Aynı durumdayız şuan. Uyansın bizde annemlere kahvaltıya gidecez.
Oldukça uygunmuşStarcity avm de chicco depo günleei vardı ürünlerin çogu %70 indirimdeydi.. Bende yedek emzik aldim manuel süt pompası 80 tl internet fiyati orda 30 tl di yaninda yedek biberonuyla beraberdi ondan aldim.. Burun aspiratoru aldim su annelerin cekerek kullandigindan yedek 13 ucuyla beraber 15 tl.. Sampuan 5 tl 200 ml.. Muzik calan sayi sayan ayicik aldim normali 75 tl orda 36 tl di.. Dis kasiyici suluk catal kasik fln ivir zivir biseylerde aldim yakin olanlar varsa baksin.. Biberonlar fln cok uygun fiyatlari.. Chicco tatak firca setini 20 tl ye almistim mesela 8 tl di..
kendm içn alcağm eksiklerm vr cnm daha.bebek içnde vr.netten baktğm listeye göre 3/1ini anca tamamlamşm.bak;Ca
Canim daha ne olsun sem baska ne almayi düşünüyorsun ki ben başka bişey almayi dusunmuyorum
Biz kahvaltımızı yaptık bileSorma sabah sekiden beri ayaktayım hala bekliyorum :)
Sabah sekizde kalktım hala bekliyorum saat on oldu :)
arass .!.:Eki Görüntüle 1225198 Eki Görüntüle 1225199 Eki Görüntüle 1225200 eğer yapabilirsem mevlitte vermek için banyo tuzları bunlar gibi falan olucak. gerçi süsleme işi tamamen hayal gücüne kalmış ama içindekiler rengarenk olsun istiyorum.
Boşver rose yaaa ne takıyorsun. Eşini de sakinleştir, koymayacağız dedim ötesi yok diyip sustursun. Susmuyolarsa umursamayın yahu. Kocanla sen hem fikir olduktan sonra kim ne karışırmış ayol. Bu meseleden soğuyacaklarsa şüphe duyarım ben o insanların sevgisinden...Kızlar moralim çok bozuk size dert yanıym istedim ben bu insanları anlamıyorum ya dün görümcem eşimi aradı isim buldunuzmu diye sordu eşimde var aklımızda bişey dedi ozaman ben söyleyim babamın ismini koy yanınada sizin istedğinz isim olsun diyo nerden kendinde böyle bi hak buluyosa eşimde kızdı o eskide kaşmış koyamam falan deyince diyoki niye böle yapıyosunuz çocuktan soğutuyosunuz bilmem ne doğmamış çocuğun neyinden soğuyosa dengsiz;-( daha bi sürü laf söyledi daha kaç aylık oldugundn haberleri yok isim derdine düşmüşler bide hiç bi yardımlarıda yok niye koyayım ben ismini eşim çok sinirlendi sinir krizi geçirdi;-( çok korktum bebeğimde etkilendi neden insanlar böyle ya şimdi beddua vermek geliyo içimden ama çocukları var hamile halimle duam kabul olurda sonra üzülürüm diye vermiyorumda napıcaz biz bilmiyorum Allaha havale ediyorum .sinirimden çatlıycam huzur bırakmadılar ya
Bu görümceler kıskancliklaryla kendilernde sogutup snra da uzerimizde hak saglamaya çalisiyorlar. Sinirlendim vallaa. Eşine helal olsun, iyi cevap vermis. Üzme kendini, eşin yanında.Kızlar moralim çok bozuk size dert yanıym istedim ben bu insanları anlamıyorum ya dün görümcem eşimi aradı isim buldunuzmu diye sordu eşimde var aklımızda bişey dedi ozaman ben söyleyim babamın ismini koy yanınada sizin istedğinz isim olsun diyo nerden kendinde böyle bi hak buluyosa eşimde kızdı o eskide kaşmış koyamam falan deyince diyoki niye böle yapıyosunuz çocuktan soğutuyosunuz bilmem ne doğmamış çocuğun neyinden soğuyosa dengsiz;-( daha bi sürü laf söyledi daha kaç aylık oldugundn haberleri yok isim derdine düşmüşler bide hiç bi yardımlarıda yok niye koyayım ben ismini eşim çok sinirlendi sinir krizi geçirdi;-( çok korktum bebeğimde etkilendi neden insanlar böyle ya şimdi beddua vermek geliyo içimden ama çocukları var hamile halimle duam kabul olurda sonra üzülürüm diye vermiyorumda napıcaz biz bilmiyorum Allaha havale ediyorum .sinirimden çatlıycam huzur bırakmadılar ya
