2014 Kasım Anneleri

Düşüncen farklıysa olabilir canım.. Çünkü hepsi çok hoş görünüyor..

bence kolonya yap görünüş olarak daha şirin duruyo ama son karar senin tabiki de

civil evimin 50 mt ilersinde olmazsa bugün gidip iyice bi inceliyp görevlilerden bilgi alayım

canım kesinlikle kolonya derim,lavanta hep lavanta nereye kadar

canım hoşgeldin, merak ettim, görmedim yazdığını da
Ben başladım çalıştım ama bu hafta nasıl geçti anlamadım hiç.. cuma olmuş bile.

Birden fazla kez beğenme buttonu olsaydı daha çok beğenecektim yazdığını, ama 1 kez beğenebildim canım, bir de alıntı yapıp ayakta alkışlayayım dedim

aynen ayakta alkışlıyorumm...
sadece sözde kalan şeylerle avunuoruz işteee..

Anladım ama mesai çok acımasızca ülke şartları işte hiç kolay değil şartlarımız
Atama olursa bende öğretmen olacağım işte, pek umudum yok ama Allah kısmet eder belki evleneli neredeyse bir sene olacak eşim çok istiyor bende fazla erteleyemem sanırım artık çocuk olayını

Kızlar cevaplarınız için teşekkürler bende hem çalışmak istiyorum hem çocuk olsun istiyorum bu yüzden merak ettim, nasıl olacak hiç bilmiyorum normalde bile çalışırken zorlanan bir insanım hamile iken nasıl olacak bilmiyorum.O yüzden sizlere sormak istedim ama kişide kişiye değişiyormus çalışsam iyi olurdu istediklerimi rahatca alırdım. Hoş henüz bir bebeğim olacakmı onu bile bilmiyorum kpss beklemektan sıkıldım artık bi an önce belli olsa

Hoşbulduk canım, valla biz tatile gittik geldik. Biraz evde ve ailelerimizle geçirdik. Çarşamba günü İstanbul'a düğüne gittik, harika bir düğüne katıldık. Eğlendik, niyetimiz İstanbul'da gece kalmaktı ama dönmeye karar verdik. Düğün yemekli olunca eşim biraz alkol aldı, dönüşte arabayı ben kullandım. Sağ olsun eşimde uyudu Kısacası yorulduk baya, dün evdeydim, bugünde evdeyim. Zaten hava inanılmaz sıcak yine, pazartesi yine iş başıArtık izin için gün sayacağım. Sen neler yaptın, nasıl geçti tatil? alışveriş işleri nasıl gidiyor, aldın mı birşeyler?

peki canım malzemesi kaliteli mi birde içine yatak uyku seti felan düşünüyor musun??
yani naylonumsu dış kısmı içine pamuk yatak aldım90 liraydı galiba yorganı da yaptırdım 70 liraya yastık da var içinde nevresim de aldım iki tane çarşaf da aldım iki tane böyle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…