2014 Kasım Anneleri

canım ben doğum yaptım 11 ay sonra hamile kaldım hiç bi sorun yoktu şimdi iki günder acıyodu dün çıban çıkmış gibi kenarında şişlik oldu canım ve dokunduğunda taş gibi şişlik geliyo eline doktorda izinliymiş ebeler baktı intihaplamış dediler kadın doğumcuya gçstercekdin dediler yarın gitcem bakalım

bende gidemedim yaa..her ay erteliyorum ama gitmem lazım..
şimdi hiç göremiyorum göbeğimden

Canım devam edebilir miyim bilmiyorum.. Evlenmeden öncesinde gitmiştim... Eşim de o gibi konulara aşırı hassas yollar mı hiç sormadım Ay kız ayna hiç aklıma gelmedi benim Ama ben duşa girdiğimde almaya alışmışım ya şimdi orta yerde açıp almayı da hiç denemedim Artık onu da deneyeceğim... Valla uzun süreli ben bişi bulamadım henüz bulursam muhakkak haber ederim

Evet işte ben de bi ara üst kısmına deneyeyim dedim hakikaten çok acıdı o yüzden daha cesaret de edemedim... Benimkiler de çok azalmıştı ama ben jiletle devam ettim sonra yine çoğalmaya başladı..

canım bende lazere gidiyordum yarım kaldı ben elle alıyordum öncesinde ama şimdi jiltle aldım 4 5 kez ama göremiyorum artık ve ben eşimden yardım almayı düşünüyorum o da tamam dedi bakalım

canım bende lazere gidiyordum yarım kaldı ben elle alıyordum öncesinde ama şimdi jiltle aldım 4 5 kez ama göremiyorum artık ve ben eşimden yardım almayı düşünüyorum o da tamam dedi bakalım

Elle de çok acımıyor mu ki Ben şimdilik aynayı deneyeyim baktım o da olmadı artık eşimden yardım isterim.. Yeterince her ilk duyduğu şeyde şoka giriyor buna da şaşırır mı bilmem artık

Elle de çok acımıyor mu ki Ben şimdilik aynayı deneyeyim baktım o da olmadı artık eşimden yardım isterim.. Yeterince her ilk duyduğu şeyde şoka giriyor buna da şaşırır mı bilmem artık

ya ben eşimden yardım isteyemem..
tmm hamilelik ama sanki bu durumda özellik kalmaz gibi yaa..
kızlar kocamız onlar bizim daha sonra o halimiz hatırlamasını istemem sanırım..
en iyisi sıkıcam dişimi gidicem ağdaya

Korku yok Kız ağdadan korkarsak nasıl doğurucaz

Valla bi yerde doğru söylüyorsun canım.. İnşallah aynayla becerebilirsem öyle yaparım artık o da evde olmadığı zamanlar.. Yoksa yine meraklıdır azcık gözünün önünde olmasam merak ediyor sesleniyor

Aynen öyle, evet karı-koca arasından her zaman özel çizgilerin olması taraftarıyım. Yani ileride işve cilve yaparken gözünün önüne o çirkin görüntünün gelebilir olması ihtimali bile yeterince kötü. Oldum olası sevmediğim şeyler,1- kocasının yanında cımbızlanan kadın 2-kocasının yanında ağda yapan kadın , kızlar yapmayın bencede. Doğum yapıcaz, çocuk emziricez ağda bunların yanında ne ki?

Aynen canım bende karı koca arasında bu tarz mahremiyetler olması tarafıyım..
hoşanmıyorum öle şeylerden..
sonuçta özel şeyler yaşanıyor ve bu sanki o ortamı bozuyor gibi oluyor bana..
tabiki sağlık hastalık bu durumlarda ne olacağımız belli değil ama ağdaya gidebilmek varken kocama yaptıramam..
haa düşük tehlikem olur yataktan kalkamıcak durumum olur yardım alamıcak durumum olur anca o zaman eşimi düşünebilirim..Allah korusun tabiii

al bendende o kadar tatlım eşimden asla yardım almam bırakayımda adamcık benim sexsi vahşi halimi hatırlasın bilmiyorum sadece bende mi oldu yokda çoğunlukta mı oluyo zaten o bölgede bi şişlik büyüme meydana grldi öyle görmesini de istemihorum açıkcası artık elimin erdiğince gözümün gördüğünce kendim alıcam şuan biraz zorlansamda tamamına alabiliyorum zaten

Kız hayırlı şeyler söyle sende ya biz ekstra olumsuzlukları düşünmeden şu an ki durumu baz alarak konuşuyoruz tabi ki. Ama sanki yine ekstra bir durum olsa da eşime söyleyemem gibi geliyor. Annem olabilir yada kız kardeşim, ama eşimi düşünemiyorum. Düşündüğüm an tüm seksapalite kalkıyor otadan

kız olumsuzluk olursa diye yazdım ölesine yaniii...
bende sanırım öncelikle annemi olmadı kuzenimi düşünürürm..
son çare eşim olur...
olursada sonumuz sanırım sadece arkadaş arkadaş takılmak olurr..

Bence kizlar temiz bir guzellik merkezi bulun. Jiletle devam edilirse eger mesela bi anda suyun geldi jiletlenip gitmek zorundasin. Planli sezaryen bile olmaya karar versen bebis aniden ben geliomm diebilir . Bu seferde elin ayagina dolanir. Ama agda nin kullanimi uzun sureli olacagindan biyle bi sorun yasamazsin.

evetttt bugünkü konumuz "KIL-TÜY SORUNU" Öyle sarılıp, kardeş kardeş yumuşak yumuşak katlanamam öyle birşeye olamazzz

herkes kendine göre haklıdır benim eşim sonuçta o hiç tanımadığım birine göstermektense mahremimi eşime açarım o görsün iğrenirse de iğrensin ne yapayım ben hamileyim ve o da çocugumun babası tabi ki katlanacak bu durumlara

yok kız orta yerde olur mu duştayken aynaya bakarak yapıyorum, yoksa orta yerde yapamam. Ben bacaklarıma epilasyon yaparken bile kocamın olmadığı saatleri kollarım, ya da girer banyoda yaparım

Ben 1 gün sabahtan akşama kadar suni sancı çekmiş, açılmam olmadığı için 2 kez kürtaj girişiminde bulunulmuş biri olarak normal doğum yapabilirim, ama ağda yaptırmam diyorum Nilcim korku değil de, bilmiyorum ne olduğunu. Bir ara emla sürerek epilasyon aletiyle alıyordum, ama o da bir yere kadar. Belki 1 kereliğine ağda yaptırırım doğum için, ama sonrası yine jilet olur benim tercihim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…