ben seminerden sonra gitmeyeceğim. okulun açıldığı salı 32.haftada oluyorum, pazartesi gider raporumu alırım inşallah.Çalısma takvimine baktım simdi sen söyleyince de 23 ocak da baslıyor yarıyıl tatili doğru diyorsun tatili hesaba katmazsak haybeye gitmis olcaz doğum öncesi gittiklerimizi bir daha bakıp hesaplarım canım yoksa bosa kasmıs olcam doğum öncesini tskkrlrsen ne zaman ayrılmaya karar verdin?
Sen benden daha erken izne ayrılıyormussun canım ben biraz daha uzun tutmayı düsünüyorum bu süreyi kurban bayramıyla ayrılcam izne ki doğum sonrasına ne kadar aktarabilirsem kardır diye düsündüm insallah bir aksilik çıkmaz da dayanabilirsem...sabahçıyım birde 7 de baslıyor dersler insallah zorlanmam.Allah yardımcımız olsun.
Kizlar cok korkuyrm bugun yine sulu akinti geldi sali gunune randevu aldim, bu durumu yasayip doktoruna soran var mii
Kokusux renksiz su akiyir bi tatli kasi kdar yer islatiyor
mrb kızlar herkes nasıl. cuma günü tetanoz 2. dozumu oldum.bi şkayetim yok şükür.tabi yanımda yine buz götürdüm.
ben de yarın olmayı düşünüyorum. buz götürünce acısı azalıyor mu
canım benim hesaplamama göre sadece seminerde gitsen dönem kapanmıyor senin. Daha 23 aralık gibi başlaman lazım. Yani okulun kapanmasına 1 aya yakın zaman var. 37'ye kadar çalışırsan da doğum öncesi izinden aktarılan 1 haftan tatilin içine girmiş oluyor. Bi arkadaş 32+ olduktan sonra otomatikman 37 ye kadar çalışılıyor yazmıştı. Eğer öyleyse 1 ay rapor falan alamayacaksan mecbur 37 ye kadar çalışıp 1 haftalık izni yakmak olur heralde. Umarım anlatabilmişimdir ve doğru hesap yapmışımdır.Ya kızlar 32. Hafta rapor için 32. Haftanın dolmuş olmasımı gerekiyo yoksa tam 32+ 0 da alabilymuyuz of kafam karıştı bi türlü hesaplayamadım sadece seminerde gitsem dönemi kapatırmym sizce şuan 30+4 teyim bana yardım edin:-(
ilk aşımda benim günlerce kolum ağrımıştı. İkinci de hiçbir şey yapmadım. Ağrı sızı da olmadı.ben de yarın olmayı düşünüyorum. buz götürünce acısı azalıyor mu
ilk aşımda benim günlerce kolum ağrımıştı. İkinci de hiçbir şey yapmadım. Ağrı sızı da olmadı.
2. dozdan sonra benim hiç ağrı acı bişey olmadı kızarıklık bile..
inşallah bi şey olmaz canım.benim de çok günlerce acıdı, ikinci de umarım acımaz benim de
bel ağrılarım benim de var hatta cuma akşamı belimden kasıklarıma doğru çok kuvvetli bi sancı geldi. cumartesi kontrolde söyledim bebek başı aşağı dönmüş ama rahim yolu kapalı dedi. Öyle olunca magnezyumu iç ve bol sıvı alıp dinlen, geçmezse ve sancılar sıklaşırsa gel dedi. Çok yormamak lazım kendimizi, ben de şekerim düşsün diye sürekli yürüyüş yapıyordum ondan etkilendim heralde. Birden yüklenmemek lazımmış.ya kızlar beni belim çok ağrıyor iki gündür. bazen yürürken zorlanıyorum. bugün sabah egzersiz yaptım, akşam da yürüdüm ancak yürüyüş yaparken baya zorlandım. canım sıkılıyor baya, annem ay sancılarıdır dedi ama siz ne alemdesiniz
ya kızlar beni belim çok ağrıyor iki gündür. bazen yürürken zorlanıyorum. bugün sabah egzersiz yaptım, akşam da yürüdüm ancak yürüyüş yaparken baya zorlandım. canım sıkılıyor baya, annem ay sancılarıdır dedi ama siz ne alemdesiniz
canım nasıl egzersiz yapıosun biraz açıklar mısın bir de malum sıcaklar yürüyüş zor gelmiyor muya kızlar beni belim çok ağrıyor iki gündür. bazen yürürken zorlanıyorum. bugün sabah egzersiz yaptım, akşam da yürüdüm ancak yürüyüş yaparken baya zorlandım. canım sıkılıyor baya, annem ay sancılarıdır dedi ama siz ne alemdesiniz
bel ağrısı normal artık bu haftalardan sonra canım..
yastık koy mutlaka beline oturuken de yatarken de..
bir de karnını öne çıkararak yürürsen daha rahat edersin..
ben dışarıda o şekilde yürüyemiyorum da evdeyken karnımı öne çıkararak yürüyorum ağrılarım azalıyor..
bel ağrılarım benim de var hatta cuma akşamı belimden kasıklarıma doğru çok kuvvetli bi sancı geldi. cumartesi kontrolde söyledim bebek başı aşağı dönmüş ama rahim yolu kapalı dedi. Öyle olunca magnezyumu iç ve bol sıvı alıp dinlen, geçmezse ve sancılar sıklaşırsa gel dedi. Çok yormamak lazım kendimizi, ben de şekerim düşsün diye sürekli yürüyüş yapıyordum ondan etkilendim heralde. Birden yüklenmemek lazımmış.
sabahları 10 dklık nefes-bel egzersizleri yapıyorum, kolay yormayan bir şey. yürüyüşü akşam 9 gibi yapıyorum hava biraz serinlemiş oluyor, yarım saati de geçirmiyorum. bazen zor oluyor ama ara verince de iyice çöküyor insancanım nasıl egzersiz yapıosun biraz açıklar mısın bir de malum sıcaklar yürüyüş zor gelmiyor mu
Bencede hem tuhaf hem ayip yaptiklari.. Seni el ustunde tutacaklari zamanda sinirlerini bozmalari cok yersiz. Hic uzme kendini esinde vermis cevabini zaten :) ne koyacaksin bskalim oglusunun adini sen :)Zaten oğlu olsa koyarmış yapsın dedim ozaman bende eşime;-) şu soğuma meselesi çok garip geldi bana ama takmamaya çalşyrm aldığı hiç bir şeyide evladıma ne yediririm ne giydiririm. Bende görümceyim ama hiç böle şeyler yapmadık düşünmedik Aksine yengem ne kadar sinir etsede bizi yeğenimizi baş tacı yaptık yani tuhaf
Ya kızlar 32. Hafta rapor için 32. Haftanın dolmuş olmasımı gerekiyo yoksa tam 32+ 0 da alabilymuyuz of kafam karıştı bi türlü hesaplayamadım sadece seminerde gitsem dönemi kapatırmym sizce şuan 30+4 teyim bana yardım edin:-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?