2014 Kasım Anneleri

gerçekten sinr olmamak elde değil eger babasının adını koymak istiyorsa kendi çocugunakoysun boşver umursama çocuktan da sogursa sogusun çok da tınnnnn
Ayy işte ne kadar uzak durursan da gelip yapışıyolar zaten ailede hep kız çocuk var bizimki erkek diye olay oldu ilk başta erkek olduğunu bile kabbullenmediler yok kızmış ultrasonda doktor iyi görmüşmü eminmymiş;-) benim için cinsiyet önemli değil sağlıklı olsun yeter yani ama bunların zihniyetini anlamak elde değil valla

benimde eşimde sınavda görevde lise sınavı

K
Kıskanmış bile olabilir bazılarında erkek takintisi var maalesef salla gitsin ya boyle zihniyette insanlar icin zerre üzme kendini esinde sakin olsun yipranmayin hiç

Canim soylediklerine baktim da kiyafet konusunda baya bir depoladim ihtiyac oldukca alacagim birde atesolcere ihtiyAcim var digerlerini almışım

isim problemimi yasiyorsunuz

[QTeşeE="PinarYavuz, post: 36616857, member: 491719"]İnstagramda kinaojeleri diye bi sayfa var. Sticker veya stickerlı şişe yapıyorlar. Fiyatları da çok uygun. Ben de oradan sipariş vereceğim.[/QUOTE]

Teşekkür ederim cnm :)

Evet canım malesef eşim ve ben arasında olsa amenna ailesiyle yaşıyoruz
Canim hic umursamayin keyfinizi kacirmayin
Böyle söylüyorum ama ben de bu aralar cok duygusalim canım cok sikiliyor esim sanki eskiden daha cok seviyordu beni diyorum ama calisiyor sabah erken gidiyor aksam gec geliyor boyle de düşününce iyice kotu oluyorum başlıyor um aglamaya

Selam kızlar hayırlı günler..
Dün doğum valizimi hazırlamaya başladım..ama iki bebek olduğundan herşeyden iki katı koymam gerekiyo tek başıma zorlandım..
Şu kilitli poşetlerden almam lazım gg de buldum hafta içi inşallah tamamlarım doğum çantasını..

Valla bu aralar duygusallık hat safada canım hormonlardan galibd öyle düşünme yine çok seviyordur eşin sizin için çalışıyo oda demi bebeğiniz olcak onun ihtiyaçları var oda bunun için çabalıyodur aslında biz değişen vücudumzdan dolayı kendimizi beğenmyrz ve eşimiznde öyle düşündüğünü sanıp üzlyrz paikolojik yani boşver sen bebeğinin annesisin onun hiç sevmezmi seni

Günaydın güzeller bende bugün çokk güzel uyandım. kızımı sabah sabah hıçkırık tutmuş babişkosu da elini koymuş gülüşlerine uyandm aşkımın
Canim gece bende hic uyadigim kadar güzel uyudum sadece bir kere gittim lavaboya guzel uyandim sabah
Canim hickirdigini nasıl anliyorsun
Canim havasi alinan poşetler den mi alacaksin seffaf olanlardan?

Sanki evlenmeden ionce daha cok seviyordu gecen sevgililik gunlerinden kalan bir kac mesaji okudum hickira hickira agladim

Ay boşver canım yaa bizimkide aaa o ismi biz koycaktık dedi..daha yeni evli..ben ne bileyim kim önce doğursa o koysun dedim eşime güldüm geçtim yapcak bişey yok

Hani ağzı birbirine geçmeli oluyo ya onlardan canım nete kilitli poşet yaz anlarsın..

Hıçkırdıklarını ben düzenli ritmik zıplamalarından anlıyorum hehehe :)

Bosver rose canini slkmaya degmez, ah aileler isim konusunu sorun yapmasalardi ne olurdu ki
Benim de dün basima benzer bi olay geldi ama sorun cikaranlar teyzelerim ve annanem malesef.
Ben yurtdisinda yasiyorum ailem su an turkiyede izindeler, dün aradim ve teyzelerim annannem de ordalarmis onlarla da konustum. Sonra bunlar basladilar ille annenin ismini koycaksin erkek tarafina hic söz söyletmeyecekmisim esime kv kp herkese dis gecirecekmissim bilmem ne..
Bu arada benim kayinvalidem cok agir kanser hastasi kadin son anlarini yasiyor ddoktorun dedigine göre, bu haldeyken bile kadin her telefonda agliyor kizim keske dünya gözüyle sizin bebeginizi görsem baska bisey istemiyorum diye. Hatta gorumcelerime hep biseyler hazirlatiyor alisveris yaptiriyor bebegin eksigi olmasin falan diye bana da surekli sorar kizim istedigin bisey var mi alalim yapalim diye.

Baslarda esimle ben zeynep ismini istiyorduk ama annem dediki (annemin ismi de zeynep) kizim su an yakisik almaz kvden iyi insan ona nispet yapar gibi olur hos olmaz zeynep koymayin dedi. Dusundum hak verdim.
Dun anneanneme de dedim zeynep olmaz baska isimler var aklimizda diye, resmen bagirdi olmaz oyle sey mecbur annenin adini koyacaksin bana munasipmis vs..
Ooooff ben de dertliyim bu konuda anliycan esime de anlatmadim size icimi doktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…