2014 Kasım Anneleri

bu arada kızlar benim bacak kıllarım çok azaldı..
şaka maka 1 jilet yapıorum 20 gün falan gidio çıkmıo..

aynen sana katılıyorum bende mahremiyet olması taraftarıyım..
ama bir de şu var erkekler bizim sandığımız kadar ince düşünmüyor bu konularda..
yani temas anında sana yardımcı olduğu andaki görüntünü getirmez aklına..
he ama biz getiririz o ayrı

aynen bende onu düşünüyorum hamile kadınlarında en büyük problemi bu..
inşallah planlı olur da 1-2 gün öncesinden gidebilirim kuaföre..

KıZlar ağda ne kadar süre giderki

1 ay rahat edersin canım..

Ben başkasına yaptıramam canım ancak kendim yaparım neyse biraz cesaret verinde gaza gelelim

kız gaz veriyoz ama almıyosunuz ki..valla bu kadar düşünene kadar 5 dk da yaptırcan bitcek gitcek..
hamilelerin çoğu kuaföre gidiyo zaten öyle jiletle falan neden eziyet çekiyosunuz..
acıycakmı sızlıycakmı çekindim utandım diyene kadar bi bakıyosun bitmiş 5 dk sürmüyo..
onlarında işi o..
benimde kuaförde çalışmışlığım var hiç öyle farklı bir gözle bakmıyoduk yani..
temiz bir kuaför bul ve devam et derim..
çünkü doğumdan sonra bebeğin varken nasıl yapıcaksın o da var işin içinde..

Sen nerelerdesin ya sesin çıkmıyor iyisindir insallah oğlusunla...Ben cvp veremiyorum vermediğim halde bazı seyleri uyduruyor duyuyorum sağdan soldan ben bile sasırıyorum esime diyorum bazen böyle seyler kulağıma gelince sen anneme bakma o uydurur uydurduğuna da kendi inanır diyo aman aman bir de cvp versem neler demez ben onun kadar oscarlık oynayamam

Surekli kucuk tuvalete cikiosun buyuk tuvalet gelir gibi bi his oluyor bebek toplaniyor bir de ben de sanki karnima biri bastiriomus gibi bir his olmustu. Ama gayet sert bi bastirma. Siz de oldu mu??

oluyo canım bana olmaz mı...
valla ayıptır söylemesi arkadan önden ittiriyolar bi damla çiş için 10 dakkada bir tuvalete koşuyorum

KIZLARRR BEŞİK İÇİN UYKU SETİ ALDINIZ MI YAN KORUMALIĞI DA OLAN??
ALDINIZSA NE MARKA VE NE KADARA ALDINIZ YAZAR MISINIZ??

güle güle kullanın şekerim..bebişin güzel anlar geçirsin o ana kucağının içinde inşş

Doğuma yakın mı yapsam acaba Yada önce jilet ile alsam bi iki gün sonra ağda yapsam daha mı az acır ki

1-2 gün içerisinde ağda olabilecek kadar uzamış olmaz canım, nerden baksan en az 10-15 günlük olmalı. Tabi bu senin tüylerinin sıklığına ve ne kadar zamanda uzayıp uzamadığına da bağlı.
hahaha kavun dedi yaa

Tatlı kavunlar hemde yemeye doyamazsın

Valla benim ki ince düşünceli, bu hamile olduğumu henüz daha öğrenmediğim dönemde , adetim gecikmiş falan. Bekliyorum adet olacağım diye. Bir türlü olmuyorum, hani adet olayım o bitsin öyle giderim dedim. Aksadı ağdaya gitmem tabi, eşim hemen hatırlattı. Sen kuaföre gitmedin mi yoksa ben mi kaçırdım dedi.Ve asla yaklaşmaz öyle bir durumda. Yaklaşsa da hemen uzaklaşır. Nasıl ki benden bu titizliği bekliyorsa, o da bakımına özen gösterir. O yüzden sesim çıkmaz.

