Valla canım ikiside erkek doganlarin :)erkek bebkler günnde doğar kızlar 10gün önce doğarmş yaslı yakınmdan duymstm.tbi ne kdar doğrudr orası tartışılır
İyiyiz canım çok tesekkürler...siz de iyisinizdir pasamla insallah
Canım iyisin demiiii? Geçen gün moralin bozuktu. Lütfen paşamı üzmeeee
sagol canim tesekkurler iyi geldi konusmak kimseye demeyince insan icinde buyutuyoKesinlikle yüz göz olma bunun için eşine de güvenmelisin bir hayati paylasiyosunuz bebeginiz olacak..
Canım bu kremden hamileyken bende kullandım açık seçik yazdığın şekilde kullancan bide ilave fitil laxım ama kalıvcı geçmesi için çok geçmş olsun ben de çok çektim şuan çok rahatım şükürHamileyken mi kullandn cnm doktr bikrem verdi adı fuggy gbi bişy sordm nsı kullncm die ama çok açklycı cvp verdi açık seçik yazmk zornda kalcm artk vajinmn içi yani iç dudakların uçları klitoris falan aşırı kaşınıyor bu kısmlara mı sürüyorz kremi yoksa dışarıya mı ilaç prospektüsnde de dokttorn önerdği şeiklde kullnn yazıo doktorm biraz umursamz ve erkek olnca detaylı da konuşamıyorm
kova_kizi .!.:O uygulamayı dr mu söyldi sana yani sakıncası yok mu gebeliğe acaba dr a görndm fitil verdi beceremedm bn çok zor o işlem
O uygulamayı dr mu söyldi sana yani sakıncası yok mu gebeliğe acaba dr a görndm fitil verdi beceremedm bn çok zor o işlem
Yok canim ya ne ozuru bilakis tesekkur ederim ogrendim sayende nerden bakilacagini aslinda bakmamak hepimiz icin daha iyi ama duramiyoruz iste herseyi bilmek ogrenmek iyi degildir hicbizaman kimseye tavsiyede etmem eger ayrilmiycaksan misal niye karistirip kafani bulandiriyosun derim ben hep cevreme tabi iliskide sorun yoksa sana karsi bi eksikligi yoksa bosver herseyi arastirma derim ama bende tutamadim kendimi baktim ne yazikki ama sukurki buyuk biseye rastlamadimBenböyle birşeye sebep olmak istemezdim. Bende kendi yakin arkadasim sayesinde baktim. O sevglsnin yaptigi capkinliklari anlatiyordu. Bende kurcalaym dedim gördüm.. :) üzme kendini diyecem ama yine uzeceksin.. Özür dilerim.
Facen mi var derdin var arkadas...Ayrica bu arada benim eski erkek arkadSimida arattirmis onuda gordum onuda merak etmis demekBenim merakli kocam
Bende bi aralar esimin eski kiz arkadasini aramis bakmistim resimlerine falan merak edip insaniz iste eksigiz yapiyoruz boyle seyler
Rabbim seytana uymaktan korusun hepimizi
Aynen.ağızdan ağıza dolaşp kalıplaşmş laflar işte.son zamnlarda en sık duydğm sey'Ayy hç 7aylık göbeğn yk.yemiyo msn kilo almamşsnn' belki iç karnm genş.her bbeğn duruş pozsyonu farkldr belki bu durum etklyodr göbek görünümümüzü.illa hamileym dye obez gbi mi gezmm lazzzzm blki kendmi değl bbeğmi beslyormdr aldğm kilolarla.ki 7-8klo almşm smdye kdr.sinrlermii yernden oynatyo bazı insanlar
İyiyiz canım çok tesekkürler...siz de iyisinizdir pasamla insallahMoralimiz düzeldi sükür gayet iyiyiz bu gün odamız da geldi nasıl heyecanlandık anlatamam eve bebek geleceği simdi belli oldu babamızı durduramıyorum gidip gidip odaya bakıyor ise koyulma zamanımız geldi odamız gelince sıra cicilerimizin yıkanıp ütülenmesinde...siz neler yaptınız görüsmeyeli canım hazırlıklarını epey tamamlamıssındır sende pasamın
peki
peki çift taraflı ve elektrkli olandanmı aldın acaba
Yok canim ya ne ozuru bilakis tesekkur ederim ogrendim sayende nerden bakilacagini aslinda bakmamak hepimiz icin daha iyi ama duramiyoruz iste herseyi bilmek ogrenmek iyi degildir hicbizaman kimseye tavsiyede etmem eger ayrilmiycaksan misal niye karistirip kafani bulandiriyosun derim ben hep cevreme tabi iliskide sorun yoksa sana karsi bi eksikligi yoksa bosver herseyi arastirma derim ama bende tutamadim kendimi baktim ne yazikki ama sukurki buyuk biseye rastlamadim
Esimin bana karsi hicbi ilgi eksikligi yok bir dedigimi iki etmez her turlu hizmetimi yapar oyle disari hayati yoktur evcimendir hep beraberiz iste ve evde ,hakkini odeyemem gercekten
birileriyle bisey yapicagini sanmiyorum belliki insani olarak hepimiz gibi bisey yapmis benimde baktigim olmustur cunku o yuzden zaten simdiye kadar sesimi cikarmadim birazda ,olmasaydi iyiydi ama ne diyim Rabbim beterinden korusun insallah
Sen hic uzme kendini sebep oldum falan diye iyiyim ben sukur boyle sacma sapan ayrica benimde zamaninda yaptigim bisey icin yuvamin huzurunu kacirmaya niyetim yok heleki bu zamanlarda en kotu yaptigi bu olsun umarim tekrarlamaz tabi takipteyim artik
Ayrica bu arada benim eski erkek arkadSimida arattirmis onuda gordum onuda merak etmis demekBenim merakli kocam
Bende bi aralar esimin eski kiz arkadasini aramis bakmistim resimlerine falan merak edip insaniz iste eksigiz yapiyoruz boyle seyler
Rabbim seytana uymaktan korusun hepimizi
Bende kasilmalar basladi. Bugun doktor bunun sanci olduğunu soyledi aranizda kasilmasi olan varmi
Kızlar günaydın!
