2014 Kasım Anneleri

hepinize iyi akşamlar kuuzularımmm...
yemek derdim var napsam acaba..
öğlen yağlı yemek yeyince eşimde akşama hafif şeyler istiyor..
bugün aklımda ona yumurtalı mantar yapmak var kenimede patatesli yumurta..
yanınada kahvaltılık koyarım birde çay demlerim ohh miss..

Doktora sormadan emla kullanma zararlı olabilir uyuşturucu madde var içinde

Doktorum da nasıl rahat bi adam hiç sallamıyor böyle şeyleri ( uzun saçlı küpeli falan bi tip ) .Ne gerek var diyecek kesin, tanıdığım kadarıyla. Bide kahkaha patlatırsa ben de morarırım artık.

anestezi maddesi var içinde gebelikte o krem uygun olmaz.. normalde acayip güzel bişey ben lazer epilasyonda kullanıyodum hiç acı hissetmiyorsun tamamen uyuşturuyor..

carputi gebelik kategorisi B o yüzden sıkıntı olmaz bence ama su var ben olsam kullanmazdım :) boşverin kullanmayın kızlar yaa

Hamileliğimin 29. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 79 gün kaldı.

Bebeğinizin vücudu sizi görmek, sizi duymak, size özgü kokuyu tanımak ve sütünüzü tatmak için hazırlanıyor. Bebeğinizin doğumu artık çok uzak değil.

ayyy bu yazı duygulandırdı beniiii

Doktorum da nasıl rahat bi adam hiç sallamıyor böyle şeyleri ( uzun saçlı küpeli falan bi tip ) .Ne gerek var diyecek kesin, tanıdığım kadarıyla. Bide kahkaha patlatırsa ben de morarırım artık.
Bizdeki vademecuma baktım simdi gebelik kategorisi B diyor fiyatı da 28.69 tl bizdeki kitap 2010 yılının fiyatı değismistir muhtemelen birde esime sorayım alternatif baska kremler varsa gebeliğe uygun onları da yazim ağdadan korkanlar da kullansın

kızlar dün şu faceten eşinin aramalarını araştıran arkadaş kimdi sağolsun önce ona teşekkür ederim
sayesinde öğrendim nerden bakılacağını
bende eşiminkine bi bakıyım dedim
baktımki eski sevgilisinin ismini aratmış faceden canım sıkıldı ya ona hiçbişey söylemedim ama bilmiyorum nasıl davranmam gerektiğini

ben baktım fiyatına 98 TL ama 5'li tüpler halinde ve eşdeğeri yok. ama şöyle bir ürün gördüm
VEMCAİNE PUMP SPREY %10
kullanım alanı da şöyle: Lazer uygulamada, kozmetikte, ayakta yapılan ameliyatlarda, derinin küçük yanık kesik ve hasarlarında .... fiyatı da 17 TL. Gebelik kategorisi yine B.

Kızlar emla kremini ben sağlık ocağında yazdırmıştım sigorta karşılıyordu eğer değişmediyse

Eşimin özel bir takıntısı yok bu konuda ama ben de kaş göz kıl birbirine karışmış gezemem. Jilet de alışkanlık haline gelince her duşta sanki saçını şampuanlamak kadar normal bir olay haline geliyor
Çok gayret ettim ama ağda oraya olmadı olmuyor olmuyor

bu arada kızlar benim bacak kıllarım çok azaldı..
şaka maka 1 jilet yapıorum 20 gün falan gidio çıkmıo..
aynen benim de bacak ve koltuk altım azaldı baya, ne güzel lazer olmuş gibi tek tük anca çıkıyor

aynen canım aynen, jiletli ağdalı farketmez, tertemiz sağlıklı kolay doğumlarla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah

Ben de o emla'dan alayım da ağdacıya gidiyorum diyorum. Nasıl bişey vfaydası oluyor mu?
canım emlayı hamile kalmadan kullanıyordum, ama içinde anestezik madde var, hamilelikte kullanılmıyor, haberin olsun. Hamilelikten önce de bazen çok etkili oluyordu, bazen de hiç olmuyordu, hiç sürmemişim gibi acıyordu yine.. sanırım adet döneminin yakınlığıyla alakalı bir durumdu o da

Doğrudur canım bizdeki vademecum 2010 yılının eski demistim zaten kaldı ki fiyatı katlayarak artmıstır 98 olmustur.Bahsettiğin sprey %10 mus %4 ü geçtiği zaman gebelik için uygun olmuyormus emla da uygun değilmis gebelik için kategori b dese de kesinliği net değilmis anesteziklerin yine de siz bilirsiniz ama doktorunuza danısarak kullanın riske atmayın derim.

canım dert etme psikolojimiz yerlerde....
ama şuna inan evde kalmak çok daha zor vakit bile geçmiyor evde işte yine bir şekilde geçiyor
bişey apmak sitiyosun yapamıyorsun hareketler kısıtlı,sıcak bi yandan klima da bir yere kadar hasta olucam diye korkuyo benim eşim de arada bir sancı ama dünden beri şöyle düşünüyorum yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik daha zor durumda olanlar da var biraz daha sıkalım dişimizi bitirelim işimizi :))

Canım emla uygun değilmis gebelikte anesteziklerin çoğu uygun değil diyor esim.Ampul olanlar varmıs gebelik kategorisi b olan citanes falan onlarda enjektörle yapılıyormus uğrasmaya değmez kasmayın bu kadar dedi kendileri :)

evet kızlar ben kaçar, yarın yeni ve güzel bir günde buluşmak üzere.

ayy evde vakit o kadar da güzel geçiyoki keşke evde olsam hep..
bebeklerime de ben bakabilsem..
eskiden üni zamanında yurtta kaldığımdan izleyemediğim bir türk dizisi vardı valla ona sardım en baştan başladım izlemeye atlaya atlaya
bir yandan bebeklerime yelek örüyorum
bir yandan planlar yapıyorum hayaller kuruyorum
aynen çok az kaldı artık sabretmek lazım..
çok şükür Allah'a bugünlere kadar gelebildik...

valla canım bende benimkinin evlendiğimizden beri eski sevgilisini bir kaç kere arattığını gördüm ama sesimi çıkarmadım..evet çok sinir oldum
ama sonra empati yaptım bende bir kaç kere eski erkek arkadaşımı aratmıştım merak işte
o yüzden hiç krize girmiyim haksızlık etmiyim dedim..

Haydee kız sırasımıydı böyle seylere bakmanın hiç yoktan moral bozucu seyler uğrasıp kendini de bebisi de strese sokma adı üstünde bak ESKİ emin ol is olsun diye bakmıstır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…