2014 Kasım Anneleri

canım 5-10 dk acıayacak ve sen o ağda yapanı bir daha görmeyeceksin..
bence eşinin tiksinmesinden daha iyi bir çözüm yolu kuzucum..
sonuçta cinsel yaşamımız devam edecek değilmi..biraz seksiliğimiz kalsınn yanii..

aynen katılıyorum ağda benim için tarifsiz bişey bacak koltukaltı yapıyorum ama bikini bölgesi asla yaptıramam..

canım çok ta sonlara bırakma ufak ufak al derim çünkü bu sefer maddi anlamda çok sıkışırsın
Aslında almak istiyorm ama daha erken dyen kaynanam eşimi doldurdu. eşimde alır geçerz toplu deyp geçti. kendm çalşmadğm için elime geçen parayla halletmye çalışyorm yne ufak tefek.farkndaym tatlm eşime dyorm snra toplu almk zor gelr sıkışırz dye ama işte....

Kontrolüm çok iyi geçti. Oğlum bir haftada 200 gr daha alarak 1126 olmş :) ben de gördüm sonunda 1 kiloyu. oğlum geçen hafta tersyi. Bugün normal. Yani poposu yukarıda. Dün değil önceki gün çok midem yandı, dün de hareketinden uyuyamadım. Muhtemelen dün gece döndü. Çünkü bebek tersken mide şikayeti olurmuş. suda eriyen magnezyumu yazdı.

hadi gözün aydın maşallah

Hadi bakalım gözün aydın, benimde kızım hafta da 200 gr alıyor hesabıma göre. Besliyoruz bücürleri, mercimekken oldular sana kavun

Ya bende bi türlü cesaret edemiyorum çok acıyacakmış gibi geliyor korkuyorum

Kızlar valla korkmaya çekinmeye acımasına vakit kalmadan bitiveriyo..o bölge 5 dk sürmüyo bu kadar düşündüğünüze değmez iyi bir yer bulun ayda bir miss gibi olursunuz...

Kızlar valla korkmaya çekinmeye acımasına vakit kalmadan bitiveriyo..o bölge 5 dk sürmüyo bu kadar düşündüğünüze değmez iyi bir yer bulun ayda bir miss gibi olursunuz...
Ben başkasına yaptıramam canım ancak kendim yaparım neyse biraz cesaret verinde gaza gelelim

Ya benim eşim bu konularda çok hassas, kesinlikle katlanamadığı şeyler kıl-tüy. Öyle kaş-bıyık karışmış dolaşamam ben asla, o yüzden uzun süreli çözümler buluyorum kendime. Çünkü her banyoda jilet yapmak zor, bende eskiden jilet yapıyordum, genç kızlığım hep öyle geçti. Sonra bir yaz tatile çıkacağım zaman, dedim tatilde her gün jilet mi yapıcam, bir cesaret ettim gittim. O acı bambaşkaydı sahidenilk olduğu için, sonra alıştım. Başka yöntem deneyebileceğimi sanmıyorum, hee ileride lazer tüm vücut olarak düşünüyorum tabi ki.

="cerenball, post: 36640988, member: 394968"]Surekli kucuk tuvalete cikiosun buyuk tuvalet gelir gibi bi his oluyor bebek toplaniyor bir de ben de sanki karnima biri bastiriomus gibi bir his olmustu. Ama gayet sert bi bastirma. Siz de oldu mu??[/QUOTE]
Icerden bi baski hissediyordum ben disardan degil

Doğuma yakın mı yapsam acaba Yada önce jilet ile alsam bi iki gün sonra ağda yapsam daha mı az acır ki

canım 1-2 günde uzamazki o kadar..jilet yap 1 hafta sonra git..
her halükarda jiletten döndüğümüz için acıyacak bu gerçek

maşşah canım..
benimde geçen hafta tersti..
sanırım bu hafta döndü gibi..
ama hem alttan tekme yiyorum hem üstten anlamadımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…