Dün akşam alışverişe gitmiştik, orada bir başladı sancım yatana kadar devam etti. Hala da yan tarafıma döndükçe batıyor.
Biz normal normal diyoruz ama bebeğin bi anda bi yerde toplanması(canımı acıtacak kadar) ne kdr normal bilmiyorum. Aranızda bunu doktoruna soran var mı?
Biliyorum sonuçta artık doğuma yaklaşıyoruz ama en çok korktuğum şeylerden bir tanesi de bebeğimin zamanından önce gelmesi.
Aşırı uykusuzum ve mutsuzum.
Evde bir ton iş var. Akşama kursum var. Kahvaltı hazırlamaktan bıktım.
Üffffff. Hadi yatıyorum ben tekrar.
Öptüm sizi.
Yaaaa fitil diosn demk ama onu beceredm çok kastm galiba ittkçe geri çıktı ooooofffooooff
Uyuyamiyorum uyuyamiyorum bu gece bana uyku yok gibi..hiç böyle olmazdım kızlar yaa
Kızlar günaydın!
Dün akşam alışverişe gitmiştik, orada bir başladı sancım yatana kadar devam etti. Hala da yan tarafıma döndükçe batıyor.
Biz normal normal diyoruz ama bebeğin bi anda bi yerde toplanması(canımı acıtacak kadar) ne kdr normal bilmiyorum. Aranızda bunu doktoruna soran var mı?
Biliyorum sonuçta artık doğuma yaklaşıyoruz ama en çok korktuğum şeylerden bir tanesi de bebeğimin zamanından önce gelmesi.
Aşırı uykusuzum ve mutsuzum.
Evde bir ton iş var. Akşama kursum var. Kahvaltı hazırlamaktan bıktım.
Üffffff. Hadi yatıyorum ben tekrar.
Öptüm sizi.
Kızlar , kv yun örgü bataniye almış.
Makinada mi yikayacz?
kızlar günaydın tekrar.. akşam yaşadığım kötü saatlerden sonra size de yazayım istedim. çok stresli bol ağlamalı bir akşam oldu bana
evde oturmuş tv izlerken birden öksürme geldi ve öksürmeye başladım. ve öksürmeyle beraber birden su boşaldı benden. ama bildiğiniz su, çamaşırım sortum falan ıslandı hem de her öksürükte. ilk başta dedim kaçırdım herhalde anlayamadım çünkü ne olduğunu ama kaçırma olamayacak kadar çoktu su. aktı yani bildiğiniz, ne koku, ne renk, su gibi. veee tahmin edeceğiniz gibi ben doğum yapıyorum, plesantam yırtıldı falan sandım, paniğimi düşünün. eşim de evde yok. nasıl hazırlandım nasıl dışarı attım kendimi ve taksi buldum hatırlamıyorum. deli gibi bir yolculuktan sonra doktora ulaştım, eşim de oraya gelmişti. ağlaya ağlaya girdim doktora. sağlam bir muayeneden sonra (sağlam kurcaladı valla) bana dedi ki mantar!!! rahimde açılma yok, plesantada yırtılma yok, su miktarı iyi... tabi ben şok, mantarla bu kadar sıvının gelmesi ne alaka oldum. ve normalde ne akıntım ne kaşıntım var.. demem o ki başınıza gelirse sakın korkmayın.
bunun dışında karnımda toplanmalar yaşıyorum. birden top gibi semsert oluyor, çok can acımıyor ama taş gibi oluyor. hissediyorsunuz yani kasılmayı. geçen gece saatte 5-6 defa olmuştu. doktora anlattım adam biraz tedirgin oldubir iğne yazdı ciğer geliştirici. eğer bir daha bu sıklıkla olursa hemen onu arıcam ve belki iğneyi yaptırıcaz NST'ye bağlıcaz seni dedi. ama bunlar erken doğum belirtisiymiş. kısaca bu tarz şeyleriniz olursa dakika alan tutun.
sabah sabah moral bozucu şeyler yazdım kusura bakmayın ama aklınızda bulunsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?