bi şey sorucam su topladı mı vücudun hiç? çünkü su toplamaları da yapıyormuş böyle şeyler. sinirlere baskı olup bu tarz uyuşmalar yaşanabiliomuş. içini korkutma hiç. doktorunu niye değiştiriyorsun? baya da ilerledi senin hamilelik?
Canım adet olman gereken g ü nlerde vüxut adet olmadığındna ağrın olur bu herkeste aynı şiddette olmaz..benimde her adet olmam gereken günlerde ağrım oluyo..valla zeyy aslında bu dediklerin yok bende ama doktor huylandı. bu arada çok sık olmasa da adet sancılarım oluyor, hatta önceden daha da fazla olurdu şimdi daha az. internette baktığımda da aynı şikayeti yaşayıp erken doğuranları gördüm moralim bozuldu. offf aman neyse düşünmemeye çalışıcam. hareketlerimi biraz yavaşlatıcam sadece, çünkü hala hamile değişilmişim gibi atlayıp zıplıyorum..
http://www.kadinsaglikmerkezi.com/gebelik-ve-dogum/gebelikte-karinda-kasilmalar-ve-sertlesmelerhttp://www.hamileportal.com/erken_dogum.html
Canım emla uygun değilmis gebelikte anesteziklerin çoğu uygun değil diyor esim.Ampul olanlar varmıs gebelik kategorisi b olan citanes falan onlarda enjektörle yapılıyormus uğrasmaya değmez kasmayın bu kadar dedi kendileri :)
kızlar ben tam 9 kilo almışım ya çok değilmi sizler ne kadar aldınız
Günaydın kızlar, yeni bir güne merhaba. Dün anneannemiz ve dedemiz alışverişe çıkmış. Kızımıza ciciler almışlar. Resimlerini alışveriş topiğimize ekledim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2014-kasım-annelerinin-alışverişleri-fotoğraflı.735240/page-43
dün doktora gittim hamilelik boyunca en fazla 12 almalısın dedi yandık ozaman son aylar çok alınıyomus yaben de 10 kg almışım 55 idim 65 oldum
nilcim harika melisn kıyafetleri sağlıkla iyi günlerde giysin inşallah maşallah
valla ben 32. haftada çalışabilir almadan önceki hafta 4 gün rapor aldım sırtım çok ağrıyodu doktora dedim istirahat etmek istiyorum hemşireleri kırmam dediGünaydın herkesee.
Bugün sağlık ocağı kontrolü vardı. Kan tahlili verdim. Annemler geldi, birlikte vakit geçirelim diye 4 gün rapor istediğimi söyledim. Hem annem besler bakar diye :) doktor güç bela yazdı. Bir baktım 1 gün. Bari 2 gün yazsaydınız dedim. Bir şey yokken neyden yazayım dedi. Yani istese yazar tabi. Neyse... 2 gün yazdı.
Eşime de haber verdim. Niye aldın ki diyor. Yahu işe her gün zar zor gidiyorum. Ne olur 2 gün rapor aldıysam? Amirim birşey demiyor ama eşim...
Aman dedim yaa artık kimseyi takmıyorum.. Annemlerle birlikte olmak için dedim. Cevap vermedi :)
Üzülmek yooook, can sıkmak yoookkk, her şey güzel olacak....
evet onların hepsini kes kaşındırır minnoşu..Kizlar bu etiketler kesilecek mi?
valla biz eşimle mantı yapıp koyucaz bende çarşaf böreği güzel yaparım ondan yapıcam birazda erik koyarım kaynatmak için ama hepsi benim için misafir lokum çikolata yesin bi zahmet..günaydın arkadaşlarhepimiz için hayırlı, sağlıklı , bereketli bir gün olsun inşallah evde boya badana her türlü iş var, ve ben hiçbirşey yapamadan bekliyorum, işler bitince yavaştan başlayacağım yıkama ve ütüleme işlerine, bir de dondurucuya hazır şeyler koymak istiyorum, misafirler için, var mı bu tip hazırlıklara başlayanlar? neler koyuyorsunuz?
Bende 6 kilo civarı aldım canım ama almış olduğun kilo çok değil senin neden kaygılanıyorsun kikızlar ben tam 9 kilo almışım ya çok değilmi sizler ne kadar aldınız
Bende 6 kilo civarı aldım canım ama almış olduğun kilo çok değil senin neden kaygılanıyorsun ki
canım geçen hafta kontrole gittiğimde yoktu böle birşey yeni oluştu..
haftaya başka bir doktora gideceğiz ona sorarım diyorum..
resmen ellerim ayaklarım karıncalanıyor uyuşuyor..
netten okudum magnezyum eksikliği diyor..ü
magnezyumda içiyorum ama eksikmi geliyor bilmiyorum
Canım benim kv mantı yaprak sarması kete yapıp koyacak dolabıma görümcem de kurabiye tarzı şeyler yapacakgünaydın arkadaşlarhepimiz için hayırlı, sağlıklı , bereketli bir gün olsun inşallah evde boya badana her türlü iş var, ve ben hiçbirşey yapamadan bekliyorum, işler bitince yavaştan başlayacağım yıkama ve ütüleme işlerine, bir de dondurucuya hazır şeyler koymak istiyorum, misafirler için, var mı bu tip hazırlıklara başlayanlar? neler koyuyorsunuz?
canım su toplamadım yada ben öle zannediyorum..
kendi doktorum tıp fakültesinde çalıştığım yerde prof..kendisi tğp bebek ve infiltre uzmanı çok aşırı hastası var ve normal doğuma girmiyor adam..
konuştuk normal doğuma giremem dedi..
bizde normal olursa özelde olsun ama sezeryan olursa bu doktora devam ederiz dedik.
o yüzden 2. bir doktora gideceğiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?