Ay çok acil fikrinize ihtiyacım var!!!
Gelenlere hediyelik ne yapayım ne yapayım diye düşündüm, bunlara karar verdim. Ama kolonyamı olsun, lavantamı karar veremedim.
Gören herkesten cevap bekliyorum nolur!
70 tane yaptırcam içime sinmezse at çöpe!Eki Görüntüle 1224240
Hamileler günde 7 buçuk saatten fazla çalıştırılamazzz!!!
canım link yollarmısın bende bakıcam..
bulamadım sitede..
şimdi evde medium olan pijamamı giydim oldu hamile gecelikleri biraz geniş olur özellikle göbek kısmı o yüzden m alayım o zamancanım hamilelik bedenine göre dikilmişse bile ben medium alırım..
çünkü doğum sonrası dar giyinmek olmaz kuzum
çok guzeller ya beden olarak nasıl ayarladın
ben s giyiyordum şimdi m olur mu ki bana
canım uzun uğraşlar sonucu ben de bunu beğendim bunu alacağız iki hafta sonra inşallah ama 50x90 küçük gibi düşündüm 70x110 istiyorum.. ama uyku setini tek renk krem olandan isteyeceğim umarım değişirler.. nerden alacaksın sen?kızlar bi bakın hele sizce bu beşik çok kullanışlı olur mu benm çok hoşuma gitti çift kademeli kullanılıyormuş hem altta hem üste yatabilyr http://www.civilim.com/baby-tech-beyaz-kelebekler-besik-50x90-cmEki Görüntüle 1224208
ayy beni 12 saat çalıştırıyorlar doktora söyledim şoka girdi rapor yazdı dinleneyim diye.
evet fiyatı çok uygun yatağı yorganı yastığıda dahil olunca zaten ayrı ayrı da alsam aynı fiyatı bulacak bide benmde en çok hoşuma giden yanı iki kademe olması oldu ayaklandığı zamanlarda alt kademeye alırm diye düşnyrm 1 2 yaşına kadar yatar herhalde ilk bebeğim olduğu için tam kestiremyrm da bunu ne kadar kullanabilr diyeOlur tatlım küçükken üst kademede yatar sen de rahatça slır kotarsın hareketlenincede alt kademeye inersin dücek korkusu olmaz benim beşik tek kademeli ilk çok rahattı şimdi korkudan yatıramıyoz atlıyo aşağıya kırcak biyerini kardeşi kullancak artık fiyatıda uygunsa al bence
Kolonyalari daha cok begendim ben:))Ay çok acil fikrinize ihtiyacım var!!!
Gelenlere hediyelik ne yapayım ne yapayım diye düşündüm, bunlara karar verdim. Ama kolonyamı olsun, lavantamı karar veremedim.
aynen bende krem olanını istiyrm alırsam eğer çünkü bebeğim kız kahverengi biraz tuhaf durur civilden alacağım ben de biraz kararsızlık var bende de bi soraym dedm 2 kadameli olması çok güzel avantaj da kaç yaşına kullanabilrler sencecanım uzun uğraşlar sonucu ben de bunu beğendim bunu alacağız iki hafta sonra inşallah.. ama uyku setini tek renk krem olandan isteyeceğim umarım değişirler.. nerden alacaksın sen?
her ikiside güzel olur ama kolonyanın kokusunu güzel seçmek lazımAy çok acil fikrinize ihtiyacım var!!!
Allah kolaylık versin ne diyim ki.. Ha deyince vazgeçilmiyor işten.Uygulamada bizde öyle değil maalesef
Normal zamanda da 7/24 ulaşılabilir olmamızı isterler, benim duşakabinin yanına telefonu koyup duştan fırlayıp hafta sonu olmasına rağmen işe geldiğim çok oldu. O düzen şimdi hamileyken de devam ediyor.
Kanunen bunu yapamazsınız desem ofiste hayatımı çok zorlaştırırlar, hatta kariyerime darbe alırım. Bunu da göze alamam. Ha "Ben iyi hissetmiyorum" dersem "Tamam git" derler ama bir kez derim, hadi en fazla iki kez derim, üçüncü de çekinirim ben de, çünkü çekineceğin ortamı dolaylı konuşmalar, bakışlar, üstü örtülü tavırlar, imalarla vs yapıyorlar. Zaten eve gitsem de evden çalışmamı isterler.
