2014 Kasım Anneleri

kızlar merhaba geçen gün teşekkür edemeden cıkmak zorunda kaldım konunun ortasına dalmama ragmen sorularımı yanıtladığınız için teşekkür ederim hepinize

ay ne güzel 30.haftadasın bırakda ağırlaşsın bebiş dayan arkadaşım şuracıkta 10 haftan ya var ya yok

ya haklısın seviniyorum bazen, büyüdüğü için diye ama arada da oturup zırladığım oluyor. aslında daha sabırlı olmalıyım biliyorum da sanırım hamilelikten de iyice duygularım dengesizleşti

merhabalar kızlar evet isim konusu sıkıntılı ben en başından beri tek isim istiyorum elif inşallah ama eşim annesinin adı fatma onu koymak istiyor yani iki isim yapalım diyor fatıma elif olsun diyor yani çok ısrar etmiyor da gönlünden geçiyor hissediyorum kırmak da istemiyorum galiba öle olacak ama benim için elif kızımın adı

erkek canım.2. erkeğim geliyor inşallah.ilk oğlumun ismi muhammed eymen ...eymen ismini çok ama çok severek koymuştum şimdi doğacak oğluma bir isim arıyorum halaaa...
mrb teodora, benimde bebeğim kilolu. sen 32. haftada doğum yaptım diyince dikkatimi çekti sebebi neydi acaba erken doğmasının sadece kilo mu? ben 25. haftamda kontrole gitmiştim en son 3 hafta önden geliyordu bebeğim beşinci haftamın başında 1070 ti kilosu ben böyle bi durumla karşılaşırmıyım acaba?

Günaydın kızlar:) artık 30 haftalara girmeye başladık hepimiz :) bazı bebişler 36 .haftadan itibaren gelmeye başlıyormuş.yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz :)
son virajlara geldik artık, az kaldı. her gün nasıl olacak doğumum rahat geçecek mi. bebişim nasıl diye düşünüyorum iyice heyecan bastı

vaaaaaaaaaaaayyyyyy isme bakkkkk süpersin süper........ büyük insan olur inşAllah

iyiyim canım senden naber bakalım
Gooddd takılıyos işte hoplaya zıplaya
Ben 30. haftada gittiğimde dönmüş dedi ayyy dedim, normal zamanlama dedi. Döner artık yavaş yavaş didi. Bilmiyom ne zaman dönerler.

Ya puset almıştım internetten, bizim araçla uyumlu mu acaba diye sorayım dedim adam ürün isofixli değil dedi. Eee niye oto koltuğu diye yazıyor o zaman. Anlamadım!
Anlayananız var mı aranızda?

kızlar bu da benim göbüş+bebiş. bi ara normalden büyüktü de azcık durdu benim oğlan geçen ay. bakın bakalım normal mi :) 29+4 'teyim Eki Görüntüle 1223899
Aynıyız sizle hafta olarak benim göbisim biraz daha yukarı doğru daha da yukarı çıkacak demisti doktorumuz hareketlerini de hep göğüs altımda hissediyorum dün sanki delip çıkacak gibiydi kıpır kıpır :) Masallah size de

slm hamişler nasılsınız gecelik takımını aldınız mı ben çok araştırdım en uygun 50-60 tlden başlıyordu ki bende geceliğe pek para vermek istemiyodum biraz önce uygun fiyata bulup aldım ve hemen sizlede paylaşmak istedim modayız.com sitesine bakın derim
benim aldıklarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…