Günaydın kızlarar ben doktordan geldim biliyosunuz foktor yoktu yerine geçici gelmiş adamı zorla göndermişler belli 5 karış surat hamileyim diye bi ton laf söyledi eşim zor tuttu valla kendini 17 ay diyosunn size 2,5 sene hamile kalmıcanız mı diye söylemiyozmuyuz diye söylendi durdu bebişin kilısunu sordum sölemedi haftasını söyledim ya dedi intihap bulgusu yok dikişlerinde dedi neden şişti kızardı sertleşgi dedim cvp vermedi sinir oldum sonrada tansiyonumu ölçtü 13/8 çıktı tuzlu yeme dedi abee dangalak adam tansiyonum sinirden fırladıııı benim diyemedim tabi ama yaptığı ölçümde 30+4 çıktı kızım baş ölçümü olarak normalde 29+1 olmalı inşallah büyümüş gelişmiştir kızım
Evet ya çok kötü oldum gıkımı bile çıkaramadım tırstım adam ya çok fena morelim bozulduVarya böyleleri şikayeti hakediyo kadın hamile işte doğumuna kalmış iki ay söylediği laflara bak
Canim maşallah ilk gun ki gibi olacak desene
Benim ki zaten iyice uzaklasti eve geldiginde sariliyoruz hosgeldin diyerekten o kadar baska hiiiic bisiy yok
sanırım zorla göndermişler ve sinirini benden çıkardıyok artık, ne yapacakmışsın şu saatten sonra, onun canı sıkılmış çatacak yer aramış bence
ay iyi dayanmışsın zaten hassas dönemdeyiz sen o doktorun adını verde topluca kızlarla bir haşlama yapalım bizim ark.nasıl böyle sözler söylüyormuşEvet ya çok kötü oldum gıkımı bile çıkaramadım tırstım adam ya çok fena morelim bozuldu
Ay şu dolaba atıyorsunuz ya kışlık vallahi özeniyorum. Ben evlendiğimden beri hiçbir şey koymuyorum. Sadece kv verdiği domates ve patlıcan közlemeleri var. Annem de mantı falan yapar. Niye bilmiyorum buzluktan çıkarılmış şeyleri sevemiyorum. Taze yapmam gerekiyormuş gibi hissediyorum.
Keki, böreği nasıl koyuyorsunuz mesela? Poşetleri vakumluyor musunuz? Nedir bunun usulü?
Bu arada çoklu alıntılamayı telefondan hala beceremediğim için yazamıyorum, sabahki mesajıma cvp verenlere çok teşekkür ederim.
nil keki koyuyorsun ya çıkardığında bayat tat vermiyor mu?Ben keki pişirip soğutuyorum öyle koyuyorum. Börekleri ve de poğaçaları de çiğden koyuyorum. Çünkü benim eşim ısınmış hamur işi sevmiyor, ısındığı zaman üzerinde ki yumurta kokusu burnuna geliyormuş, bir de fırınımın kullanımı çok kolay zaten çıkartıp tepsiye dizip, üzerine yumurta sürüyorum yarım saate börek-poğaça hazır.
Diğerleri de, patlıcanları kızartıyorum kilitli buzdolabı poşetine koyuyorum. Bezelye çiğ, barbunya çiğ, bamyayı da çiğden koyuyorum ekstra olarak içine domateste rendeliyorum, yine buzdolabı poşeti işimi görüyor. Pişirdiğim şeylerin soğumasına dikkat ediyorum, ondan sonra poşetleyerek dondurucuya koyuyorum.
Kızlar bende bugün bir halsizlik bir durgunluluk ayy bu nerden çıktı yaa midem de bulanıyo düzelmek istiyorum
Ayyyy karnım acıktııııBen keki pişirip soğutuyorum öyle koyuyorum. Börekleri ve de poğaçaları de çiğden koyuyorum. Çünkü benim eşim ısınmış hamur işi sevmiyor, ısındığı zaman üzerinde ki yumurta kokusu burnuna geliyormuş, bir de fırınımın kullanımı çok kolay zaten çıkartıp tepsiye dizip, üzerine yumurta sürüyorum yarım saate börek-poğaça hazır.
