2014 Kasım Anneleri

Maşallah Ne güzel.. Tadını çıkar o zaman... Şimdilik gelip gitmeler yormuyor da acaba 37. haftaya kadar nasıl olucaz gelebilecek miyim onu düşünüyorum...

İşte o kısmı hiç bilmiyorum Gerçi ben hemen 32. haftada ayrılacağım izne.Son ana kadar açılşmayı düşünmüyorum şimdilik.

amin canım Rabbim hayırsız olan herşeyden bizleri eşlerimizi ve yavrularımızı korusun

ne kadar kızkancız değil mi yediremiyoruz kendimize evladının üzerine yemin ettirtme kendi başına ettirt
Ya aslnda istemem etmesini ama, yani o an, birtek o seklde guveneblrm diye dusundum.. beni aldatms olsa beni gozdn ckarr yemin eder.. kendi uzerine de dusunmedim,bebegi dusundum ne blim yani..

Canım benim eşim de teknolojiden uzaktır öyle face miş sitelermiş hiç hesabı yoktur tabi onun olmayınca benim de yok... O açıdan gerçekten kafam rahat.. Olsaydı ister istemez ben de kafama takardım... Ben de unutamıyorum ama boşver şimdi bu konuları... Bi melek gelecek dünyamıza hayatımız çok daha güzel olacak eminim...

Yok ben hemen unutuveririm. Hele akşam tartışıp yatarız, sabah öperek uyandırırım. Ama her geçen gün eşimin de benimle aynı karakterde olduğunu görünce rahatlıyorm :) geçen hafta baya büyük bi tartışma yaşadık yine, biraz suçluydum galiba ama neyse :) sabah günaydın aşkım dedi, geldi öptü. :) anam dedim adam dün geceyi unutmuş hiç tavır yapmadım, yapamıyorum. Hamurumda yok anam napim
aynen. Ama ben hemen üstüne perde çekip o güzel pazar gününün tadını çıkardım. Pikniğe gittiğimizde benim çok sevdiğim bir şeyi pişirir hep. Dün dedim ki sen bu şeyi sever misin? Hani ben mangalda bunu isterim hep, bilirsin dışarı çıktığımız zamanlarda da bunu yerim, sen de düşkün müsün böyle, yoksa ben seviyorum diye mi hep yiyoruz? Ben aramam pek yokluğunu, eskiden de pek yemezdim dedi :) ay daha bi mutlu oldm. Meğer adam benim için yermiş hep :) dışarda başka bir şey yemeyiz pek :) bir de demeden geçmeyeyim, yarın annemler geliyo dedim. Geleceklerini biliyordu da bu zaman olduğunu bilmiyordu. Pat diye söyledim ama sakıncası yok umarım dedim. Gelsinler tabi yaa kaç zaman oldu dedi-ki daha 2 ay oldu - tecrübe iyidir, evlilik, hamilelik, bebek konusunda yanımızda olsunlar dedi :) pek bi mutlu oldm.

Olaya çok kızgındım ama hem dün yaptıklarından sonra hem de bugün buraya yazdıktan sonra rahatladım :)

Sizi seviyorum topik halkı

Bencede hem tuhaf hem ayip yaptiklari.. Seni el ustunde tutacaklari zamanda sinirlerini bozmalari cok yersiz. Hic uzme kendini esinde vermis cevabini zaten :) ne koyacaksin bskalim oglusunun adini sen :)
Göktuğ diye düşünmüştük ama değiştirebilirizde belki;-)

Ne güzel ya öyle olabilmen... Ben akşam tartışırız eşim sabah unutmuş olur ben aksine unutmamış olurum aynen devam ederim surata... Bazen çekilmez oluyorum

Günaydın kızlar dün bizde bütün gün bebek arabası almak için dolaştık gitmediğimiz bebek mağazası kalmadı aklım daha çok karıştı almadan geri geldik seçmek çok zormuş kızlar tavsiyelerinizi alabilirim

Ne güzel ya öyle olabilmen... Ben akşam tartışırız eşim sabah unutmuş olur ben aksine unutmamış olurum aynen devam ederim surata... Bazen çekilmez oluyorum
Ben tek öyle olsam koyar yani bi yerden sonra, yüzsüzlük gibi olur :) ama eşim de öyle ya biz takılıp gidiyoruz işte

canım benim sata göre doğum tarihim 13 kasım ve doktorum çalışabilir raporu için gideceğim tarihi 18 eylül olarak belirtti. eylülün ilk 2 haftası okula giderken dönemi kapatamazsın canım. hatta ben 18 eylülde iznimi başlatsam 8 ocakta bitiyor iznim, ona göre düşün.

