Ya benim eşimde ilişkiyi istiyor ama ben cesaret edemiyorum artık sanki kötü bişey olacakmış gibi geliyor zavallıma popomu dönüp yatıyorum ama kıyamıyorım da
Şuan yatıyrm ama hiç bi şekilde ve pozisyonda geçmiyor ama ya canımda acıyo ve korkuyorum:-(Canım bende de oluyor bu dediklerin sıkıntı yapma kendine bu dönemlerde başlıyor belli ki..öyle olduğu zamanlar ben ayaklarımı havaya dikip dinleniyorum sende öyle yap..
Aç bi tv Yada al eline bilgisayar bişeylere bak kafanı dağıt..psikolojik biraz da taktıkça daha da ağrıyor :)
arkadaşımla konuştum canım aralıkta doğum yaptı, hastane çok sıcak oluyor dedi, zaten dayanamıyormuşsun kalın kıyafetlere, sadece ayaklarına çok dikkat et dedi, ben de gecelik almıyorum, sadece pijama ve bol çorap götüreceğim
ohhh tadını çıkar, afiyetler olsun, valla hakkını yiyemem benim de annem herşeyi yapmaya çalışıyor ama ben severim pasta börek yapmayı da yemeyi de
Canım bak sabah iş yapıyordum yer sil toz al tarZı aniden ağrı girdi işi gücü bıraktım banyo yaptım ayaklarımı uzatıp dinleniyorum geçti sen de öyle yap ama eğer sürekli oluyorsa bi doktorunu ara tabiŞuan yatıyrm ama hiç bi şekilde ve pozisyonda geçmiyor ama ya canımda acıyo ve korkuyorum:-(
Doktor bu konuda bişey demedi bende sormadım açıkcası..eşim de her gittiğimizde ben dışarda kalayım sen sor diyoryaa doktor yasak koymadıysa sorun yoktur ama benim çok ağrım olunca eşim de korktu bende de heves kalmadı zaten, kızım şimdiden ağırlığını koydu diyorum, bizi yaklaştırmıyor
canım neden olacak birşey oldu mu? çok ayakta kaldın mı? ağır iş yaptın mı? ilişki sonrası mı? gibi birşeyler varsa iyice dinlen ama doktorunu da ara dayanılmayacak ağrılar için bekleme diyor doktorlar, belki sadece magnezyum eksikliğidir ama sana stres yaratıyor bu durum, boş boş bekleme, ara doktorunuŞuan yatıyrm ama hiç bi şekilde ve pozisyonda geçmiyor ama ya canımda acıyo ve korkuyorum:-(
Benim icn evde skntılı, cunku elektrk sobasi olacak, odadan odaya gecislerde üsurum.. gerci evde uzun kollumda war snucta hep ayni pijemayi giymeyecem ama bilemiyorum.
sen çok iyi almışsın kararında maşallah
benim daha üç ay var önümde nasipse 10 kilo alırsam diye korkuyorum çünkü bu 9 kiloyu hiç iştahım olmadığı ve hamilelik öncesi beslenme miktarım nasılsa öyle devam ettiği halde aldım nasıl oldu anlamadım
ilk üç ay hiç almadım 4 ay bir kilo ve suan 7.ayım biticek aradaki 3 ayda 8 kilo almışım birden
dediğim gibi yemediğim halde ne yapmam gerekiyor bilemiyorum doktor diyette olmaz hamilelikte diyo
yürüyüşlere başlıycam inşallah belki yavaşlatır biraz kilo alımımı
canım çok tatlısınnn3285 canım..
canım eşin seni dinlemiyor mu da zorlanıcağız dediğindeAslında almak istiyorm ama daha erken dyen kaynanam eşimi doldurdu. eşimde alır geçerz toplu deyp geçti. kendm çalşmadğm için elime geçen parayla halletmye çalışyorm yne ufak tefek.farkndaym tatlm eşime dyorm snra toplu almk zor gelr sıkışırz dye ama işte....
yaa doktor yasak koymadıysa sorun yoktur ama benim çok ağrım olunca eşim de korktu bende de heves kalmadı zaten, kızım şimdiden ağırlığını koydu diyorum, bizi yaklaştırmıyor
Canım senin ki de çok uzun sürüyormuşben eşime 2015'e gün verdim
Bizimde plesantadan dolayı 3 aydır yasak doğuma 2 ay var lohusalıkta 2 aya yakın dersek eğer toplam 7 ay 2014'ü kapatırız
ben eşime 2015'e gün verdim
Bizimde plesantadan dolayı 3 aydır yasak doğuma 2 ay var lohusalıkta 2 aya yakın dersek eğer toplam 7 ay 2014'ü kapatırız
Ben mayali pogaca pisirip koydum daha once sarma koymustum. Borek te sarip koyucam. Visne ve kirmizi erigi kaynatip komposto seklinde kavanozlara koydum kendim icin. Bende gecen sordum da pek yapan yok ben bunlari yaptim baska birsey yapan varsa fikir olurgünaydın arkadaşlarhepimiz için hayırlı, sağlıklı , bereketli bir gün olsun inşallah evde boya badana her türlü iş var, ve ben hiçbirşey yapamadan bekliyorum, işler bitince yavaştan başlayacağım yıkama ve ütüleme işlerine, bir de dondurucuya hazır şeyler koymak istiyorum, misafirler için, var mı bu tip hazırlıklara başlayanlar? neler koyuyorsunuz?
Olmaz mı canım sabah eşim işe gidince ya öğlene kadr uyuyorum yoksa öğle yatıp 4 e kadarKızlar çoook uykum geliyor benim yaw.Benim gibi olan var mi?
Ben mayali pogaca pisirip koydum daha once sarma koymustum. Borek te sarip koyucam. Visne ve kirmizi erigi kaynatip komposto seklinde kavanozlara koydum kendim icin. Bende gecen sordum da pek yapan yok ben bunlari yaptim baska birsey yapan varsa fikir olur
Valla beni bıraksalar bende akşama kadar uyurum :/ ama birakmiyorlar...
Olmaz mı canım sabah eşim işe gidince ya öğlene kadr uyuyorum yoksa öğle yatıp 4 e kadar
Canım senin ki de çok uzun sürüyormuş
ha ha hadoğru valla 2015 e kalacak bu gidişle, bundan sonra randevu usulü artık ne yapalım, sıkacaz dişlerimizi
Ben zaten uykuyu çok seven biriydim hamilelikten beri daha da sever oldum ..Valla beni bıraksalar bende akşama kadar uyurum :/ ama birakmiyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?