2014 Kasım Anneleri

haklısın sağlıklı olsunlarda..
ben şu an 69.4 kg mım kaç kilo ile hamile kaldığımı hatırlamıyorum sağlık ocağı doktor hepsi ayrı ölçülerde her neyse bu gidişimde doktor kiloya dikkat et dedi hem diyettesin hem de ayda iki kilo alman iyi değil dedi moralimi bozdu
millet 30 kilo alıyor hatun benim şurdaki 8 kiloma takmış
benim de bacaklarım çok selülit oldu ne yapacağız onları kardeş?

Hoş geldin Nil,
Güzel şeyler çabuk bitermiş, tatil bitti demek. En azından doğum iznine az kalmış. Ben hergün gün saymaktan helak oluyorum. Ama çok var daha çokk..

Hoşbulduk canım, evet maalesef öyle. Çalışırken geçmeyen günler tatildeyken adeta koşturarak geçiyor. Neyse ki iznime az kaldı, senin daha var sanırım, olsun geçecek günler. Sen saydıkça daha yavaş geçer emin ol.

kızlar hamileyken çalışanınız var mı. iş hayatınız ne durumda ? hamileyken çalışmak cok sıkıntı olurmu

Ben çalışıyorum :) Hamilelik kişiden kişiye değişiyor canım. Ben çok rahat bir hamilelik yaşıyorum, maşallah. İlk zamanlar falan mide bulantısı, kusma yaşamadım. Sadece yaz sıcakları etkiledi biraz. Klimalı ortamda o da sorun olmuyor. Her kadın farklı geçiriyor bu dönemi, kimseye bakarak ne yaşayacağını asla tahmin edemezsin.

canım resimler görünmüyor bende

kızlar hamileyken çalışanınız var mı. iş hayatınız ne durumda ? hamileyken çalışmak cok sıkıntı olurmu
Benim gibi sabah 6 da kalkıp 6. aya kadar akşam 9 da eve dönersen sakıncalı ve deli gibi zor. 6. aydan sonra sabah 6 akşam 6 yaptım eve dönüş saatimi ama dönüş uzun sürdüğü için gene yorucu oldu.
Bu durumlar anneyi yıpratıyo, ama insan gibi çalışıyorsan hele cumartesi tatilsen çalışmanın faydalı olduğunu düşünüyorum. 32. haftada da izne çıkarsan şükela

Canım şu an beni zorlayan bir kısmı yok ama sabahları uyanmak zor geliyor şimdiden... 37. haftaya kadar çalışabilir miyim düşünüyorum ama mecbur çalışıcam bebeğimle daha fazla vakit geçirmek için.. Gurbetteyiz kimsemiz yok bakıcı eline çok ufakken geçecek yavrum en azından bir kaç ay ben bakabileyim..

evet benimde merak ettiğim soru. çünkü bebeğim 3 hafta önden gidiyor

aynen bende çok merak ediyorum benim de 2 hafta önden gidiyor

evet canım genelde öyle oluyor

bi doktora sormak lazım aslında

Gooddd takılıyos işte hoplaya zıplaya

Ben 30. haftada gittiğimde dönmüş dedi ayyy dedim, normal zamanlama dedi. Döner artık yavaş yavaş didi. Bilmiyom ne zaman dönerler.

ohhh aynen valla canım al bizden de o kadar popo dayamalar falan hop zop bütün gece anneyi şimdiden uykusuz bırakmalar ama olsun kurban olsun anası ona

İyi günlerde kullanın canım...bende hamile elbisesi almıstım ordan 30 tl ye bu güne kadar almadığıma pisman oldum öyle rahat ki pantolona kapriye bosa yapısmısım sıcaklarda çıkınca bakcam yine

Doğumdan sonra koşturucaz, yorulucaz, biraz da yürüyüş filan yaparsak ilk bahardan itibaren kuzucukları bebek arabalarına atıp, kalmicak selülit filan kardeş :)
Şu an için planımız bu olsun, canımızı sıkmayalım. Yeter ki yavrular sağlıklı olsun. Bakarız kilonun da selülitin de çaresine inşallah

Gooddd takılıyos işte hoplaya zıplaya

Ben 30. haftada gittiğimde dönmüş dedi ayyy dedim, normal zamanlama dedi. Döner artık yavaş yavaş didi. Bilmiyom ne zaman dönerler.

benim kerata da dönmüş durumdaydı, doktor normal dedi. nette 32. hafta diyor ama doktorlarımızın demesi önemli bence

Aramızda pek çok çalışan arkadaş var, ben de dahil. Hatta bazı günler hala mesaiye bıraktırıyorlar beni

Çalışmak benim hayatımın çok önemli bir parçası, hamile kalınca bunun değişeceğini hiç düşünmedim.

Tabi ki başlarda yoğun bulantılı günlerde zor oldu, o dönem raporlu günler ve hastane yatışı ile geçti. Şimdi de saat öğlen 3:30'dan sonra daha yorgun hissediyorum kendimi eskisine göre. Ama hamilelik çalışmaya engel değil benim fikrimce. Kendini koruyup bazı temel ilkelere dikkat etmek kaydıyla anne adayını motive bile edeceğini düşünüyorum.

evet benimde merak ettiğim soru. çünkü bebeğim 3 hafta önden gidiyor

evet canım genelde öyle oluyor

Benimki geç mi doğacak canım oğlum geliş lüffen. Annen sana terlik pabuç alacak :'(

Benimde iki hafta önden gidiyor doktorum doğum tarihin hala son adet tarihin kabul edilir dedi canım o bebeğin gelişimi işe ilgili yani

herkese merhaba erken gelmesi hiç belli olmuyor kızlar yaa benım bir arkadaşımın bebeği küçük bir bebek olmasına rağmen (2800 gr doğdu) 38in içinde sancılandı ve normal doğum yaptı. yine bir tanesi 3600 gr doğdu bebeği 42 ye kadar beklediler suni sancıyla normal doğum yaptı. belli olmuyor yani korkutmayın kendinizi.

benim de bebeğim gerideydi ve tersti mesela hiç sancı çekmeden sezeryana girdim doğum sancısı ne bilmiyorum desem inanmazsınız :))

güzel karekteristik bir isim , inş güzel güzel kucağına alıp ismiyle de hitap edersin oğluşuna biz de metehan koyacağız. uzun uğraşlar sonunda bulduk nihayet

Merhaba guzel anne adaylari :) ben 2013 temmuz annesiyim. Heyecaninizi cok iyi anliyorum :) Umarim hamileliginiz iyi geciyordur. Bi arkadasim yeni dogum yapti erken dogum yaptigi icin elinde mustela catlak onleyici krem kalmis benden rica etti bende buraya yazayim dedim. Cok uygun fiyata verecek almak isteyenler benimle irtibata gecebilirmi?Mail adresim hanife2204@hotmail

Benimki geç mi doğacak canım oğlum geliş lüffen. Annen sana terlik pabuç alacak :'(

32. haftada ve beyon gelişimi cart curtu 32. haftada görülmesine rağmen beden gelişimi 29 larda oğlumu yoğun çalışma temposu ile küçük bırakmışım
ayyy bende sen gibiyim iş güç evde ki çocuk derken kuzıma bakamamışım kafa ve boy ölçümü tam haftasındayken 28 karın ve kilo 10 gün geriden geliyo ben sezeryan olunca 38 de doğum yapcam 9 haftam kaldı derken doktor böyle zayıf giderse 40 bekleriz dedi kızımmmm büyü büyü annen abin baban seni özledi ve çooook merak ediyo kime benziyo ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…