daha doğmamış bebekten mi soğuayacakmış, bak senn aman canım boşver böyle saçma yorum olur mu? daha ortada olmayan masum yavru üzerinden söylediği lafa bak, soğursa soğusun, tınnn yanii, o yeğenini bu kadar kolay gözden çıkarıyorsa, onun da çok düşünülecek bir tarafı yokk bence

otomatikman 37 diye birşey yok canım,gücün yettiği kadar çalışıyorsun, allah nasip ederse ben bayram dönüşü ayrılmak için uğraşıyorum

Günaydın anneler ,prens ve prensesler

günaydın canım

günaydın canım, yatakta döne döne sabahı ediyorum ben de uyku yok

canımm hastane çıkışınız çok güzell,güle güle kullansın mina nereden aldınız bunu?

aman canım dikkat et kendine,benim de ev berbat bir de boya duvar kağıdı yapılıyor,her şey üst üste, gürültü de cabası, işler bitsin temizleticem evi ama şu halıları düşünüyorum şimdi versem erken mi? vermesem çok kirlendiler bunca iş arasında

günaydın güller prens ve prensesler sabah şerifleriniz hayırlı olsun gününüz sağlıklı mutlu ve huzurlu geçsin inşallah

günaydın canım, aminn

günaydınnn kasım anneleri ve kuzucuklarıhepimiz için hayırlı,sağlıklı,bereketli bir gün bir hafta olsun inşallah

Canim bnde snle ayniyim.seminerde gidecegiz.ondan sonra ayrilacagiz.kalan haftada rapor alacagiz.zaten 2 haftami ne kalıyor
Ayy tamam içim rahatladı şimdi ozaman döneme hiç başlamamak en iyisi 2 haftada rapor alırız artık yani inş verirler

Cnm ben wollex travel sistem bebek arabasını aldık. 799 TL fiyatı n11 de.gelir gelmez kurduk çok güzel valla.sürüşü özellikle çok rahat.

Teşekkürler canım cevabın için

ben de bir sıkıntımı paylaşmak isterim sanki paylaştıkça azalacak gbi bir his doğdu içime

yaşım 40 civarında 18 yaşında bir evladım var onca yıl aradan sonra bir düşük ve bir kalbi dura bebekten sonra tabi bunlar epey zaman önceydi şimdi hamileyim
yıllar sonra gelen süpriz misafirin biz önlemini aldığımız halde gelmesi bizde zaten şok etkisi yarattı daha yeni yeni alışıyoruz atlatmaya çalışıyoruz kızım pek bişey demiyor amao da bir tuhaf heralde onu bu sene üniversiteye gönderip karı koca işimizde çalışıp emekli olmayı planlarken oluşuma hemile kaldığımı öğrenince bütün planlar ters yüz oldu
mucize bebeğimiz yolda şu an abla da ildışında okula gidecek orayı kazandı zaten dışarısını istiyordu
benim şimdi sanırım psikolojim bozuldu o gidiyor diğeri geliyor yaş malum işe gidemiyorum maddi ve manevi endişelerim arttı uykularım beni bıraktı yatsam da ayakta da olsam sanki bir el boğazımı sıkıyor nefes alamıyorum sıcaklara bağlıyordum10kg aldım ona bağlıyordum ama sanırım bu sıkıntı psikolojik belirsizlk yetememek endişesi madd skıntılar aklımdan çıkmıyor dışarı atayım kendimi avutayım diyrum çok sıcak tansiyonum düşüyor bayılacak gibi oluyorum evde kalsam afakanar basıyor daralıyorum
biliyorumbiraz uzun yazdım içimi döktüm içimi dökecek de kimsem yok arada bir eşimle konuşuyorz ama içim karardı kaldı bu yüzden kusura bakmayın kızlar biraz olsun yazmak rahatlamak istedim burası benim için bir nevi terapi oldu bunca gün mesaj yazan yorumda bulunan herkese tşkler iyiki varsınız sağlıkla kalın

Canım bence olumsuz şeyler düşünüpte kendini bu kadar yorma bak kendin diyosun mucize diye Rabbim yıllar sonra size bunu nasip ettiyse elbet vardır bir hayrı ve her bebek rızkıyla doğar belki o hayatınıza girdikten sonra çok çok güzel olcak herşey bence olumlu düşün ve mucizene sarıl fazlada üzme onu

Burda kıskançlıklar seziyorum sankiii ah biz kadınlar bazen gerçekten anlaşılmaz olabiliyoruz ama bence kızmakla iyi yapmşsın canım ben olsam daha beterini yapardımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…