anestezi maddesi var içinde gebelikte o krem uygun olmaz.. normalde acayip güzel bişey ben lazer epilasyonda kullanıyodum hiç acı hissetmiyorsun tamamen uyuşturuyor..
Doktora sormadan emla kullanma zararlı olabilir uyuşturucu madde var içinde
Gebelik kategorisine uygun olmayabilir doktorunuza danısın önce uygun mu değil mi ona göre alın canım.Biraz tuzlu fiyatı küçük tüpler halinde satılıyor sürülen yeri uyusturuyor bir anlamda lokal anestezi yani sorun ona göre alın derim bebisler zarar görmesin kıl tüy uğruna ...
valla gülümsedim mesajını okuyunca. oh dedim
anestezi maddesi var içinde gebelikte o krem uygun olmaz.. normalde acayip güzel bişey ben lazer epilasyonda kullanıyodum hiç acı hissetmiyorsun tamamen uyuşturuyor..
Bizdeki vademecuma baktım simdi gebelik kategorisi B diyor fiyatı da 28.69 tl bizdeki kitap 2010 yılının fiyatı değismistir muhtemelen birde esime sorayım alternatif baska kremler varsa gebeliğe uygun onları da yazim ağdadan korkanlar da kullansınDoktorum da nasıl rahat bi adam hiç sallamıyor böyle şeyleri ( uzun saçlı küpeli falan bi tip ) .Ne gerek var diyecek kesin, tanıdığım kadarıyla. Bide kahkaha patlatırsa ben de morarırım artık.
Bizdeki vademecuma baktım simdi gebelik kategorisi B diyor fiyatı da 28.69 tl bizdeki kitap 2010 yılının fiyatı değismistir muhtemelen birde esime sorayım alternatif baska kremler varsa gebeliğe uygun onları da yazim ağdadan korkanlar da kullansın
Kızlar emla kremini ben sağlık ocağında yazdırmıştım sigorta karşılıyordu eğer değişmediyseben baktım fiyatına 98 TLama 5'li tüpler halinde ve eşdeğeri yok. ama şöyle bir ürün gördüm
VEMCAİNE PUMP SPREY %10
kullanım alanı da şöyle: Lazer uygulamada, kozmetikte, ayakta yapılan ameliyatlarda, derinin küçük yanık kesik ve hasarlarında .... fiyatı da 17 TL. Gebelik kategorisi yine B.
Hele bennnnnnnoluyo canım bana olmaz mı...
valla ayıptır söylemesi arkadan önden ittiriyolar bi damla çiş için 10 dakkada bir tuvalete koşuyorum
Eşimin özel bir takıntısı yok bu konuda ama ben de kaş göz kıl birbirine karışmış gezemem. Jilet de alışkanlık haline gelince her duşta sanki saçını şampuanlamak kadar normal bir olay haline geliyorYa benim eşim bu konularda çok hassas, kesinlikle katlanamadığı şeyler kıl-tüy. Öyle kaş-bıyık karışmış dolaşamam ben asla, o yüzden uzun süreli çözümler buluyorum kendime. Çünkü her banyoda jilet yapmak zor, bende eskiden jilet yapıyordum, genç kızlığım hep öyle geçti. Sonra bir yaz tatile çıkacağım zaman, dedim tatilde her gün jilet mi yapıcam, bir cesaret ettim gittim. O acı bambaşkaydı sahidenilk olduğu için, sonra alıştım. Başka yöntem deneyebileceğimi sanmıyorum, hee ileride lazer tüm vücut olarak düşünüyorum tabi ki.
aynen benim de bacak ve koltuk altım azaldı baya, ne güzelbu arada kızlar benim bacak kıllarım çok azaldı..
şaka maka 1 jilet yapıorum 20 gün falan gidio çıkmıo..
