canım ben doğum yaptım 11 ay sonra hamile kaldım hiç bi sorun yoktu şimdi iki günder acıyodu dün çıban çıkmış gibi kenarında şişlik oldu canım ve dokunduğunda taş gibi şişlik geliyo eline doktorda izinliymiş ebeler baktı intihaplamış dediler kadın doğumcuya gçstercekdin dediler yarın gitcem bakalımCanim ben de sezaryenden 18 ay sonra ikizlerime hamileym. 10 gun once agdaya gittim. Sezaryen yerim yara olmus gibi acidi. Sanirim kiz fazla sert cekti. Oysa ki sezaryen olduktan sonra belki 2 ay bile dolmamistir agdaya gitmistim hic boyle bir acim olmamisti. Zaten dr de sezaryen yerimin kizarik ve kabarik oldugunu bazi kisilerde boyle olabildigini soyledi. Iltihap oldugunu nasil anladin ki???
Ne yapsak acaba cesaret iğnesi olduktan sonra mı gitsek ağdaya
Canım traş bıçağı da çoğalttı sanki benimkini o yüzden çekiniyorum... Bundan sonra nasıl alacağız ben göbeğimden göremiyorum bile artık
Aynı dert bende de var canım, ağda öldürsen yaptıramam. Jilet de uzun ömürlü olmuyor. Zaten lazer yaptırmaya devam edeceksen pek ağda tavsiye etmiyorlar ara verildiğinde. Jiletle devam et diyorlar. Mantığı nedir bilmiyorum ama.
Ben karşıma ayna koyup yapıyorum, başka türlü yapamıyorum, göbeğimden görünmüyor çünkü
Ama daha uzun süreli bir yöntem bulursan bana da haber ver perim
valla ben ayna ile bakarak alıyorum şimdilik ağdadan çok korkuyorum geçen evde deneyeyim dedim azcık biyere yapıştırdım çektim beynim uyuştu valla zaten aşırı çıkmıyor benim lazerden sonra baya azalmıştı..
canım bende lazere gidiyordum yarım kaldı ben elle alıyordum öncesinde ama şimdi jiltle aldım 4 5 kez ama göremiyorum artık ve ben eşimden yardım almayı düşünüyorum o da tamam dedi bakalımOyyy yaaa şu ağda işini ne yapacağız? Ben o bölgeme hiç yapamadım bu zamana kadar... Üst taraflarına bi ara yapayım dedim çok acıdı bırakmıştım... Zaten lazere de gitmiştim ama yarım kaldı... Eskisi gibi kalın siyah değil ama yine de korkuyorum ağda yaptırmaktan... Hep jiletle de olmuyor... Daha şimdiden göbeğimden bişi göremez oldum... Ne yapıcam...
canım bende lazere gidiyordum yarım kaldı ben elle alıyordum öncesinde ama şimdi jiltle aldım 4 5 kez ama göremiyorum artık ve ben eşimden yardım almayı düşünüyorum o da tamam dedi bakalım
Elle de çok acımıyor mu kiBen şimdilik aynayı deneyeyim baktım o da olmadı artık eşimden yardım isterim.. Yeterince her ilk duyduğu şeyde şoka giriyor buna da şaşırır mı bilmem artık
Ne güzel ya.. Ben o kadar cesur olamadım hiç... Bir de burda yabancıyım zaten.. Tek de gitmek istemem.. Biriyle gitsem utanırım ne bileyim... Ama böyle böyle de gitmez... Kararsız kaldım korkuyorum da açıkçası...
ya ben eşimden yardım isteyemem..
tmm hamilelik ama sanki bu durumda özellik kalmaz gibi yaa..
kızlar kocamız onlar bizim daha sonra o halimiz hatırlamasını istemem sanırım..
en iyisi sıkıcam dişimi gidicem ağdaya
Korku yokKız ağdadan korkarsak nasıl doğurucaz
Korku yokKız ağdadan korkarsak nasıl doğurucaz
ya ben eşimden yardım isteyemem..