Böyle devam ediyor yani. Bazı yönleriyle işimi çok seviyorum ama bazı açılardan ruhen yıpratıcı olabiliyor.
kademeli olduğu için 2yaşında bile kullanabilir bence canım.. aynen benim yavrum da kız.. sonra beşiğin hemen katlanması da çok güzel..aynen bende krem olanını istiyrm alırsam eğer çünkü bebeğim kız kahverengi biraz tuhaf durur civilden alacağım ben de biraz kararsızlık var bende de bi soraym dedm 2 kadameli olması çok güzel avantaj da kaç yaşına kullanabilrler sence
valla defalarca söyledim mesaiye bari bırakmayın, biraz erken çıkayım diye.Sorun yapıyorlar, aylık kontrollerim için bile izin isterken bir sürü tantana, surat asma falan.Nasıl işyeri bende anlamadım.Dönmeyeceğim zaten doğumdan sonra oraya.Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından:
GEBE VEYA EMZİREN KADINLARIN ÇALIŞTIRILMA ŞARTLARIYLA
EMZİRME ODALARI VE ÇOCUK BAKIM YURTLARINA
DAİR YÖNETMELİK
Madde 9 a bak canım.. Nasıl olurmuş o.
Allah kolaylık versin ne diyim ki.. Ha deyince vazgeçilmiyor işten.
kızlar bi bakın hele sizce bu beşik çok kullanışlı olur mu benm çok hoşuma gitti çift kademeli kullanılıyormuş hem altta hem üste yatabilyr http://www.civilim.com/baby-tech-beyaz-kelebekler-besik-50x90-cmEki Görüntüle 1224208
aynen bende krem olanını istiyrm alırsam eğer çünkü bebeğim kız kahverengi biraz tuhaf durur civilden alacağım ben de biraz kararsızlık var bende de bi soraym dedm 2 kadameli olması çok güzel avantaj da kaç yaşına kullanabilrler sence
daha almadım canım ben almayı düşünyrm bi fikir soraym dedm park yatak düşünyrdm bnde önceleri ama ondada ayaklandığı zaman düşme tehlikesi filan oluyrmuş bu beşikde şimdi sende böyle diyince içime sindi alırım artık bundanCanım ben bu beşikten aldım ama ceviz rengini aldım.. Beyazında her yeri ahşap olmuyormuş mağazada çalışanla baya bi görüşmüştük... O yüzden ceviz rengini aldım ben.. Aynısının ceviz rengi.. Üst kademesi alt kademesi sallanma özelliği, dediğin gibi herşeyi içinde... Ben çok beğenmiştim bizzat görmüştüm mağazada... Gelmiş eve annem de çok beğenmiş... Alt kademesinde de 3-4 yaşına kadar yatar gerçi hangi boyutlarında aldın bilmiyorum ama park yatak boyutlarından birazcık büyük benim aldığım o yüzden 3-4 yaşına kadar yatar dendi... Park yatak düşünüyorduk içime hiç sinmedi ahşap görünce çok beğendik aldık bu beşiği...
daha almadım canım ben almayı düşünyrm bi fikir soraym dedm park yatak düşünyrdm bnde önceleri ama ondada ayaklandığı zaman düşme tehlikesi filan oluyrmuş bu beşikde şimdi sende böyle diyince içime sindi alırım artık bundan
evet canım boyutları değişiyor ben ilk yanımda yatıracağım evim küçük olduğu için oda sıkıntım var 1 2 yıl sonra oda almayı düşünüyrm ama bakalm artık hangisi uygunsa ondan alırım bendeCanım senin bu resmini koyduğunun ölçüleri biraz ufakmış.. Ben büyüğünü almıştım... Sitesinde babytech diye bakınca bir sürü ürünü var..Yatak başı için sepet beşiği de var çok da şık tatlı ama işte kullanım süresi çok kısa olduğu için biraz daha büyük almak istedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?