KIZLARRR BEŞİK İÇİN UYKU SETİ ALDINIZ MI YAN KORUMALIĞI DA OLAN??
ALDINIZSA NE MARKA VE NE KADARA ALDINIZ YAZAR MISINIZ??
Kızlar sprmayın başıma gelenleri 30. Haftamdayım ve sezeryan yerim intihap kapmış acıyo ve kızarıp şişti 17 ay olmuştuya dsha,doğum yapaılı karnım gerilince bide geçen hafta biraz fazla ev işi yapmıştım ondan oldu sanırım burda da bitane doktor var oda 4 hafta izinliymiş yarın başka bir yere gitcez şimdilik sadece ebe hanım baktı inşallah bi sorun olmaz
Tamamen masum bi merak bence herkes merak edebilir şimdi hersey elinin altinda insanin bakasi geliyor boşver bence hiiç gündeme getirme cancagazimkızlar dün şu faceten eşinin aramalarını araştıran arkadaş kimdi sağolsun önce ona teşekkür ederim
sayesinde öğrendim nerden bakılacağını
bende eşiminkine bi bakıyım dedim
baktımki eski sevgilisinin ismini aratmış faceden canım sıkıldı ya ona hiçbişey söylemedim ama bilmiyorum nasıl davranmam gerektiğini
ben lansinoh aldım. neden dersen bilmiyorumadamlar sadece meme işiyle uğraşıo diye daha bir güven hissim var sadece hahahahh
kızlar dün şu faceten eşinin aramalarını araştıran arkadaş kimdi sağolsun önce ona teşekkür ederim
sayesinde öğrendim nerden bakılacağını
bende eşiminkine bi bakıyım dedim
baktımki eski sevgilisinin ismini aratmış faceden canım sıkıldı ya ona hiçbişey söylemedim ama bilmiyorum nasıl davranmam gerektiğini
valla canım bende benimkinin evlendiğimizden beri eski sevgilisini bir kaç kere arattığını gördüm ama sesimi çıkarmadım..evet çok sinir oldum
ama sonra empati yaptım bende bir kaç kere eski erkek arkadaşımı aratmıştım merak işte
o yüzden hiç krize girmiyim haksızlık etmiyim dedim..
Haydee kız sırasımıydı böyle seylere bakmanın hiç yoktan moral bozucu seyler uğrasıp kendini de bebisi de strese sokma adı üstünde bak ESKİ emin ol is olsun diye bakmıstır.
Aslında dediğiniz gibi çok kaydadeğer bişey olsaydı şimdiye kadar kriz çıkarırdım hayatta söylemeden duramazdımTamamen masum bi merak bence herkes merak edebilir şimdi hersey elinin altinda insanin bakasi geliyor boşver bence hiiç gündeme getirme cancagazim
Ankarada büyük bir bebek mağazasından kidboo marka uyku seti aldım canım fiyatı 210 tl. Yeri çok güzel. Hatta uyumlu olsun diye halısını ve aksesuarlarını da aldım. Ama yatak odama koyacağım beşik için henüz almadım. Sadece nevresim takımını aldım.
Aldığım uyku seti bu;
Aslında dediğiniz gibi çok kaydadeğer bişey olsaydı şimdiye kadar kriz çıkarırdım hayatta söylemeden duramazdım
ama ne biliyim yinede midem bulandı
bende eski sevgilimi aratmadım ortak arkadaşlarımız olduğu için ordan görüyodum arada bakıyodum ama benim kötü niyetim yok tamamen merak dediğiniz gibi ,bişey yapacağımdanda değil kendimden eminim ama eşiminden nasıl emin olıyım ,
yada tamamen insani bi hareket deyip geçmeliyim söyleyip yüzgöz olmamalıyım dimi
yok canım henüz söylemedim söylemiycemde sanırım ,yüzgöz olmamak için ,söylesem ne değişicek sanki adam merak etmiş bakmış demekkiŞimdi biz sana boşver sakın lafını açıp eşinle kötü olma diyeceğiz ama sen yine dayanamayıp burnundan getireceksin. Neden? Çünkü kadınız! Çünkü hormonlarımız tavan yapmış durumda. Ama ben senin yerinde olsam önce mantıklı düşünürdüm. Eski sevgilisiyle nasıl ayrıldıkları, ne kadar sıklıkla kontrol ettiği ve mesajlaşıp mesajlaşmadığı önemli. Eğer herhangi bir eski sevgili ise hiç önemsemez, lafını edip de kendimi küçük düşürmezdim. Çünkü hepimiz meraktan mutlaka bakmışızdır.
