Aa gerçektenmi ben 32 de sanyrdm ama doktorum tam 32 de çağırdı benicanım şunların büyükleri..
canım ya bebek malzemelerini falan şefaf poşetlere koyayım diye düşündüm hani tek tek poşet açmaya uğraşmıyım içinde ne var ne yok görünsün diye..
bir de şimdiden başlıyorum ya ben hazırlamaya e belki bebekler inşallah tabi 36 ya kadar dururlarsa toz olmasınlar diye...
32. hafta raporunu 31+0 - 31+6 arasında almalısın..
eğer gününü kaçırırsan 35e kadar çalışmak durumundasın..
35 te mecburen ayrılıyosun 16 haftalık izne..
Aa gerçektenmi ben 32 de sanyrdm ama doktorum tam 32 de çağırdı beni
lilipit .!.:Kizlar cok korkuyrm bugun yine sulu akinti geldi sali gunune randevu aldim, bu durumu yasayip doktoruna soran var mii
Kokusux renksiz su akiyir bi tatli kasi kdar yer islatiyor
Aynen benimde geliyo,beyaz koyu kivamli akintinin kenarlari islak oluyor.yuruyus ve hareketli oldugum zaman muhakkak geliyo.benim kontrole 1 hafta var.sen unutmazsan mutlaka sor cnm ,bende sorcam cunku
Bilmiyorum devlet hastanesi farklı mı ama ben özelde doğum yapmıştım hastaneye yattığında arkadan kapanan bişey giydiriyorlar doğum bitene kadar o kalıyor üstte yani alttan açılan geceliğe gerek olmuyorkızlar hastane çantanıza çorap koyun bir de doğuma giderken alttan kolay açılır gecelik gibi bişey giyin normal doğum yapacaklara tavsiyem sürekli çatı kontrolü yapılırken gayet rahat oluyor bilgilernize
canım ben sordum...
doktor o adetken kullandığımız pedler varya..
1 gün dene o büyük pedleri dolduracak kadar geliyosa sıkıntı var demişti..
doldurmuyosa ter veya idrar kaçırıyosundur dedi..[/QUOT
Bi pedi dolduracak kadar gelmiyor çok şükür.o zaman normal birşey herhalde yada ter.çünkü hep haretli olduğum zamanlar geliyor :)
canım renkszi kokusz sa idrar yaparkende yanman filan yoksa normal o akıntı bndede her hamilede oluyor gebelikden dolayı rahim daha çok sıvı üretirmiş ve hormonlardan dolayı akıntı daha fazla olurmuşKizlar cok korkuyrm bugun yine sulu akinti geldi sali gunune randevu aldim, bu durumu yasayip doktoruna soran var mii
aynı şekilde banada oluyor yürüdğüm zaman yada yorulduğum zamanlar artıyor hatta bazen açık sarımsı renkte oluyor ama koku yoksa ve idrrarda yanma yoksa normalmiş internettn çok araştırdm her siteede öyle yazıyrAynen benimde geliyo,beyaz koyu kivamli akintinin kenarlari islak oluyor.yuruyus ve hareketli oldugum zaman muhakkak geliyo.benim kontrole 1 hafta var.sen unutmazsan mutlaka sor cnm ,bende sorcam cunku
canım ben sordum...
doktor o adetken kullandığımız pedler varya..
1 gün dene o büyük pedleri dolduracak kadar geliyosa sıkıntı var demişti..
doldurmuyosa ter veya idrar kaçırıyosundur dedi..
Kizlar , Öykü ismi nasil?
işte bnde ekim ayına girince almya baslccm tümünü inş nasipseCanim soylediklerine baktim da kiyafet konusunda baya bir depoladim ihtiyac oldukca alacagim birde atesolcere ihtiyAcim var digerlerini almışım
Kizlar , Öykü ismi nasil?
Canım benimkide tam sizin tarif ettiğinz gibiydi sordum mantar dedi tek kullanımlık fitil verdi geçti sıkıntı yapmayınAynen benimde geliyo,beyaz koyu kivamli akintinin kenarlari islak oluyor.yuruyus ve hareketli oldugum zaman muhakkak geliyo.benim kontrole 1 hafta var.sen unutmazsan mutlaka sor cnm ,bende sorcam cunku
canım havuz zararlı yasak değilmi hamileler için enfeksiyon açısından dikkat etseydin
ayy ne güzel bizim burda da kapalı havuz olsa keşke doğumdan sonra başlamak istiyorum bende...
Kızlaaarr bir sorum var şimdi biz 32. Haftada çalışabilir yada çalışamaz raporu alcaz ya 32. Haftanın dolmuş olmasımı şart yani 32+1 de alsak mesela olmazmı yoksa 32+7 şartmı ben çalışabilir alcamda kafam karıştı ya 1 hafta boşa gitmeyim sonra
Sabahlıgı kaprı kol olunca almak istemedim, birde bizim burda dogalgaz sistemi yok.. Akdeniz bölgesi olunca , elektrik sobasi olacak.. :) odadan odaya gecişlerde ne olur bilemiyorum, bide dogumum kasim 29 zaten. Artık duruma göre bakacam.. ben 1gecelik 1pijema alacam.. evde de pembe var bitane, daha alamam yani. Durum bu kadara yetio :)
güzel bence
masal ismini de beğeniyorum ben..
Bencede guzel bi isim:) bende erva düşünüyorum :) Nasil?
Sen benden daha erken izne ayrılıyormussun canım ben biraz daha uzun tutmayı düsünüyorum bu süreyi kurban bayramıyla ayrılcam izne ki doğum sonrasına ne kadar aktarabilirsem kardır diye düsündüm insallah bir aksilik çıkmaz da dayanabilirsem...sabahçıyım birde 7 de baslıyor dersler insallah zorlanmam.Allah yardımcımız olsun.benim izin sürem 16 hafta. eylülün 2. haftasında alınca sömestra 1 hafta kala bitiyor. onda da rapor alacağım. 1. dönem bitecek. eğer 2. dönem rahat olursam başlayacağım. olamazsam heyet raporu almaya çalışacağım. ücretsiz izin de var ama o bizi zorlar , onu pek düşünmüyorum. annem burda o yüzden ona güveniyorum biraz. ama bakacak kimse olmasa mecbur ücretsiz izin alternatifim olurdu. eğer sende dayanabilirsen izinlerini doğumdan sonra kullanmaya çalış. bizim arkadaşlar genelde öyle yaptı.
ben de yaşadım doktorumu aradım taildeydi kendisi sorun yok belki idrarını bile kaçırmış olabilirsin stres yapma olacak bunlar dedi aylar geçti çok şükürbir sorun yok bazen yine oluyorKizlar cok korkuyrm bugun yine sulu akinti geldi sali gunune randevu aldim, bu durumu yasayip doktoruna soran var mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?