haklısın sağlıklı olsunlarda..Aslında baya aldım kardeş, 8 kiloya yaklaştı aldığım kilo. Daha da 2 buçuk ay var valla..
Ama annemin tabiri ile hamilelik öncesi halim "Afrikalı aç eşekler" (zebra demeye çalışıyor kendisi) gibiymiş, "Şimdi insana benzedin" diyor. Aslında 54-55 kiloydum, boy da 1.67. Ama anneler çocuklarını olduğundan zayıf algılıyor sanırım. Ben kendimi normal görüyordum. Şimdi bacakların üst kısmı komple selülit oldu Doğumdan sonra bakıcaz artık, yapıcak bişey yok. Yavrum sağlıklı olsun da.
32. haftada ve beyon gelişimi cart curtu 32. haftada görülmesine rağmen beden gelişimi 29 lardasenin geride mi geliyo ki ??
Hoş geldin Nil,
Güzel şeyler çabuk bitermiş, tatil bitti demek. En azından doğum iznine az kalmış. Ben hergün gün saymaktan helak oluyorum. Ama çok var daha çokk..
kızlar hamileyken çalışanınız var mı. iş hayatınız ne durumda ? hamileyken çalışmak cok sıkıntı olurmu
slm hamişler nasılsınızgecelik takımını aldınız mı ben çok araştırdım en uygun 50-60 tlden başlıyordu ki bende geceliğe pek para vermek istemiyodum biraz önce uygun fiyata bulup aldım ve hemen sizlede paylaşmak istedim modayız.com sitesine bakın derim
benim aldıklarım
Benim gibi sabah 6 da kalkıp 6. aya kadar akşam 9 da eve dönersen sakıncalı ve deli gibi zor. 6. aydan sonra sabah 6 akşam 6 yaptım eve dönüş saatimi ama dönüş uzun sürdüğü için gene yorucu oldu.kızlar hamileyken çalışanınız var mı. iş hayatınız ne durumda ? hamileyken çalışmak cok sıkıntı olurmu
kızlar hamileyken çalışanınız var mı. iş hayatınız ne durumda ? hamileyken çalışmak cok sıkıntı olurmu
http://www.modayiz.com/Hamile-Pijama-Takimi-8B-47271,PR-15599.html
http://www.modayiz.com/Pembe-Cicekli-Gecelik-16A-48649,PR-8742.html
foto ekleyememiştim galiba bide çoğunun bedeni kalmamış
evet benimde merak ettiğim soru. çünkü bebeğim 3 hafta önden gidiyor
evet canım genelde öyle oluyor
Gooddd takılıyos işte hoplaya zıplaya
Ben 30. haftada gittiğimde dönmüş dedi ayyy dedim, normal zamanlama dedi. Döner artık yavaş yavaş didi. Bilmiyom ne zaman dönerler.
çok guzeller ya beden olarak nasıl ayarladınhttp://www.modayiz.com/Hamile-Pijama-Takimi-8B-47271,PR-15599.html
http://www.modayiz.com/Pembe-Cicekli-Gecelik-16A-48649,PR-8742.html
foto ekleyememiştim galiba bide çoğunun bedeni kalmamış
İyi günlerde kullanın canımGünaydın :)
Bugün lcw siparişlerim geldi.
İyi ki netten almışım yaa..
Güzel güzel her bir ürünü paketlemişler.
Güzel bir de koli yapmışlar.
Ellerine sağlık.
Çok uyguna aldım hepsini.
Oğlum kusura bakmasın ama siparişin içinde kendime bir hamile bluzu aldım(ilk)
En güzeli benim ki
Ama minicik kota, o tişörte bayıldım yaa..
tulumu 6-9 almıştım ama oldukça büyük görünüyor.
Tahmini mayıs gibi 6 aylık olacak. o zamana havalar ısınır.
Belki değiştiririm, 3-6 ile..
Lcw sayfasını gezin muhakkak. ürünler hem çok kaliteli hem çok uygun.
haklısın sağlıklı olsunlarda..
ben şu an 69.4 kg mım kaç kilo ile hamile kaldığımı hatırlamıyorum sağlık ocağı doktor hepsi ayrı ölçülerde her neyse bu gidişimde doktor kiloya dikkat et dedi hem diyettesin hem de ayda iki kilo alman iyi değil dedi moralimi bozdu
millet 30 kilo alıyor hatun benim şurdaki 8 kiloma takmış
benim de bacaklarım çok selülit oldu ne yapacağız onları kardeş?
Aynıyız sizle hafta olarak benim göbisim biraz daha yukarı doğru daha da yukarı çıkacak demisti doktorumuzhareketlerini de hep göğüs altımda hissediyorum dün sanki delip çıkacak gibiydi kıpır kıpır :) Masallah size de [/QUOT
tşk ederim ikimize de maşallahbakalım bebişler ne zaman gelecek benim de bebişin hareketleri göğüsümün altında genelde, tekmeler. kontrola gittiğimde baş aşaığıydı. doktor normal dedi. sık sık yer değiştirirmiş, önemli olan son haftalarmış. kemikleşmeye başladığı için hareketleri daha sert geliyor artık bize
aynen bende çok merak ediyorum benim de 2 hafta önden gidiyor
bi doktora sormak lazım aslında
ohhh aynen valla canım al bizden de o kadar popo dayamalar falan hop zop bütün gece anneyi şimdiden uykusuz bırakmalar ama olsun kurban olsun anası ona
Gooddd takılıyos işte hoplaya zıplaya
Ben 30. haftada gittiğimde dönmüş dedi ayyy dedim, normal zamanlama dedi. Döner artık yavaş yavaş didi. Bilmiyom ne zaman dönerler.
evet benimde merak ettiğim soru. çünkü bebeğim 3 hafta önden gidiyor
evet canım genelde öyle oluyor
Benimki geç mi doğacakcanım oğlum geliş lüffen. Annen sana terlik pabuç alacak :'(
Benimde iki hafta önden gidiyor doktorum doğum tarihin hala son adet tarihin kabul edilir dedi canım o bebeğin gelişimi işe ilgili yani
Slm kızlar sabah erken kalktım ve geri yattım geç kahvaltı ve burdayım bakıyorum da isim konusu konuşuluyor benim oğluşumun ismi fatih sultan mehmet olacak kimliğe mehmet fatih yazılıyor göbek adını da sultan koydururum ohh çok güzel olur dayımızın ismini koyuyoruz
Benimki geç mi doğacakcanım oğlum geliş lüffen. Annen sana terlik pabuç alacak :'(
ayyy bende sen gibiyim iş güç evde ki çocuk derken kuzıma bakamamışım kafa ve boy ölçümü tam haftasındayken 28 karın ve kilo 10 gün geriden geliyo ben sezeryan olunca 38 de doğum yapcam 9 haftam kaldı derken doktor böyle zayıf giderse 40 bekleriz dedi kızımmmm büyü büyü annen abin baban seni özledi ve çooook merak ediyo kime benziyo ki32. haftada ve beyon gelişimi cart curtu 32. haftada görülmesine rağmen beden gelişimi 29 lardaoğlumu yoğun çalışma temposu ile küçük bırakmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?