2014 Kasım Anneleri

bence kolonya yap canım..
güzel kokulu renki kolonya al öle yap derim..

Hamileler günde 7 buçuk saatten fazla çalıştırılamazzz!!!

Uygulamada bizde öyle değil maalesef

Normal zamanda da 7/24 ulaşılabilir olmamızı isterler, benim duşakabinin yanına telefonu koyup duştan fırlayıp hafta sonu olmasına rağmen işe geldiğim çok oldu. O düzen şimdi hamileyken de devam ediyor.
Kanunen bunu yapamazsınız desem ofiste hayatımı çok zorlaştırırlar, hatta kariyerime darbe alırım. Bunu da göze alamam. Ha "Ben iyi hissetmiyorum" dersem "Tamam git" derler ama bir kez derim, hadi en fazla iki kez derim, üçüncü de çekinirim ben de, çünkü çekineceğin ortamı dolaylı konuşmalar, bakışlar, üstü örtülü tavırlar, imalarla vs yapıyorlar. Zaten eve gitsem de evden çalışmamı isterler.

Böyle devam ediyor yani. Bazı yönleriyle işimi çok seviyorum ama bazı açılardan ruhen yıpratıcı olabiliyor.

canım hamilelik bedenine göre dikilmişse bile ben medium alırım..
çünkü doğum sonrası dar giyinmek olmaz kuzum
şimdi evde medium olan pijamamı giydim oldu hamile gecelikleri biraz geniş olur özellikle göbek kısmı o yüzden m alayım o zaman

canım uzun uğraşlar sonucu ben de bunu beğendim bunu alacağız iki hafta sonra inşallah ama 50x90 küçük gibi düşündüm 70x110 istiyorum.. ama uyku setini tek renk krem olandan isteyeceğim umarım değişirler.. nerden alacaksın sen?

ayy beni 12 saat çalıştırıyorlar doktora söyledim şoka girdi rapor yazdı dinleneyim diye.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından:

GEBE VEYA EMZİREN KADINLARIN ÇALIŞTIRILMA ŞARTLARIYLA

EMZİRME ODALARI VE ÇOCUK BAKIM YURTLARINA

DAİR YÖNETMELİK

Madde 9 a bak canım.. Nasıl olurmuş o.

Eklentiler

• Screenshot_2014-08-22-14-47-21.webp
    154,7 KB · Görüntüleme: 66
evet fiyatı çok uygun yatağı yorganı yastığıda dahil olunca zaten ayrı ayrı da alsam aynı fiyatı bulacak bide benmde en çok hoşuma giden yanı iki kademe olması oldu ayaklandığı zamanlarda alt kademeye alırm diye düşnyrm 1 2 yaşına kadar yatar herhalde ilk bebeğim olduğu için tam kestiremyrm da bunu ne kadar kullanabilr diye

canım uzun uğraşlar sonucu ben de bunu beğendim bunu alacağız iki hafta sonra inşallah.. ama uyku setini tek renk krem olandan isteyeceğim umarım değişirler.. nerden alacaksın sen?
aynen bende krem olanını istiyrm alırsam eğer çünkü bebeğim kız kahverengi biraz tuhaf durur civilden alacağım ben de biraz kararsızlık var bende de bi soraym dedm 2 kadameli olması çok güzel avantaj da kaç yaşına kullanabilrler sence

her ikiside güzel olur ama kolonyanın kokusunu güzel seçmek lazım

Allah kolaylık versin ne diyim ki.. Ha deyince vazgeçilmiyor işten.

kademeli olduğu için 2yaşında bile kullanabilir bence canım.. aynen benim yavrum da kız.. sonra beşiğin hemen katlanması da çok güzel..

valla defalarca söyledim mesaiye bari bırakmayın, biraz erken çıkayım diye.Sorun yapıyorlar, aylık kontrollerim için bile izin isterken bir sürü tantana, surat asma falan.Nasıl işyeri bende anlamadım.Dönmeyeceğim zaten doğumdan sonra oraya.

Allah kolaylık versin ne diyim ki.. Ha deyince vazgeçilmiyor işten.

Çok teşekkür ederim. Tüm annelere / anne adaylarına Allah kolaylık versin gerçekten.

Öyle, hem maddiyat, hem zihinsel tatmin iş benim için.

Ama siyasi otorite çocuk sahibi olma konusunda sözel olarak bu kadar teşvik ediciyken, keşke yasalar da çalışan anneleri daha koruyucu, uygulamalar daha denetlenebilir olsa.

Canım ben bu beşikten aldım ama ceviz rengini aldım.. Beyazında her yeri ahşap olmuyormuş mağazada çalışanla baya bi görüşmüştük... O yüzden ceviz rengini aldım ben.. Aynısının ceviz rengi.. Üst kademesi alt kademesi sallanma özelliği, dediğin gibi herşeyi içinde... Ben çok beğenmiştim bizzat görmüştüm mağazada... Gelmiş eve annem de çok beğenmiş... Alt kademesinde de 3-4 yaşına kadar yatar gerçi hangi boyutlarında aldın bilmiyorum ama park yatak boyutlarından birazcık büyük benim aldığım o yüzden 3-4 yaşına kadar yatar dendi... Park yatak düşünüyorduk içime hiç sinmedi ahşap görünce çok beğendik aldık bu beşiği...

Canım senin bu resmini koyduğunun ölçüleri biraz ufakmış.. Ben büyüğünü almıştım... Sitesinde babytech diye bakınca bir sürü ürünü var..Yatak başı için sepet beşiği de var çok da şık tatlı ama işte kullanım süresi çok kısa olduğu için biraz daha büyük almak istedim..

daha almadım canım ben almayı düşünyrm bi fikir soraym dedm park yatak düşünyrdm bnde önceleri ama ondada ayaklandığı zaman düşme tehlikesi filan oluyrmuş bu beşikde şimdi sende böyle diyince içime sindi alırım artık bundan

Yerinde gidip görme imkanın varsa gidip gör daha çok içine siner aklında soru işareti kalmamış olur ama dediğim gibi ölçülerini de çok küçük alma bence.. Almışken yine alt kademesinde 3-4 yaşına kadar yatabilsin... Tabi ki sadece bir öneri canım..

evet canım boyutları değişiyor ben ilk yanımda yatıracağım evim küçük olduğu için oda sıkıntım var 1 2 yıl sonra oda almayı düşünüyrm ama bakalm artık hangisi uygunsa ondan alırım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…