2014 Kasım Anneleri

ben seminerden sonra gitmeyeceğim. okulun açıldığı salı 32.haftada oluyorum, pazartesi gider raporumu alırım inşallah.

evet malesef benim sınıf yaramaz olduğu için erken ayrılacağım,bir de sabahçılık tabi .ben de uzatmayı isterdim ama dayanabileceğimi zannetmiyorum. sonra kalan haftaları inş raporla halledebilirim

Kizlar cok korkuyrm bugun yine sulu akinti geldi sali gunune randevu aldim, bu durumu yasayip doktoruna soran var mii
Kokusux renksiz su akiyir bi tatli kasi kdar yer islatiyor

bende de vardı o sorun , doktora gittim az bir enfeksiyon varmış ilaç verdi. şimdi daha rahatım akıntı çok azaldı. ama şu da var terden de olabiliyormuş. inş bi sıkıntı çıkmaz

canım benim hesaplamama göre sadece seminerde gitsen dönem kapanmıyor senin. Daha 23 aralık gibi başlaman lazım. Yani okulun kapanmasına 1 aya yakın zaman var. 37'ye kadar çalışırsan da doğum öncesi izinden aktarılan 1 haftan tatilin içine girmiş oluyor. Bi arkadaş 32+ olduktan sonra otomatikman 37 ye kadar çalışılıyor yazmıştı. Eğer öyleyse 1 ay rapor falan alamayacaksan mecbur 37 ye kadar çalışıp 1 haftalık izni yakmak olur heralde. Umarım anlatabilmişimdir ve doğru hesap yapmışımdır.

ya kızlar beni belim çok ağrıyor iki gündür. bazen yürürken zorlanıyorum. bugün sabah egzersiz yaptım, akşam da yürüdüm ancak yürüyüş yaparken baya zorlandım. canım sıkılıyor baya, annem ay sancılarıdır dedi ama siz ne alemdesiniz

bel ağrılarım benim de var hatta cuma akşamı belimden kasıklarıma doğru çok kuvvetli bi sancı geldi. cumartesi kontrolde söyledim bebek başı aşağı dönmüş ama rahim yolu kapalı dedi. Öyle olunca magnezyumu iç ve bol sıvı alıp dinlen, geçmezse ve sancılar sıklaşırsa gel dedi. Çok yormamak lazım kendimizi, ben de şekerim düşsün diye sürekli yürüyüş yapıyordum ondan etkilendim heralde. Birden yüklenmemek lazımmış.

bel ağrısı normal artık bu haftalardan sonra canım..
yastık koy mutlaka beline oturuken de yatarken de..
bir de karnını öne çıkararak yürürsen daha rahat edersin..
ben dışarıda o şekilde yürüyemiyorum da evdeyken karnımı öne çıkararak yürüyorum ağrılarım azalıyor..

canım nasıl egzersiz yapıosun biraz açıklar mısın bir de malum sıcaklar yürüyüş zor gelmiyor mu

son iki gündür arttı özellikle, karnım büyüdü gibi sanki. yastık kullanıyorum mutlaka ama canımı sıkan hareket edemeyişim evde bile. yürüyüş yaptım zor da olsa umarım diner biraz ağrım.

benim de en son kontrolde bebeğin başı aşağıdaydı o da ağırlık yapıyor sanırım. her gün yürüyüş yoruyor ama hareketsiz kalmayı tavsiye etmiyorlar hiç, aksi bir durum yoksa. en iyisi evde pinekleyip yürüyüşe enerji harcamak :)

canım nasıl egzersiz yapıosun biraz açıklar mısın bir de malum sıcaklar yürüyüş zor gelmiyor mu
sabahları 10 dklık nefes-bel egzersizleri yapıyorum, kolay yormayan bir şey. yürüyüşü akşam 9 gibi yapıyorum hava biraz serinlemiş oluyor, yarım saati de geçirmiyorum. bazen zor oluyor ama ara verince de iyice çöküyor insan

Bencede hem tuhaf hem ayip yaptiklari.. Seni el ustunde tutacaklari zamanda sinirlerini bozmalari cok yersiz. Hic uzme kendini esinde vermis cevabini zaten :) ne koyacaksin bskalim oglusunun adini sen :)

Canim bnde snle ayniyim.seminerde gidecegiz.ondan sonra ayrilacagiz.kalan haftada rapor alacagiz.zaten 2 haftami ne kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…