2014 Kasım Anneleri

Canım iyisin demiiii? Geçen gün moralin bozuktu. Lütfen paşamı üzmeeee
İyiyiz canım çok tesekkürler...siz de iyisinizdir pasamla insallah Moralimiz düzeldi sükür gayet iyiyiz bu gün odamız da geldi nasıl heyecanlandık anlatamam eve bebek geleceği simdi belli oldu babamızı durduramıyorum gidip gidip odaya bakıyor ise koyulma zamanımız geldi odamız gelince sıra cicilerimizin yıkanıp ütülenmesinde...siz neler yaptınız görüsmeyeli canım hazırlıklarını epey tamamlamıssındır sende pasamın

Bende kasilmalar basladi. Bugun doktor bunun sanci olduğunu soyledi aranizda kasilmasi olan varmi

Canım bu kremden hamileyken bende kullandım açık seçik yazdığın şekilde kullancan bide ilave fitil laxım ama kalıvcı geçmesi için çok geçmş olsun ben de çok çektim şuan çok rahatım şükür

kova_kizi .!.:
O uygulamayı dr mu söyldi sana yani sakıncası yok mu gebeliğe acaba dr a görndm fitil verdi beceremedm bn çok zor o işlem

Fitili uygula bencede cok daha kisa surede gecer emin ol. Cokdibe kadar itmesrn bile o emilim yapar ise yarar.. D ile mi basliyor fitilin ismi? Dodex mi ne oyle bisey mi? Bana sirkeli suyu doktor soylememisti kendim internette aratmistim fakat cok gec iyilesti ama anlik rshatlama sagliyor.. Daha cok geceleri kasinti oluur degil mi? Cok kotu fitili uygulamasida ama sen yinede kullan fitilini gece yatmsdan evvel yap sonrada pek gezinme. Sabah kalktiginda fitil artiklari ic camasirina gelecektir acaba uygulayamadim mi diye dusunme..insallah cabucak gecer..
O uygulamayı dr mu söyldi sana yani sakıncası yok mu gebeliğe acaba dr a görndm fitil verdi beceremedm bn çok zor o işlem

Ben böyle birşeye sebep olmak istemezdim. Bende kendi yakin arkadasim sayesinde baktim. O sevglsnin yaptigi capkinliklari anlatiyordu. Bende kurcalaym dedim gördüm.. :) üzme kendini diyecem ama yine uzeceksin.. Özür dilerim.
Yok canim ya ne ozuru bilakis tesekkur ederim ogrendim sayende nerden bakilacagini aslinda bakmamak hepimiz icin daha iyi ama duramiyoruz iste herseyi bilmek ogrenmek iyi degildir hicbizaman kimseye tavsiyede etmem eger ayrilmiycaksan misal niye karistirip kafani bulandiriyosun derim ben hep cevreme tabi iliskide sorun yoksa sana karsi bi eksikligi yoksa bosver herseyi arastirma derim ama bende tutamadim kendimi baktim ne yazikki ama sukurki buyuk biseye rastlamadim

Esimin bana karsi hicbi ilgi eksikligi yok bir dedigimi iki etmez her turlu hizmetimi yapar oyle disari hayati yoktur evcimendir hep beraberiz iste ve evde ,hakkini odeyemem gercekten
birileriyle bisey yapicagini sanmiyorum belliki insani olarak hepimiz gibi bisey yapmis benimde baktigim olmustur cunku o yuzden zaten simdiye kadar sesimi cikarmadim birazda ,olmasaydi iyiydi ama ne diyim Rabbim beterinden korusun insallah
Sen hic uzme kendini sebep oldum falan diye iyiyim ben sukur boyle sacma sapan ayrica benimde zamaninda yaptigim bisey icin yuvamin huzurunu kacirmaya niyetim yok heleki bu zamanlarda en kotu yaptigi bu olsun umarim tekrarlamaz tabi takipteyim artik

Ayrica bu arada benim eski erkek arkadSimida arattirmis onuda gordum onuda merak etmis demek Benim merakli kocam
Bende bi aralar esimin eski kiz arkadasini aramis bakmistim resimlerine falan merak edip insaniz iste eksigiz yapiyoruz boyle seyler
Rabbim seytana uymaktan korusun hepimizi

Facen mi var derdin var arkadas... Sen de fazla kurcalama canım seytan doldurursen seçilensin diğeri reddedilen

Okurken kendimi gordum valla cnim banada 5.aya kadar ayy karnin cok buyukediler simdide 7 ay bitiyo diyorjm aaaa kucuuk karnin zayifmi bebek diyolar bu insanlara yaranilmaz canimm :)) sinir ediyolar benide hic dusunmeden konusancok var birde bunlari diyenler bayan dogurmuslsr yani hicmi anlamazlar hamilleikten bilmiyoru

Süper ya odanızın gelmesine çok sevindim. Paşam o odada sağlıkla büyüsün kocaman olsun inşallahOda geldi ya şimdi artık doğumun yaklaştığına insan daha çok inanıyodur. Bizde cuma günü Dr a gittik canım. Bizimki yüzünü göstermiyo uzanıyor, bacaklarda üst üste, rahatımıza pek düşkünüz babamız gibi Çok şükür herşey yolunda. 1 hafta içinde abimle yengem bize gelicekler, Annemler aldıklarını göndericekler. Artık ona göre eksikleri tamamlarız inşallah. Bizde haberler böyle canım benim

Son düzenleme:
peki

peki çift taraflı ve elektrkli olandanmı aldın acaba

Ay ben süt torbasını demiştim :) sanırım pompayı kastetmişsin çok özür.. pompa markasını araştırıyorum hala ama kesin çift taraflı ve elektrikli alacağım. o konuda kararımı verdim.

bu arada herkese günaydın..

