2014 Kasım Anneleri

yok artık, ne yapacakmışsın şu saatten sonra, onun canı sıkılmış çatacak yer aramış bence

Canim maşallah ilk gun ki gibi olacak desene
Benim ki zaten iyice uzaklasti eve geldiginde sariliyoruz hosgeldin diyerekten o kadar baska hiiiic bisiy yok

Temas önemli şart
ben akşamları yatak odasında yatıyorum sürekli dinlenmek için tvde var eşimde hep yanımda uzanır ama mecburuz az kaldı sürekli sarılır elinde tablet olsa dokunamasa ayağı bacağı mutlaka değer bana yada göbeğimde yatmaya çalışır
aslında onlar içinde zor soruyorum bazen çok uzun zaman oldu diye sen nasıl dayanıyorsan bende dayanmak zorundayım problem yok diye avutur

Evet ya çok kötü oldum gıkımı bile çıkaramadım tırstım adam ya çok fena morelim bozuldu
ay iyi dayanmışsın zaten hassas dönemdeyiz sen o doktorun adını verde topluca kızlarla bir haşlama yapalım bizim ark.nasıl böyle sözler söylüyormuş

Kızlar bende bugün bir halsizlik bir durgunluluk ayy bu nerden çıktı yaa midem de bulanıyo düzelmek istiyorum

Ben keki pişirip soğutuyorum öyle koyuyorum. Börekleri ve de poğaçaları de çiğden koyuyorum. Çünkü benim eşim ısınmış hamur işi sevmiyor, ısındığı zaman üzerinde ki yumurta kokusu burnuna geliyormuş, bir de fırınımın kullanımı çok kolay zaten çıkartıp tepsiye dizip, üzerine yumurta sürüyorum yarım saate börek-poğaça hazır.

Diğerleri de, patlıcanları kızartıyorum kilitli buzdolabı poşetine koyuyorum. Bezelye çiğ, barbunya çiğ, bamyayı da çiğden koyuyorum ekstra olarak içine domateste rendeliyorum, yine buzdolabı poşeti işimi görüyor. Pişirdiğim şeylerin soğumasına dikkat ediyorum, ondan sonra poşetleyerek dondurucuya koyuyorum.

nil keki koyuyorsun ya çıkardığında bayat tat vermiyor mu?

Meraba kızlar bende hastanedeydim bugün bebiş makat duruyormuş gene. Kızım 1 hafta kadar geriden geliyormuş doktor çok sıkıntı değil dedi ama annelk psikoljisi işte üzüldüm baya bebişn boyu 37 cm kilomuzda 1050 gr nasıl kilo aldırabilirim bebişme

Ayyyy karnım acıktıııı

Sağol canm şimdi biraz daha iyiyim duşa girdim çıktım evet dün biraz yorulmuştum sanırım artık bu yalancı sancılara alışmam gerekiyor:-(

benim hala devam ediyor işte arada biz de kapadık dükkanları bu arada

Benim isteksizlik gibi bir sorunum yok ki i esim uzak duruyor eskiden boyle degildi cok severdi bakardi elimi tutardi vs. Ama simdi yok ben yaklasinca istemediginde de cok üzülüyorum

Kizimin çilek kokulu hastane çıkısı :)
Yıkandiktan sonrada kokar mi bilemyecem.
Bu arada Pelus battaniyemiz yok.
Yun battaniye yeterli gelmez mi, almalimiyim.

Eklentiler

• CYMERA_20140827_083735.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 70
Benim isteksizlik gibi bir sorunum yok ki i esim uzak duruyor eskiden boyle degildi cok severdi bakardi elimi tutardi vs. Ama simdi yok ben yaklasinca istemediginde de cok üzülüyorum
Sanırım temas falan olunca arzuluyorlar, e icraat olmayacağını bildiklerinden yapamıyolar sanırım :)

Aynen cnm bn hcc cevp vermye tenezzül etmyrm ble artk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…