MaşallahNe güzel.. Tadını çıkar o zaman... Şimdilik gelip gitmeler yormuyor da acaba 37. haftaya kadar nasıl olucaz gelebilecek miyim onu düşünüyorum...
amin canım Rabbim hayırsız olan herşeyden bizleri eşlerimizi ve yavrularımızı korusunkızlar bu tarz şeylere kafaya takıp strese girmeyelim..
unutmyalımki hamilelik hormonlarıda bizi fazla etkiliyor..
yalnış anlaşılmıcak yada sinirlenmicek şeylere alınıyor darılıyoruz..
biraz sakin olalım bence..
hem eşlerimize güvenelim..sürekli birşeyler ararsak aranırsak Rabbim bize onu gösterir..
Allah hepimizi hayırsız eşten korusun..
Ya aslnda istemem etmesini ama, yani o an, birtek o seklde guveneblrm diye dusundum.. beni aldatms olsa beni gozdn ckarr yemin eder.. kendi uzerine de dusunmedim,bebegi dusundum ne blim yani..ne kadar kızkancız değil mi yediremiyoruz kendimize evladının üzerine yemin ettirtme kendi başına ettirt
Aldatilmaktan cok korkarim hep, aslinda kendimi cok saldim.. gecenlerde bir skntı oldu, moralim 0di. Esim 1saat gecikmelide olsa kizinin uzerine yemin etti, inandim.. facede hareket dokumunde arama ksmina baktim, bu ciplak bi kadin aramis, yanlslikla tiklamistir, görmedim, hatirlamiyorum dedi, 1,2 saat snra yemin etti inandim. Ben bilgsayar okudum bni bu knularda kandiramaz. Nrmalde hc bakmam,esime guvenirm ama,bi arkadas kendi sevglsnin pisliklerni yakalamis beni de durttu seytan baktim. Ama hala kendi eliyle arattigi brinin oldugunu dusunuymrum cnku tiklamayla gidecek bi isimde degl, deniz peh diye bi isim, ama yemin etti. Kafami kurcalamisti iyice ,bosanirim snden vs dedim.
Nrmalde kavgalarda knusmaz, gece olmustu bu olay, ertesi gunde calisiodu,beni ariyodu acmiyordum.mesaj atmis, bilmedn hata yaptim, seni asla uzmek istemem, sizi cok seviyoqum(kızimla benden bahsediyor)
(Kendini eksik hissediyoki sunu yazmş,) daha senin ihtiyaclarini bile karsilayamiyorum, bu beni cok uzuyor, òzur dilerim vs.. (maddi ynden diyo tabi.) Durum bu afettim ama unutmam ben bunu.
Yok ben hemen unutuveririm. Hele akşam tartışıp yatarız, sabah öperek uyandırırım. Ama her geçen gün eşimin de benimle aynı karakterde olduğunu görünce rahatlıyorm :) geçen hafta baya büyük bi tartışma yaşadık yine, biraz suçluydum galiba ama neyse :) sabah günaydın aşkım dedi, geldi öptü. :) anam dedim adam dün geceyi unutmuşCanım ben de senin gibiyim... Ben de öyle şeyleri çok takarım ve çok da zoruma gider ama benim içim seninki gibi kolay soğumuyor ya aslında iyisini sen yapıyorsun kin tutmak iyi bişi değil ben çok uzatırım her şeyi bu da iyiye dönecekken daha çıkılmaz bir hal aldırıyor ilişkimize... Ama dediğim gibi böyle şeyleri eşimin burnundan getiriyorum elimde değil.. Sonrasında da bir daha aynı türden olay yaşamıyoruzZaten hassas dönemdeyiz ya sen de tatlılıkla bu olayı unutmadığını ve bir daha olmaması için ricada bulun ki bilsin... Rabbim mutluluğunuzu bozmasın..