Kızlar günaydın!
Dün akşam alışverişe gitmiştik, orada bir başladı sancım yatana kadar devam etti. Hala da yan tarafıma döndükçe batıyor.
Biz normal normal diyoruz ama bebeğin bi anda bi yerde toplanması(canımı acıtacak kadar) ne kdr normal bilmiyorum. Aranızda bunu doktoruna soran var mı?
Biliyorum sonuçta artık doğuma yaklaşıyoruz ama en çok korktuğum şeylerden bir tanesi de bebeğimin zamanından önce gelmesi.
Aşırı uykusuzum ve mutsuzum.
Evde bir ton iş var. Akşama kursum var. Kahvaltı hazırlamaktan bıktım.
Üffffff. Hadi yatıyorum ben tekrar.
Öptüm sizi.

Durum aynen biz de böyle, beni hic kirmaz, ev temizligime bile yardim eder. Cok ilgli, bizimki de o zaman laptopta mause yokmus, yanlslikla kenarda akan kisilere tiklamis, Ama ben kiyamet kopardim yapmasn bida o da uzuldu. Hatasini telafi etti..

Bende kasilmalar basladi. Bugun doktor bunun sanci olduğunu soyledi aranizda kasilmasi olan varmi

kızlar günaydın tekrar.. akşam yaşadığım kötü saatlerden sonra size de yazayım istedim. çok stresli bol ağlamalı bir akşam oldu bana

evde oturmuş tv izlerken birden öksürme geldi ve öksürmeye başladım. ve öksürmeyle beraber birden su boşaldı benden. ama bildiğiniz su, çamaşırım sortum falan ıslandı hem de her öksürükte. ilk başta dedim kaçırdım herhalde anlayamadım çünkü ne olduğunu ama kaçırma olamayacak kadar çoktu su. aktı yani bildiğiniz, ne koku, ne renk, su gibi. veee tahmin edeceğiniz gibi ben doğum yapıyorum, plesantam yırtıldı falan sandım, paniğimi düşünün. eşim de evde yok. nasıl hazırlandım nasıl dışarı attım kendimi ve taksi buldum hatırlamıyorum. deli gibi bir yolculuktan sonra doktora ulaştım, eşim de oraya gelmişti. ağlaya ağlaya girdim doktora. sağlam bir muayeneden sonra (sağlam kurcaladı valla ) bana dedi ki mantar!!! rahimde açılma yok, plesantada yırtılma yok, su miktarı iyi... tabi ben şok, mantarla bu kadar sıvının gelmesi ne alaka oldum. ve normalde ne akıntım ne kaşıntım var.. demem o ki başınıza gelirse sakın korkmayın.

bunun dışında karnımda toplanmalar yaşıyorum. birden top gibi semsert oluyor, çok can acımıyor ama taş gibi oluyor. hissediyorsunuz yani kasılmayı. geçen gece saatte 5-6 defa olmuştu. doktora anlattım adam biraz tedirgin oldu bir iğne yazdı ciğer geliştirici. eğer bir daha bu sıklıkla olursa hemen onu arıcam ve belki iğneyi yaptırıcaz NST'ye bağlıcaz seni dedi. ama bunlar erken doğum belirtisiymiş. kısaca bu tarz şeyleriniz olursa dakika alan tutun.

sabah sabah moral bozucu şeyler yazdım kusura bakmayın ama aklınızda bulunsun..

Uyuyamiyorum uyuyamiyorum bu gece bana uyku yok gibi.. hiç böyle olmazdım kızlar yaa

ayy sorma bu gece banada bir zor geçtiki..
berbat bir gece geçirdimm yaa...

canımm korkma bunlar olası şeylermiş ama devam ederse kesin doktoruna görün..
biz normal desekte bazı şetyler anomal olabiliyor..
bende gece hiç uyumadım ve bugün berbatımmm..
yanımdaki arkadaş izinli olmasa eve giderdim yaniii

Kızlar , kv yun örgü bataniye almış.
Makinada mi yikayacz?

canım 30 derece kısa bir programda yıka birşey olmaz..

canım çok geçmiş olsun..
mantardan sumu gelirmiş yaaa ilk defa duydum..
senin yerinde olsam bende çok korkardım..
neyseki korkulan olmamış..
bizi bilgilendirdiğin için çok saol şekerim..
birde o toplanmalar kasılmada olabilirmiymiş...ayyy hep tedirdin olucaz artık desenize..
ilk 3 ay düşermi tedirginliği, sonraki 3 ay ayrınıtılı usg tedirginliği şimdide erken doğumm..hamilelik çok stresli bir süreççç

herkese günaydın gözlerim kapanıyor adeta ama ayaktayım 5 ile 7 arası oturur vaziyette düşe kalka uyumuşum biraz iyiki dalmışım artık çıldırmak üzereydim kaç geceden beri uykum var ama ya oram buram batıyor ya da afakanlar basıyor hop dikiliveriyorum nasıl bişeydir anlamadım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…