Kızlar moralim çok bozuk size dert yanıym istedim ben bu insanları anlamıyorum ya dün görümcem eşimi aradı isim buldunuzmu diye sordu eşimde var aklımızda bişey dedi ozaman ben söyleyim babamın ismini koy yanınada sizin istedğinz isim olsun diyo nerden kendinde böyle bi hak buluyosa eşimde kızdı o eskide kaşmış koyamam falan deyince diyoki niye böle yapıyosunuz çocuktan soğutuyosunuz bilmem ne doğmamış çocuğun neyinden soğuyosa dengsiz;-( daha bi sürü laf söyledi daha kaç aylık oldugundn haberleri yok isim derdine düşmüşler bide hiç bi yardımlarıda yok niye koyayım ben ismini eşim çok sinirlendi sinir krizi geçirdi;-( çok korktum bebeğimde etkilendi neden insanlar böyle ya şimdi beddua vermek geliyo içimden ama çocukları var hamile halimle duam kabul olurda sonra üzülürüm diye vermiyorumda napıcaz biz bilmiyorum Allaha havale ediyorum .sinirimden çatlıycam huzur bırakmadılar ya
Açıkcası bende öyle düşünyrm artık sevsede samimi gelmez bana hoş sevmesnler umrumda değil ama eşim çok üzüldü cevabını verdi ama kız susmuyoki yok peygamber efendimizin torununun ismiymiş güzelmiş onun oğlu olsa koyarmış falan filan olunca koy ozaman ayy delirtcekler beni önce benle uğraştılar şimdide doğmamış bebeğimle;-(Boşver rose yaaa ne takıyorsun. Eşini de sakinleştir, koymayacağız dedim ötesi yok diyip sustursun. Susmuyolarsa umursamayın yahu. Kocanla sen hem fikir olduktan sonra kim ne karışırmış ayol. Bu meseleden soğuyacaklarsa şüphe duyarım ben o insanların sevgisinden...
gerçekten sinr olmamak elde değil eger babasının adını koymak istiyorsa kendi çocugunakoysun boşver umursama çocuktan da sogursa sogusun çok da tınnnnnKızlar moralim çok bozuk size dert yanıym istedim ben bu insanları anlamıyorum ya dün görümcem eşimi aradı isim buldunuzmu diye sordu eşimde var aklımızda bişey dedi ozaman ben söyleyim babamın ismini koy yanınada sizin istedğinz isim olsun diyo nerden kendinde böyle bi hak buluyosa eşimde kızdı o eskide kaşmış koyamam falan deyince diyoki niye böle yapıyosunuz çocuktan soğutuyosunuz bilmem ne doğmamış çocuğun neyinden soğuyosa dengsiz;-( daha bi sürü laf söyledi daha kaç aylık oldugundn haberleri yok isim derdine düşmüşler bide hiç bi yardımlarıda yok niye koyayım ben ismini eşim çok sinirlendi sinir krizi geçirdi;-( çok korktum bebeğimde etkilendi neden insanlar böyle ya şimdi beddua vermek geliyo içimden ama çocukları var hamile halimle duam kabul olurda sonra üzülürüm diye vermiyorumda napıcaz biz bilmiyorum Allaha havale ediyorum .sinirimden çatlıycam huzur bırakmadılar ya
Sorma zaten tüm dertleri o eşim beni çok seviyo ve her zaman benîm fikrimi almadan bi adım atmaz ezdirmez oyuzden böyle yapıyolar zaten;-)Bu görümceler kıskancliklaryla kendilernde sogutup snra da uzerimizde hak saglamaya çalisiyorlar. Sinirlendim vallaa. Eşine helal olsun, iyi cevap vermis. Üzme kendini, eşin yanında.
Uygundu gercekten avent silikon emzik almistim kaucuk aldim ordan da ikilisi 5tl di.. Ablam ogretmen oyuncak al deyip durdu egitici ayicik aldim cok tatli bisey.. Kiyafetler pahaliydi ama firca tarak seti almadiysa 8 tl ben 20 e almistim bakarsin.. Ne sinavi vardi bugun ablamlar da gorevliydi :)Oldukça uygunmuş
Gitmeye çalışacağım, eşimi ikna edebilirsem. Çok uzak çünkü.
Bu arada herkes pek mutlu uyanmış, ne güzel :) ben de sınav görevindeyim. Eve gidip kahvaltı yapmak için sabırsızlanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?