aynen. Ama ben hemen üstüne perde çekip o güzel pazar gününün tadını çıkardım. Pikniğe gittiğimizde benim çok sevdiğim bir şeyi pişirir hep. Dün dedim ki sen bu şeyi sever misin? Hani ben mangalda bunu isterim hep, bilirsin dışarı çıktığımız zamanlarda da bunu yerim, sen de düşkün müsün böyle, yoksa ben seviyorum diye mi hep yiyoruz? Ben aramam pek yokluğunu, eskiden de pek yemezdim dedi :) ay daha bi mutlu oldm. Meğer adam benim için yermiş hep :) dışarda başka bir şey yemeyiz pek :) bir de demeden geçmeyeyim, yarın annemler geliyo dedim. Geleceklerini biliyordu da bu zaman olduğunu bilmiyordu. Pat diye söyledim ama sakıncası yok umarım dedim. Gelsinler tabi yaa kaç zaman oldu dedi-ki daha 2 ay olduBence en iyisini yapmışsın boşver, uzatarak eline ne geçecekti. O nefret ettiğini söylediğin kişi yüzünden tüm günün zehir olacaktı, değer mi? Bence değmez. Eşine sinirlenmeden, içinden geçenleri anlatabilirsin.Kendini üzme bence.
Göktuğ diye düşünmüştük ama değiştirebilirizde belki;-)Bencede hem tuhaf hem ayip yaptiklari.. Seni el ustunde tutacaklari zamanda sinirlerini bozmalari cok yersiz. Hic uzme kendini esinde vermis cevabini zaten :) ne koyacaksin bskalim oglusunun adini sen :)
Yok ben hemen unutuveririm. Hele akşam tartışıp yatarız, sabah öperek uyandırırım. Ama her geçen gün eşimin de benimle aynı karakterde olduğunu görünce rahatlıyorm :) geçen hafta baya büyük bi tartışma yaşadık yine, biraz suçluydum galiba ama neyse :) sabah günaydın aşkım dedi, geldi öptü. :) anam dedim adam dün geceyi unutmuşhiç tavır yapmadım, yapamıyorum. Hamurumda yok anam napim
aynen. Ama ben hemen üstüne perde çekip o güzel pazar gününün tadını çıkardım. Pikniğe gittiğimizde benim çok sevdiğim bir şeyi pişirir hep. Dün dedim ki sen bu şeyi sever misin? Hani ben mangalda bunu isterim hep, bilirsin dışarı çıktığımız zamanlarda da bunu yerim, sen de düşkün müsün böyle, yoksa ben seviyorum diye mi hep yiyoruz? Ben aramam pek yokluğunu, eskiden de pek yemezdim dedi :) ay daha bi mutlu oldm. Meğer adam benim için yermiş hep :) dışarda başka bir şey yemeyiz pek :) bir de demeden geçmeyeyim, yarın annemler geliyo dedim. Geleceklerini biliyordu da bu zaman olduğunu bilmiyordu. Pat diye söyledim ama sakıncası yok umarım dedim. Gelsinler tabi yaa kaç zaman oldu dedi-ki daha 2 ay oldu- tecrübe iyidir, evlilik, hamilelik, bebek konusunda yanımızda olsunlar dedi :) pek bi mutlu oldm.