Diğerleri de, patlıcanları kızartıyorum kilitli buzdolabı poşetine koyuyorum. Bezelye çiğ, barbunya çiğ, bamyayı da çiğden koyuyorum ekstra olarak içine domateste rendeliyorum, yine buzdolabı poşeti işimi görüyor. Pişirdiğim şeylerin soğumasına dikkat ediyorum, ondan sonra poşetleyerek dondurucuya koyuyorum.
Sağol canm şimdi biraz daha iyiyim duşa girdim çıktım evet dün biraz yorulmuştum sanırım artık bu yalancı sancılara alışmam gerekiyor:-(canım neden olacak birşey oldu mu? çok ayakta kaldın mı? ağır iş yaptın mı? ilişki sonrası mı? gibi birşeyler varsa iyice dinlen ama doktorunu da ara dayanılmayacak ağrılar için bekleme diyor doktorlar, belki sadece magnezyum eksikliğidir ama sana stres yaratıyor bu durum, boş boş bekleme, ara doktorunu
al canım kışlık da sonuçta hepimiz kendi çevremizi biliyoruz, orada doğal gaz yoksa hastane de farklı olabilir, kendimize göre yorum yapıyoruz burda ama bölgesel ısı farkları var dediğin gibi soba vb durumlar var, bence için nasıl rahat edecekse öyle yapmalısın
dinlyo tbki fzla rahat ve ikna ettm dün.bak askm herkes tammlamş alacklarnı dedm bzm alş- verş topiğni göösterdm ;Dcanım çok tatlısınnn
canım eşin seni dinlemiyor mu da zorlanıcağız dediğinde
benim her ay regl olacakmışım gibi ama çokkk daha şiddetli ağrılarım oldu ilk aylar, her seferinde büyük korkular yaşadım, doktoruma söyledim ve bana 20. haftaya kadar sürecek dedi, o kadar şiddetliydi ki benim sona kadar gider dedim, ama aynen dediği gibi tam 20. hafta finali yaptım, ve daha olmadı, ama ilişki sonrası oluyor o da oldukça şiddetli ve uzun süreli, o yüzden biz de kapadık dükkanları
Benim isteksizlik gibi bir sorunum yok ki i esim uzak duruyor eskiden boyle degildi cok severdi bakardi elimi tutardi vs. Ama simdi yok ben yaklasinca istemediginde de cok üzülüyorumTemas önemli şart
ben akşamları yatak odasında yatıyorum sürekli dinlenmek için tvde var eşimde hep yanımda uzanır ama mecburuz az kaldı sürekli sarılır elinde tablet olsa dokunamasa ayağı bacağı mutlaka değer bana yada göbeğimde yatmaya çalışır
aslında onlar içinde zor soruyorum bazen çok uzun zaman oldu diye sen nasıl dayanıyorsan bende dayanmak zorundayım problem yok diye avutur
Iyi yapmışsın canım ikna ettigin iyi olmus hadi bebisine cicler al ve bize de gosterdinlyo tbki fzla rahat ve ikna ettm dün.bak askm herkes tammlamş alacklarnı dedm bzm alş- verş topiğni göösterdm ;D
Sanırım temas falan olunca arzuluyorlar, e icraat olmayacağını bildiklerinden yapamıyolar sanırım :)Benim isteksizlik gibi bir sorunum yok ki i esim uzak duruyor eskiden boyle degildi cok severdi bakardi elimi tutardi vs. Ama simdi yok ben yaklasinca istemediginde de cok üzülüyorum
Aynen cnm bn hcc cevp vermye tenezzül etmyrm ble artk :)Okurken kendimi gordum valla cnim banada 5.aya kadar ayy karnin cok buyukediler simdide 7 ay bitiyo diyorjm aaaa kucuuk karnin zayifmi bebek diyolar bu insanlara yaranilmaz canimm :)) sinir ediyolar benide hic dusunmeden konusancok var birde bunlari diyenler bayan dogurmuslsr yani hicmi anlamazlar hamilleikten bilmiyoru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?