- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
evet canım boyutları değişiyor ben ilk yanımda yatıracağım evim küçük olduğu için oda sıkıntım var 1 2 yıl sonra oda almayı düşünüyrm ama bakalm artık hangisi uygunsa ondan alırım bende
ne zaman gelecek acaba sana bende alacagım da m alrım dar olursa diye korkuyorumbende normalde s giyiyordum m sipariş verdim inşallah olur
evet canım bakacağım artık durumlara göreDüşüncen farklıysa olabilir canım.. Çünkü hepsi çok hoş görünüyor..
Ay çok acil fikrinize ihtiyacım var!!!
Gelenlere hediyelik ne yapayım ne yapayım diye düşündüm, bunlara karar verdim. Ama kolonyamı olsun, lavantamı karar veremedim.
Gören herkesten cevap bekliyorum nolur!
70 tane yaptırcam içime sinmezse at çöpe!Eki Görüntüle 1224240
civil evimin 50 mt ilersinde olmazsa bugün gidip iyice bi inceliyp görevlilerden bilgi alayımYerinde gidip görme imkanın varsa gidip gör daha çok içine siner aklında soru işareti kalmamış olur ama dediğim gibi ölçülerini de çok küçük alma bence.. Almışken yine alt kademesinde 3-4 yaşına kadar yatabilsin... Tabi ki sadece bir öneri canım..
ben varım canım..ya hiç park yatak alan yok mu?
Ay çok acil fikrinize ihtiyacım var!!!
Gelenlere hediyelik ne yapayım ne yapayım diye düşündüm, bunlara karar verdim. Ama kolonyamı olsun, lavantamı karar veremedim.
Gören herkesten cevap bekliyorum nolur!
70 tane yaptırcam içime sinmezse at çöpe!Eki Görüntüle 1224240
ben aldım canım e bebekten http://www.e-bebek.com/baby-plus-cok-fonksiyonlu-park-yatak_LEB-P610HJ bunuun mavi turuncusu çok şirinya hiç park yatak alan yok mu?
canım hoşgeldin, merak ettim, görmedim yazdığını daSelam kızlar, tatilimin son günü pazartesi iş başı yapıyorum inşallah. Zaten yaklaşık 4 hafta çalışıp doğum iznine ayrılacağım. Ama bu kadar tatilden sonra işe başlama düşüncesi bile can sıkmaya yetiyor. Herkes nasıl bakalım? Bugünü evimde ayaklarımı uzatıp önümde bilgisayarım karşımda televizyon ile geçirmek istiyorum.
Birden fazla kez beğenme buttonu olsaydı daha çok beğenecektim yazdığını, ama 1 kez beğenebildim canım, bir de alıntı yapıp ayakta alkışlayayım dedimÇok teşekkür ederim. Tüm annelere / anne adaylarına Allah kolaylık versin gerçekten.
Öyle, hem maddiyat, hem zihinsel tatmin iş benim için.
Ama siyasi otorite çocuk sahibi olma konusunda sözel olarak bu kadar teşvik ediciyken, keşke yasalar da çalışan anneleri daha koruyucu, uygulamalar daha denetlenebilir olsa.
alırsa ne alırmış acababen varım canım..
ama babaannemiz alacağı için onun keyfini bekliyoruz
Birden fazla kez beğenme buttonu olsaydı daha çok beğenecektim yazdığını, ama 1 kez beğenebildim canım, bir de alıntı yapıp ayakta alkışlayayım dedim
canım hoşgeldin, merak ettim, görmedim yazdığını da
Ben başladım çalıştım ama bu hafta nasıl geçti anlamadım hiç.. cuma olmuş bile.
Birden fazla kez beğenme buttonu olsaydı daha çok beğenecektim yazdığını, ama 1 kez beğenebildim canım, bir de alıntı yapıp ayakta alkışlayayım dedim
Anladım ama mesai çok acımasızca ülke şartları işte hiç kolay değil şartlarımızAramızda pek çok çalışan arkadaş var, ben de dahil. Hatta bazı günler hala mesaiye bıraktırıyorlar beni
Çalışmak benim hayatımın çok önemli bir parçası, hamile kalınca bunun değişeceğini hiç düşünmedim.
