2014 Kasım Anneleri

zeyy hangi dizi o öyle merak ettim bir de bu sıcakta nasıl örüyorsun ya o örgüyü ben beceremdim

hehe valla pervanenin karşısında örülüyo şişin bi ucunu da laptopa dayıyorum kolum falan ağrımıyo
valla diziyi söyliyimde bi tarafınla gülme
ben yurtta kalırken hiç tv izleyemiyodum devlet yurduydu..
o zaman da bu yaprak dökümü yeni bir diziydi..40. bölüme kadar falan izlemiştim gerisini hiç izleyememiştim tam necla leylanın kocasını kaptı orda kalmıştım
günde 6-7 bölüm izliyom valla ali rıza amcanın bıdı bıdılarını atlayınca bi bölüm yarım saat sürüyo

ayyyy o etiket kesme işi beni de delirtmişti oturduğum yerden yaptım buna rağmen yoruldum 2 hafta önce..
annen yardımcı oluyosa ne güzel işte canım valla destek lazım artık..
şart değil canım bakım çantası, hangisiyle rahat ediceksen onu kullan

Kızlar ya etrafimda iki hamile akrabam vardı ikiside 36. Haftada dogum yaptilar. Bizde böyle erkenmi yapariz dogumlarimizi sizce? Yani 40. Haftayi tamamlamadan?

yok canım gülmüyorum ben de çk severdim o diziyi hatırlattığın iyi oldu biz de geçende kızımla lost u izlemiştik bir ayı geçirdik ama bitirene kadar :))))

Kesinlikle yüz göz olma bunun için eşine de güvenmelisin bir hayati paylasiyosunuz bebeginiz olacak..

Ya bende bi türlü cesaret edemiyorum çok acıyacakmış gibi geliyor korkuyorum

Yıllardır gidiyorum ağdaya. Önce yatılı okuldayken mecburiyetten başlayan bu ağda işi sonraları "aman canıımm ne uğraşcam evde, 20 dk da bütün vücudum kıllarından arınıveriyor" diye devam etti. ortalama 1 ay oluyor gitme aralığım. İlk seferi hatırlıyorum, evet zor olmuştu ama sağolsun çalışan kız beni "merak etme, başlarız, iistediğin an bırakırız, korkma, inan ki iyi ki yaptırmışım diyeceksin" diyerek ikna etti :) o gün bugündür 1 ayı geçirmemeye dikkat ediyorum. rahatsızlık veriyor çünkü. ben de zeyy88 gibi 2-3 haftaya indiricem süreyi. gerçi hamileliğin başından beri kılların uzama süresi azaldı falan ama yapacak bir şey yok. eşim de karışmaz bu konuda. ilk duyduğunda (nişanlıyken) şok olmuştu ama detayı anlatınca, uğraşamicamı anladı. jilete çok karşıyım yaa. bir kere kullandım. amannn o ad ne kapkara çıktılar. işte öyle :)

Kızlar ya etrafimda iki hamile akrabam vardı ikiside 36. Haftada dogum yaptilar. Bizde böyle erkenmi yapariz dogumlarimizi sizce? Yani 40. Haftayi tamamlamadan?
erkek bebkler günnde doğar kızlar 10gün önce doğarmş yaslı yakınmdan duymstm.tbi ne kdar doğrudr orası tartışılır

Ben böyle birşeye sebep olmak istemezdim. Bende kendi yakin arkadasim sayesinde baktim. O sevglsnin yaptigi capkinliklari anlatiyordu. Bende kurcalaym dedim gördüm.. :) üzme kendini diyecem ama yine uzeceksin.. Özür dilerim.

Canim bende sırt çantası almayı dusunuyorum esimle öyle kara verdik pumadan yada nike dan saglam oluyor hemde birsürü gozü oluyor.

Canim bende sırt çantası almayı dusunuyorum esimle öyle kara verdik pumadan yada nike dan saglam oluyor hemde birsürü gozü oluyor.

bende bugün adidasın bi modelini beğendim hem eşimde rahatça taşıyabilir diye düşündüm.bebişi rahatça utabilrim kolumda çanta olmadan heralde en iyisi bende alayım bugün beğendiğim modeli

Canim bu aralar sessizce yorumlari okuyorum:) iyiyiz çok şükür işte arada yan etkenler sinirleri bozmasa bak annesinin huyunu da biliyormus eşin kulagini kapa gitsin.. yaa bir de canim bebeginin dogdugunu hayal et en kotü anda bi gulumseme geliyor iyi bak kendine de oglusuna da gobekli anne

pegasusunicorn .!.:
bende bugün adidasın bi modelini beğendim hem eşimde rahatça taşıyabilir diye düşündüm.bebişi rahatça utabilrim kolumda çanta olmadan heralde en iyisi bende alayım bugün beğendiğim modeli
Nasil birsey canim foto eklermisin bana da fikir olur

ay kızlar bu saatte canım çorba çekti sanırım kalkıp bi hazır çorba yapcam

bebişlerin canı çorba istediyse mecburrrrrrrrr..
bazen ben geceleri neler neler yiyiyorum bi bilsen çorba çok masum bence
afiyet olsun bebişlerine löp löp et olsun

Kızlarr yardmınıza ihtiyacm var vajinal mantar olmşm ilk kez karlılşıorum bu durmla karbonatlı suyla silinmesi işe yarar die okudm bi çok yerde gebeliğe olmsz bi etksi var mdr bilio musnzz çok mağdurum şuan aşırı kaşntı ve iç çamaşrmla temas ettğinde çok fena acı oluyo dayanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…