Teşekkürler :) dün değil önceki gün akşam sipariş vermiştim ben.Hmm sağol canım güle güle kirletsin oğluşunbenimkilerde bugün gelse keşke
bende öyle verdim ama ankaradayım oyuzden galiba;-)Teşekkürler :) dün değil önceki gün akşam sipariş vermiştim ben.
Aynen arkadaşım bende çok şey öğreniyorum. Kurabiye lafını çok beğendim hihihihiDeğildim şekerim, Ankaradayım ben :)
Olsun, kısmet, bir gün denk gelir karşılaşırız belki. Dünya küçük :)
Hem inşallah daha burda minik kurabiyelerimizi büyütürken ki maceralarımızı da paylaşıcaz. Umarım uzun soluklu bir forum olur. Ben sizlerden çok şeyler öğreniyorum.
Olabilir canım.Bende öyle v
bende öyle verdim ama ankaradayım oyuzden galiba;-)
Günaydınlar herkese ankara bugün çok sıcak yine:-((
Bence çok güzel almışsın maşallahAnam oyyy en son 12 sinde yine sadece 1 kilo almıştım... bir bir gidiyorumm... Şuana kadar 4 kilo almış oldum... Bakalım bu son aylar ne kadar kilo alıcam.. Hedefim yine bir bir gitmek ama sanırım son aylarda mümkün değil...
Ayy konyanın sıcağını iyi bilirim burdanda beterdir ünv. Yi orda okudum ama güzel bi şehirde yaşıyosun keşke benim tayinimde oraya çıksakonyada öle yaaa
Bence çok güzel almışsın maşallahBebeğin gelişimi iyi olduğu sürece kilonun hiç bi önemi yok aksine fazla kilolar son haftalarda ekstra yük olur
Ayy konyanın sıcağını iyi bilirim burdanda beterdir ünv. Yi orda okudum ama güzel bi şehirde yaşıyosun keşke benim tayinimde oraya çıksa
Çok zor anca 50 yaşında çıkar benim tayin orayaevet canım yaşaması güzel rahat bir şehir..
inş çıkar şekerim
Çok zor anca 50 yaşında çıkar benim tayin orayaKonya çok dolu yahu ne varsa sankim
Evet kesinlikle öyle ankarayada öyle diyolar ama hiç değil bence ben sevmedim ankarayı konya hem daha ıcuz hem ulaşımı kolay insan boğulmuyo kalabalıktan ah ah birgün bende Gonyalı olurum înştam memur kenti canım..
hem rahat birikim yapabileceğin yatırım yapabileceğin hemde rahat yaşayabileceğin en huzurlu illerden biri.
tıp fakültesindeyim canım meramda..Evet kesinlikle öyle ankarayada öyle diyolar ama hiç değil bence ben sevmedim ankarayı konya hem daha ıcuz hem ulaşımı kolay insan boğulmuyo kalabalıktan ah ah birgün bende Gonyalı olurum înşsen nerde çalışıyosun canım
Oo çok güzel yerdesin tabi hastanr kalabalıktır orda benimde okul arkadaşlarım var labaratuvarda çalışıyolar belki tanıyosundur gerçi büyük bi hastane amatıp fakültesindeyim canım meramda..
Oo çok güzel yerdesin tabi hastanr kalabalıktır orda benimde okul arkadaşlarım var labaratuvarda çalışıyolar belki tanıyosundur gerçi büyük bi hastane ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?