2014 Kasım Anneleri

alabiliyorsun sıkıntı olmuoyr. bizim arkadaş geçen dönem izmirden almış antepte görev yapıyor. ama mesleğe göre değişir mi bilmiyorum

ya kızlar bu heyeti nasıl alıyosunuz tanıdık doktor olunca mı anca??
ya ben düşük tehlikesi geçirdim hastanede yattım da öyle alabildim o da bin bir zahmetle..
önce 40 gün rapor hakkımı doldurttu doktor 10-10 yazdı sonra çok zorladım şansımı da öyle heyet verdi.. yoksa asla vermez doktorlar ne özelde ne devlette..
3-5 gün rapor alırken bile sıkıntı oluyor..

hepsi çok güzel yerim ben bunların içine girecek elleri popoları sanırım kız pembe ağırlıkta hepsi 0-3 aylık mı 3-6 aylık da var mı içinde
evet kizim olacak Allah izin ederse. 3 aylik ve 3.6 aylik karisik aldim.umarim dogru yapmisimdir.hatta bi iki tanede 9 aylik var :))

Hmm isyan demisti de lilipit biliyormus bu markayı önermemisti naylonumsu falan diyordu isyanda vazcaymıstı almaktan bildiğim kadarıyla.senin moral ne durum da topğarlandın mı?

arkadaşım sanırım senin annen ebe hemşireydi o da bilir dün ve bugün aşağı kısımda tam bacağımın vücuduma bağlandığı yerde yani malum kısıma yakın batma gibi sancı gibi bşeyler oluyor olmuyordu bir iki gündür var acaba evhamlansam mı bilemedim korktum açıkçası bir bilgi alabilirsen belki diye sormak istedim şimdiden tşkler

canım öğretmenin sanırım izni hesaplarken dikkat et de yarı yıl tatili içine girmesin. ben şahsen seminer sonrası gitmeyi düşünmüyorum. yarıyıla iki hafta kala izin bitiyor, o zamanda raporla dönemi kapatmayı düşünüyorum.

evet kizim olacak Allah izin ederse. 3 aylik ve 3.6 aylik karisik aldim.umarim dogru yapmisimdir.hatta bi iki tanede 9 aylik var :))
bende karışık aldım hatta yıkadım şimdi onları ayyy babasıyla astık nevresimine yorganını taktık çok şirin yerim ben onu yaa kızıyla kavga bile edecekmiş babası benim yorganım senin yorganın degil diye canlarım yaa

Hmm isyan demisti de lilipit biliyormus bu markayı önermemisti naylonumsu falan diyordu isyanda vazcaymıstı almaktan bildiğim kadarıyla.senin moral ne durum da topğarlandın mı?

aa hadi yaa yorumlarda da çok kaliteli falan yazmışlar kendi sitesinde ama tabi çakma yorum olabiliyo..sağol canım lilipite sorayım birde..
toparlandım canım çok şükür napalım..

evet canım..o ağrılar bende 2 haftadır var ikiz olduğundan daha erken başlıyo..endişelenecek bir şey olduğunu sanmıyorum..
eğer pozisyon değiştirdiğinde yani sağa- sola yattığında veya ayaklarını uzattığında veya herhangi bir şekilde bu batmalar azalıyorsa veya kayboluyorsa endişelenecek bir durum yok..
şimdi o çatı kemiklerimizde kendini normal doğuma hazırladığından onlarda da gerilmeler oluyor normal..
zaten doğum kasılması veya yalancı kasılma bile olsa aynı zamanda bel ağrın kasık aprın ve bebeğin toplaşması ard arda olması lazım..
dayanılmıycak seni iki büklüm edicek adet ağrısının bin katı bir ağrın olması lazım yani..
inceden yoklayan batmalar sancılar normal bir süreçte olduğumuzu gösteriyor stres yapma..
magnezyum kullanmıyorsan doktoruna söyle o yazar..magnezyum rahim ağrılarına iyi geliyor..

Çalısma takvimine baktım simdi sen söyleyince de 23 ocak da baslıyor yarıyıl tatili doğru diyorsun tatili hesaba katmazsak haybeye gitmis olcaz doğum öncesi gittiklerimizi bir daha bakıp hesaplarım canım yoksa bosa kasmıs olcam doğum öncesini tskkrlrsen ne zaman ayrılmaya karar verdin?

Tatlim hic kafaniza takmayin kendi cocugu kiz mi gorumcenin? Kendi cocuguna koysaymis olmus babasinin ismini yok kizsa bitanede oglan yspsin ona koysun sizinle ugrasacagina. Ne densizlik cocuktan soguyormuslar bosver sogusunlar daha iyi srn lohusa iken zirt pirt gelip cinnerini tepene bindirmezler.. :)

çok tşkler canım aydınlattın eksik olma

Can
Canım bendim o ben 81 kiloyum ve M bana rahat oldu ama göbüş çok büyük değil benim L kesinlikle çok büyük ben denedim kocaman

İs
Can

Canım bendim o ben 81 kiloyum ve M bana rahat oldu ama göbüş çok büyük değil benim L kesinlikle çok büyük ben denedim kocaman
isyanın dediği bu değildi başka model o çok kalındı bu incecik çok ferah giyimi falan benim hoşuma gitti yani

Can

doğumdan sonra giyicem ya göbek büyük olmaz herhalde o zaman s mi alsam m mi acaba yaa 69 kiloyum şimdi boyun kaç canımcım ya??benim 1.65..

Ya kızlar 32. Hafta rapor için 32. Haftanın dolmuş olmasımı gerekiyo yoksa tam 32+ 0 da alabilymuyuz of kafam karıştı bi türlü hesaplayamadım sadece seminerde gitsem dönemi kapatırmym sizce şuan 30+4 teyim bana yardım edin:-(

doğumdan sonra giyicem ya göbek büyük olmaz herhalde o zaman s mi alsam m mi acaba yaa 69 kiloyum şimdi boyun kaç canımcım ya??benim 1.65..
Benimde 167 canım üst güzel oldu hatta biraz totomu kapattı;-) altıda çok hafif uzun ama kestrmeye gerek duymadım bence M al çok büyük değil zaten bel kısmıda ayarlı aynı hamile pantolonlarınınki gibi

Zaten oğlu olsa koyarmış yapsın dedim ozaman bende eşime;-) şu soğuma meselesi çok garip geldi bana ama takmamaya çalşyrm aldığı hiç bir şeyide evladıma ne yediririm ne giydiririm. Bende görümceyim ama hiç böle şeyler yapmadık düşünmedik Aksine yengem ne kadar sinir etsede bizi yeğenimizi baş tacı yaptık yani tuhaf

heyet zor cnm, dediğim gibi tanıdık olunca ancak alınabiliyor. yoksa doktorlar pek taraftar değil

canım gebelik haftası hesaplama yaz google a...
sata göre 31+0 ile 31+6 arasında bu raporu alman lazım eğer çalışmak istemiyorsan..
çalışıcaksan sorun yok zaten..

hadi yaa..bakıyım bi daha...

Aynı ben:)) eşime diyorum ben bu çocuğun kalp atisini hissediyorum diye bana inanmayip guluyordu simdi bende kendime gülüyorum hickirikmiymis onlar:)

haha kızlar yaaa karından kalp atışını nasıl hissedebilirsiniz ki...
kaçtır söylüyosunuz bende şaşırıyorum
hıçkırıktır o..ya da zıplıyodur bebiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…