bebişlerin canı çorba istediyse mecburrrrrrrrr..
bazen ben geceleri neler neler yiyiyorum bi bilsen çorba çok masum bence
afiyet olsun bebişlerine löp löp et olsun
Kızlarr yardmınıza ihtiyacm varvajinal mantar olmşm ilk kez karlılşıorum bu durmla karbonatlı suyla silinmesi işe yarar die okudm bi çok yerde gebeliğe olmsz bi etksi var mdr bilio musnzz çok mağdurum şuan aşırı kaşntı ve iç çamaşrmla temas ettğinde çok fena acı oluyo dayanamıyorum
Aynen.ağızdan ağıza dolaşp kalıplaşmş laflar işte.son zamnlarda en sık duydğm sey'Ayy hç 7aylık göbeğn yk.yemiyo msn kilo almamşsnn' belki iç karnm genş.her bbeğn duruş pozsyonu farkldr belki bu durum etklyodr göbek görünümümüzü.illa hamileym dye obez gbi mi gezmm lazzzzm blki kendmi değl bbeğmi beslyormdr aldğm kilolarla.ki 7-8klo almşm smdye kdr.sinrlermii yernden oynatyo bazı insanlarvalla bende kardeşimde 10 gün geç doğmuşuz beklenen tarihten o hiç belli olmaz genelleme yapmamak lazım
Kızlarr yardmınıza ihtiyacm varvajinal mantar olmşm ilk kez karlılşıorum bu durmla karbonatlı suyla silinmesi işe yarar die okudm bi çok yerde gebeliğe olmsz bi etksi var mdr bilio musnzz çok mağdurum şuan aşırı kaşntı ve iç çamaşrmla temas ettğinde çok fena acı oluyo dayanamıyorum
Hamileyken mi kullandn cnm doktr bikrem verdi adı fuggy gbi bişy sordm nsı kullncm die ama çok açklycı cvp verdi açık seçik yazmk zornda kalcm artk vajinmn içi yani iç dudakların uçları klitoris falan aşırı kaşınıyor bu kısmlara mı sürüyorz kremi yoksa dışarıya mı ilaç prospektüsnde de dokttorn önerdği şeiklde kullnn yazıo doktorm biraz umursamz ve erkek olnca detaylı da konuşamıyormcanım doktora sormadan kullanma belli olmaz..
güblük ped kullanıyosanda bırak havlu peçete kullan ve sadece suyla yıka sabun falan kullanma...
evde varsa travazol kremde işe yarar ben kullandım bir kaç kere..
geçmiş olsun..
Kızlarr yardmınıza ihtiyacm varvajinal mantar olmşm ilk kez karlılşıorum bu durmla karbonatlı suyla silinmesi işe yarar die okudm bi çok yerde gebeliğe olmsz bi etksi var mdr biledetnzz çok mağdurum şuan aşırı kaşntı ve iç çamaşrmla temas ettğinde çok fena acı oluyo dayanamıyorum
Hamile olmama bi sknto yaratr mı die tek korkum yoksa herşyi denicm amayıllar önce ben de olmuştum en sağlıklı kesin çözüm zeyntinyağı zeytinyağına pamuk genişçe batır çamaşırınla arana koy bolbol biraz batacak bi yerler ama acısını bilirim alevini alıyor sakinleştirir vakit buldukça yap bol bol geçmiş olsun
O uygulamayı dr mu söyldi sana yani sakıncası yok mu gebeliğe acaba dr a görndm fitil verdi beceremedm bn çok zor o işlemCanim ben normalde cok sik olurdum. Gebelikte 1 kez basima geldi ilk uc ayda oldugum icin dr ilac vermemisti. Sirkeli su ile mantar olan kasintili yeri silip uzerine bebek pudrasi uygilamustik. Fakat muhakkak dr a gurunmeni tavsiye ederim. Gebelikte idrar yolu enfeksiyonlari ve mantar tedavi gerektiriyor. Doktorun uygun ilaci verir sana en kisa zamanda doktora gorun bence. Cok gecmis olsun..
Yaaaa fitil diosn demk ama onu beceredm çok kastm galiba ittkçe geri çıktı ooooofffooooffTek ve kalici cozum ,fitil. Doktorun yazar.
O kasinti berbat bişey..
Çok dikkat et. Islak birakma.. terlersen bile yika kurula canim..
Kızlar ya etrafimda iki hamile akrabam vardı ikiside 36. Haftada dogum yaptilar. Bizde böyle erkenmi yapariz dogumlarimizi sizce? Yani 40. Haftayi tamamlamadan?
Aynen öyle canım...iyi olmanıza sevindim oğlusun seni de etkilemis desene sessiz sedasız ağır takılın bakalımCanim bu aralar sessizce yorumlari okuyorum:) iyiyiz çok şükür işte arada yan etkenler sinirleri bozmasabak annesinin huyunu da biliyormus eşin kulagini kapa gitsin.. yaa bir de canim bebeginin dogdugunu hayal et en kotü anda bi gulumseme geliyor iyi bak kendine de oglusuna da gobekli anne
Aynen öyle canım...iyi olmanıza sevindim oğlusun seni de etkilemis desene sessiz sedasız ağır takılın bakalımgöbek aldı basını gitti bu aralr yuvarlanıyoruz topacımla sizde kendinize cici bakın
Hamileyken mi kullandn cnm doktr bikrem verdi adı fuggy gbi bişy sordm nsı kullncm die ama çok açklycı cvp verdi açık seçik yazmk zornda kalcm artk vajinmn içi yani iç dudakların uçları klitoris falan aşırı kaşınıyor bu kısmlara mı sürüyorz kremi yoksa dışarıya mı ilaç prospektüsnde de dokttorn önerdği şeiklde kullnn yazıo doktorm biraz umursamz ve erkek olnca detaylı da konuşamıyorm
zeyy dokunmuyorsa ya ye canım ben belli bir saatten sonra yemeye korkuyorum valla bir sıkıştırıyor sonra sancı nefes darlığı sabah olmuyor.... oysa bana kalsa neler yiyecem de
canım hamilelikte kullandım ama ben dış kısımlara sürdüm sen yine de doktora danış canım mutlaka..olmadı sırf bu seferlik bayan doktora git..
ama erkek doktorlarda alışık yani çekinme sakın...
ay akşamları artık çok acıkıyorum sabaha kadar zor duruyorum..açken de bebekler daha çok hareket ediyor hiç rahat bırakmıyolar..ekmeksiz 2 tabak yedim valla 3. de gözüm var ama mideme insin diye bekliyorum belki yemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?