zeyy hangi dizi o öyle merak ettim bir de bu sıcakta nasıl örüyorsun ya o örgüyü ben beceremdim
offff yavaştan hazırlıklarımı yapayım dedim bugün sadece aldığım kıyafetlerin etiketlerini kesmem yaklaşık 1 saatimi aldı.
bunun daha yıkaması ütülemesi var ne yapacam bilemedim.annem yardımcı oluyor ama
ben herşeyini kendim yapmak istiyorum kızımın.
size bir sorum olacak çanta alacağım da sizce sırt çantası mantıklı olur mu.illaki bebek bakım çantası mı almam lazım.çok bi farkı yok sanki çok gözlü bi model alsam işimi görür heralde
hehe valla pervanenin karşısında örülüyo şişin bi ucunu da laptopa dayıyorum kolum falan ağrımıyo
valla diziyi söyliyimde bi tarafınla gülme
ben yurtta kalırken hiç tv izleyemiyodum devlet yurduydu..
o zaman da bu yaprak dökümü yeni bir diziydi..40. bölüme kadar falan izlemiştim gerisini hiç izleyememiştim tam necla leylanın kocasını kaptı orda kalmıştım
günde 6-7 bölüm izliyom valla ali rıza amcanın bıdı bıdılarını atlayınca bi bölüm yarım saat sürüyo
Aslında dediğiniz gibi çok kaydadeğer bişey olsaydı şimdiye kadar kriz çıkarırdım hayatta söylemeden duramazdım
ama ne biliyim yinede midem bulandı
bende eski sevgilimi aratmadım ortak arkadaşlarımız olduğu için ordan görüyodum arada bakıyodum ama benim kötü niyetim yok tamamen merak dediğiniz gibi ,bişey yapacağımdanda değil kendimden eminim ama eşiminden nasıl emin olıyım ,
yada tamamen insani bi hareket deyip geçmeliyim söyleyip yüzgöz olmamalıyım dimi
yürüyüş yaptım toplandı yne oğlum sol tarafıma.sertleşti karnım ama şükür iyiyiz.sn nasılsınniyi akşamlar annelerr nasılsınız?
Oyyy yaaa şu ağda işini ne yapacağız? Ben o bölgeme hiç yapamadım bu zamana kadar... Üst taraflarına bi ara yapayım dedim çok acıdı bırakmıştım... Zaten lazere de gitmiştim ama yarım kaldı... Eskisi gibi kalın siyah değil ama yine de korkuyorum ağda yaptırmaktan... Hep jiletle de olmuyor... Daha şimdiden göbeğimden bişi göremez oldum... Ne yapıcam...
Valla ben ağda diyorum başka da birşey demiyorum, zaten jiletle alman bundan sonra çok zor. Artı, jiletle aldığın zaman uzun zamanlı olmuyor. Bir de lazere gitmişsin hazır kıl kökleri zayıflamışken jilet ile güçlendirme. Bir cesaret ağda yaptır, kendin yaparsan acır, ağdaya git, onlar yapınca nedense anlaşılmıyor. Ben zaten eskiden beri ağda yaptırdığım için, hiç bırakmadım aynen devam.
Ya bende bi türlü cesaret edemiyorum çok acıyacakmış gibi geliyor korkuyorum
Aynı dert bende de var canım, ağda öldürsen yaptıramam. Jilet de uzun ömürlü olmuyor. Zaten lazer yaptırmaya devam edeceksen pek ağda tavsiye etmiyorlar ara verildiğinde. Jiletle devam et diyorlar. Mantığı nedir bilmiyorum ama.
Ben karşıma ayna koyup yapıyorum, başka türlü yapamıyorum, göbeğimden görünmüyor çünkü
Ama daha uzun süreli bir yöntem bulursan bana da haber ver perim
erkek bebkler günnde doğar kızlar 10gün önce doğarmş yaslı yakınmdan duymstm.tbi ne kdar doğrudr orası tartışılırKızlar ya etrafimda iki hamile akrabam vardı ikiside 36. Haftada dogum yaptilar. Bizde böyle erkenmi yapariz dogumlarimizi sizce? Yani 40. Haftayi tamamlamadan?
erkek bebkler günnde doğar kızlar 10gün önce doğarmş yaslı yakınmdan duymstm.tbi ne kdar doğrudr orası tartışılır
kızlar dün şu faceten eşinin aramalarını araştıran arkadaş kimdi sağolsun önce ona teşekkür ederim
sayesinde öğrendim nerden bakılacağını
bende eşiminkine bi bakıyım dedim
baktımki eski sevgilisinin ismini aratmış faceden canım sıkıldı ya ona hiçbişey söylemedim ama bilmiyorum nasıl davranmam gerektiğini
Canim bende sırt çantası almayı dusunuyorum esimle öyle kara verdik pumadan yada nike dan saglam oluyor hemde birsürü gozü oluyor.offff yavaştan hazırlıklarımı yapayım dedim bugün sadece aldığım kıyafetlerin etiketlerini kesmem yaklaşık 1 saatimi aldı.
bunun daha yıkaması ütülemesi var ne yapacam bilemedim.annem yardımcı oluyor ama
ben herşeyini kendim yapmak istiyorum kızımın.
size bir sorum olacak çanta alacağım da sizce sırt çantası mantıklı olur mu.illaki bebek bakım çantası mı almam lazım.çok bi farkı yok sanki çok gözlü bi model alsam işimi görür heralde
Canim bende sırt çantası almayı dusunuyorum esimle öyle kara verdik pumadan yada nike dan saglam oluyor hemde birsürü gozü oluyor.
Canim bu aralar sessizce yorumlari okuyorum:) iyiyiz çok şükür işte arada yan etkenler sinirleri bozmasaSen nerelerdesin ya sesin çıkmıyor iyisindir insallah oğlusunla...Ben cvp veremiyorum vermediğim halde bazı seyleri uyduruyor duyuyorum sağdan soldan ben bile sasırıyorum esime diyorum bazen böyle seyler kulağıma gelince sen anneme bakma o uydurur uydurduğuna da kendi inanır diyoaman aman bir de cvp versem neler demez ben onun kadar oscarlık oynayamam
Nasil birsey canim foto eklermisin bana da fikir olurpegasusunicorn .!.:bende bugün adidasın bi modelini beğendim hem eşimde rahatça taşıyabilir diye düşündüm.bebişi rahatça utabilrim kolumda çanta olmadan heralde en iyisi bende alayım bugün beğendiğim modeli
http://www.n11.com/adidas-m67242-nga-10-s-erkek-kadin-sirt-cantasi-P28449029Nasil birsey canim foto eklermisin bana da fikir olur
ay kızlar bu saatte canım çorba çekti sanırım kalkıp bi hazır çorba yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?