2014 Kasım Anneleri

Günaydın kızlar!
Gece hem bacağıma kramp girdi hem de kötü rüyalar gördüm.
Kocacım henüz işe gitmemişti, geldi öptü, konuştu,sakinleştirdi. O sarılınca kendimi hep güvende hissetmişimdir.
Bebeğin annesine sarıldığı gibi benim de ona sarılıp kokusunu almam lazım. Koala gibi yapışıyorum! :)

Gece halbuki çok güzel uyumuştum. Kızımın hastane çıkışı yapıldı,bugün kargolanıyor. Fotoğrafçımıza vereceği pozları hayal ederek uyumuştum ama..
Neyse her şey güzel olur inşallah! İyi düşünelim iyi olsun.

Bu da hastane çıkışı kızımın :)
Umarım beğenirsiniz :)

Eklentiler

• image.webp
    54,7 KB · Görüntüleme: 117
çok güzelmiş bayıldım sağlıkla giysin inşallah...

ben kabusa da razıyım yeterki normal uyuyabilsem... halinin kıymetini bil gerisini boşver bu arada aman nazar değmesin doğuma kadar bol bol uyu inşallah.... biraz fazla kilo almışım belki de ondandır bilemiyorum arttık..

Hayırdır insallah canm?

Ben bayıldım. :) güle gule kullanin.
Rabbim saglikla giydirmeyi nasip etsin.

Bende dilek hanimdan bu takimdan aldim cnm.cok guZel ya ben bayildim.poseti acar acmaz gozlerim sulandi.
Gule gule kullansinlar ins.:)

günaydınn güzel kasım anneleri gebiş arkadaşlarımmm..
dün tyemizlik yaptım uzun zaman sonra ilk defa..
ama belim kopmuş yaparken farkedemedim..
sonra uzun süre kendime gelemedim..
oğluşta büzüştü durdu akşama kadar yazık yavrumda yoruldu sanırım...
böle napıcaz evde temizleyemezsek nasıl olcak yawww

Günaydın kızlarrr.... Nasılsınız?
Biz cumartesi günü oğluşumun bir çok ihtiyacını aldık şükür ilk defa böyle kapsamlı alış veriş yaptık... Banyo malzemeleri kaldı sanırım bir tek... Yine arada bir çıkar bişiler.. Ne çok ayrıntı varmış... Kontrolüm için gün sayıyorummm ama daha da çok var...

Ya kızlar eskiden mesajlarımızın altında ufak bir takvim daha çıkardı ya 29+1 gibi vs.. Onu tekrar nasıl nerden yapıcaz ben ayarlardan bulamadım bilen varsa söyleyebilir mi?

Sorma canım dün ben de temizledim... Sabah kalktım güzel bir kahvaltı hazırladım kahvaltı yaptık.. Sonra eşim dedim ki ben evi hep çektireyim sen de peşimden sil olur mu dedim önce bugün bişi yapasım yok dedi ama huyunu biliyorum ben başladım oturduğu odaya gelince kalktı o da yardım etti sağolsun... Şimdiden böyleyse dediğin gibi ilerde nasıl olacak ben de bilmiyorum...

aldıklarını eklersin şekerim..
ohh ne güzel halletmişsiniz..
bizimde banyo kviyeti şşampuan kreemleri falan ve birkaç ayrıntı kaldı..
öteki hafta alırız inşş

Günaydın canımmm sen yapmışsın o takvimi altta hani ayak izleri görünüyor ya.. Onu hangi ayarlardan yaptın ben baktım bulamadım benim de site değişmeden önce vardı şimdi yok...

eşim yoktu satranç dersi verio hafta sonu oraya gitmişti..
bende o yokken temizleyim dedim..
aman yarabbi akşam ayağa kalkamadım kalça ve bacak ağrısından

aldıklarını eklersin şekerim..
ohh ne güzel halletmişsiniz..
bizimde banyo kviyeti şşampuan kreemleri falan ve birkaç ayrıntı kaldı..
öteki hafta alırız inşş

Aklımda canım ama fırsat bulamadım bulduğum bir an çekip eklicem... Anakucağına karar veremedik arabayı bahara doğru alırız diyoruz malum buraya bahar hemen gelmiyor ama anakucağını ev tipi mi yoksa o travel sistemlere monte edilenden mi alsak ona karar veremedik..

Ay yok bakım malzemesi eksiği kalmadı da yine de gitsem kesin bulurum alınacak birşey :) açık lise vardı canım

günaydınlar bende temizlikte çok yoruluyorum kalça ve bel bitiyor bizde şimdi k
bayıldımmmmmm çok tatlı yaa bende temizlik yapınca kalça ve bel bitiyor ve bu halde halı yıkamaya girişcez eşimle o yıkayacak ben bakacam yükek ihtimalle 3 tane halı çok değil hayırlısı bakalım

canım tek kullanımlık düşünme bunlar ilk bebeklerimiz..
belki 2. bebek yaza doğru kullanxak ve bebek arabası travel olması daha rahata olacak..
bence travel al derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…