2014 Kasım Anneleri

yani naylonumsu dış kısmı içine pamuk yatak aldım90 liraydı galiba yorganı da yaptırdım 70 liraya yastık da var içinde nevresim de aldım iki tane çarşaf da aldım iki tane böyle canım
anladım canım tşkler

benimki bana benziyo gibi, top gibi suratı var löp löp yanakları var

Oh ohh maşallah hanfendi benden sonra evlendi çocuk yaptı yaa
Nil şaka bir tarafa sen demiştin biz hemen çocuk istiyoz diye Allah gönlüne göre verdi arkadaşımm ne şanslısınn umarım bizimde hayatımız biran önce düzene girerrr

Ben aldim ama daha kargo da gelmedi eilhtya nin aldiginin aynisini aldim alisveris forumuna eklemisti o fotosunu.. İki tame nevresim takimi aldim dün bi yatagi kaldi.. Yorgan ve yastigi kv yapcak..
beşik aldın yani

Ben aldım. Bir fotoğrafını da koydum hatta alışveriş sayfamıza.
canımcım baktım fakat marka yazmamışsın çok şık yoksa beğendim hem onun hem de aldığın nevresim takımının markasını yazar mısın birde içine yatak aldın mı ne aldın rica edicem bi zahmet

Aslında yazmıştım markasını, hem araba hem de park yatak Doll marka, Kanz'dan aldık diye, ama biraz karışık ifade etmişim sanırım :)
Park yatağın içinde yatak da var, ayrıca almanıza gerek yok dediler. Malzemesinin ne olduğunu tam anlayamadım. Ama belki ben onların verdiği yatağı çıkarıp içine başka yeni bir yatak alabilirim, emin olamadım.

Nevresim henüz almadım. Park yatağa da yan korumalık almak gerek mi değil mi onu düşünüyorum. Çünkü ona göre nevresim ya da uyku seti almam gerekicek. Sanki alsam daha iyi gibi geliyor, ne de olsa park yatağın malzemesi kumaşımsı plastik mi desem plastiğimsi kumaş mı desem öyle bir şey :) Bebeciklere temas etmesin bence, yan korumalık olsun.

Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Estağfurullah, çok naziksin, çok teşekkür ederim. :) Utandırdın beni
Yok canım ne diye utanacaksın, bizi bu hale getirenler utanmıyor da
Ben yine de şartları iyi olan bir yerde çalışıyorum, çok şükür şanslıyım. Ama kötünün iyisi işte

aynen ayakta alkışlıyorumm...
sadece sözde kalan şeylerle avunuoruz işteee..
Bu saatten sonra sadece susuyorum ben isyanımmm. Halime şükrettiğim yerler de var, ama isyan ettiğim yerlerde... Ama isyanım işverenime değil. Çünkü zaten işverenim yasa yönetmeliklerdekini sunuyor bana fazlasıyla. Ama işte o kitaplarda yazanlar yeterli değil kadın çalışanlar için...

Ohh mis gibi relax bir tatil olmuş 2 hafta. Bizim 1 hafta olduğu için biraz sıkıştırılmış tur yaptık Ama her anı çok güzeldi, Ayvalık çok güzeldi, tatil çok güzeldi Yarın yine gidiyoruz deseler hop diye çıkar giderim Biz de geçen cumartesi döndük, doktor randevumuz vardı çünkü, paşamı gördüm, şekerimi yüklettim, doktorumla doğum yerini konuştum vs. Doktordan sonra da çarşıdaki işlerimizi hallettik ve eve geldik. O gece ve Pazar günü komple yattım dinlendim. Bir de bavuldakileri yıkadım astım o kadar. Pazartesi dinç bir vaziyette iş başı yaptım, belki de o yüzden bu kadar hızlı geçti bu hafta Geldiğim gibi de denetleme olduğunu öğrendim. Hareketli bir hafta geçirdim yani.
Alışveriş deme hiç bana. Ben bıraktığın yerdeyim hala Herkes herşeylerini almış bitirmiş, ben daha hiç bişey almadım, panik oldum şimdi. Annemler yazlıkta, onların gelmesini, havaların serinlemesini ve kocamın keyfini beklerken vakit bu vakit oldu. 6 eylülde kontrolum var, o günden itibaren artık hızlandırılmış bir şekilde herşeyini almaya niyetlendim canım ben. İnşallah planladığım gibi gider.
Sen naptın alışveriş işlerini?

Kızlar hamileliğin başından beri annesiyle arası açılan varmı?? Çok mutsuzum sabahtan beri ağlıyorum 2 kere kriz geçirdim kendimi durduramadım..proluton iğne yaptı annem buscopan içirdi gitti..ben hala ağlıyorum...

canm hayırdır ne oldu neden böyle kotusun lütfennn bebişini düşün sakinleş annesi kötü birsey yoktu insallah

yok canım aksine annem daha bir anlayışlı oldu..
neden böle oldunuzki annenle..
sorunn ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…