Acaba benim kalp atışı sandigim hıçkırık olabilir miHani ağzı birbirine geçmeli oluyo ya onlardan canım nete kilitli poşet yaz anlarsın..
Hıçkırdıklarını ben düzenli ritmik zıplamalarından anlıyorum hehehe :)
Acaba benim kalp atışı sandigim hıçkırık olabilir mi
Kendini boşuna hiç üzme sakın beddua etme öyle insanlara değmez bileKızlar moralim çok bozuk size dert yanıym istedim ben bu insanları anlamıyorum ya dün görümcem eşimi aradı isim buldunuzmu diye sordu eşimde var aklımızda bişey dedi ozaman ben söyleyim babamın ismini koy yanınada sizin istedğinz isim olsun diyo nerden kendinde böyle bi hak buluyosa eşimde kızdı o eskide kaşmış koyamam falan deyince diyoki niye böle yapıyosunuz çocuktan soğutuyosunuz bilmem ne doğmamış çocuğun neyinden soğuyosa dengsiz;-( daha bi sürü laf söyledi daha kaç aylık oldugundn haberleri yok isim derdine düşmüşler bide hiç bi yardımlarıda yok niye koyayım ben ismini eşim çok sinirlendi sinir krizi geçirdi;-( çok korktum bebeğimde etkilendi neden insanlar böyle ya şimdi beddua vermek geliyo içimden ama çocukları var hamile halimle duam kabul olurda sonra üzülürüm diye vermiyorumda napıcaz biz bilmiyorum Allaha havale ediyorum .sinirimden çatlıycam huzur bırakmadılar ya
Kizlar bana temazsiz veya kulaktan atesolcer onerir misiniz? Alsn var mi aranizda
Ayy canım seninde derdin banbaşkaymş bizimkiler hiç karışmaz, senin gibi kv olsa ilgili olsalar belki içimden gelir kıyarım ama oda yokki, en iyisi şu dönemde kimseyle konuşmamak yaBosver rose canini slkmaya degmez, ah aileler isim konusunu sorun yapmasalardi ne olurdu ki
Benim de dün basima benzer bi olay geldi ama sorun cikaranlar teyzelerim ve annanem malesef.
Ben yurtdisinda yasiyorum ailem su an turkiyede izindeler, dün aradim ve teyzelerim annannem de ordalarmis onlarla da konustum. Sonra bunlar basladilar ille annenin ismini koycaksin erkek tarafina hic söz söyletmeyecekmisim esime kv kp herkese dis gecirecekmissim bilmem ne..
Bu arada benim kayinvalidem cok agir kanser hastasi kadin son anlarini yasiyor ddoktorun dedigine göre, bu haldeyken bile kadin her telefonda agliyor kizim keske dünya gözüyle sizin bebeginizi görsem baska bisey istemiyorum diye. Hatta gorumcelerime hep biseyler hazirlatiyor alisveris yaptiriyor bebegin eksigi olmasin falan diye bana da surekli sorar kizim istedigin bisey var mi alalim yapalim diye.
Baslarda esimle ben zeynep ismini istiyorduk ama annem dediki (annemin ismi de zeynep) kizim su an yakisik almaz kvden iyi insan ona nispet yapar gibi olur hos olmaz zeynep koymayin dedi. Dusundum hak verdim.
Dun anneanneme de dedim zeynep olmaz baska isimler var aklimizda diye, resmen bagirdi olmaz oyle sey mecbur annenin adini koyacaksin bana munasipmis vs..
Ooooff ben de dertliyim bu konuda anliycan esime de anlatmadim size icimi doktum
hamşler bakın bakalım kızıma dün bundan sipariş ettm sizce nasıl
canım ya sabır çekin bunlardan her yerde var tabiri caizse babaya yalakalık etmiş üzmeyin canınızı yavrunuzu isim hakkı bebeğin annesine ve babasına aittirKızlar moralim çok bozuk size dert yanıym istedim ben bu insanları anlamıyorum ya dün görümcem eşimi aradı isim buldunuzmu diye sordu eşimde var aklımızda bişey dedi ozaman ben söyleyim babamın ismini koy yanınada sizin istedğinz isim olsun diyo nerden kendinde böyle bi hak buluyosa eşimde kızdı o eskide kaşmış koyamam falan deyince diyoki niye böle yapıyosunuz çocuktan soğutuyosunuz bilmem ne doğmamış çocuğun neyinden soğuyosa dengsiz;-( daha bi sürü laf söyledi daha kaç aylık oldugundn haberleri yok isim derdine düşmüşler bide hiç bi yardımlarıda yok niye koyayım ben ismini eşim çok sinirlendi sinir krizi geçirdi;-( çok korktum bebeğimde etkilendi neden insanlar böyle ya şimdi beddua vermek geliyo içimden ama çocukları var hamile halimle duam kabul olurda sonra üzülürüm diye vermiyorumda napıcaz biz bilmiyorum Allaha havale ediyorum .sinirimden çatlıycam huzur bırakmadılar ya
Ayy canım seninde derdin banbaşkaymş bizimkiler hiç karışmaz, senin gibi kv olsa ilgili olsalar belki içimden gelir kıyarım ama oda yokki, en iyisi şu dönemde kimseyle konuşmamak ya
aynen bende zor tutuyorum kendimi ama bunuda görünce dayanadm vllaAyy çok tatlııbenimde butikbebe den bir sürü almak istediğim şey var ama artik doğumdan sonraya bırakıyorum yoksa çok sıkışcaz maddi olarak..
