2014 Kasım Anneleri

canım su toplamadım yada ben öle zannediyorum..
kendi doktorum tıp fakültesinde çalıştığım yerde prof..kendisi tğp bebek ve infiltre uzmanı çok aşırı hastası var ve normal doğuma girmiyor adam..
konuştuk normal doğuma giremem dedi..
bizde normal olursa özelde olsun ama sezeryan olursa bu doktora devam ederiz dedik.
o yüzden 2. bir doktora gideceğiz..

Canım adet olman gereken g ü nlerde vüxut adet olmadığındna ağrın olur bu herkeste aynı şiddette olmaz..benimde her adet olmam gereken günlerde ağrım oluyo..
Ama doğum sabcısı bu ağrının milyon katı dedi annem..

kızlar ben tam 9 kilo almışım ya çok değilmi sizler ne kadar aldınız

Ben de okıdum biraz araştırdım, deneyleri yapılmamış dediğin gibi hiç gerek yok

Günaydın herkesee.
Bugün sağlık ocağı kontrolü vardı. Kan tahlili verdim. Annemler geldi, birlikte vakit geçirelim diye 4 gün rapor istediğimi söyledim. Hem annem besler bakar diye :) doktor güç bela yazdı. Bir baktım 1 gün. Bari 2 gün yazsaydınız dedim. Bir şey yokken neyden yazayım dedi. Yani istese yazar tabi. Neyse... 2 gün yazdı.
Eşime de haber verdim. Niye aldın ki diyor. Yahu işe her gün zar zor gidiyorum. Ne olur 2 gün rapor aldıysam? Amirim birşey demiyor ama eşim...
Aman dedim yaa artık kimseyi takmıyorum.. Annemlerle birlikte olmak için dedim. Cevap vermedi :)
Üzülmek yooook, can sıkmak yoookkk, her şey güzel olacak....

günaydın arkadaşlar hepimiz için hayırlı, sağlıklı , bereketli bir gün olsun inşallah evde boya badana her türlü iş var, ve ben hiçbirşey yapamadan bekliyorum, işler bitince yavaştan başlayacağım yıkama ve ütüleme işlerine, bir de dondurucuya hazır şeyler koymak istiyorum, misafirler için, var mı bu tip hazırlıklara başlayanlar? neler koyuyorsunuz?

valla ben 32. haftada çalışabilir almadan önceki hafta 4 gün rapor aldım sırtım çok ağrıyodu doktora dedim istirahat etmek istiyorum hemşireleri kırmam dedi ayy iyi yapmışsın valla millet nasıl kaytarıyor biz hamileyiz utana sıkıla istiyoruz dinlenmek hakkımız

valla biz eşimle mantı yapıp koyucaz bende çarşaf böreği güzel yaparım ondan yapıcam birazda erik koyarım kaynatmak için ama hepsi benim için misafir lokum çikolata yesin bi zahmet..

Benim de baş parmağım kendi kendine hareket etmeye başladı, çok komik. İnternetten baktım magnezyum eksikliği diyor. Ben de içiyorum ama yetmiyor demek ki

Canım benim kv mantı yaprak sarması kete yapıp koyacak dolabıma görümcem de kurabiye tarzı şeyler yapacak

anladım cnm, gayet mantıklı bi karar olmuş. senin için en sağlıklısı ne ise öyle olsun :) su toplama olayını da bir düşün, belki farkında değilsin. sinirlerine baskı olduğu için de böyle uyuşuyorsun belki de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…