Olaya çok kızgındım ama hem dün yaptıklarından sonra hem de bugün buraya yazdıktan sonra rahatladım :)
Sizi seviyorum topik halkı
Ne güzel ya öyle olabilmen... Ben akşam tartışırız eşim sabah unutmuş olur ben aksine unutmamış olurum aynen devam ederim surata... Bazen çekilmez oluyorum
canım benim sata göre doğum tarihim 13 kasım ve doktorum çalışabilir raporu için gideceğim tarihi 18 eylül olarak belirtti. eylülün ilk 2 haftası okula giderken dönemi kapatamazsın canım. hatta ben 18 eylülde iznimi başlatsam 8 ocakta bitiyor iznim, ona göre düşün.Ya kızlar 32. Hafta rapor için 32. Haftanın dolmuş olmasımı gerekiyo yoksa tam 32+ 0 da alabilymuyuz of kafam karıştı bi türlü hesaplayamadım sadece seminerde gitsem dönemi kapatırmym sizce şuan 30+4 teyim bana yardım edin:-(
Zaten oğlu olsa koyarmış yapsın dedim ozaman bende eşime;-) şu soğuma meselesi çok garip geldi bana ama takmamaya çalşyrm aldığı hiç bir şeyide evladıma ne yediririm ne giydiririm. Bende görümceyim ama hiç böle şeyler yapmadık düşünmedik Aksine yengem ne kadar sinir etsede bizi yeğenimizi baş tacı yaptık yani tuhaf
canım benim hesaplamama göre sadece seminerde gitsen dönem kapanmıyor senin. Daha 23 aralık gibi başlaman lazım. Yani okulun kapanmasına 1 aya yakın zaman var. 37'ye kadar çalışırsan da doğum öncesi izinden aktarılan 1 haftan tatilin içine girmiş oluyor. Bi arkadaş 32+ olduktan sonra otomatikman 37 ye kadar çalışılıyor yazmıştı. Eğer öyleyse 1 ay rapor falan alamayacaksan mecbur 37 ye kadar çalışıp 1 haftalık izni yakmak olur heralde. Umarım anlatabilmişimdir ve doğru hesap yapmışımdır.
Günaydın anneler ,prens ve prensesler
günaydın kasım anneleri ve bebişler ... yine uykusuz ve sıkıntılı bir gecenin ardından sabaha karşı az bişey dalmışız yine ayaktayız babamızı işe geçirdik öyle dolanıyoruz hem uykum var hem sersem gibiyim ama sıkıntım var uyuyamıyorum
Günaydın kızlar!
Gece hem bacağıma kramp girdi hem de kötü rüyalar gördüm.
Kocacım henüz işe gitmemişti, geldi öptü, konuştu,sakinleştirdi. O sarılınca kendimi hep güvende hissetmişimdir.
Bebeğin annesine sarıldığı gibi benim de ona sarılıp kokusunu almam lazım. Koala gibi yapışıyorum! :)
Gece halbuki çok güzel uyumuştum. Kızımın hastane çıkışı yapıldı,bugün kargolanıyor. Fotoğrafçımıza vereceği pozları hayal ederek uyumuştum ama..
Neyse her şey güzel olur inşallah! İyi düşünelim iyi olsun.
Bu da hastane çıkışı kızımın :)
Umarım beğenirsiniz :)
günaydınn güzel kasım anneleri gebiş arkadaşlarımmm..
dün tyemizlik yaptım uzun zaman sonra ilk defa..
ama belim kopmuş yaparken farkedemedim..
sonra uzun süre kendime gelemedim..
oğluşta büzüştü durdu akşama kadar yazık yavrumda yoruldu sanırım...
böle napıcaz evde temizleyemezsek nasıl olcak yawww
günaydın güller prens ve prensesler sabah şerifleriniz hayırlı olsun gününüz sağlıklı mutlu ve huzurlu geçsin inşallah
Ayy tamam içim rahatladı şimdi ozaman döneme hiç başlamamak en iyisi 2 haftada rapor alırız artık yani inş verirlerCanim bnde snle ayniyim.seminerde gidecegiz.ondan sonra ayrilacagiz.kalan haftada rapor alacagiz.zaten 2 haftami ne kalıyor
Bi mağazada hangisiydi bilmiyorum sunny baby nin de gösterdiler canım kampanya varmış travel sistem 400 küsurlu bişi dedi ama işte karar vermediğimiz için alıcı gözüyle bakmadım artık sonraki günlerde alıcı gözüyle bakarız alırız inşallah...
