kızlar hamileyken çalışanınız var mı. iş hayatınız ne durumda ? hamileyken çalışmak cok sıkıntı olurmu
kızlar hamileyken çalışanınız var mı. iş hayatınız ne durumda ? hamileyken çalışmak cok sıkıntı olurmu
İnşallah kalan 4 haftan su gibi geçer canım ya sizleri tek tek izne göndereceğim ben galiba :)Hoşbulduk canım, evet maalesef öyle. Çalışırken geçmeyen günler tatildeyken adeta koşturarak geçiyor. Neyse ki iznime az kaldı, senin daha var sanırım, olsun geçecek günler. Sen saydıkça daha yavaş geçer emin ol.
Hamileler günde 7 buçuk saatten fazla çalıştırılamazzz!!!Aramızda pek çok çalışan arkadaş var, ben de dahil. Hatta bazı günler hala mesaiye bıraktırıyorlar beni
Çalışmak benim hayatımın çok önemli bir parçası, hamile kalınca bunun değişeceğini hiç düşünmedim.
Tabi ki başlarda yoğun bulantılı günlerde zor oldu, o dönem raporlu günler ve hastane yatışı ile geçti. Şimdi de saat öğlen 3:30'dan sonra daha yorgun hissediyorum kendimi eskisine göre. Ama hamilelik çalışmaya engel değil benim fikrimce. Kendini koruyup bazı temel ilkelere dikkat etmek kaydıyla anne adayını motive bile edeceğini düşünüyorum.
16 canım 16........çıkarmadılar malesef. Ben de bascam heyeti artık napim.canlar memur olarak çalışan arkadaşlarıma soruyorum
bizim doğum iznimiz ne kadar olacak mevzuata baktım 16 yazıyor 18 olmadı mı o yahu?
Rapor olayını ne yaptınız canım ben kurban bayramıyla baslatmayı düsünüyorum iznimi dayana bilirsem insallah doğum sonrasına ne kadar aktarabilirsem benim için o kadar iyi olacak 28 inde çalısabilir raporu alcam 32. haftamızda oluyoruz.1 yılda ücretsiz istiyorum bakacak kimsemiz yok siz nasıl yapacaksınız?ben ilk 3 ay çalışmıştım, öğretmenim. çok zor geçti çocuklarla 40 öğrencim vardı. bi de velilerle uğraştım hamileliğime tepki gösterdiler. çok stresli ve de yorucu geçti, sabahçıydım. neyseki atlattım , şimdi de 2 hafta seminer dönemine katılıp izne ayrılacağım. açıkcası gözüm almıyor bir hafta daha dayanamam, 1. dönemi kapatacağım.
Olur tatlım küçükken üst kademede yatar sen de rahatça slır kotarsın hareketlenincede alt kademeye inersin dücek korkusu olmaz benim beşik tek kademeli ilk çok rahattı şimdi korkudan yatıramıyoz atlıyo aşağıya kırcak biyerini kardeşi kullancak artık fiyatıda uygunsa al bencekızlar bi bakın hele sizce bu beşik çok kullanışlı olur mu benm çok hoşuma gitti çift kademeli kullanılıyormuş hem altta hem üste yatabilyr http://www.civilim.com/baby-tech-beyaz-kelebekler-besik-50x90-cmEki Görüntüle 1224208
off yaaa16 canım 16........çıkarmadılar malesef. Ben de bascam heyeti artık napim.
ayy beni 12 saat çalıştırıyorlar doktora söyledim şoka girdi rapor yazdı dinleneyim diye.Hamileler günde 7 buçuk saatten fazla çalıştırılamazzz!!!
kızlar bi bakın hele sizce bu beşik çok kullanışlı olur mu benm çok hoşuma gitti çift kademeli kullanılıyormuş hem altta hem üste yatabilyr http://www.civilim.com/baby-tech-beyaz-kelebekler-besik-50x90-cmEki Görüntüle 1224208
aynen yaa bende çok begendim ben 150 yim tam olur dedim ama s var sadece sen nasıl alacaksın yani bedeni ben hamilelikten önce 38 dim geçen civil de m denedim kocaman oldu ne yapacaz ki şimdi büyür müyüz ki acabahttp://www.modayiz.com/Tugse-Lohusa-Gecelik-10G-84578,PR-34222.html kızlar şu gecelik tam benlikmiş ama sadece small varmış..
valla ince hamişler haçırmayın fiyat süper.
İsofiksiz de ana kucağı olanlar oto koltuğu adıyla satılıyor. Cümle düşük oldu, ana kucakları İsofiksiz oto koltuğu olarak satılıyorYa puset almıştım internetten, bizim araçla uyumlu mu acaba diye sorayım dedim adam ürün isofixli değil dedi. Eee niye oto koltuğu diye yazıyor o zaman. Anlamadım!
Anlayananız var mı aranızda?
Ben de çalışıyorum. Çok şükür hamileliği rahat geçirenlerdeniz. Bulantı, kusma, aşerme, halsizlik yok. Sadece uyku bastırdı beni.kızlar hamileyken çalışanınız var mı. iş hayatınız ne durumda ? hamileyken çalışmak cok sıkıntı olurmu
aynen yaa bende çok begendim ben 150 yim tam olur dedim ama s var sadece sen nasıl alacaksın yani bedeni ben hamilelikten önce 38 dim geçen civil de m denedim kocaman oldu ne yapacaz ki şimdi büyür müyüz ki acaba
civilin ürünü markası baby tech bende kararsız kaldım bide fiyat olarak da çok uygun geldi bana içinde yatak yorgan yastık cibinlik herşey dahil 1 2 yaşına kadar yatsın yeter zatenbence çok güzel canım hemde sallanabiliyormuş ben çok beğendim..
ama ürün kalitesi nasıldır bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?