sana da günaydın canım o dediğini dün gece kızım kurcaladı buraı bişeyler yaptı takvimini yaptım anne dedi sanırım ondan bahsediyorsun sorarım oma nerden yapmış öğreniriz ben pek anlamam daGünaydın canımmm sen yapmışsın o takvimi altta hani ayak izleri görünüyor ya.. Onu hangi ayarlardan yaptın ben baktım bulamadım benim de site değişmeden önce vardı şimdi yok...
canım tek kullanımlık düşünme bunlar ilk bebeklerimiz..
belki 2. bebek yaza doğru kullanxak ve bebek arabası travel olması daha rahata olacak..
bence travel al derim
sana da günaydın canım o dediğini dün gece kızım kurcaladı buraı bişeyler yaptı takvimini yaptım anne dedi sanırım ondan bahsediyorsun sorarım oma nerden yapmış öğreniriz ben pek anlamam da
Olmazsa travel sistemi bebek arabasıyla alırız aradan çıkmış olur sen de haklısın günü birlik düşünmemek lazım... Bir mağazada adam Wollex diye bi amerikan markasının bebek arabasını gösterdi... Travel sistem... Gerçekten özellikleri muhteşemdi portbebe gibi bile yatırıp kullanabiliyorsun tekerlekleri gerçekten şişme bildiğin tekerlek amortisörlü bebeği hiç sarsmıyormuş vs.. Anlattı durdu ama fiyatı kampanyalı hali 945 tl dedi bize fazla geldi şimdilik... Ama çok beğendim... Bakalım karar verebilirsek normal bişi alırız sanırım..
Hmm tamam canım sen yapmamışsın var bişiler de bulmak lazım teşekkürler
canım biizimkide hem travel hemde port bebe gibi kullanılıyor gayet iyi kullanışı..
sunny baby aldık biz.
700 tl idi kuzucum onada bakabilirsiniz..
bilmiyorum be canım 2 haftadır böyleyim yatamıyorum duramıyorum bazan sanki nefessiz kalacakmışım gibi geliyor içim daralıyor
Günaydın herkesee :)
Kaç gündür burda pozitif enerji yayıp, üzgünlere moral dağıtırken dün benim Kocam moralimi bozuverdi. Anlatasım var. Dün sabah yazmıştm, sınav görevi vardı. Erkenden kalktı sağolsn beni bırakmak için. Okulda bir bayan polis daha vardı benim haricimde. Bu bayanla bir dönem birlikte çalıştık, benim şu an çalıştığım iş yerinde. acaip problemli bir memur ve benden bir sene sonra başlamış olmasına rağmen şu an 6. Biriminde çalışıyor. Düşünün.. Ki ben hala ilk görev yerimdeyim.. Biz bu bayanla aşırı sorunlar yaşadık. Ben aslında kimsenin etlisine sütlüsüne karışmam ama bu kızla çok kara günler geçirdik ve konuşmuyoruz. Yolda görsem başımı çeviririm, o derece. Veee tüm bunlardan eşimin haberi var. En ufak detayına kadar. Sınav bitti, erkek arkadaşlardan biri yine her zamanki gibi bulduğu ilk koltukta nerede olduğunu unutup uyumaya başlayan bu kızı uyandırmamı istedi. Ben de kendisine kibarca muhatap olmadığımızı belirterek kendisinin de umursamamasını söyledim ve çıktım okuldan . Eşimi aradım, gelip beni alacağını söylemişti. Açmadı. Uyuyor diye düşünüp kısa mesafedeki evimize yürümeye başladım. Eşim aradı, beklememi ve geleceğini söyledi. Peki diyip gölgede beklemek için durağa geçtim. 5 dk sonra eşim geldi. Ben arabaya binerken baktım kız durağa doğru geliyor. Eşim de gördü, selin nereye gidiyor, bırakalım mı onu da dedi! Ya konuşmuyorum ben bu kızla, biliyosun. Ne bırakması yürü dedim. Kız benim durakta Kalktığm yere oturdu. O esnada emniyet kemerimi takıyordum. Kafamı bi kaldırdım eşim buna selam veriyor. Napıyosun sen dedim. Selam verdi ben de karşılık verdim dedi. Delirdim o an. Çünkü ben basbaya nefret ediyorum bu kişiden. Veriyorsa veriyor sen niye alıyorsun dedim .
İçimden sabır çekiyorm. Sakin ol canan diyorum. Daha da bi şey demedim ama yüzümün halinden anladı ne derece kızdığımı.
İşin kötü yanı bir kaç zaman önce bu kızla atm önünde karşılaştıklarını, aralarında kısa bir naber nasılsın şeklinde diyalog geçtiğini anlatıp, benim o sinirli bakışlarımı görünce de şaka aşkım yaaa diye geçiştirmişti şimdi düşünüyorum da ne şakası, besbelli konuşmuşlar.