Aynen öyle, evet karı-koca arasından her zaman özel çizgilerin olması taraftarıyım. Yani ileride işve cilve yaparken gözünün önüne o çirkin görüntünün gelebilir olması ihtimali bile yeterince kötü. Oldum olası sevmediğim şeyler,1- kocasının yanında cımbızlanan kadın 2-kocasının yanında ağda yapan kadın , kızlar yapmayın bencede. Doğum yapıcaz, çocuk emziricez ağda bunların yanında ne ki?
al bendende o kadar tatlım eşimden asla yardım almam bırakayımda adamcık benim sexsi vahşi halimi hatırlasınya ben eşimden yardım isteyemem..
Aynen canım bende karı koca arasında bu tarz mahremiyetler olması tarafıyım..
hoşanmıyorum öle şeylerden..
sonuçta özel şeyler yaşanıyor ve bu sanki o ortamı bozuyor gibi oluyor bana..
tabiki sağlık hastalık bu durumlarda ne olacağımız belli değil ama ağdaya gidebilmek varken kocama yaptıramam..
haa düşük tehlikem olur yataktan kalkamıcak durumum olur yardım alamıcak durumum olur anca o zaman eşimi düşünebilirim..Allah korusun tabiii
bazı sitelerde öyle yazıyordu ben de doktoruma sorucam bakalım o ne diyecekarkadaşım yeni doğum yaptı öncesinde başlamıştı çok memnun yorumları da hep iyi.. niye önermiyorlarmış biliyor musun
Kız hayırlı şeyler söyle sendeya biz ekstra olumsuzlukları düşünmeden şu an ki durumu baz alarak konuşuyoruz tabi ki. Ama sanki yine ekstra bir durum olsa da eşime söyleyemem gibi geliyor. Annem olabilir yada kız kardeşim, ama eşimi düşünemiyorum. Düşündüğüm an tüm seksapalite kalkıyor otadan
kız olumsuzluk olursa diye yazdım ölesine yaniii...
bende sanırım öncelikle annemi olmadı kuzenimi düşünürürm..
son çare eşim olur...
olursada sonumuz sanırım sadece arkadaş arkadaş takılmak olurr..
herkes kendine göre haklıdır benim eşim sonuçta o hiç tanımadığım birine göstermektense mahremimi eşime açarım o görsün iğrenirse de iğrensin ne yapayım ben hamileyim ve o da çocugumun babası tabi ki katlanacak bu durumlaraAynen öyle, evet karı-koca arasından her zaman özel çizgilerin olması taraftarıyım. Yani ileride işve cilve yaparken gözünün önüne o çirkin görüntünün gelebilir olması ihtimali bile yeterince kötü. Oldum olası sevmediğim şeyler,1- kocasının yanında cımbızlanan kadın 2-kocasının yanında ağda yapan kadın , kızlar yapmayın bencede. Doğum yapıcaz, çocuk emziricez ağda bunların yanında ne ki?
yok kız orta yerde olur muCanım devam edebilir miyim bilmiyorum.. Evlenmeden öncesinde gitmiştim... Eşim de o gibi konulara aşırı hassas yollar mı hiç sormadımAy kız ayna hiç aklıma gelmedi benim Ama ben duşa girdiğimde almaya alışmışım ya şimdi orta yerde açıp almayı da hiç denemedim Artık onu da deneyeceğim... Valla uzun süreli ben bişi bulamadım henüz bulursam muhakkak haber ederim
Evet işte ben de bi ara üst kısmına deneyeyim dedim hakikaten çok acıdı o yüzden daha cesaret de edemedim... Benimkiler de çok azalmıştı ama ben jiletle devam ettim sonra yine çoğalmaya başladı..
Ben 1 gün sabahtan akşama kadar suni sancı çekmiş, açılmam olmadığı için 2 kez kürtaj girişiminde bulunulmuş biri olarak normal doğum yapabilirim, ama ağda yaptırmam diyorum NilcimAynen öyle, evet karı-koca arasından her zaman özel çizgilerin olması taraftarıyım. Yani ileride işve cilve yaparken gözünün önüne o çirkin görüntünün gelebilir olması ihtimali bile yeterince kötü. Oldum olası sevmediğim şeyler,1- kocasının yanında cımbızlanan kadın 2-kocasının yanında ağda yapan kadın , kızlar yapmayın bencede. Doğum yapıcaz, çocuk emziricez ağda bunların yanında ne ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?