2014 Kasım Anneleri

canım doktora sormadan kullanma belli olmaz..
güblük ped kullanıyosanda bırak havlu peçete kullan ve sadece suyla yıka sabun falan kullanma...
evde varsa travazol kremde işe yarar ben kullandım bir kaç kere..
geçmiş olsun..

valla bende kardeşimde 10 gün geç doğmuşuz beklenen tarihten o hiç belli olmaz genelleme yapmamak lazım
Aynen.ağızdan ağıza dolaşp kalıplaşmş laflar işte.son zamnlarda en sık duydğm sey'Ayy hç 7aylık göbeğn yk.yemiyo msn kilo almamşsnn' belki iç karnm genş.her bbeğn duruş pozsyonu farkldr belki bu durum etklyodr göbek görünümümüzü.illa hamileym dye obez gbi mi gezmm lazzzzm blki kendmi değl bbeğmi beslyormdr aldğm kilolarla.ki 7-8klo almşm smdye kdr.sinrlermii yernden oynatyo bazı insanlar

Tek ve kalici cozum ,fitil. Doktorun yazar.
O kasinti berbat bişey..
Çok dikkat et. Islak birakma.. terlersen bile yika kurula canim..

O kasinti berbat bişey..
Çok dikkat et. Islak birakma.. terlersen bile yika kurula canim..varsa travazol krem sur bence.

O kasinti berbat bişey..
Çok dikkat et. Islak birakma.. terlersen bile yika kurula canim..varsa travazol krem sur bence.

yıllar önce ben de olmuştum en sağlıklı kesin çözüm zeyntinyağı zeytinyağına pamuk genişçe batır çamaşırınla arana koy bolbol biraz batacak bi yerler ama acısını bilirim alevini alıyor sakinleştirir vakit buldukça yap bol bol geçmiş olsun

kızlar bir haberim var morhipo da pier cardin pijamalarda indirimv ardı kızıma aldık bugün geldi harika bir dokusu var işçilik zaten mükemmel ihtiyaç varsa alın derim ben bir tane daha sipariş vericem bunu kendime ama :)

Hamileyken mi kullandn cnm doktr bikrem verdi adı fuggy gbi bişy sordm nsı kullncm die ama çok açklycı cvp verdi açık seçik yazmk zornda kalcm artk vajinmn içi yani iç dudakların uçları klitoris falan aşırı kaşınıyor bu kısmlara mı sürüyorz kremi yoksa dışarıya mı ilaç prospektüsnde de dokttorn önerdği şeiklde kullnn yazıo doktorm biraz umursamz ve erkek olnca detaylı da konuşamıyorm

Canim ben normalde cok sik olurdum. Gebelikte 1 kez basima geldi ilk uc ayda oldugum icin dr ilac vermemisti. Sirkeli su ile mantar olan kasintili yeri silip uzerine bebek pudrasi uygilamustik. Fakat muhakkak dr a gurunmeni tavsiye ederim. Gebelikte idrar yolu enfeksiyonlari ve mantar tedavi gerektiriyor. Doktorun uygun ilaci verir sana en kisa zamanda doktora gorun bence. Cok gecmis olsun..

Hamile olmama bi sknto yaratr mı die tek korkum yoksa herşyi denicm ama

zeyy dokunmuyorsa ya ye canım ben belli bir saatten sonra yemeye korkuyorum valla bir sıkıştırıyor sonra sancı nefes darlığı sabah olmuyor.... oysa bana kalsa neler yiyecem de

O uygulamayı dr mu söyldi sana yani sakıncası yok mu gebeliğe acaba dr a görndm fitil verdi beceremedm bn çok zor o işlem

Kızlar ya etrafimda iki hamile akrabam vardı ikiside 36. Haftada dogum yaptilar. Bizde böyle erkenmi yapariz dogumlarimizi sizce? Yani 40. Haftayi tamamlamadan?

Benimde 2 hafta önce bi arkadaşım 37 haftalık doğum yaptı, 5 gün önce de başka bir arkadaşım 37 +5 te normal doğum yaptı. Evde suyu gelmiş, hastaneye gitmişler hemen. O gün akşamda doğum yapmış. Maşallah çok tatlı bi kızı oldu. Darısı bizlerin başına inşallah. Bence 36. Haftadan sonrasında bebişler her an gelebilir. Yeter ki sağlıkla, hayırlısıyla gelsinler. Yüce Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin..

Aynen öyle canım...iyi olmanıza sevindim oğlusun seni de etkilemis desene sessiz sedasız ağır takılın bakalım göbek aldı basını gitti bu aralr yuvarlanıyoruz topacımla sizde kendinize cici bakın

canım hamilelikte kullandım ama ben dış kısımlara sürdüm sen yine de doktora danış canım mutlaka..olmadı sırf bu seferlik bayan doktora git..
ama erkek doktorlarda alışık yani çekinme sakın...

zeyy dokunmuyorsa ya ye canım ben belli bir saatten sonra yemeye korkuyorum valla bir sıkıştırıyor sonra sancı nefes darlığı sabah olmuyor.... oysa bana kalsa neler yiyecem de

ay akşamları artık çok acıkıyorum sabaha kadar zor duruyorum..açken de bebekler daha çok hareket ediyor hiç rahat bırakmıyolar..ekmeksiz 2 tabak yedim valla 3. de gözüm var ama mideme insin diye bekliyorum belki yemem

afiyet bal olsun bebişlere kuvvet olsun inşallah

gecelik pijama bakım demiştim ama siteyi yanlış yazmışım ya kusura bakmyın kızlar morhipo değil marcofoni

site site gezmekten hatlar karıştı benim hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…