2014 Kasım Anneleri

Açlıktan ölebilirimmmmmm!!!
Kociş sporda , birazdan beni alacak balık yemeye gideceğiz. Bugün şefim omegaya boğacakmış beni. :)
Ama inanılmaz acıktım yaaa, sabredemeyip evde bir şeyler atıştırıcam sonra balığımı yiyemicem.

Yaaa bu arada İSYAN neredeeeee?
Görmedim yine kayboldu bak

zeyy hayırlı olsun canım hazırlığınız
kilitli poşet nasıl oluyor k

sıcak bir yandan ara ara sancılar bir yandan aşağılara rahme doğru bazen bir giriyor bir çıkıyor ...

ben de bugün bebişin eşyalarını yıkamaya başladım hala da sürüyor çünkü az bişey de olsa ben aldım kardeşimin oğlu 1.5 yaşında o verdi büyüklü küçüklü başlamakta yarra var yıka ütüle yerleştir daha şimdden zor geliyor ileriye doğru hiç yapamaz mışım

Kızlaaarr bir sorum var şimdi biz 32. Haftada çalışabilir yada çalışamaz raporu alcaz ya 32. Haftanın dolmuş olmasımı şart yani 32+1 de alsak mesela olmazmı yoksa 32+7 şartmı ben çalışabilir alcamda kafam karıştı ya 1 hafta boşa gitmeyim sonra

ben hiçbirşey yapamıuorum yaa yemek bile yetiyor beni yormaya
Haklısın canım çalışıyorsan birde yapamazsin. Ben tatildeyim yavaş yavaş yapiyoum işte yormadan çünkü benim kasilmalar da erken başladı. Bugün poğaça sebep oldu fazladan yaptım oturduğum yerden. Kopmpostolari da hher hafta farkli meyveden yaptım kendimi yormadan. Başka birşey gelmedi aklima börek koyarim bide malum artik cocuklu ve çalışan hsnimlar olacağız Allah izin verirse

kızlar hastane çantanıza çorap koyun bir de doğuma giderken alttan kolay açılır gecelik gibi bişey giyin normal doğum yapacaklara tavsiyem sürekli çatı kontrolü yapılırken gayet rahat oluyor bilgilernize

zeyy hayırlı olsun canım hazırlığınız
kilitli poşet nasıl oluyor k

canım şunların büyükleri..
:)

Zeycigim sen o posetlere ne koyacaksin ya merak ettim

canım ya bebek malzemelerini falan şefaf poşetlere koyayım diye düşündüm hani tek tek poşet açmaya uğraşmıyım içinde ne var ne yok görünsün diye..
bir de şimdiden başlıyorum ya ben hazırlamaya e belki bebekler inşallah tabi 36 ya kadar dururlarsa toz olmasınlar diye...

32. hafta raporunu 31+0 - 31+6 arasında almalısın..
eğer gününü kaçırırsan 35e kadar çalışmak durumundasın..
35 te mecburen ayrılıyosun 16 haftalık izne..

Eklentiler

• 127973.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 68
inşallah dursunlar canım

hastane çantanıza bebek eşyalarından bir takım yapın en dışta battaniye içine hastane çıkışı iç zıbın bebek bezi falan kundak şeklinde yapın hazır halde bulunsun

aynen canım ilk giyiceklerini hemşireye vericez ya ben onları (zıbın bez alt değiştirme örtüsü eldivenleri falan) hastane çıkışı battaniyesinin içine koydum..
battaniyeyi kapadım üstüne..bohça gibi oldu...fermuarlı yastık poşetimizin içine koydum..
en üstte onlar olucak inşallah...

süper olmuş :)

Sanki o posetlerden bimde vardi. Ben de alayim. Lazim olur. Iyi ki soyledindogum iznine biz o zaman 29+0 ile 29+6 arasinda mi ayrilacagiz???? Bisey kalmamis wallla

Sabahlıgı kaprı kol olunca almak istemedim, birde bizim burda dogalgaz sistemi yok.. Akdeniz bölgesi olunca , elektrik sobasi olacak.. :) odadan odaya gecişlerde ne olur bilemiyorum, bide dogumum kasim 29 zaten. Artık duruma göre bakacam.. ben 1gecelik 1pijema alacam.. evde de pembe var bitane, daha alamam yani. Durum bu kadara yetio :)

kızlar ben dün alanyadan bebişime lazım olacak elbise tarzı seyleri aldim hepsinin resmi burada banyo küveti ile havlusunuda e bebekden sipariş verdim. geriye bi benim pijamalarım ve biberonu falan kaldı. onlarıda bi daha ki kontrolumde eczaneden alcam

Eklentiler

• 10620813_10204664901371847_6313632272975967461_n.webp
    53,9 KB · Görüntüleme: 84
mrb kızlar herkes nasıl. cuma günü tetanoz 2. dozumu oldum.bi şkayetim yok şükür.tabi yanımda yine buz götürdüm.

hepsi çok güzel yerim ben bunların içine girecek elleri popoları sanırım kız pembe ağırlıkta hepsi 0-3 aylık mı 3-6 aylık da var mı içinde

Kizlar cok korkuyrm bugun yine sulu akinti geldi sali gunune randevu aldim, bu durumu yasayip doktoruna soran var mii
Kokusux renksiz su akiyir bi tatli kasi kdar yer islatiyor

Sanki o posetlerden bimde vardi. Ben de alayim. Lazim olur. Iyi ki soyledindogum iznine biz o zaman 29+0 ile 29+6 arasinda mi ayrilacagiz???? Bisey kalmamis wallla

aa hadi ya bakmak lazım bi bime..
evet canım 29+ da almamız lazım diye biliyorum ben..
bir de geçen sormuşlardı sata göre mi usg ye göremi alcaz bu raporu diye..sordum sata göreymiş..

Canim sosisli cekti yesem mi ya :/

canım kendin güzelce kızartıp yiyebilirsin bence..ben çiğ salam yemedim bir tek..sosis sucuk yedim valla canım çeknice..

oyy maşallahh çok güzeller güle güle giydirmek nasip olsun inşallahh

Kizlar cok korkuyrm bugun yine sulu akinti geldi sali gunune randevu aldim, bu durumu yasayip doktoruna soran var mii
Kokusux renksiz su akiyir bi tatli kasi kdar yer islatiyor

canım bende hamileliğin başından beri var..
doktor o adetken kullandığımız pedler varya..
1 gün dene o büyük pedleri dolduracak kadar geliyosa sıkıntı var demişti..
o tatlı kaşığı kadar olmasının ben bebeğin suyu olduğunu sanmıyorum ter bile olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…