Belki abartıyorum ama hayatımda kolay kolay kimseye küsmem, konuşmamazlık etmem . Bana kötülük edenlere bile iyi niyetle yaklaştığım olmuştur. Bu kız bi başka . . Başka yönleri de var, anlayın yani...
Hee gelelim sonrasına. Hiç zaten özür dilemeyi, tamam canım bidaha olmaz demeyi bilmez benim kocam.
Eve geldik. Ben zannediyorum ki birlikte kahvaltı yapacağız. Paşam bekleyememiş beni.. İnsan biraz atuştırır beklerdi ya neyse.. Üzerini değişme de sen kahvaltı yapınca sinemaya gideriz dedi. Benim gezmeyii çok sevdiğimi biliyor ya gönlümü etmeye çalışıyor. Peki dedim. Madem avm ye gidicez bebeğe netten aldığım tulumunda götürelim, bir beden küçüğü ile değiştiririz dedim. Mağazaya gittik, yokmuş. Tam çıkarken tunik şeklinde bir gömlek gördü. Giymez misin bunu, güzelmiş dedi. Arkadaş ben de hiç naz tavır yapamam ki :) dene bir dedi. Denedim ve gerçekten çok güzel oldu. Onu da aldık. Sinemadan dönerken pikniğe gidelim mi dedi. Biliyor hayır diyemem :) akşam zaten pertimiz çıkmıştı, salonda uyuyakalmışız
Off bi tavır yapamıyorum şu adama . İşte böyle gönlümü alıyor o da, hatasının üstünü örtüyor.
Ama yaptığı çok içime oturdu . Bütün iş ortamı bilir o kızdan nefret ettiğimi. Ben herkes gibi arkasından konuşup yüzüne gülmüyorum. Konuşmuyorum kesin ve net, ama işte gel gör ki benim eşim selamlaşıyor.. Ona bugün iyice anlatacağım. Olay anında gerilmeyelim diye sustum. Gerçi annemler geliyo bu akşam..
Canım ben de senin gibiyim... Ben de öyle şeyleri çok takarım ve çok da zoruma gider ama benim içim seninki gibi kolay soğumuyor ya aslında iyisini sen yapıyorsun kin tutmak iyi bişi değil ben çok uzatırım her şeyi bu da iyiye dönecekken daha çıkılmaz bir hal aldırıyor ilişkimize... Ama dediğim gibi böyle şeyleri eşimin burnundan getiriyorum elimde değil.. Sonrasında da bir daha aynı türden olay yaşamıyoruzZaten hassas dönemdeyiz ya sen de tatlılıkla bu olayı unutmadığını ve bir daha olmaması için ricada bulun ki bilsin... Rabbim mutluluğunuzu bozmasın..
Günaydın herkesee :)
Kaç gündür burda pozitif enerji yayıp, üzgünlere moral dağıtırken dün benim Kocam moralimi bozuverdi. Anlatasım var. Dün sabah yazmıştm, sınav görevi vardı. Erkenden kalktı sağolsn beni bırakmak için. Okulda bir bayan polis daha vardı benim haricimde. Bu bayanla bir dönem birlikte çalıştık, benim şu an çalıştığım iş yerinde. acaip problemli bir memur ve benden bir sene sonra başlamış olmasına rağmen şu an 6. Biriminde çalışıyor. Düşünün.. Ki ben hala ilk görev yerimdeyim.. Biz bu bayanla aşırı sorunlar yaşadık. Ben aslında kimsenin etlisine sütlüsüne karışmam ama bu kızla çok kara günler geçirdik ve konuşmuyoruz. Yolda görsem başımı çeviririm, o derece. Veee tüm bunlardan eşimin haberi var. En ufak detayına kadar. Sınav bitti, erkek arkadaşlardan biri yine her zamanki gibi bulduğu ilk koltukta nerede olduğunu unutup uyumaya başlayan bu kızı uyandırmamı istedi. Ben de kendisine kibarca muhatap olmadığımızı belirterek kendisinin de umursamamasını söyledim ve çıktım okuldan . Eşimi aradım, gelip beni alacağını söylemişti. Açmadı. Uyuyor diye düşünüp kısa mesafedeki evimize yürümeye başladım. Eşim aradı, beklememi ve geleceğini söyledi. Peki diyip gölgede beklemek için durağa geçtim. 5 dk sonra eşim geldi. Ben arabaya binerken baktım kız durağa doğru geliyor. Eşim de gördü, selin nereye gidiyor, bırakalım mı onu da dedi! Ya konuşmuyorum ben bu kızla, biliyosun. Ne bırakması yürü dedim. Kız benim durakta Kalktığm yere oturdu. O esnada emniyet kemerimi takıyordum. Kafamı bi kaldırdım eşim buna selam veriyor. Napıyosun sen dedim. Selam verdi ben de karşılık verdim dedi. Delirdim o an. Çünkü ben basbaya nefret ediyorum bu kişiden. Veriyorsa veriyor sen niye alıyorsun dedim .