Teşekkürler canım cevabın içincanım benim hesaplamama göre sadece seminerde gitsen dönem kapanmıyor senin. Daha 23 aralık gibi başlaman lazım. Yani okulun kapanmasına 1 aya yakın zaman var. 37'ye kadar çalışırsan da doğum öncesi izinden aktarılan 1 haftan tatilin içine girmiş oluyor. Bi arkadaş 32+ olduktan sonra otomatikman 37 ye kadar çalışılıyor yazmıştı. Eğer öyleyse 1 ay rapor falan alamayacaksan mecbur 37 ye kadar çalışıp 1 haftalık izni yakmak olur heralde. Umarım anlatabilmişimdir ve doğru hesap yapmışımdır.
canım rapor alınca doğum izninden düşmüyor muAyy tamam içim rahatladı şimdi ozaman döneme hiç başlamamak en iyisi 2 haftada rapor alırız artık yani inş verirler
C
canım rapor alınca doğum izninden düşmüyor mu
Canım doğumdan sonraki dönem için rapor diyoruz dönemi kapatmak için yoksa tabi düşüyoC
canım rapor alınca doğum izninden düşmüyor mu
Canım bence olumsuz şeyler düşünüpte kendini bu kadar yorma bak kendin diyosun mucize diye Rabbim yıllar sonra size bunu nasip ettiyse elbet vardır bir hayrı ve her bebek rızkıyla doğar belki o hayatınıza girdikten sonra çok çok güzel olcak herşey bence olumlu düşün ve mucizene sarıl fazlada üzme onuben de bir sıkıntımı paylaşmak isterim sanki paylaştıkça azalacak gbi bir his doğdu içime
yaşım 40 civarında 18 yaşında bir evladım var onca yıl aradan sonra bir düşük ve bir kalbi dura bebekten sonra tabi bunlar epey zaman önceydi şimdi hamileyim
yıllar sonra gelen süpriz misafirin biz önlemini aldığımız halde gelmesi bizde zaten şok etkisi yarattı daha yeni yeni alışıyoruz atlatmaya çalışıyoruz kızım pek bişey demiyor amao da bir tuhaf heralde onu bu sene üniversiteye gönderip karı koca işimizde çalışıp emekli olmayı planlarken oluşuma hemile kaldığımı öğrenince bütün planlar ters yüz oldu
mucize bebeğimiz yolda şu an abla da ildışında okula gidecek orayı kazandı zaten dışarısını istiyordu
benim şimdi sanırım psikolojim bozuldu o gidiyor diğeri geliyor yaş malum işe gidemiyorum maddi ve manevi endişelerim arttı uykularım beni bıraktı yatsam da ayakta da olsam sanki bir el boğazımı sıkıyor nefes alamıyorum sıcaklara bağlıyordum10kg aldım ona bağlıyordum ama sanırım bu sıkıntı psikolojik belirsizlk yetememek endişesi madd skıntılar aklımdan çıkmıyor dışarı atayım kendimi avutayım diyrum çok sıcak tansiyonum düşüyor bayılacak gibi oluyorum evde kalsam afakanar basıyor daralıyorum
biliyorumbiraz uzun yazdım içimi döktüm içimi dökecek de kimsem yok arada bir eşimle konuşuyorz ama içim karardı kaldı bu yüzden kusura bakmayın kızlar biraz olsun yazmak rahatlamak istedim burası benim için bir nevi terapi oldu bunca gün mesaj yazan yorumda bulunan herkese tşkler iyiki varsınız sağlıkla kalın
Içyarıyıl tatili 23 ocakmış ben 23 Eylül de izin almayı düşünüyorum o zaman tam 4 ay oluyor sonrasında 16 gün tatil girmiş oluyor doğru mu hesaplıylrumCanım doğumdan sonraki dönem için rapor diyoruz dönemi kapatmak için yoksa tabi düşüyo
Burda kıskançlıklar seziyorum sankiiiGünaydın herkesee :)
