herkes kendine göre haklıdır benim eşim sonuçta o hiç tanımadığım birine göstermektense mahremimi eşime açarım o görsün iğrenirse de iğrensin ne yapayım ben hamileyim ve o da çocugumun babası tabi ki katlanacak bu durumlara
aynen katılıyorum ağda benim için tarifsiz bişey bacak koltukaltı yapıyorum ama bikini bölgesi asla yaptıramam..yok kız orta yerde olur muduştayken aynaya bakarak yapıyorum, yoksa orta yerde yapamam. Ben bacaklarıma epilasyon yaparken bile kocamın olmadığı saatleri kollarım, ya da girer banyoda yaparım
Ben 1 gün sabahtan akşama kadar suni sancı çekmiş, açılmam olmadığı için 2 kez kürtaj girişiminde bulunulmuş biri olarak normal doğum yapabilirim, ama ağda yaptırmam diyorum Nilcimkorku değil de, bilmiyorum ne olduğunu. Bir ara emla sürerek epilasyon aletiyle alıyordum, ama o da bir yere kadar. Belki 1 kereliğine ağda yaptırırım doğum için, ama sonrası yine jilet olur benim tercihim
sabun tozu deyince de aklıma gülen gözler diye bi film vardı o geldi vecihi falanSabun tozunu nerden aliyosunuz kizlar.
Aslında almak istiyorm ama daha erken dyen kaynanam eşimi doldurdu. eşimde alır geçerz toplu deyp geçti. kendm çalşmadğm için elime geçen parayla halletmye çalışyorm yne ufak tefek.farkndaym tatlm eşime dyorm snra toplu almk zor gelr sıkışırz dye ama işte....canım çok ta sonlara bırakma ufak ufak al derim çünkü bu sefer maddi anlamda çok sıkışırsın
tabiki yapılıyor..Kizlar merhaba seker yuklemesink devlet hastanesi yapiyor mu bilgisiniz varmi
Aynen, koltukaltı, bacak, hatta kasık yapıyorum... ama daha ileriye gidemiyorum, nedendir bilmemaynen katılıyorum ağda benim için tarifsiz bişey bacak koltukaltı yapıyorum ama bikini bölgesi asla yaptıramam..
hadi gözün aydın maşallahKontrolüm çok iyi geçti. Oğlum bir haftada 200 gr daha alarak 1126 olmş :) ben de gördüm sonunda 1 kiloyu.oğlum geçen hafta tersyi. Bugün normal. Yani poposu yukarıda. Dün değil önceki gün çok midem yandı, dün de hareketinden uyuyamadım. Muhtemelen dün gece döndü. Çünkü bebek tersken mide şikayeti olurmuş. suda eriyen magnezyumu yazdı.
KıZlar ağda ne kadar süre giderki
Kontrolüm çok iyi geçti. Oğlum bir haftada 200 gr daha alarak 1126 olmş :) ben de gördüm sonunda 1 kiloyu.oğlum geçen hafta tersyi. Bugün normal. Yani poposu yukarıda. Dün değil önceki gün çok midem yandı, dün de hareketinden uyuyamadım. Muhtemelen dün gece döndü. Çünkü bebek tersken mide şikayeti olurmuş. suda eriyen magnezyumu yazdı.
Ne güzel ya.. Ben o kadar cesur olamadım hiç... Bir de burda yabancıyım zaten.. Tek de gitmek istemem.. Biriyle gitsem utanırım ne bileyim... Ama böyle böyle de gitmez... Kararsız kaldım korkuyorum da açıkçası...
Ya bende bi türlü cesaret edemiyorum çok acıyacakmış gibi geliyor korkuyorum
Doğuma yakın mı yapsam acaba
Ben her ayın 2'sinde yada 3'ünde gidiyorum canım. Tam 1 ay gidiyor benim.
Hadi bakalım gözün aydın, benimde kızım hafta da 200 gr alıyor hesabıma göre. Besliyoruz bücürleri, mercimekken oldular sana kavun
Ben başkasına yaptıramam canım ancak kendim yaparım neyse biraz cesaret verinde gaza gelelimKızlar valla korkmaya çekinmeye acımasına vakit kalmadan bitiveriyo..o bölge 5 dk sürmüyo bu kadar düşündüğünüze değmez iyi bir yer bulun ayda bir miss gibi olursunuz...
yok kız orta yerde olur muduştayken aynaya bakarak yapıyorum, yoksa orta yerde yapamam. Ben bacaklarıma epilasyon yaparken bile kocamın olmadığı saatleri kollarım, ya da girer banyoda yaparım
Ben 1 gün sabahtan akşama kadar suni sancı çekmiş, açılmam olmadığı için 2 kez kürtaj girişiminde bulunulmuş biri olarak normal doğum yapabilirim, ama ağda yaptırmam diyorum Nilcimkorku değil de, bilmiyorum ne olduğunu. Bir ara emla sürerek epilasyon aletiyle alıyordum, ama o da bir yere kadar. Belki 1 kereliğine ağda yaptırırım doğum için, ama sonrası yine jilet olur benim tercihim
Doğuma yakın mı yapsam acabaYada önce jilet ile alsam bi iki gün sonra ağda yapsam daha mı az acır ki
Kontrolüm çok iyi geçti. Oğlum bir haftada 200 gr daha alarak 1126 olmş :) ben de gördüm sonunda 1 kiloyu.oğlum geçen hafta tersyi. Bugün normal. Yani poposu yukarıda. Dün değil önceki gün çok midem yandı, dün de hareketinden uyuyamadım. Muhtemelen dün gece döndü. Çünkü bebek tersken mide şikayeti olurmuş. suda eriyen magnezyumu yazdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?