2014 Kasım Anneleri

bende en son 7 idim kesin 8 olmuştur...
aman napalın sonra veririrz
Öyle gerçekten canım nasılsa verilecek hem ben hiç takmıyorum ne kiloyu ne çatlakları..
Eşim kızıyor bile niye kilo almıyorsun diye ben seni çatlakların ve kilom ile saha da seviyorum artık kızımın annesi diyor
O yüzden sadece tek istediğim bebeğimin sağlıklı olması gerisi hiç önemli değil

Günaydın kızlar bu sabaha hiç iyi uyanmadım:-( karnımda bir ağrı gelip gidiyo sanki bıçak saplanır gibi ama düzensiz ve 5 sn falan sürüyo fakat yaklaşık sabah 7 den beri var ya korkmaya başladım sizce neden olabilir

Zeyycim aslında öyle olduğunu biliyorum ama o dönemlere denk gelmeyen ağrım da çok oldu. hatta kaç defa dedim acaba adet mi olucam manyak gibi. insan huylanmaya çok müsait bu dönemlerde biliosun ben yine de içimi rahat tutmaya çalışıyorum, sadece hareketlerime dikkat edicem biraz daha.
istediğin kadar oku, istediğin okuldan mezun ol fark etmiyor ilk çocuk resmen cahiliye dönemi ve her şey insanı gereksiz korkutuyor ki o kadar rahat ve geniştim aslında

Canım zaten internetten okuyup araştırmak ile ne hamilelik öğrenilir ne de annelik..biz yaşayarak tevrübe edeceğiz bunları..ikinci hamileliğimizdr belki bu sıkıntı dediklerimiz bize normal gelecek o yüzden hiç stres yapma hem hamilelik hastalık değildir bunu unutmayalım..

Bende 6 kilo civarı aldım canım ama almış olduğun kilo çok değil senin neden kaygılanıyorsun ki
sen çok iyi almışsın kararında maşallah
benim daha üç ay var önümde nasipse 10 kilo alırsam diye korkuyorum çünkü bu 9 kiloyu hiç iştahım olmadığı ve hamilelik öncesi beslenme miktarım nasılsa öyle devam ettiği halde aldım nasıl oldu anlamadım
ilk üç ay hiç almadım 4 ay bir kilo ve suan 7.ayım biticek aradaki 3 ayda 8 kilo almışım birden
dediğim gibi yemediğim halde ne yapmam gerekiyor bilemiyorum doktor diyette olmaz hamilelikte diyo
yürüyüşlere başlıycam inşallah belki yavaşlatır biraz kilo alımımı

Benim de baş parmağım kendi kendine hareket etmeye başladı, çok komik. İnternetten baktım magnezyum eksikliği diyor. Ben de içiyorum ama yetmiyor demek ki
baş parmak hizasından başlayan el bileğinde bir median sinir var onu saran kılıf hamilelikte daralıp karpal tünel sendromu diye bi rahatsızlığa dönüşüyor gebelikte sık oluyor elde uyuşma olur özellikle geceleri bez falan sıkarken zorlanmaya başlarsın..

Canım bende de oluyor bu dediklerin sıkıntı yapma kendine bu dönemlerde başlıyor belli ki..öyle olduğu zamanlar ben ayaklarımı havaya dikip dinleniyorum sende öyle yap..
Aç bi tv Yada al eline bilgisayar bişeylere bak kafanı dağıt..psikolojik biraz da taktıkça daha da ağrıyor :)

Canım önemli olan bebeğin sağlığı lütfen bu kiloyu takma zaten normal olan 12.5 kilo belki biraz üstüne çıkarsın zaten bunun bi kısmı bebek bi kısmı plesenta bu kısmı Rahminin ağırlığı kolay değil rahmin başlangıçtaki 500 katına çıktı:)sakin ol lütfen stres yapma :)

ben 2 tane pijama takımı aldım canım, 1 tane daha bakıcam sabahlıklı almadım henüz, ama aldıklarım kolsuz , biri de askılı zaten sıcaktan bunalıyormuşuz, bence yarım kol bile fazla

