kızlar günaydınnn :) sizlere bir sorum olucak benim bebeğimin kafası büyükmüş 2 hafta kafası önde gidiyormuş dr normal dedi. ikili taramada ve detaylı ultrasonda herşey normal çıkmıştı bu konuda bilgisi olan varmı normal dedi ama ben yinede tereddütteyim
Evet canım bende bir bardak süt içtim ve muz yedimKızlar ben şu an ara öğün bir bardak sütümü içiyorum
hadi bakalım örnek olsun kalsiyumu ihmal etmeyin yoğurt yiyin ayran için en çok ihtiyacımız olan günlerdeyiz
Icine tulum peyniri rendele enfes oluyormayalı poğaça da iyi olur ben de koyayım, benim telefonumdaki uygulama anneler için kızılcık suyunun çok faydalı olduğunu yazmıştı, hem c vitamini açısından hem de idrar yollarını temizleyici etkisinden dolayı, ben bir de kızılcık suyu koydum her gün bir bardak içiyorum şimdiden, bir de sanırım ödemi de atıyor, ben 1,5 aydır içiyorum ve çok şükür son kontrolde kilom sadece 200 gr artmıştı
bende içtim 10:30 da bir bardak süt ceviz,hurma,bademKızlar ben şu an ara öğün bir bardak sütümü içiyorum
hadi bakalım örnek olsun kalsiyumu ihmal etmeyin yoğurt yiyin ayran için en çok ihtiyacımız olan günlerdeyiz
baş parmak hizasından başlayan el bileğinde bir median sinir var onu saran kılıf hamilelikte daralıp karpal tünel sendromu diye bi rahatsızlığa dönüşüyor gebelikte sık oluyor elde uyuşma olur özellikle geceleri bez falan sıkarken zorlanmaya başlarsın..
Bebeğin fotosunu aldınız mi kizlar ? Bu haftalarda çok tatlı olmuşlardır :)
normal dediyse hiç takılma canım, benim de her yeri farklı haftada ama doktor normal dedi diye düşnmüyorum hiç, allah korusun hepsinikızlar günaydınnn :) sizlere bir sorum olucak benim bebeğimin kafası büyükmüş 2 hafta kafası önde gidiyormuş dr normal dedi. ikili taramada ve detaylı ultrasonda herşey normal çıkmıştı bu konuda bilgisi olan varmı normal dedi ama ben yinede tereddütteyim
Kızlar ben şu an ara öğün bir bardak sütümü içiyorum
Evet canım bende bir bardak süt içtim ve muz yedim
bende içtim 10:30 da bir bardak süt ceviz,hurma,badem
ohh yarasın kuzuya, ben bu saatte kızılcık suyumu içiyorum, akşamüstü midem yanmaya başlayınca sütümü, hem hafifletiyor
Icine tulum peyniri rendele enfes oluyorPazar gunu kahvaltiya yaptim olçüyü iki ölçü fazla yaptim buzluga attim. Her yaptiginda fazladan yaparsan yorucu da olmaz.
Kizilcik hala varmidir pazarda bende yapayim ozaman
Yarısın tontişlerimize bol bol kilo olsun inş.