Tabi ki başlarda yoğun bulantılı günlerde zor oldu, o dönem raporlu günler ve hastane yatışı ile geçti. Şimdi de saat öğlen 3:30'dan sonra daha yorgun hissediyorum kendimi eskisine göre. Ama hamilelik çalışmaya engel değil benim fikrimce. Kendini koruyup bazı temel ilkelere dikkat etmek kaydıyla anne adayını motive bile edeceğini düşünüyorum.
Atama olursa bende öğretmen olacağım işte, pek umudum yok ama Allah kısmet eder belkiben ilk 3 ay çalışmıştım, öğretmenim. çok zor geçti çocuklarla 40 öğrencim vardı. bi de velilerle uğraştım hamileliğime tepki gösterdiler. çok stresli ve de yorucu geçti, sabahçıydım. neyseki atlattım , şimdi de 2 hafta seminer dönemine katılıp izne ayrılacağım. açıkcası gözüm almıyor bir hafta daha dayanamam, 1. dönemi kapatacağım.
Kişiden kişiye ve hamilelikten hamileliğe değişir canım, birde yaptığın işe ve yoğunluğa göre. Ben iki hamileliğimde de bulantı vs. yaşamadım. Çalışırken de zorlanmadım. Şu an sadece uzun süre masa başı oturmak ve sabahlar işe gelip gitmek yoruyor. İlkinde 37 ye kadar çalışmak istedim ama 34. haftada izne ayrılmak zorunda kaldım. Bunda kısmetse 37. haftaya kadar çalışmak istiyorum. İnşallah çok zorlanmam.
İnşallah kalan 4 haftan su gibi geçer canım ya sizleri tek tek izne göndereceğim ben galiba :)
Ben izne çıkarken bazıları doğurmuş bile olacak
Şu an 11 hafta var, Kasımın ilk haftasına kadar burdayım dayanabilirsem.
İsofiksiz de ana kucağı olanlar oto koltuğu adıyla satılıyor. Cümle düşük oldu, ana kucakları İsofiksiz oto koltuğu olarak satılıyor
Ben de çalışıyorum. Çok şükür hamileliği rahat geçirenlerdeniz. Bulantı, kusma, aşerme, halsizlik yok. Sadece uyku bastırdı beni.
Zor olmadı ama evde olmayı tercih ederdim hamilelik döneminde. Şartlar.... Amirim anlayışlı olduğu için geliş gidiş saatlerim hiç problem olmadı.
Uygulamada bizde öyle değil maalesef
Normal zamanda da 7/24 ulaşılabilir olmamızı isterler, benim duşakabinin yanına telefonu koyup duştan fırlayıp hafta sonu olmasına rağmen işe geldiğim çok oldu. O düzen şimdi hamileyken de devam ediyor.
Kanunen bunu yapamazsınız desem ofiste hayatımı çok zorlaştırırlar, hatta kariyerime darbe alırım. Bunu da göze alamam. Ha "Ben iyi hissetmiyorum" dersem "Tamam git" derler ama bir kez derim, hadi en fazla iki kez derim, üçüncü de çekinirim ben de, çünkü çekineceğin ortamı dolaylı konuşmalar, bakışlar, üstü örtülü tavırlar, imalarla vs yapıyorlar. Zaten eve gitsem de evden çalışmamı isterler.
Böyle devam ediyor yani. Bazı yönleriyle işimi çok seviyorum ama bazı açılardan ruhen yıpratıcı olabiliyor.
alırsa ne alırmış acaba
Ben aldım. Bir fotoğrafını da koydum hatta alışveriş sayfamıza.ya hiç park yatak alan yok mu?
canım hoşgeldin, merak ettim, görmedim yazdığını da
Ben başladım çalıştım ama bu hafta nasıl geçti anlamadım hiç.. cuma olmuş bile.
peki canım malzemesi kaliteli mi birde içine yatak uyku seti felan düşünüyor musun??ben aldım canım e bebekten http://www.e-bebek.com/baby-plus-cok-fonksiyonlu-park-yatak_LEB-P610HJ bunuun mavi turuncusu çok şirin
ne zaman gelecek acaba sana bende alacagım da m alrım dar olursa diye korkuyorum
yani naylonumsu dış kısmı içine pamuk yatak aldım90 liraydı galiba yorganı da yaptırdım 70 liraya yastık da var içinde nevresim de aldım iki tane çarşaf da aldım iki tane böyle canımpeki canım malzemesi kaliteli mi birde içine yatak uyku seti felan düşünüyor musun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?