyice hiçbir parmağım girmiyor içine o dereceMaşallahh sizeee
Nasıl küçüldü canım? Öne doğru gerilmedi mi??
hep zaten göbek çevremde haraket ediyor benmki geçen hafta kontorle gittiğimde de poposunun aşağıda olduğunu söylmeişti doktor ama popo aşağıda olmasına rağmen nasıl rahmime doğru tekmeler oluyor anlmaıyrm poposuylamı vuruyor acabaÖne doğru gelince delik minnacık kalıyo, sonrası da pırtlama oluyo. Benim göbek deliği minnacık artıkdoğru yoldasın bacım
ooo negüzelmişAdım ilknur ama 20 yıl önce kuzenimin oğlu 2 yaşında falandı adımı söylemediği için innuk derdi. Tüm aile öyle alıştı dedem bile innuk diyodu.
Evlendim eşim tarafı da öğrendi :) şimdi oğlumda bile öyle hitap ediyor.
elleriyle ittiriyor olabilir canım.çünkü artık büyüdüler ve kuvvetlendilerhep zaten göbek çevremde haraket ediyor benmki geçen hafta kontorle gittiğimde de poposunun aşağıda olduğunu söylmeişti doktor ama popo aşağıda olmasına rağmen nasıl rahmime doğru tekmeler oluyor anlmaıyrm poposuylamı vuruyor acaba
maşallah çok tatlı haamiş dediğin böyle olur ayolkızlar bu da benim göbüş+bebiş. bi ara normalden büyüktü de azcık durdu benim oğlan geçen ay. bakın bakalım normal mi :) 29+4 'teyim Eki Görüntüle 1223899
ben geçen c.tesi gittim 1,210 gr dı... biraz iri bebek dedi.ilk oğlumda böyleydi.38 haftalık doğum yapmıştm.buda sanırım biraz erken gelecek zaten sezeryan olucam....
peki bebiş isimleri bellimi karar alan var mı???
aynen oalabilir sennkinin cinsiyetini neelleriyle ittiriyor olabilir canım.çünkü artık büyüdüler ve kuvvetlendiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?