Ama öyle değil de uzun yıllar ilişki yaşayıp evliliğin kıyısından dönmüşlerse vay onun haline! Onun altında kimse kusura bakmasın masumiyet aramam. Burnundan fitil fitil getiririm.
Ki ben eşime her zaman söylüyorum affedemeyeceğim tek şey ihanettir.
Kadınlık gururumu asla ezdirmem. Ama küçük bir merak için de kocamı üzmem. Bu ikisinin arasında çok ince bir çizgi var.
Onu da sen yakalayabilirsin tatlım, eşini en iyi tanıyan sensin.
Ama sakın kendini üzme!
Bebeğini düşün.
evet canım ya en iyisi söylememek dün gördüm zaten bişey demedim eşime en mantıklısı konuyu açmamak çok önemli bişey yok ortada bu sebepten ondan ayrılmıycağıma göre konuşmak neyi değiştirirkiayy çok hoş bende bunu beğenmiştim..
ama işte 200 civarı hep..
iki tane alınca 400 civarı çok pahalıya geliyo ne yapsam bilemedim...
valla canım kendin merak edip bakabiliyosan onun da merak ettiğini düşünmelisin..
eşin o senin güvenmelisin..
bence de böyle basit bir sebepten yüz göz olma heleki şu anda..
direk hormonlarına bağlar mevzuu iyice büyür..
kızlarr tecrübeli annişler ya benim su sıralar merak ettiğim bir seysize bi soruyum dedim..maşallah bizim paşamız çok hareketli bazen oyle hareketler yapıyor ki hadi canım diyorum merak ettiğim sert bir sekilde toplandığı yerler oluyor ya ara ara bası mı yoksa o minnak totosu mu diye ayırt edebiliyormusunuz
Oyyy yaaa şu ağda işini ne yapacağız? Ben o bölgeme hiç yapamadım bu zamana kadar... Üst taraflarına bi ara yapayım dedim çok acıdı bırakmıştım... Zaten lazere de gitmiştim ama yarım kaldı... Eskisi gibi kalın siyah değil ama yine de korkuyorum ağda yaptırmaktan... Hep jiletle de olmuyor... Daha şimdiden göbeğimden bişi göremez oldum... Ne yapıcam...
evet hareket ederken bir anda bir yerde toplanıyor sanki böyle oyuncak top gibi bir müddet durup yeniden bi saga bi sola atıyor kendinibazen hareket ederken poposunu yada başını ya da ellerini dayıyolar ben ayırt ettiğimi düşünüyorum..
tahmin ediyorum şurasıdır diye büyüklüğüne göre..elimle dokunduğumda hemen çekiyolar..
ama toplanmak derken karnının sertleşip acımasından bahsediyosan o zaman başlarını bacaklarının arasına alıp top şeklini alıyolar..doğum provası yapıyolar...
Ya bende bi türlü cesaret edemiyorum çok acıyacakmış gibi geliyor korkuyorum
Doğuma yakın mı yapsam acabaYada önce jilet ile alsam bi iki gün sonra ağda yapsam daha mı az acır ki
ayy evde vakit o kadar da güzel geçiyoki keşke evde olsam hep..
bebeklerime de ben bakabilsem..
eskiden üni zamanında yurtta kaldığımdan izleyemediğim bir türk dizisi vardı valla ona sardım en baştan başladım izlemeye atlaya atlaya
bir yandan bebeklerime yelek örüyorum
bir yandan planlar yapıyorum hayaller kuruyorum
aynen çok az kaldı artık sabretmek lazım..
çok şükür Allah'a bugünlere kadar gelebildik...
offff yavaştan hazırlıklarımı yapayım dedim bugün sadece aldığım kıyafetlerin etiketlerini kesmem yaklaşık 1 saatimi aldı.
bunun daha yıkaması ütülemesi var ne yapacam bilemedim.annem yardımcı oluyor ama
ben herşeyini kendim yapmak istiyorum kızımın.
size bir sorum olacak çanta alacağım da sizce sırt çantası mantıklı olur mu.illaki bebek bakım çantası mı almam lazım.çok bi farkı yok sanki çok gözlü bi model alsam işimi görür heralde
evet hareket ederken bir anda bir yerde toplanıyor sanki böyle oyuncak top gibi bir müddet durup yeniden bi saga bi sola atıyor kendiniyeni yeni seyler deniyormuş gibi
bir de ağda olması için uzaması gerekiyor ben onca zaman bırakamam doğrusu öyle sinir gelir bana
canım ağda olabilmesi için epey bi uzunluğa erişmesi gerekiyor ben dayanamıyorum o vakte kadar bir de uzasın diye beklerken ya sancılar gelirse ne olacak ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?