Kaç gündür burda pozitif enerji yayıp, üzgünlere moral dağıtırken dün benim Kocam moralimi bozuverdi. Anlatasım var. Dün sabah yazmıştm, sınav görevi vardı. Erkenden kalktı sağolsn beni bırakmak için. Okulda bir bayan polis daha vardı benim haricimde. Bu bayanla bir dönem birlikte çalıştık, benim şu an çalıştığım iş yerinde. acaip problemli bir memur ve benden bir sene sonra başlamış olmasına rağmen şu an 6. Biriminde çalışıyor. Düşünün.. Ki ben hala ilk görev yerimdeyim.. Biz bu bayanla aşırı sorunlar yaşadık. Ben aslında kimsenin etlisine sütlüsüne karışmam ama bu kızla çok kara günler geçirdik ve konuşmuyoruz. Yolda görsem başımı çeviririm, o derece. Veee tüm bunlardan eşimin haberi var. En ufak detayına kadar. Sınav bitti, erkek arkadaşlardan biri yine her zamanki gibi bulduğu ilk koltukta nerede olduğunu unutup uyumaya başlayan bu kızı uyandırmamı istedi. Ben de kendisine kibarca muhatap olmadığımızı belirterek kendisinin de umursamamasını söyledim ve çıktım okuldan . Eşimi aradım, gelip beni alacağını söylemişti. Açmadı. Uyuyor diye düşünüp kısa mesafedeki evimize yürümeye başladım. Eşim aradı, beklememi ve geleceğini söyledi. Peki diyip gölgede beklemek için durağa geçtim. 5 dk sonra eşim geldi. Ben arabaya binerken baktım kız durağa doğru geliyor. Eşim de gördü, selin nereye gidiyor, bırakalım mı onu da dedi! Ya konuşmuyorum ben bu kızla, biliyosun. Ne bırakması yürü dedim. Kız benim durakta Kalktığm yere oturdu. O esnada emniyet kemerimi takıyordum. Kafamı bi kaldırdım eşim buna selam veriyor. Napıyosun sen dedim. Selam verdi ben de karşılık verdim dedi. Delirdim o an. Çünkü ben basbaya nefret ediyorum bu kişiden. Veriyorsa veriyor sen niye alıyorsun dedim .
İçimden sabır çekiyorm. Sakin ol canan diyorum. Daha da bi şey demedim ama yüzümün halinden anladı ne derece kızdığımı.
İşin kötü yanı bir kaç zaman önce bu kızla atm önünde karşılaştıklarını, aralarında kısa bir naber nasılsın şeklinde diyalog geçtiğini anlatıp, benim o sinirli bakışlarımı görünce de şaka aşkım yaaa diye geçiştirmişti şimdi düşünüyorum da ne şakası, besbelli konuşmuşlar.
Belki abartıyorum ama hayatımda kolay kolay kimseye küsmem, konuşmamazlık etmem . Bana kötülük edenlere bile iyi niyetle yaklaştığım olmuştur. Bu kız bi başka . . Başka yönleri de var, anlayın yani...
Hee gelelim sonrasına. Hiç zaten özür dilemeyi, tamam canım bidaha olmaz demeyi bilmez benim kocam.
Eve geldik. Ben zannediyorum ki birlikte kahvaltı yapacağız. Paşam bekleyememiş beni.. İnsan biraz atuştırır beklerdi ya neyse.. Üzerini değişme de sen kahvaltı yapınca sinemaya gideriz dedi. Benim gezmeyii çok sevdiğimi biliyor ya gönlümü etmeye çalışıyor. Peki dedim. Madem avm ye gidicez bebeğe netten aldığım tulumunda götürelim, bir beden küçüğü ile değiştiririz dedim. Mağazaya gittik, yokmuş. Tam çıkarken tunik şeklinde bir gömlek gördü. Giymez misin bunu, güzelmiş dedi. Arkadaş ben de hiç naz tavır yapamam ki :) dene bir dedi. Denedim ve gerçekten çok güzel oldu. Onu da aldık. Sinemadan dönerken pikniğe gidelim mi dedi. Biliyor hayır diyemem :) akşam zaten pertimiz çıkmıştı, salonda uyuyakalmışız
Off bi tavır yapamıyorum şu adama . İşte böyle gönlümü alıyor o da, hatasının üstünü örtüyor.
Ama yaptığı çok içime oturdu . Bütün iş ortamı bilir o kızdan nefret ettiğimi. Ben herkes gibi arkasından konuşup yüzüne gülmüyorum. Konuşmuyorum kesin ve net, ama işte gel gör ki benim eşim selamlaşıyor.. Ona bugün iyice anlatacağım. Olay anında gerilmeyelim diye sustum. Gerçi annemler geliyo bu akşam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?