2014 Kasım Anneleri

Aa gerçektenmi ben 32 de sanyrdm ama doktorum tam 32 de çağırdı beni

Aa gerçektenmi ben 32 de sanyrdm ama doktorum tam 32 de çağırdı beni

valla ben böyle biliyorum canım beni de doktorum 29+4 te (çoğul gebelikte 30. haftada alınıyor) çağırdı çalışmıycaksan raporunu vereyim diye..
mesela alttaki bebek takvimimizde öyle değilmi yani sen şu anda 30+? sın ama 31. hafta görünüyor...

lilipit .!.:
Kizlar cok korkuyrm bugun yine sulu akinti geldi sali gunune randevu aldim, bu durumu yasayip doktoruna soran var mii
Kokusux renksiz su akiyir bi tatli kasi kdar yer islatiyor

Aynen benimde geliyo,beyaz koyu kivamli akintinin kenarlari islak oluyor.yuruyus ve hareketli oldugum zaman muhakkak geliyo.benim kontrole 1 hafta var.sen unutmazsan mutlaka sor cnm ,bende sorcam cunku

Aynen benimde geliyo,beyaz koyu kivamli akintinin kenarlari islak oluyor.yuruyus ve hareketli oldugum zaman muhakkak geliyo.benim kontrole 1 hafta var.sen unutmazsan mutlaka sor cnm ,bende sorcam cunku

canım ben sordum...
doktor o adetken kullandığımız pedler varya..
1 gün dene o büyük pedleri dolduracak kadar geliyosa sıkıntı var demişti..
doldurmuyosa ter veya idrar kaçırıyosundur dedi..

Bilmiyorum devlet hastanesi farklı mı ama ben özelde doğum yapmıştım hastaneye yattığında arkadan kapanan bişey giydiriyorlar doğum bitene kadar o kalıyor üstte yani alttan açılan geceliğe gerek olmuyor

Kizlar cok korkuyrm bugun yine sulu akinti geldi sali gunune randevu aldim, bu durumu yasayip doktoruna soran var mii
canım renkszi kokusz sa idrar yaparkende yanman filan yoksa normal o akıntı bndede her hamilede oluyor gebelikden dolayı rahim daha çok sıvı üretirmiş ve hormonlardan dolayı akıntı daha fazla olurmuş

aynı şekilde banada oluyor yürüdğüm zaman yada yorulduğum zamanlar artıyor hatta bazen açık sarımsı renkte oluyor ama koku yoksa ve idrrarda yanma yoksa normalmiş internettn çok araştırdm her siteede öyle yazıyr

Canım benimkide tam sizin tarif ettiğinz gibiydi sordum mantar dedi tek kullanımlık fitil verdi geçti sıkıntı yapmayın

canım havuz zararlı yasak değilmi hamileler için enfeksiyon açısından dikkat etseydin

Canım gittiğimiz yer öyle rastgele bir spor tesisi değil. Hijyene çok önem veriyorlar. Örneğin bonesiz, gözlüksüz ve Duş almadan girnek yasak. Klor miktarını bile görevli söylüyor. Biz sürekli geliyorduk hamileliğin başından beri bu ara tatil dalan derken ihmal etmiştik. Benim gibi bir çok hamile var zaten, hatta bugün 37 haftalık bir hamile bayan vardı suyun içinde içinde takla atıyordu :) eşi de su altı kamerası ile çekiyordu. Çok güzeldi. Haftaya tekrar gidicez kamerayı istedik eşimde beni çekicek :)))

ayy ne güzel bizim burda da kapalı havuz olsa keşke doğumdan sonra başlamak istiyorum bende...

Çok keyifli oluyor; bir de yüzerken kızım da kıpır oluyor, annesi gibi suyu sevecek sanırım.

32 haftanın dolması gerekiyor diye biliyorum ben. Benim 19 eylülde dolacakmış 32 haftam. Doktorum 20 eylülde gel istersen veriyim raporunu dedi.

Canım ben geçen Aralık ayında evlendim evlenirken hep malum seksi gecelikler,saten pijamalar aldım. 2 tane normal pijamam vardı :) onlarda giyildi hep, mecbur aldım bende. Çok pahalı şeyler almadım valla.

Sen benden daha erken izne ayrılıyormussun canım ben biraz daha uzun tutmayı düsünüyorum bu süreyi kurban bayramıyla ayrılcam izne ki doğum sonrasına ne kadar aktarabilirsem kardır diye düsündüm insallah bir aksilik çıkmaz da dayanabilirsem...sabahçıyım birde 7 de baslıyor dersler insallah zorlanmam.Allah yardımcımız olsun.

kızlaaarr geçen kim paylaşmıştı acaba isyan mı paylaşmıştı ki..
şu pijama dünyasında ki takıma bayıldım alıcam büyük ihtimalle..
ama "m" mi alsam "l" mi bilemedim...
hamile kalmadan önce 62 kiloydum şu anda 69 um..m olur mu acaba doğumdan sonra püff...
sayfasında da 60-70 m beden..70-80 l beden diyo..

Eklentiler

• 2014322102648_27022014174210.webp
    95,9 KB · Görüntüleme: 121
ben de yaşadım doktorumu aradım taildeydi kendisi sorun yok belki idrarını bile kaçırmış olabilirsin stres yapma olacak bunlar dedi aylar geçti çok şükürbir sorun yok bazen yine oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…