hemen bakayımBen aldım. Bir fotoğrafını da koydum hatta alışveriş sayfamıza.
anladım canım tşkleryani naylonumsu dış kısmı içine pamuk yatak aldım90 liraydı galiba yorganı da yaptırdım 70 liraya yastık da var içinde nevresim de aldım iki tane çarşaf da aldım iki tane böyle canım
peki canım malzemesi kaliteli mi birde içine yatak uyku seti felan düşünüyor musun??
süper olur:dbilmemki daha bugün sipariş verdim ama büyük ihtimalle pazartesi gelir die düşünüyorum gelince msj atarım sana
benimki bana benziyo gibi, top gibi suratı var löp löp yanakları varayyy bende sen gibiyim iş güç evde ki çocuk derken kuzıma bakamamışım kafa ve boy ölçümü tam haftasındayken 28 karın ve kilo 10 gün geriden geliyo ben sezeryan olunca 38 de doğum yapcam 9 haftam kaldı derken doktor böyle zayıf giderse 40 bekleriz dedi kızımmmm büyü büyü annen abin baban seni özledi ve çooook merak ediyo kime benziyo ki
benimki bana benziyo gibi, top gibi suratı var löp löp yanakları var
canıım çok tşk ederim
Ben aldim ama daha kargo da gelmedi eilhtya nin aldiginin aynisini aldim alisveris forumuna eklemisti o fotosunu.. İki tame nevresim takimi aldim dün bi yatagi kaldi.. Yorgan ve yastigi kv yapcak..alırsa ne alırmış acaba
Oh ohh maşallah hanfendi benden sonra evlendi çocuk yaptı yaaHoşbulduk canım, valla biz tatile gittik geldik. Biraz evde ve ailelerimizle geçirdik. Çarşamba günü İstanbul'a düğüne gittik, harika bir düğüne katıldık. Eğlendik, niyetimiz İstanbul'da gece kalmaktı ama dönmeye karar verdik. Düğün yemekli olunca eşim biraz alkol aldı, dönüşte arabayı ben kullandım. Sağ olsun eşimde uyuduKısacası yorulduk baya, dün evdeydim, bugünde evdeyim. Zaten hava inanılmaz sıcak yine, pazartesi yine iş başı Artık izin için gün sayacağım. Sen neler yaptın, nasıl geçti tatil? alışveriş işleri nasıl gidiyor, aldın mı birşeyler?
bunu yatak ölçüleri acaip yazıyor netten yatak bakıyorum 70'e 110 alsam acaba nasıl olur?
beşik aldın yaniBen aldim ama daha kargo da gelmedi eilhtya nin aldiginin aynisini aldim alisveris forumuna eklemisti o fotosunu.. İki tame nevresim takimi aldim dün bi yatagi kaldi.. Yorgan ve yastigi kv yapcak..
canımcım baktım fakat marka yazmamışsın çok şık yoksa beğendim hem onun hem de aldığın nevresim takımının markasını yazar mısın birde içine yatak aldın mı ne aldın rica edicem bi zahmetBen aldım. Bir fotoğrafını da koydum hatta alışveriş sayfamıza.
benim yatagın ölçüleri 60-120 canımbunu yatak ölçüleri acaip yazıyor netten yatak bakıyorum 70'e 110 alsam acaba nasıl olur?
canımcım baktım fakat marka yazmamışsın çok şık yoksa beğendim hem onun hem de aldığın nevresim takımının markasını yazar mısın birde içine yatak aldın mı ne aldın rica edicem bi zahmet
Yok canım ne diye utanacaksın, bizi bu hale getirenler utanmıyor daEstağfurullah, çok naziksin, çok teşekkür ederim. :) Utandırdın beni
Bu saatten sonra sadece susuyorum ben isyanımmm. Halime şükrettiğim yerler de var, ama isyan ettiğim yerlerde... Ama isyanım işverenime değil. Çünkü zaten işverenim yasa yönetmeliklerdekini sunuyor bana fazlasıyla. Ama işte o kitaplarda yazanlar yeterli değil kadın çalışanlar için...aynen ayakta alkışlıyorumm...
sadece sözde kalan şeylerle avunuoruz işteee..
Ohh mis gibi relax bir tatil olmuş 2 hafta. Bizim 1 hafta olduğu için biraz sıkıştırılmış tur yaptıkHoşbulduk canım, valla biz tatile gittik geldik. Biraz evde ve ailelerimizle geçirdik. Çarşamba günü İstanbul'a düğüne gittik, harika bir düğüne katıldık. Eğlendik, niyetimiz İstanbul'da gece kalmaktı ama dönmeye karar verdik. Düğün yemekli olunca eşim biraz alkol aldı, dönüşte arabayı ben kullandım. Sağ olsun eşimde uyuduKısacası yorulduk baya, dün evdeydim, bugünde evdeyim. Zaten hava inanılmaz sıcak yine, pazartesi yine iş başı Artık izin için gün sayacağım. Sen neler yaptın, nasıl geçti tatil? alışveriş işleri nasıl gidiyor, aldın mı birşeyler?
canm hayırdır ne oldu neden böyle kotusun lütfennn bebişini düşün sakinleş annesi kötü birsey yoktu insallahKızlar hamileliğin başından beri annesiyle arası açılan varmı?? Çok mutsuzum sabahtan beri ağlıyorum 2 kere kriz geçirdim kendimi durduramadım..proluton iğne yaptı annem buscopan içirdi gitti..ben hala ağlıyorum...
Kızlar hamileliğin başından beri annesiyle arası açılan varmı?? Çok mutsuzum sabahtan beri ağlıyorum 2 kere kriz geçirdim kendimi durduramadım..proluton iğne yaptı annem buscopan içirdi gitti..ben hala ağlıyorum...
canm hayırdır ne oldu neden böyle kotusun lütfennn bebişini düşün sakinleş annesi kötü birsey yoktu insallah
yok canım aksine annem daha bir anlayışlı oldu..
neden böle oldunuzki annenle..
sorunn ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?