2014 Kasım Anneleri

Kendini boşuna hiç üzme sakın beddua etme öyle insanlara değmez bile

Kizlar bana temazsiz veya kulaktan atesolcer onerir misiniz? Alsn var mi aranizda

Ben Braun'un bu modelini aldım. Kulaktan ölçer. Belki fikir olur sana.

Eklentiler

• 98467843131771600932.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 64
Ayy canım seninde derdin banbaşkaymş bizimkiler hiç karışmaz, senin gibi kv olsa ilgili olsalar belki içimden gelir kıyarım ama oda yokki, en iyisi şu dönemde kimseyle konuşmamak ya

canım ya sabır çekin bunlardan her yerde var tabiri caizse babaya yalakalık etmiş üzmeyin canınızı yavrunuzu isim hakkı bebeğin annesine ve babasına aittir

Ayy canım seninde derdin banbaşkaymş bizimkiler hiç karışmaz, senin gibi kv olsa ilgili olsalar belki içimden gelir kıyarım ama oda yokki, en iyisi şu dönemde kimseyle konuşmamak ya

Dogru soyluyorsun ya su donemde herkese bi haller oluyor malesef.
Hayir yani sonucta annem istemiyor isminin konumasini teyzelerimle anneannem niye diretiyorlar anlamiyorum ki. Bir de akil veriyorlar sert konus kimseye laf söyletme falan diye. Iyi de esimin ailesi benim dusmanim degil ki niye kotu davranayim ?
Arkadasim dogum yaptiginda da iki aile birbirine girmisti olan kiza olmustu lohusalik depresyonuna girdi sutu kesildi vs deger mi bu kadar slklntl yapmaya bu kadar kalp kirmaya

Canim zaten gecelik ve pijamalarını yazlık al. Benim arkadaşım geçen sene Kasım ayında doğum yaptı. Aklında bulunsun sakın uzun kollu gecelik pijama alma dedi. Sabahlıklı bir takım al sabahlığın nasılsa kolları uzun dedi. Bir de evde, bebek üşümesin diye normalden fazla açılıyor kalorifer pişersin rahat hareket edemezsin dedi. Yazlık gecelik pijamalar bitmeden yazdan al dedi. Ben 2 gecelik 3 pijama aldım. Bir de sabahlıklı bir takım aldım. Takımın hem geceliği hem pijaması var. Ve hepsi kısa kollu. Lohsalıkta terleme ve vücut sıcaklığı fazla oluyormuş, üşürse sadece ayakların üşür dedi.

Aynı yer hareket edyo sadece normal harketleri kadar gaçlü olmuyo 1 2 saniye arayla oluyo devamlılığı çok zevklii bebeği hissetmk ya kuzularımız gelsin bi an önceee heyecan artıyo

Günaydın herkese, bizde bugün çok keyiflu uyananlardanız :) eşimle kahvaltımızı ettik üye olduğumuz spor salonuna geldik. Eşim ağırlık çalışıyor bende havuz keyfi yapıyorum arada da size bakıyorum :)) Bugünü spora ayırdık bizde, kızım doğsun onu da getiricem havuza , şu an burada var bir tane kız bebek annesi babası suyun içinde alıştırıyorlar :)

Hastanede serum falan takilacak dogru diyosun o yuzren uzun kollu kullanisli degil bide dun meteoroloji bile dedi aralik ayi bile sicak gececekmis bu yil.. Bende uzun kollu almadim sabahlik aldim..

canım havuz zararlı yasak değilmi hamileler için enfeksiyon açısından dikkat etseydin

Kızlar bu sabah kahvaltı için poğaça yaptım ölçüsünü fazla yaptim difrize pisirip attım, geçenlerde de visne ve Kırmızı erik kaynatip kavanozlara sıcakken koydum malum logusalik ta lazım olacak. Sizler baska ne hazırlık yapıyorsun uz?

ben hiçbirşey yapamıuorum yaa yemek bile yetiyor beni yormaya

ayy ne güzel bizim burda da kapalı havuz olsa keşke doğumdan sonra başlamak istiyorum bende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…