2014 Kasım Anneleri

valla sorma isyan yaaa ben de şok geçirdim mantar deyince mantar mı!!! diye içimden öyle bi tepki verdim ki anlatamam. nasıl bi suysa... o kasılma olayını da es geçmemek lazım, muhtemelen bebek toplanması da olabilir ama bu şekilde sık sık olursa uyanık olmak lazım demek ki.
sen niye berbat geçirdin?
yaa neler oluo bize yaa, 3. trimester böyle mi olacak acaba..

ellerimde ayaklarımda uyuşma oluyor canım yaa..
birde karnımdan yatamıyorum sağa dönsem rahat değilim sola dönsem değilim..
uyuyamıyorum..
sıcakta nefes aldırmıyor..
offff

al bir tane dahaa...bende 3-5 ayaktaydımmm

çok geçmiş olsun bişey olmaz deyip geçmemek lazım işte arada da kendimizi dinlemeliyiz şükür ki bişeyin yok üst satırları okurken bian doğuma alınacaksın sandım valla kalbim hop etti Allah yaşatmasın bidaha bol bol dinlen yorma kendini..

Çok geçmiş olsun. Okurken bile yüreğim ağzıma geldi, senin yaşadığın korkuyu tahmin edebiliyorum, aklını kaçıracak gibi olur insan herhalde Çok çok geçmiş olsun, bi daha hiç olmasın, bebecikler vaktiyle, hayırlısıyla, sağlıkla gelsin inşallah.

Günaydın kızlarrrrrrr

Ben sordum canım daha öncede 4-5 kere yazdım buraya..
Yorulduğun için olmuştur bebek artık tepki veriyor bizim yaptıklarımıza..
Eğer toplanmayla beraber şiddetli bel kasık ağrın varsa ve sağa sola döndüğünde hiç bi şekilde hafiflemiyosa..büyük tuvaletin var hissi varsa o zaman sıkıntı..yoksa normal..

ellerimde ayaklarımda uyuşma oluyor canım yaa..
birde karnımdan yatamıyorum sağa dönsem rahat değilim sola dönsem değilim..
uyuyamıyorum..
sıcakta nefes aldırmıyor..
offff

al bir tane dahaa...bende 3-5 ayaktaydımmm

kızlar hamile yastığı denediniz mi? ben cok faydasını gördüm eğer deneyebilme imkanınız varsa bi bakın bence. sonra emzirme yastığı gibi yardım eder belki..

Amiiiiiinnnn, hepimiz için kocaman bi amin.. aklım çıktı resmen canım yaa. bu kadar korktuğumu hatırlamıyorum ki rahatımdır aslında dilerim kimse yaşamasın bu korkuyu o ya da bu sebepten. bu sıpalar da dursunlar 36'ya kadar en azından durdukları yerde :)

benim şu sabah anladığım o ki ilk üç ay bulantı kusma hastane serumla geçti
ikinci 3 ayda ikili test 3 lü test risk çıkmalar amniyosentezler
şimdi bu durumdayız hemen hemen hepimiz
özeti şu ki rahat olduğum tek durum hamile olduğumu bilmediğim ilk ay :)

kızlar hamile yastığı denediniz mi? ben cok faydasını gördüm eğer deneyebilme imkanınız varsa bi bakın bence. sonra emzirme yastığı gibi yardım eder belki..

yok canım denemedim ama zaten 3 yastıkla yatıyorum her tarafıma destek veriyorum..
onunla alakalı değil ellerim ayaklarım uyuşuyor bu daha şok rahatsız ediyor beni..
bu el ayak uyuşması niye olur acaba..

o da var tabiki de ben almayı düşündüm ama yastıkla rahatlayabileceğimi sanmıyorum içim daralıyor hop kalkıyorum psikolojik mi fiziksel mi çözemedim daha bir hafta sonra havalar eylülde daha bi az sıcak olunca bakalım onu bekliyor ve ümit ediyorum

facee te bebekolay diye bir steden msj geldi oraya yazmış sorunlarını anneler hamileler
erken doğım riski olan varmış ya 32 yada 34 haftada alacaklar diye yazmış kızcağız nasıl beslensem de biraz daha kilo alsa diye yazmış neler var

yok canım denemedim ama zaten 3 yastıkla yatıyorum her tarafıma destek veriyorum..
onunla alakalı değil ellerim ayaklarım uyuşuyor bu daha şok rahatsız ediyor beni..
bu el ayak uyuşması niye olur acaba..

doktorun ne diyor buna, sordun mu? herkesin vücudu değişik tepkiler veriyor ne enteresan

Geçmiş olsun canım..
Eğer toplanmayla beraber şiddetli bel kasık ağrın varsa ve sağa sola döndüğünde hiç bi şekilde hafiflemiyosa..büyük tuvaletin var hissi varsa o zaman sıkıntı..yoksa bebeğin tek başına toparlanması sorun değil..

psikolojikse bilemicem tabii ama sanırım vücutlar uykusuzluğa alıştırma yapıyor. ben de geceleri gezinip duruorum o odadan bu odaya. sıcakar kötü cidden

doktorun ne diyor buna, sordun mu? herkesin vücudu değişik tepkiler veriyor ne enteresan

canım geçen hafta kontrole gittiğimde yoktu böle birşey yeni oluştu..
haftaya başka bir doktora gideceğiz ona sorarım diyorum..
resmen ellerim ayaklarım karıncalanıyor uyuşuyor..
netten okudum magnezyum eksikliği diyor..ü
magnezyumda içiyorum ama eksikmi geliyor bilmiyorum

[QUOTE="xilerixx, post: 36649759, member: 586603acee te bebekolay diye bir steden msj geldi oraya yazmış sorunlarını anneler hamileler
erken doğım riski olan varmış ya 32 yada 34 haftada alacaklar diye yazmış kızcağız nasıl beslensem de biraz daha kilo alsa diye yazmış neler var[/QUOTE]
Muz, patates, kasar peyniri, sut, su bebege cok kilo aldiriyor diye duydum. Ben hergun muz kasar yiyorum sut iciyorum bebegimin kilosu 10 gun onde doktorum soyledi gerceklik payi var sanirim

valla zeyy aslında bu dediklerin yok bende ama doktor huylandı. bu arada çok sık olmasa da adet sancılarım oluyor, hatta önceden daha da fazla olurdu şimdi daha az. internette baktığımda da aynı şikayeti yaşayıp erken doğuranları gördüm moralim bozuldu. offf aman neyse düşünmemeye çalışıcam. hareketlerimi biraz yavaşlatıcam sadece, çünkü hala hamile değişilmişim gibi atlayıp zıplıyorum..

http://www.kadinsaglikmerkezi.com/gebelik-ve-dogum/gebelikte-karinda-kasilmalar-ve-sertlesmelerhttp://www.hamileportal.com/erken_dogum.html

bi şey sorucam su topladı mı vücudun hiç? çünkü su toplamaları da yapıyormuş böyle şeyler. sinirlere baskı olup bu tarz uyuşmalar yaşanabiliomuş. içini korkutma hiç. doktorunu niye değiştiriyorsun? baya da ilerledi senin hamilelik?

Kizlar bi soru daha :)

Kiyafetler de etiket kesmekten bahsetmissnz.. fiyat etiketlernden mi yoksa boyundaki etiketler mi kesilecek boynuna batmasn diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…