- 25 Şubat 2008
- 1.434
- 657
- 448
Salı gidices oğluumm salı günü seni denize sokucaz çıpı çıpı yapıcas ohAnnammm sen şimdi 32 haftayı bitirdin hee..
Çık dinlen güzelce, Miniğinle iyi bir bağ kurun,
Bak sana mesaj vermeye çalışıyo anne ne zaman gitcez yüzmeye diyee.
Valla benim minnak artık döndü, başı aşağıda, poposu tam karaciğerimin olduğu yerde, en çok popodan zıplıyo hopluyo. Güzel oğlum 3 aylıkken de usg de popodan zıplıyodu, yerinde durmicak doğunca incecik yapçak beni koşturmaktanhep zaten göbek çevremde haraket ediyor benmki geçen hafta kontorle gittiğimde de poposunun aşağıda olduğunu söylmeişti doktor ama popo aşağıda olmasına rağmen nasıl rahmime doğru tekmeler oluyor anlmaıyrm poposuylamı vuruyor acaba
erkek canım.2. erkeğim geliyor inşallah.ilk oğlumun ismi muhammed eymen ...eymen ismini çok ama çok severek koymuştum şimdi doğacak oğluma bir isim arıyorum halaaa...aynen oalabilir sennkinin cinsiyetini ne
Tikitaa naberHayırlı Cumalar kızlar
ben geçen c.tesi gittim 1,210 gr dı... biraz iri bebek dedi.ilk oğlumda böyleydi.38 haftalık doğum yapmıştm.buda sanırım biraz erken gelecek zaten sezeryan olucam....
peki bebiş isimleri bellimi karar alan var mı???
Tikitaa naber
maşallah çok tatlı haamiş dediğin böyle olur ayol
çok güzelmiş canm ismi oğlunun ismiyle yaşasın inşallah isim konusu gerçekten en sıkıntılı olay sanırım benmde bi prensesim olacak bende henüz karar veremedm damla ve duru arasında kararsız kaldımerkek canım.2. erkeğim geliyor inşallah.ilk oğlumun ismi muhammed eymen ...eymen ismini çok ama çok severek koymuştum şimdi doğacak oğluma bir isim arıyorum halaaa...
Slm kızlar sabah erken kalktım ve geri yattım geç kahvaltı ve burdayım bakıyorum da isim konusu konuşuluyor benim oğluşumun ismi fatih sultan mehmet olacak kimliğe mehmet fatih yazılıyor göbek adını da sultan koydururum ohh çok güzel olur dayımızın ismini koyuyoruz4,5isimde kararsizim.
maşallah şimdiden hazırlanmış seninki bir an önce çıkmak istiyr herhalde ama dursun durduğu yerde zamannda çıksın inşallahSalı gidices oğluumm salı günü seni denize sokucaz çıpı çıpı yapıcas oh
minikle bağlantı uydu bağlantısı gibi maşallah geçen akşam oğlum bikaç saattir napıyon sen sessizsin pişt dedim, hemen öbür yanına döndü yavrum :) burdyım iyiyim dedi. 32 hafta da doldu, darısı başınıza innuuukk
Valla benim minnak artık döndü, başı aşağıda, poposu tam karaciğerimin olduğu yerde, en çok popodan zıplıyo hopluyo. Güzel oğlum 3 aylıkken de usg de popodan zıplıyodu, yerinde durmicak doğunca incecik yapçak beni koşturmaktan
ikisi de çok güzel isimler bence canım.duru son zamanlarda çok konuluyor.damla daha yakın geldi bana.çok güzelmiş canm ismi oğlunun ismiyle yaşasın inşallah isim konusu gerçekten en sıkıntılı olay sanırım benmde bi prensesim olacak bende henüz karar veremedm damla ve duru arasında kararsız kaldım
hangi isimler yazda fikir sunalım4,5isimde kararsizim.
Tam benim
tam tamına benim göbülün ikizi;-) maşallah size
maşallah kuzum çok şıksın..
biri bana şu topuzu yapmayı öğretsin ya ben yapamıyorum
aynen banada öyle gelmeye başladı kmi duysam duru koyuyor bnde koysam herhalde okul çağında sınıfında kesn bi 2 3 tane duru olurikisi de çok güzel isimler bence canım.duru son zamanlarda çok konuluyor.damla daha yakın geldi bana.
ay ne güzel 30.haftadasın bırakda ağırlaşsın bebiş dayan arkadaşım şuracıkta 10 haftan ya var ya yokçok almamışsın aslında gayet iyi görünüyorsun maşallahben de ağır vasıta gibiyim dün bunalımdaydım oturup ağladım hareket edemiyom diye çok ağırlaştım ben de, acaba bu aylarda hep böyle mi ?
maşallah canım gayet iyisin..aramızda 1 hafta var benimde göbüş seninki kadar var..
Canim anket olusturdum anlamlariyla burdan yazablirsn, orda anlamlarida varhangi isimler yazda fikir sunalım
Maşallahh sizeee
Nasıl küçüldü canım? Öne doğru gerilmedi mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?