2014 Kasım Anneleri

Kızlarrrrr dönüş için dr dan randevu alıcam bebeğimi renkli görücem çok heyecanlıyım en son 890 gr dı 1 kiloyu geçmiştir belkide 2 olmuştur Şimdi

Kızlarrrrr dönüş için dr dan randevu alıcam bebeğimi renkli görücem çok heyecanlıyım en son 890 gr dı 1 kiloyu geçmiştir belkide 2 olmuştur Şimdi

Ayy bende yarın göreceğim inşallah.Ben de en son 3 hafta önce görmüştüm, 886 gr 35 cm'di bende inanılmaz heyecanlıyım. Ve de acayip merak ediyorum kaç kilo olduğunu. Olmuş mudur gerçekten 2 kilo veya 2 kiloya yakın

Ne surdunuz bebisee

kızlar bu da benim göbüş+bebiş. bi ara normalden büyüktü de azcık durdu benim oğlan geçen ay. bakın bakalım normal mi :) 29+4 'teyim Eki Görüntüle 1223899

Eğer sana maddi külfet olmayacaksa al. Emzirmede ancak gögüs ucu yara olursa canın yanar. Bunun içinde 34. haftadan itibaren gögüs ucuna doğal yağ ile bakım yaparsan sıkıntı olmaz. (gögüs ucu kreminden ziyade shea yağı ve e vitamini öneriliyor.)

Annammm sen şimdi 32 haftayı bitirdin hee..

Çık dinlen güzelce, Miniğinle iyi bir bağ kurun,
Bak sana mesaj vermeye çalışıyo anne ne zaman gitcez yüzmeye diyee.

Hoş geldin Nil,
Güzel şeyler çabuk bitermiş, tatil bitti demek. En azından doğum iznine az kalmış. Ben hergün gün saymaktan helak oluyorum. Ama çok var daha çokk..

çok teşekkür ederim innuk innuk ne anlama geliyor?

Adım ilknur ama 20 yıl önce kuzenimin oğlu 2 yaşında falandı adımı söylemediği için innuk derdi. Tüm aile öyle alıştı dedem bile innuk diyodu.
Evlendim eşim tarafı da öğrendi :) şimdi oğlumda bile öyle hitap ediyor.

ben geçen c.tesi gittim 1,210 gr dı... biraz iri bebek dedi.ilk oğlumda böyleydi.38 haftalık doğum yapmıştm.buda sanırım biraz erken gelecek zaten sezeryan olucam....
peki bebiş isimleri bellimi karar alan var mı???

Öne doğru gelince delik minnacık kalıyo, sonrası da pırtlama oluyo. Benim göbek deliği minnacık artık doğru yoldasın bacım
hep zaten göbek çevremde haraket ediyor benmki geçen hafta kontorle gittiğimde de poposunun aşağıda olduğunu söylmeişti doktor ama popo aşağıda olmasına rağmen nasıl rahmime doğru tekmeler oluyor anlmaıyrm poposuylamı vuruyor acaba

ooo negüzelmiş

elleriyle ittiriyor olabilir canım.çünkü artık büyüdüler ve kuvvetlendiler

Biz değiştirmezsek Umut Aras düşünüyoruz oğlumuzun ismini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…