- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 35
ay ne güzel 30.haftadasın bırakda ağırlaşsın bebiş dayan arkadaşım şuracıkta 10 haftan ya var ya yok
elleriyle ittiriyor olabilir canım.çünkü artık büyüdüler ve kuvvetlendiler
mrb teodora, benimde bebeğim kilolu. sen 32. haftada doğum yaptım diyince dikkatimi çekti sebebi neydi acaba erken doğmasının sadece kilo mu? ben 25. haftamda kontrole gitmiştim en son 3 hafta önden geliyordu bebeğim beşinci haftamın başında 1070 ti kilosu ben böyle bi durumla karşılaşırmıyım acaba?erkek canım.2. erkeğim geliyor inşallah.ilk oğlumun ismi muhammed eymen ...eymen ismini çok ama çok severek koymuştum şimdi doğacak oğluma bir isim arıyorum halaaa...
son virajlara geldik artık, az kaldı. her gün nasıl olacak doğumum rahat geçecek mi. bebişim nasıl diye düşünüyorum iyice heyecan bastıGünaydın kızlar:) artık 30 haftalara girmeye başladık hepimiz :) bazı bebişler 36 .haftadan itibaren gelmeye başlıyormuş.yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz :)
vaaaaaaaaaaaayyyyyy isme bakkkkk süpersin süper........ büyük insan olur inşAllahSlm kızlar sabah erken kalktım ve geri yattım geç kahvaltı ve burdayım bakıyorum da isim konusu konuşuluyor benim oğluşumun ismi fatih sultan mehmet olacak kimliğe mehmet fatih yazılıyor göbek adını da sultan koydururum ohh çok güzel olur dayımızın ismini koyuyoruz
sen bide beni görsen evimde beni çileden çıkaran misafirim var iki aydırKizlarrr bugün duygu yüklü ceylan gibiyim(herşeye sinir oluyom aglayasim geliyor yaa
evet benimde merak ettiğim soru. çünkü bebeğim 3 hafta önden gidiyorKızlar bebeğin gelişimi önden gidiyorsa doğum tarihi de öne mi çekilmiş oluyor ????
evet canım genelde öyle oluyorKızlar bebeğin gelişimi önden gidiyorsa doğum tarihi de öne mi çekilmiş oluyor ????
Gooddd takılıyos işte hoplaya zıplayaiyiyim canım senden naber bakalım
Ben 30. haftada gittiğimde dönmüş dedi ayyy dedim, normal zamanlama dedi. Döner artık yavaş yavaş didi. Bilmiyom ne zaman dönerler.maşallah şimdiden hazırlanmış seninki bir an önce çıkmak istiyr herhalde ama dursun durduğu yerde zamannda çıksın inşallahnormalde haç haftalıkken dönüyorlar peki biliyor musn benmki hep böyle kalmaz herhalde
inşallah canımvaaaaaaaaaaaayyyyyy isme bakkkkk süpersin süper........ büyük insan olur inşAllah
Benimki geç mi doğacakevet canım genelde öyle oluyor
senin geride mi geliyo ki ??Benimki geç mi doğacakcanım oğlum geliş lüffen. Annen sana terlik pabuç alacak :'(
Benimde iki hafta önden gidiyor doktorum doğum tarihin hala son adet tarihin kabul edilir dedi canım o bebeğin gelişimi işe ilgili yanievet benimde merak ettiğim soru. çünkü bebeğim 3 hafta önden gidiyor
Aynıyız sizle hafta olarak benim göbisim biraz daha yukarı doğru daha da yukarı çıkacak demisti doktorumuzkızlar bu da benim göbüş+bebiş. bi ara normalden büyüktü de azcık durdu benim oğlan geçen ay. bakın bakalım normal mi :) 29+4 'teyim Eki Görüntüle 1223899
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?