Kızılcık suyunun faydalarını bilmiyordum canım bende senden duydum bugün saolasın hergün bişeyler öğreniyoruz bende annişe sipariş edicem seninde kuzucuğuna yarasın yediklerin içlerin
eşim sokakta çekip gönderdi şimdi oğlum ve sen gibi diye duygulandım yaa.. annelik her canlı da ne güzel
aynıyım bende senin gibi, 6 yufka alırsam yarısını dondurucuya atarım, misafirim azsa kalan keki dondurucuya atarım, sarmayı genelde annem yapar, küçük tencere ile pişirir çoğunu dondurucuya , hatta bu ara abarttım pişirdiğim nohutun da yarısını dondurucuya attım, stokçuluk mu var kanımızda ne
canım neden olacak birşey oldu mu? çok ayakta kaldın mı? ağır iş yaptın mı? ilişki sonrası mı? gibi birşeyler varsa iyice dinlen ama doktorunu da ara dayanılmayacak ağrılar için bekleme diyor doktorlar, belki sadece magnezyum eksikliğidir ama sana stres yaratıyor bu durum, boş boş bekleme, ara doktorunu
al canım kışlık da sonuçta hepimiz kendi çevremizi biliyoruz, orada doğal gaz yoksa hastane de farklı olabilir, kendimize göre yorum yapıyoruz burda ama bölgesel ısı farkları var dediğin gibi soba vb durumlar var, bence için nasıl rahat edecekse öyle yapmalısın
bebeğim diye bir uygulama var telefonda orada okudum canım, annem de sağ olsun bulmuş getirmiş, kaynattık, şeker de koymuyorum içine, çok da abartmadan her gün bir su bardağı içiyorum, emzirme dönemi için de erik kaynattık, en hafifi bunlar, kuru üzüm de kaynatınca çok faydalı ama şekere dikkat etmeye çalıştığımdan pek düşünmüyorum onu
benim buzlukta yerim az ya birazda o nedenle kurbanı bu sene bağış yapıcam hem dağıtmakla uğraşamam bu defa böyle olsun..Ayyy kıyamam yaaa çok tatlı
O stoklar öyle zamanlarda insanın işine yarıyor ki hele çalışınca benim büyük kurtarıcım
bende eylülde börek sarıcam buzluğa eve gelen gidene ikram etmeye yanınada kek yapıcam bide anniş sarma yapacak tamamdır
Ayyy kıyamam yaaa çok tatlı
O stoklar öyle zamanlarda insanın işine yarıyor ki hele çalışınca benim büyük kurtarıcım
bende eylülde börek sarıcam buzluğa eve gelen gidene ikram etmeye yanınada kek yapıcam bide anniş sarma yapacak tamamdır
günaydın arkadaşlarhepimiz için hayırlı, sağlıklı , bereketli bir gün olsun inşallah evde boya badana her türlü iş var, ve ben hiçbirşey yapamadan bekliyorum, işler bitince yavaştan başlayacağım yıkama ve ütüleme işlerine, bir de dondurucuya hazır şeyler koymak istiyorum, misafirler için, var mı bu tip hazırlıklara başlayanlar? neler koyuyorsunuz?
Canım rahatsızlığını okudum, herkes gibi doğuma gittin sandım. Çok şükür yokmuş öyle bir şey. Geçmiş olsun inşallah.psikolojikse bilemicem tabiiama sanırım vücutlar uykusuzluğa alıştırma yapıyor. ben de geceleri gezinip duruorum o odadan bu odaya. sıcakar kötü cidden
He valla yaa. Napıcan raporu dedi. Dinlenmek istiyorum dedim. E yalan değil..valla ben 32. haftada çalışabilir almadan önceki hafta 4 gün rapor aldım sırtım çok ağrıyodu doktora dedim istirahat etmek istiyorum hemşireleri kırmam dediayy iyi yapmışsın valla millet nasıl kaytarıyor biz hamileyiz utana sıkıla istiyoruz dinlenmek hakkımız
Valla ben sadece misafir için değil, bebek olduktan sonra alışana kadar yemek sıkıntısı çekmemek içinde hazırlık yapıyorum.
Şu ana kadar dondurucuya koyduklarım
Patatesli çıtır börek, patatesli-peynirli sigara böreği , zeytinyağlı sarma, etli sarma, peynirli gül böreği, avcı böreği, peynirli-patatesli poğaça, üzümlü kek,kavrulmuş havuç, kavrulmuş biber, közlenmiş patlıcan, karnıyarıklık kızartılmış patlıcan, enginar, kavrulmuş kereviz, köfte, ufak parçalara ayrılmış yemeklik ve köftelik kıyma, bezelye, barbunya, bamya, ayıklanmış tavuk, rondodan geçirilmiş kuru ekmek, taze sarmalık yaprak, dolma biber. Bunlar şu an buzluğa koyduklarım.
Şeftali reçeli, erik reçeli ve vişne reçeli de yaptım.
Tabi daha dondurucuya birşeyler daha koymayı düşünüyorum, türlü hazırlayıp koyacağım, domates rendesi, kuşbaşı kızartılmış patlıcan, barbunya biraz daha ilave edeceğim.Bir de şimdi kurban bayramında kalan etler olur, onları da kuşbaşı, kapamalık ve kıyma olarak yaptırıp koyarım. Bebekle yeni bir düzel kurarken o esnada ne pişirsem derdi olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?