2014 Kasım Anneleri

Ya benim eşimde ilişkiyi istiyor ama ben cesaret edemiyorum artık sanki kötü bişey olacakmış gibi geliyor zavallıma popomu dönüp yatıyorum ama kıyamıyorım da

yaa doktor yasak koymadıysa sorun yoktur ama benim çok ağrım olunca eşim de korktu bende de heves kalmadı zaten, kızım şimdiden ağırlığını koydu diyorum, bizi yaklaştırmıyor

Şuan yatıyrm ama hiç bi şekilde ve pozisyonda geçmiyor ama ya canımda acıyo ve korkuyorum:-(

Benim icn evde skntılı, cunku elektrk sobasi olacak, odadan odaya gecislerde üsurum.. gerci evde uzun kollumda war snucta hep ayni pijemayi giymeyecem ama bilemiyorum.

Şuan yatıyrm ama hiç bi şekilde ve pozisyonda geçmiyor ama ya canımda acıyo ve korkuyorum:-(
Canım bak sabah iş yapıyordum yer sil toz al tarZı aniden ağrı girdi işi gücü bıraktım banyo yaptım ayaklarımı uzatıp dinleniyorum geçti sen de öyle yap ama eğer sürekli oluyorsa bi doktorunu ara tabi

yaa doktor yasak koymadıysa sorun yoktur ama benim çok ağrım olunca eşim de korktu bende de heves kalmadı zaten, kızım şimdiden ağırlığını koydu diyorum, bizi yaklaştırmıyor
Doktor bu konuda bişey demedi bende sormadım açıkcası..eşim de her gittiğimizde ben dışarda kalayım sen sor diyor Ama ben sormuyorum yapmıyorum da özlesin azcık valla napayım

canım neden olacak birşey oldu mu? çok ayakta kaldın mı? ağır iş yaptın mı? ilişki sonrası mı? gibi birşeyler varsa iyice dinlen ama doktorunu da ara dayanılmayacak ağrılar için bekleme diyor doktorlar, belki sadece magnezyum eksikliğidir ama sana stres yaratıyor bu durum, boş boş bekleme, ara doktorunu

Benim icn evde skntılı, cunku elektrk sobasi olacak, odadan odaya gecislerde üsurum.. gerci evde uzun kollumda war snucta hep ayni pijemayi giymeyecem ama bilemiyorum.

al canım kışlık da sonuçta hepimiz kendi çevremizi biliyoruz, orada doğal gaz yoksa hastane de farklı olabilir, kendimize göre yorum yapıyoruz burda ama bölgesel ısı farkları var dediğin gibi soba vb durumlar var, bence için nasıl rahat edecekse öyle yapmalısın

Vücut doğumdan sonra kıtlık olur bebeği besleyemem diye ne bulsa yağ olarak depoluyormuş. Bu yüzden daha kolay kilo alıyorum sanırım. Bir de su tutuyor vucut onu da doğumdan sonra vericez zaten hemen.

canım çok tatlısınnn
canım eşin seni dinlemiyor mu da zorlanıcağız dediğinde

ben eşime 2015'e gün verdim
Bizimde plesantadan dolayı 3 aydır yasak doğuma 2 ay var lohusalıkta 2 aya yakın dersek eğer toplam 7 ay 2014'ü kapatırız

ben eşime 2015'e gün verdim
Bizimde plesantadan dolayı 3 aydır yasak doğuma 2 ay var lohusalıkta 2 aya yakın dersek eğer toplam 7 ay 2014'ü kapatırız

ha ha ha doğru valla 2015 e kalacak bu gidişle, bundan sonra randevu usulü artık ne yapalım, sıkacaz dişlerimizi

Ben mayali pogaca pisirip koydum daha once sarma koymustum. Borek te sarip koyucam. Visne ve kirmizi erigi kaynatip komposto seklinde kavanozlara koydum kendim icin. Bende gecen sordum da pek yapan yok ben bunlari yaptim baska birsey yapan varsa fikir olur

mayalı poğaça da iyi olur ben de koyayım, benim telefonumdaki uygulama anneler için kızılcık suyunun çok faydalı olduğunu yazmıştı, hem c vitamini açısından hem de idrar yollarını temizleyici etkisinden dolayı, ben bir de kızılcık suyu koydum her gün bir bardak içiyorum şimdiden, bir de sanırım ödemi de atıyor, ben 1,5 aydır içiyorum ve çok şükür son kontrolde kilom sadece 200 gr artmıştı

Bebeğin fotosunu aldınız mi kizlar ? Bu haftalarda çok tatlı olmuşlardır :)

Valla beni bıraksalar bende akşama kadar uyurum :/ ama birakmiyorlar...
Ben zaten uykuyu çok seven biriydim hamilelikten beri daha da sever oldum ..
Özellikle ilk aylarda o kadar uyurdum ki bi gün eşim yanıma gelmiş beni dinliyor dedim napıyorsun diyorki nefes alıyor musun diye bakıyom Okadar uyumuşum ki korkmuş

kızlar günaydınnn :) sizlere bir sorum olucak benim bebeğimin kafası büyükmüş 2 hafta kafası önde gidiyormuş dr normal dedi. ikili taramada ve detaylı ultrasonda herşey normal çıkmıştı bu konuda bilgisi olan varmı normal dedi ama ben yinede tereddütteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…