zeyy hayırlı olsun canım hazırlığınızSelam kızlar hayırlı günler..
Dün doğum valizimi hazırlamaya başladım..ama iki bebek olduğundan herşeyden iki katı koymam gerekiyo tek başıma zorlandım..
Şu kilitli poşetlerden almam lazım gg de buldum hafta içi inşallah tamamlarım doğum çantasını..
Zeycigim sen o posetlere ne koyacaksin ya merak ettimHani ağzı birbirine geçmeli oluyo ya onlardan canım nete kilitli poşet yaz anlarsın..
Hıçkırdıklarını ben düzenli ritmik zıplamalarından anlıyorum hehehe :)
Haklısın canım çalışıyorsan birde yapamazsin. Ben tatildeyim yavaş yavaş yapiyoum işte yormadan çünkü benim kasilmalar da erken başladı. Bugün poğaça sebep oldu fazladan yaptım oturduğum yerden. Kopmpostolari da hher hafta farkli meyveden yaptım kendimi yormadan. Başka birşey gelmedi aklima börek koyarim bide malum artik cocuklu ve çalışan hsnimlar olacağız Allah izin verirseben hiçbirşey yapamıuorum yaayemek bile yetiyor beni yormaya
zeyy hayırlı olsun canım hazırlığınız
kilitli poşet nasıl oluyor k
:)
Zeycigim sen o posetlere ne koyacaksin ya merak ettim
Kızlaaarr bir sorum var şimdi biz 32. Haftada çalışabilir yada çalışamaz raporu alcaz ya 32. Haftanın dolmuş olmasımı şart yani 32+1 de alsak mesela olmazmı yoksa 32+7 şartmı ben çalışabilir alcamda kafam karıştı ya 1 hafta boşa gitmeyim sonra
inşallah dursunlar canımcanım şunların büyükleri..
canım ya bebek malzemelerini falan şefaf poşetlere koyayım diye düşündüm hani tek tek poşet açmaya uğraşmıyım içinde ne var ne yok görünsün diye..
bir de şimdiden başlıyorum ya ben hazırlamaya e belki bebekler inşallah tabi 36 ya kadar dururlarsa toz olmasınlar diye...
32. hafta raporunu 31+0 - 31+6 arasında almalısın..
eğer gününü kaçırırsan 35e kadar çalışmak durumundasın..
35 te mecburen ayrılıyosun 16 haftalık izne..
hastane çantanıza bebek eşyalarından bir takım yapın en dışta battaniye içine hastane çıkışı iç zıbın bebek bezi falan kundak şeklinde yapın hazır halde bulunsun
süper olmuş :)aynen canım ilk giyiceklerini hemşireye vericez ya ben onları (zıbın bez alt değiştirme örtüsü eldivenleri falan) hastane çıkışı battaniyesinin içine koydum..
battaniyeyi kapadım üstüne..bohça gibi oldu...fermuarlı yastık poşetimizin içine koydum..
en üstte onlar olucak inşallah...
Sanki o posetlerden bimde vardi. Ben de alayim. Lazim olur. Iyi ki soyledincanım şunların büyükleri..
canım ya bebek malzemelerini falan şefaf poşetlere koyayım diye düşündüm hani tek tek poşet açmaya uğraşmıyım içinde ne var ne yok görünsün diye..
bir de şimdiden başlıyorum ya ben hazırlamaya e belki bebekler inşallah tabi 36 ya kadar dururlarsa toz olmasınlar diye...
32. hafta raporunu 31+0 - 31+6 arasında almalısın..
eğer gününü kaçırırsan 35e kadar çalışmak durumundasın..
35 te mecburen ayrılıyosun 16 haftalık izne..
Canim zaten gecelik ve pijamalarını yazlık al. Benim arkadaşım geçen sene Kasım ayında doğum yaptı. Aklında bulunsun sakın uzun kollu gecelik pijama alma dedi. Sabahlıklı bir takım al sabahlığın nasılsa kolları uzun dedi. Bir de evde, bebek üşümesin diye normalden fazla açılıyor kalorifer pişersin rahat hareket edemezsin dedi. Yazlık gecelik pijamalar bitmeden yazdan al dedi. Ben 2 gecelik 3 pijama aldım. Bir de sabahlıklı bir takım aldım. Takımın hem geceliği hem pijaması var. Ve hepsi kısa kollu. Lohsalıkta terleme ve vücut sıcaklığı fazla oluyormuş, üşürse sadece ayakların üşür dedi.
hepsi çok güzel yerim ben bunların içine girecek elleri popoları sanırım kız pembe ağırlıkta hepsi 0-3 aylık mı 3-6 aylık da var mı içindekızlar ben dün alanyadan bebişime lazım olacak elbise tarzı seyleri aldim hepsinin resmi burada banyo küveti ile havlusunuda e bebekden sipariş verdim. geriye bi benim pijamalarım ve biberonu falan kaldı. onlarıda bi daha ki kontrolumde eczaneden alcam
Sanki o posetlerden bimde vardi. Ben de alayim. Lazim olur. Iyi ki soyledindogum iznine biz o zaman 29+0 ile 29+6 arasinda mi ayrilacagiz???? Bisey kalmamis wallla
Canim sosisli cekti yesem mi ya :/
kızlar ben dün alanyadan bebişime lazım olacak elbise tarzı seyleri aldim hepsinin resmi burada banyo küveti ile havlusunuda e bebekden sipariş verdim. geriye bi benim pijamalarım ve biberonu falan kaldı. onlarıda bi daha ki kontrolumde eczaneden alcam
Kizlar cok korkuyrm bugun yine sulu akinti geldi sali gunune randevu aldim, bu durumu yasayip doktoruna soran var mii
Kokusux renksiz su akiyir bi tatli kasi kdar yer islatiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?