- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
- 198
Kalbin temizmis bu kadar olurO senin elini öpsünçocuğunu taşıyosun daha ne yapacaksın. ben bile sinirlendim valla
Aynen öyle, evet karı-koca arasından her zaman özel çizgilerin olması taraftarıyım. Yani ileride işve cilve yaparken gözünün önüne o çirkin görüntünün gelebilir olması ihtimali bile yeterince kötü. Oldum olası sevmediğim şeyler,1- kocasının yanında cımbızlanan kadın 2-kocasının yanında ağda yapan kadın , kızlar yapmayın bencede. Doğum yapıcaz, çocuk emziricez ağda bunların yanında ne ki?
Bence kizlar temiz bir guzellik merkezi bulun. Jiletle devam edilirse eger mesela bi anda suyun geldi jiletlenip gitmek zorundasin. Planli sezaryen bile olmaya karar versen bebis aniden ben geliomm diebilir . Bu seferde elin ayagina dolanir. Ama agda nin kullanimi uzun sureli olacagindan biyle bi sorun yasamazsin.
KıZlar ağda ne kadar süre giderki
Ben başkasına yaptıramam canım ancak kendim yaparım neyse biraz cesaret verinde gaza gelelim
Sen nerelerdesin ya sesin çıkmıyor iyisindir insallah oğlusunla...Ben cvp veremiyorum vermediğim halde bazı seyleri uyduruyor duyuyorum sağdan soldan ben bile sasırıyorum esime diyorum bazen böyle seyler kulağıma gelince sen anneme bakma o uydurur uydurduğuna da kendi inanır diyoAslinda haklısın bende bazen burdakileri okuyunca ayni duyguya kapiliyorum.. konu aile olunca zayıflar işte.. ama suç onlarda değil ki anne baba da.. ben artik hiç el opmuyorum bile.. arada da dişlerini gostereceksin onlara kocana sezdirmedenbenim kvde de başta baktim konuşuyor eşim yokken yapiyor birde.. hep susuyodum sonra dayanamadim cvbini alinca bir iki şimdi sustu çok şükür. . Hic bişe demiyor
Surekli kucuk tuvalete cikiosun buyuk tuvalet gelir gibi bi his oluyor bebek toplaniyor bir de ben de sanki karnima biri bastiriomus gibi bir his olmustu. Ama gayet sert bi bastirma. Siz de oldu mu??
güle güle kullanın şekerim..bebişin güzel anlar geçirsin o ana kucağının içinde inşşkızlar çok sevinçliyim 4 moms mamaroo anakucağı geldi canım kızımın.
içinde yatıp uyuyacağı günler gözümün önüne geldi de bi garip oldum duygu bombardımanı içerisindeyim
kızımda hissetti galiba o da kıpır kıpır içeride
Doğuma yakın mı yapsam acabaYada önce jilet ile alsam bi iki gün sonra ağda yapsam daha mı az acır ki
hahaha kavun dedi yaa
aynen sana katılıyorum bende mahremiyet olması taraftarıyım..
ama bir de şu var erkekler bizim sandığımız kadar ince düşünmüyor bu konularda..
yani temas anında sana yardımcı olduğu andaki görüntünü getirmez aklına..
he ama biz getiririz o ayrı
Oyyy yaaa şu ağda işini ne yapacağız? Ben o bölgeme hiç yapamadım bu zamana kadar... Üst taraflarına bi ara yapayım dedim çok acıdı bırakmıştım... Zaten lazere de gitmiştim ama yarım kaldı... Eskisi gibi kalın siyah değil ama yine de korkuyorum ağda yaptırmaktan... Hep jiletle de olmuyor... Daha şimdiden göbeğimden bişi göremez oldum... Ne yapıcam...
Ya bende bi türlü cesaret edemiyorum çok acıyacakmış gibi geliyor korkuyorum
bende bikini bölgesi için lazer yaptırmıştım ama gebelikte arttı ben traş bıçağı kullanıyorum ağda hayatta yapamam korktuğum içi zaten lazer yaptırmıştım.. bana epilasyon yapan uzman ağda arttırır bundan sonra çıkanları traş bıçağı ile al demişti..
Aynı dert bende de var canım, ağda öldürsen yaptıramam. Jilet de uzun ömürlü olmuyor. Zaten lazer yaptırmaya devam edeceksen pek ağda tavsiye etmiyorlar ara verildiğinde. Jiletle devam et diyorlar. Mantığı nedir bilmiyorum ama.