İyi geceler kizlar, Alışveriş yaptik, gecelik ve pijema hala alamadim, her yerde yazlik var, kizima ufak tefek seyler aldim, kendime de 2 tane atlet, 1 tane sutyen , gögüs pedi aldik.. haftaya bakacam gecelige artik.. :) ayrica bebeme tulum aldim, iç zibin takimi aldim, hastane de o gydiriliomus galiba içten..
Pudra, göbek bakım seti, corap aldik.. aklma gelenler bnlar :) haftaya kaynanam ckacakmis, bana tlfda hava atio musade et bizde alalim, bu saate kadar bekledi. Tövbe estagfurullah, bende senin aldklarni begnmezsem dedimdegstirirsn diyor. Battaniye, hastane cikisi,aagiz mendili , citcitli vs alacak.
Canim gece bende hic uyadigim kadar güzel uyudum sadece bir kere gittim lavaboya guzel uyandim sabah
Canim hickirdigini nasıl anliyorsun
Canim havasi alinan poşetler den mi alacaksin seffaf olanlardan?
Sanki evlenmeden ionce daha cok seviyordu gecen sevgililik gunlerinden kalan bir kac mesaji okudum hickira hickira agladim
Hastanede serum falan takilacak dogru diyosun o yuzren uzun kollu kullanisli degil bide dun meteoroloji bile dedi aralik ayi bile sicak gececekmis bu yil.. Bende uzun kollu almadim sabahlik aldim..Canim zaten gecelik ve pijamalarını yazlık al. Benim arkadaşım geçen sene Kasım ayında doğum yaptı. Aklında bulunsun sakın uzun kollu gecelik pijama alma dedi. Sabahlıklı bir takım al sabahlığın nasılsa kolları uzun dedi. Bir de evde, bebek üşümesin diye normalden fazla açılıyor kalorifer pişersin rahat hareket edemezsin dedi. Yazlık gecelik pijamalar bitmeden yazdan al dedi. Ben 2 gecelik 3 pijama aldım. Bir de sabahlıklı bir takım aldım. Takımın hem geceliği hem pijaması var. Ve hepsi kısa kollu. Lohsalıkta terleme ve vücut sıcaklığı fazla oluyormuş, üşürse sadece ayakların üşür dedi.
Canım o banyo tuzlarını nereden alacaksın peki? Kilosu ne kadardır?
Kaya tuzu yada deniz tuzundan yapiliyomus. Gida boyasi esansla karistirilip yapiliyo. Youtube den baktim cok kolay. Tuzlarin parasini bilmiyorum maleswf.Canım o banyo tuzlarını nereden alacaksın peki? Kilosu ne kadardır?
canım havuz zararlı yasak değilmi hamileler için enfeksiyon açısından dikkat etseydinGünaydın herkese, bizde bugün çok keyiflu uyananlardanız :) eşimle kahvaltımızı ettik üye olduğumuz spor salonuna geldik. Eşim ağırlık çalışıyor bende havuz keyfi yapıyorum arada da size bakıyorum :)) Bugünü spora ayırdık bizde, kızım doğsun onu da getiricem havuza , şu an burada var bir tane kız bebek annesi babası suyun içinde alıştırıyorlar :)
üzüldüm senin adına çok cahilce bi harekette bulunmuş cahillik bile denemez sen hiç gündemine bile getirme eşin zaten cevap vermiş muhatap dahi olma bu konuyaEvet canım ilk bebek
ben hiçbirşey yapamıuorum yaaKızlar bu sabah kahvaltı için poğaça yaptım ölçüsünü fazla yaptim difrize pisirip attım, geçenlerde de visne ve Kırmızı erik kaynatip kavanozlara sıcakken koydum malum logusalik ta lazım olacak. Sizler baska ne hazırlık yapıyorsun uz?
Günaydın herkese, bizde bugün çok keyiflu uyananlardanız :) eşimle kahvaltımızı ettik üye olduğumuz spor salonuna geldik. Eşim ağırlık çalışıyor bende havuz keyfi yapıyorum arada da size bakıyorum :)) Bugünü spora ayırdık bizde, kızım doğsun onu da getiricem havuza , şu an burada var bir tane kız bebek annesi babası suyun içinde alıştırıyorlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?