İçimden sabır çekiyorm. Sakin ol canan diyorum. Daha da bi şey demedim ama yüzümün halinden anladı ne derece kızdığımı.
İşin kötü yanı bir kaç zaman önce bu kızla atm önünde karşılaştıklarını, aralarında kısa bir naber nasılsın şeklinde diyalog geçtiğini anlatıp, benim o sinirli bakışlarımı görünce de şaka aşkım yaaa diye geçiştirmişti şimdi düşünüyorum da ne şakası, besbelli konuşmuşlar.
Belki abartıyorum ama hayatımda kolay kolay kimseye küsmem, konuşmamazlık etmem . Bana kötülük edenlere bile iyi niyetle yaklaştığım olmuştur. Bu kız bi başka . . Başka yönleri de var, anlayın yani...
Hee gelelim sonrasına. Hiç zaten özür dilemeyi, tamam canım bidaha olmaz demeyi bilmez benim kocam.
Eve geldik. Ben zannediyorum ki birlikte kahvaltı yapacağız. Paşam bekleyememiş beni.. İnsan biraz atuştırır beklerdi ya neyse.. Üzerini değişme de sen kahvaltı yapınca sinemaya gideriz dedi. Benim gezmeyii çok sevdiğimi biliyor ya gönlümü etmeye çalışıyor. Peki dedim. Madem avm ye gidicez bebeğe netten aldığım tulumunda götürelim, bir beden küçüğü ile değiştiririz dedim. Mağazaya gittik, yokmuş. Tam çıkarken tunik şeklinde bir gömlek gördü. Giymez misin bunu, güzelmiş dedi. Arkadaş ben de hiç naz tavır yapamam ki :) dene bir dedi. Denedim ve gerçekten çok güzel oldu. Onu da aldık. Sinemadan dönerken pikniğe gidelim mi dedi. Biliyor hayır diyemem :) akşam zaten pertimiz çıkmıştı, salonda uyuyakalmışız
Off bi tavır yapamıyorum şu adama . İşte böyle gönlümü alıyor o da, hatasının üstünü örtüyor.
Ama yaptığı çok içime oturdu . Bütün iş ortamı bilir o kızdan nefret ettiğimi. Ben herkes gibi arkasından konuşup yüzüne gülmüyorum. Konuşmuyorum kesin ve net, ama işte gel gör ki benim eşim selamlaşıyor.. Ona bugün iyice anlatacağım. Olay anında gerilmeyelim diye sustum. Gerçi annemler geliyo bu akşam..
Günaydın hanımlar, minik prensler ve prensesler size de günaydın2 haftalık tatilden sonra yine iş başı yaptım. Ama ilginç ki , kendimi kötü hissederim diye düşünürken, fazlaca enerjik ve kendimi acayip güzel hisesdiyorum
Bende aynen böyleyim.. Dahada alinganim bu gunlerde.. Geçenlerde ortak tanıdıgız bi kizdan bahsettik, ayni okulda okumuslar, orta okulda.. bizde esimle ayni okuldaymisiz ama benden 4 yas buyuk olunca ben hatirlamiyorum bile. Bu kz ayni anda bizim mahalledn.. iste gecen okuldan acldi ,bzm mahalledn tanidiklarni sordm, iste sunu taniyorum, evlenen var ya dedi. Biz dugunune gtmistk ama orda sylememisti tanidigini yada ben hatrlamiyorum..
Kizin universte okudugunu bliyor, hatta buna danismisda ,esim staj yeri bulmus, o gun desmedim konuyu ama deşecem :) hatta bugun deşeyim ben. Tabi bunlar seneler önce ben daha tanimiyorudm bile esimi.
Günaydınnnn canım... Ben artık sabahları çok zor uyanıyorumm ya.. Ama işe yürüyerek geldiğim için hafif ılık bir rüzgar kulağımda müzik açılıyorum iyi oluyor....
Bende 2 haftalık tatilden sonra kalkamam, zorlanırım falan diyordum ama öyle olmadı. Hatta dün akşam eşime "yarın bir geçsin her şey çok güzel olacak" bile dedim. Abartılacak birşey yokmuş çok şükür, işin güzel yanı işte birikmemiş hiç, masam tertemizdi geldiğimde
Günaydınnnn canım... Ben artık sabahları çok zor uyanıyorumm ya.. Ama işe yürüyerek geldiğim için hafif ılık bir rüzgar kulağımda müzik açılıyorum iyi oluyor....
Ya sorma ben de alakam yoksa bile eski hayatına dair her şeyi kıskanabiliyorum paranoyak olacak derecede...
ne kadar kızkancız değil mi yediremiyoruz kendimize evladının üzerine yemin ettirtme kendi başına ettirtAh bu kadinlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?