Ben karşıma ayna koyup yapıyorum, başka türlü yapamıyorum, göbeğimden görünmüyor çünkü
Ama daha uzun süreli bir yöntem bulursan bana da haber ver perim
valla ben ayna ile bakarak alıyorum şimdilik ağdadan çok korkuyorum geçen evde deneyeyim dedim azcık biyere yapıştırdım çektim beynim uyuştu valla zaten aşırı çıkmıyor benim lazerden sonra baya azalmıştı..
Canım devam edebilir miyim bilmiyorum.. Evlenmeden öncesinde gitmiştim... Eşim de o gibi konulara aşırı hassas yollar mı hiç sormadımAy kız ayna hiç aklıma gelmedi benim Ama ben duşa girdiğimde almaya alışmışım ya şimdi orta yerde açıp almayı da hiç denemedim Artık onu da deneyeceğim... Valla uzun süreli ben bişi bulamadım henüz bulursam muhakkak haber ederim
Evet işte ben de bi ara üst kısmına deneyeyim dedim hakikaten çok acıdı o yüzden daha cesaret de edemedim... Benimkiler de çok azalmıştı ama ben jiletle devam ettim sonra yine çoğalmaya başladı..
canım bende lazere gidiyordum yarım kaldı ben elle alıyordum öncesinde ama şimdi jiltle aldım 4 5 kez ama göremiyorum artık ve ben eşimden yardım almayı düşünüyorum o da tamam dedi bakalım
Tikita ya da yazdim birseylerin ters gittigini anlarsin mutlaka. Bebegin arada bir tarafa toplanmasi kasilmaya isaret degil. Bir cok belirtinin bir arada olmasi gerek. Canını sıkma doktoruna sor rahatla derim
KIZLAR SÜT SAKLAMA POŞETLERİNİ HANGİ MARKA ALCAKSINIZ. bEN SÜT SAĞMA POMPASINI AVENT ALCAM DA LANSİNOHUN SÜT SAKLAMA POŞETİNDEN ALSAM UYARMI SİZCE ONA ACELE CEVAP
yok kız orta yerde olur muduştayken aynaya bakarak yapıyorum, yoksa orta yerde yapamam. Ben bacaklarıma epilasyon yaparken bile kocamın olmadığı saatleri kollarım, ya da girer banyoda yaparım
Ben 1 gün sabahtan akşama kadar suni sancı çekmiş, açılmam olmadığı için 2 kez kürtaj girişiminde bulunulmuş biri olarak normal doğum yapabilirim, ama ağda yaptırmam diyorum Nilcimkorku değil de, bilmiyorum ne olduğunu. Bir ara emla sürerek epilasyon aletiyle alıyordum, ama o da bir yere kadar. Belki 1 kereliğine ağda yaptırırım doğum için, ama sonrası yine jilet olur benim tercihim
ya kızlar ben de hiç gitmedim ağdaya hep epilasyon aletiyle alırım ama artık almam imkansızlaştı.. epilasyona dayandıysam ağdaya da dayanırım herhalde diyorum ama benim gidememe sebebim utanççok utanırım ben açamam ki.. nasıl oluyor yatıyor musunuz örtü fln örtülüyor mu.. ay sorarken gözümün önüne geldi şimdi bile utandım
anestezi maddesi var içinde gebelikte o krem uygun olmaz.. normalde acayip güzel bişey ben lazer epilasyonda kullanıyodum hiç acı hissetmiyorsun tamamen uyuşturuyor..Ben de o emla'dan alayım da ağdacıya gidiyorum diyorum. Nasıl bişey vfaydası oluyor mu?
Kalbin temizmis bu kadar olurdün o elimi öptü öyle konustum elimi öpene kadar ne konustum ne de yüzüne baktım tıpıs tıpıs geldi ohh olsun
KIZLARRR BEŞİK İÇİN UYKU SETİ ALDINIZ MI YAN KORUMALIĞI DA OLAN??
ALDINIZSA NE MARKA VE NE KADARA ALDINIZ YAZAR MISINIZ??
Doktora sormadan emla kullanma zararlı olabilir uyuşturucu madde var içindeBen de o emla'dan alayım da ağdacıya gidiyorum diyorum. Nasıl bişey vfaydası oluyor mu?
Gebelik kategorisine uygun olmayabilir doktorunuza danısın önce uygun mu değil mi ona göre alın canım.Biraz tuzlu fiyatı küçük tüpler halinde satılıyor sürülen yeri uyusturuyor bir anlamda lokal anestezi yani sorun ona göre alın derim bebisler zarar görmesin kıl tüy uğruna ...Ben de o emla'dan alayım da ağdacıya gidiyorum diyorum. Nasıl bişey vfaydası oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?