2014 Kasım Anneleri

Aynen arkadaşım bende çok şey öğreniyorum. Kurabiye lafını çok beğendim hihihihi
benimki aşağıya döndü artık, aşağıda bişiyler arıyo heralde bugün balıklama yüzüyo içerde kurabiyem

Bence çok güzel almışsın maşallah Bebeğin gelişimi iyi olduğu sürece kilonun hiç bi önemi yok aksine fazla kilolar son haftalarda ekstra yük olur

Bence çok güzel almışsın maşallah Bebeğin gelişimi iyi olduğu sürece kilonun hiç bi önemi yok aksine fazla kilolar son haftalarda ekstra yük olur

Son gittiğimde diyordum ben 2-3 almışımdır diye yine 1 kilo çıkınca doktoruma sordum napim etrafımdakiler en az 7-8 almıi ki normal... Benden iki hafta önde giden kuzenim 12 kilo aldı gerçi onun ki fazla ama ne bilim... Doktor da aynen senin dediğin gibi dedi canım.. Bebek 3-4 gün önden bile gidiyor sıkıntı çok daha iyi dedi.. Bakalım bir ay sonra ne olucam.. Git gide dombili oluyorum

tam memur kenti canım..
hem rahat birikim yapabileceğin yatırım yapabileceğin hemde rahat yaşayabileceğin en huzurlu illerden biri.
Evet kesinlikle öyle ankarayada öyle diyolar ama hiç değil bence ben sevmedim ankarayı konya hem daha ıcuz hem ulaşımı kolay insan boğulmuyo kalabalıktan ah ah birgün bende Gonyalı olurum înş sen nerde çalışıyosun canım

tıp fakültesindeyim canım meramda..

Oo çok güzel yerdesin tabi hastanr kalabalıktır orda benimde okul arkadaşlarım var labaratuvarda çalışıyolar belki tanıyosundur gerçi büyük bi hastane ama

belki tanıyorumdur canım..aslında sima olarak hepimiz tanıyoruz birbirimizi..
ama dediğin gibi çok büyük bir hastane olunca isim olarak bilmiyoer olabiliriz

arkadaşlar pazartesi kontrolüm vardı .eşim dedesinin vefatından dolayı gelememişti.
(benim rapor almam gerekiyordu o yüzden gidemedim.bi de hamilelerin cenaze evinde olması uygun değilmiş.meslek gereği ne kadar çok karşılaşsakta ....)
hafta başından beri kızımızı özledim ben diyip duruyordu bugün yeniden aralarda gittiğimiz doktora gidiyoruz.
bakalım kızımız ne kadar olmuş teyzeleri hergün görsem yine aynı heyecanı yaşıyorum.küçücük elleri ayakları beni benden alıyor.pazartesi günü doktorumuz bebişinizin yanakları maşallah çok tombiş demişti .bu doktorumuz her seferinde 3 boyutluyu açıyor rahat rahat görebilicem yüzünü çok heyecanlıyım

Selam kızlar, tatilimin son günü pazartesi iş başı yapıyorum inşallah. Zaten yaklaşık 4 hafta çalışıp doğum iznine ayrılacağım. Ama bu kadar tatilden sonra işe başlama düşüncesi bile can sıkmaya yetiyor. Herkes nasıl bakalım? Bugünü evimde ayaklarımı uzatıp önümde bilgisayarım karşımda televizyon ile geçirmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…