aynen canım aynen, jiletli ağdalı farketmez, tertemiz sağlıklı kolay doğumlarla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim inşallahKızlar bu cevabım hepinize tesadüf şu ki siz ağda konusunu konuşurken annem bana geldi ve bana ağda yaptı ve gitti az önce
hatta geçenlerde yine bu mevzuyu konuştuk burda bende özel bölgeme ağda yaptırmıyorum,geçen yıl manyağın teki beni yaktı geçti kahrolası derim soyuldu günlerce ondan sonra da bir daha asla cesaret edemedim,jilet vuruyorum orama , benim zaten bir acayip koltuk altımı ağdayla,bacaklarımın üst kısmı ağdayla,alt kısımlarını epilatörle alıyorum orama da malum jilet :)
annem de sağolsun bugün bacaklarımın üstlerini ve koltukaltımı aldı...şimdiye kadar oram için pek zorlanmasamda artık zorlanmaya başlayacağımı biliyorum ama ölsem de gitmem anacım kimse kusura bakmasın,eş konusuna gelince sağolsun kocam ben yardım ederim diyor kendi isteği ile ama daha henüz yardım etmişliği yok
napalım kıllı mıllı doğurcaz bi şekilde ALLAH'IM TEMİZ DOĞUMLAR NASİP ETSİN İNŞALLAH HEPİMİZE...JİLETLİ AĞDALI FARKETMEZ BEBİŞLERİMİZ SAĞLIKLI OLSUN ÖNEMLİ OLAN O
canım emlayı hamile kalmadan kullanıyordum, ama içinde anestezik madde var, hamilelikte kullanılmıyor, haberin olsun. Hamilelikten önce de bazen çok etkili oluyordu, bazen de hiç olmuyordu, hiç sürmemişim gibi acıyordu yine.. sanırım adet döneminin yakınlığıyla alakalı bir durumdu o daBen de o emla'dan alayım da ağdacıya gidiyorum diyorum. Nasıl bişey vfaydası oluyor mu?
Doğrudur canım bizdeki vademecum 2010 yılının eski demistim zaten kaldı ki fiyatı katlayarak artmıstır 98 olmustur.Bahsettiğin sprey %10 mus %4 ü geçtiği zaman gebelik için uygun olmuyormus emla da uygun değilmis gebelik için kategori b dese de kesinliği net değilmis anesteziklerin yine de siz bilirsiniz ama doktorunuza danısarak kullanın riske atmayın derim.ben baktım fiyatına 98 TLama 5'li tüpler halinde ve eşdeğeri yok. ama şöyle bir ürün gördüm
VEMCAİNE PUMP SPREY %10
kullanım alanı da şöyle: Lazer uygulamada, kozmetikte, ayakta yapılan ameliyatlarda, derinin küçük yanık kesik ve hasarlarında .... fiyatı da 17 TL. Gebelik kategorisi yine B.
canım çok normal bu durum..
hamilelik hormonları bazen tavan yapıyor..
sende de o durum olmuş..
arada bir banada geliyorlar..
eşin ne kadar anlayışlı maşallah benim eşimde onun onda biri yok..bak o yüzden şu anda mutlu olabilirsin şekerimmm
Canım emla uygun değilmis gebelikte anesteziklerin çoğu uygun değil diyor esim.Ampul olanlar varmıs gebelik kategorisi b olan citanes falan onlarda enjektörle yapılıyormus uğrasmaya değmez kasmayın bu kadar dedi kendileri :)Doktorum da nasıl rahat bi adam hiç sallamıyor böyle şeyleri ( uzun saçlı küpeli falan bi tip ) .Ne gerek var diyecek kesin, tanıdığım kadarıyla. Bide kahkaha patlatırsa ben de morarırım artık.
Hele bennnnnnnozellikle yapiolar sanki
canım dert etme psikolojimiz yerlerde....
ama şuna inan evde kalmak çok daha zor vakit bile geçmiyor evde işte yine bir şekilde geçiyor
bişey apmak sitiyosun yapamıyorsun hareketler kısıtlı,sıcak bi yandan klima da bir yere kadar hasta olucam diye korkuyo benim eşim de arada bir sancı ama dünden beri şöyle düşünüyorum yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik daha zor durumda olanlar da var biraz daha sıkalım dişimizi bitirelim işimizi :))
kızlar dün şu faceten eşinin aramalarını araştıran arkadaş kimdi sağolsun önce ona teşekkür ederim
sayesinde öğrendim nerden bakılacağını
bende eşiminkine bi bakıyım dedim
baktımki eski sevgilisinin ismini aratmış faceden canım sıkıldı ya ona hiçbişey söylemedim ama bilmiyorum nasıl davranmam gerektiğini
Haydee kız sırasımıydı böyle seylere bakmanın hiç yoktan moral bozucu seyler uğrasıp kendini de bebisi de strese sokma adı üstünde bak ESKİ emin ol is olsun diye bakmıstır.kızlar dün şu faceten eşinin aramalarını araştıran arkadaş kimdi sağolsun önce ona teşekkür ederim
sayesinde öğrendim nerden bakılacağını
bende eşiminkine bi bakıyım dedim
baktımt ki eski sevgilisinin ismini aratmış faceden canım sıkıldı ya ona hiçbişey söylemedim ama bilmiyorum nasıl davranmam gerektiğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?