2014 Kasım Anneleri

Annammm sen şimdi 32 haftayı bitirdin hee..
Çık dinlen güzelce, Miniğinle iyi bir bağ kurun,
Bak sana mesaj vermeye çalışıyo anne ne zaman gitcez yüzmeye diyee.
Salı gidices oğluumm salı günü seni denize sokucaz çıpı çıpı yapıcas oh
minikle bağlantı uydu bağlantısı gibi maşallah geçen akşam oğlum bikaç saattir napıyon sen sessizsin pişt dedim, hemen öbür yanına döndü yavrum :) burdyım iyiyim dedi. 32 hafta da doldu, darısı başınıza innuuukk
Valla benim minnak artık döndü, başı aşağıda, poposu tam karaciğerimin olduğu yerde, en çok popodan zıplıyo hopluyo. Güzel oğlum 3 aylıkken de usg de popodan zıplıyodu, yerinde durmicak doğunca incecik yapçak beni koşturmaktan

4,5isimde kararsizim.

erkek canım.2. erkeğim geliyor inşallah.ilk oğlumun ismi muhammed eymen ...eymen ismini çok ama çok severek koymuştum şimdi doğacak oğluma bir isim arıyorum halaaa...
çok güzelmiş canm ismi oğlunun ismiyle yaşasın inşallah isim konusu gerçekten en sıkıntılı olay sanırım benmde bi prensesim olacak bende henüz karar veremedm damla ve duru arasında kararsız kaldım

4,5isimde kararsizim.
Slm kızlar sabah erken kalktım ve geri yattım geç kahvaltı ve burdayım bakıyorum da isim konusu konuşuluyor benim oğluşumun ismi fatih sultan mehmet olacak kimliğe mehmet fatih yazılıyor göbek adını da sultan koydururum ohh çok güzel olur dayımızın ismini koyuyoruz

maşallah şimdiden hazırlanmış seninki bir an önce çıkmak istiyr herhalde ama dursun durduğu yerde zamannda çıksın inşallah normalde haç haftalıkken dönüyorlar peki biliyor musn benmki hep böyle kalmaz herhalde

çok almamışsın aslında gayet iyi görünüyorsun maşallah ben de ağır vasıta gibiyim dün bunalımdaydım oturup ağladım hareket edemiyom diye çok ağırlaştım ben de, acaba bu aylarda hep böyle mi ?

çok güzelmiş canm ismi oğlunun ismiyle yaşasın inşallah isim konusu gerçekten en sıkıntılı olay sanırım benmde bi prensesim olacak bende henüz karar veremedm damla ve duru arasında kararsız kaldım
ikisi de çok güzel isimler bence canım.duru son zamanlarda çok konuluyor.damla daha yakın geldi bana.

ay ne güzel 30.haftadasın bırakda ağırlaşsın bebiş dayan arkadaşım şuracıkta 10 haftan ya var ya yok

Kizlarrr bugün duygu yüklü ceylan gibiyim(herşeye sinir oluyom aglayasim geliyor yaa

Maşallahh sizeee

Nasıl küçüldü canım? Öne doğru gerilmedi mi??

benim de arada kapanıyor gibi duruyor. bebeğin duruşundan da değişebiliyormuş. bir de geçenlerde okumuştum bazısının dışında olurmuş bazısında olmazmış. herkeste farklı olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…