Kızlar bu cevabım hepinize tesadüf şu ki siz ağda konusunu konuşurken annem bana geldi ve bana ağda yaptı ve gitti az önce
hatta geçenlerde yine bu mevzuyu konuştuk burda bende özel bölgeme ağda yaptırmıyorum,geçen yıl manyağın teki beni yaktı geçti kahrolası derim soyuldu günlerce ondan sonra da bir daha asla cesaret edemedim,jilet vuruyorum orama , benim zaten bir acayip koltuk altımı ağdayla,bacaklarımın üst kısmı ağdayla,alt kısımlarını epilatörle alıyorum orama da malum jilet :)
annem de sağolsun bugün bacaklarımın üstlerini ve koltukaltımı aldı...şimdiye kadar oram için pek zorlanmasamda artık zorlanmaya başlayacağımı biliyorum ama ölsem de gitmem anacım kimse kusura bakmasın,eş konusuna gelince sağolsun kocam ben yardım ederim diyor kendi isteği ile ama daha henüz yardım etmişliği yok
napalım kıllı mıllı doğurcaz bi şekilde ALLAH'IM TEMİZ DOĞUMLAR NASİP ETSİN İNŞALLAH HEPİMİZE...JİLETLİ AĞDALI FARKETMEZ BEBİŞLERİMİZ SAĞLIKLI OLSUN ÖNEMLİ OLAN O

Ya bende bi türlü cesaret edemiyorum çok acıyacakmış gibi geliyor korkuyorum

canım bende lazere gidiyordum yarım kaldı ben elle alıyordum öncesinde ama şimdi jiltle aldım 4 5 kez ama göremiyorum artık ve ben eşimden yardım almayı düşünüyorum o da tamam dedi bakalım

Tikita ya da yazdim birseylerin ters gittigini anlarsin mutlaka. Bebegin arada bir tarafa toplanmasi kasilmaya isaret degil. Bir cok belirtinin bir arada olmasi gerek. Canını sıkma doktoruna sor rahatla derim

umarım öyledir. ya evhanlanmanın da sonu yok o yüzden hiç kapılmak istemiyorum

kız gaz veriyoz ama almıyosunuz ki..valla bu kadar düşünene kadar 5 dk da yaptırcan bitcek gitcek..
hamilelerin çoğu kuaföre gidiyo zaten öyle jiletle falan neden eziyet çekiyosunuz..
acıycakmı sızlıycakmı çekindim utandım diyene kadar bi bakıyosun bitmiş 5 dk sürmüyo..
onlarında işi o..
benimde kuaförde çalışmışlığım var hiç öyle farklı bir gözle bakmıyoduk yani..
temiz bir kuaför bul ve devam et derim..
çünkü doğumdan sonra bebeğin varken nasıl yapıcaksın o da var işin içinde..
[/QUOTE]
ya kızlar ben de hiç gitmedim ağdaya hep epilasyon aletiyle alırım ama artık almam imkansızlaştı.. epilasyona dayandıysam ağdaya da dayanırım herhalde diyorum ama benim gidememe sebebim utanç çok utanırım ben açamam ki.. nasıl oluyor yatıyor musunuz örtü fln örtülüyor mu.. ay sorarken gözümün önüne geldi şimdi bile utandım

KIZLAR SÜT SAKLAMA POŞETLERİNİ HANGİ MARKA ALCAKSINIZ. bEN SÜT SAĞMA POMPASINI AVENT ALCAM DA LANSİNOHUN SÜT SAKLAMA POŞETİNDEN ALSAM UYARMI SİZCE ONA ACELE CEVAP

ben lansinoh aldım. neden dersen bilmiyorum adamlar sadece meme işiyle uğraşıo diye daha bir güven hissim var sadece hahahahh

Ben de o emla'dan alayım da ağdacıya gidiyorum diyorum. Nasıl bişey vfaydası oluyor mu?

canım çekiniyosan söylersin ilk kez geliyorum çekiniyorum diye..
örtü falan örtmüyolar komple altını çıkarıyosun 5 dk sürmüyo bitiyo..
ama sen öyle çıkarmazsın çamaşırını kenara kaydırarak yaparlar..
valla epilasyon aletiyle yapıyosan cidden ağda da acı çekmezsin..

Ben de o emla'dan alayım da ağdacıya gidiyorum diyorum. Nasıl bişey vfaydası oluyor mu?
anestezi maddesi var içinde gebelikte o krem uygun olmaz.. normalde acayip güzel bişey ben lazer epilasyonda kullanıyodum hiç acı hissetmiyorsun tamamen uyuşturuyor..

Gebelik kategorisine uygun olmayabilir doktorunuza danısın önce uygun mu değil mi ona göre alın canım.Biraz tuzlu fiyatı küçük tüpler halinde satılıyor sürülen yeri uyusturuyor bir anlamda lokal anestezi yani sorun ona göre alın derim bebisler zarar görmesin kıl tüy uğruna ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…