Benim de baş parmağım kendi kendine hareket etmeye başladı, çok komik. İnternetten baktım magnezyum eksikliği diyor. Ben de içiyorum ama yetmiyor demek ki

uyuşmalar b12 eksikliğinde de oluyor canım, bir dönem olmuştu bende, doktoruna söyle belki ilacı değiştirir

Canım benim kv mantı yaprak sarması kete yapıp koyacak dolabıma görümcem de kurabiye tarzı şeyler yapacak

annem de sarma ve kurabiye diyor, kendisi yapacakmış, ben de börek sararım diyorum,uzaktan gelen misafirlerim olacak, 2 saat yol gelen insanı da bir şerbet lokumla ağırlayıp göndermek istemem açıkçası, telaşa girmemek için, yapabildiğim kadar yapmaya çalışacağım

aynennn, eşim de takılmıyor hiç, hatta kendisinin de göbeği büyüdüğü için dalga geçiyor benle, benim çatlaklar henüz başlamadı falan diye çok rahatsız edici hale gelmediler henüz ondan belki ama biraz hoşuma da gidiyor çatlaklar benim

Peki cnm dikislern arasnda kalack muhtemelen onlar kalsin mi, tamamen temizlemek mumkun degıl galiba
dimi dikişlerin arasında kalır valla bilmiyorum ki o kdr bende daha kesmedim bazıları çekince tamamen çıkıyor ama.. bende eşime yaptırıcam o daha iyi bu konularda

Gecenlerde, 2012 Kasım Annelerine de sordum, onlarda kışlık ve kalın al mutlaka dedi.. usutursek bebekte sütten etkilenirmis..

Ellerinize sağlık canım afiyet ile yedin misafirleriniz benim çok aram yoktur börekmiş pastaymış falan saolsun kv demler yapıyor aslında başına geçsem yaparım ama onlar yapıyor diye çok rahatım açıkcası keyfime bakıyorum ben

benim her ay regl olacakmışım gibi ama çokkk daha şiddetli ağrılarım oldu ilk aylar, her seferinde büyük korkular yaşadım, doktoruma söyledim ve bana 20. haftaya kadar sürecek dedi, o kadar şiddetliydi ki benim sona kadar gider dedim, ama aynen dediği gibi tam 20. hafta finali yaptım, ve daha olmadı, ama ilişki sonrası oluyor o da oldukça şiddetli ve uzun süreli, o yüzden biz de kapadık dükkanları

Gecenlerde, 2012 Kasım Annelerine de sordum, onlarda kışlık ve kalın al mutlaka dedi.. usutursek bebekte sütten etkilenirmis..
Canım ben her ne kadar kk deki üyeler kışlık alma bunalırsın deselerde kışlık pijamaları bekliyorum çünkü hastanelerde evlerimizde ne kadar sıcak olsa lohusa kişi çok kan kaybettiği için üşür ki ben normalde de üşüyen birisiyim ..
Ha tabiki çok abartılı kalın almıcam ama yinede uzun kol biraz kalın almayı düşünüyorum annemin ördüğü lizöz De var sıcacık sıcacık dururum :)

Ya benim eşimde ilişkiyi istiyor ama ben cesaret edemiyorum artık sanki kötü bişey olacakmış gibi geliyor zavallıma popomu dönüp yatıyorum ama kıyamıyorım da

arkadaşımla konuştum canım aralıkta doğum yaptı, hastane çok sıcak oluyor dedi, zaten dayanamıyormuşsun kalın kıyafetlere, sadece ayaklarına çok dikkat et dedi, ben de gecelik almıyorum, sadece pijama ve bol çorap götüreceğim

ohhh tadını çıkar, afiyetler olsun, valla hakkını yiyemem benim de annem herşeyi yapmaya çalışıyor ama ben severim pasta börek yapmayı da yemeyi de

selam kızlar benimde bir sorum olacaktı 29 haftalık hamişim sağ kasıgımda sürekli bir toplanma hissediyorum bu durumu yaşayanlar var mı yada bilgisi olan

Bende bekliyorum kisliklari :)
Sansa birakmayacam napalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…