2014 Kasım Anneleri

Canim benim çok çok geçmiş olsun ben de 2 ay önce yaşadım. Evet insanı yıkıyor ama söyle düşün bedenin dollenmeye fazlasıyla hazırlıklı demekki.cok kolay ve çabuk gebe kalabileceği inşallah kalbini ferah tut

Oo eşini ikna ettin öyle mi
Gaz hemde nasılll, süt içiyorum malum anında yakıta dönüşüyor :) neyseki evdeyim,çalışsaydım şişer çatlardım akşama kadar :))

kizlar sut icince olusan gaz problemini laktozsuz sut icerek engelleyebilirsiniz. Ben bu sekilde icmeye basladigimdan beri cok rahat ettim

Son düzenleme:

Canim aslında değerin oldukça yuksek çıkmış ama kişiden kişiye değişebiliyor hersey.mesela kimi 1500 olmadan kese görünmez diyor 1000 olmadan gören onca kişi var.o yüzden Dr. Da normal bulduysa normaldir.vajinal baktı mi peki

kizlar sut icince olusan gaz problemini laktozsuz sut icerek engelleyebilirsiniz. Ben bu sekilde icmeye basladigimdan beri cok rahat ettim
Çok mantıklı :) daha önce hiç aklıma gelmedi, bazen tutuluyorum :))
Sağol canım, dediğin gibi yapıcam
Light süt alıp eve koymuştum 4 paket hemdee,, onları bitirim sıradan giderim yağlı süt içe içe kilo almayayım dedim şimdi bide bal koyuyoruz içine faranjitim diye,, şişicem iyice

Evet çoook farklı oluyo,, ben 820de keseyi gördüm 6200de kalp atışını dinledim.. Dr. değerim az artınca boş gebelik sanmıştı işte

Maşallah canım. Ben de 784de gördüm çarşambaya da duyarım insallah

Benim artış ikiye katlasaydı pzrts 20000 leri geçmiş olacaktı ve öyle duyacaktım :) ama artmıyo anlamadımkiii
Senin çarşamba zaten görülür, ki hatta yarın bile görünür belki ama
Bekliycez artık çrşmbayı napalım

Sağolun kızlar ya vajinal baktı ama yok gorulmedi. Hepinize cook teşekkür ediyorum Dualarinizi bekliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet tatlım.içim icimi yiyor yaa Rabbim inşallah hayirlisini versin.

Elimde olan bisi yok üzülmemek elde değil.bu 2. Kaybim . Duygusala bağlanıyorum. Destegin için çoook teşekkür ederim tatlım. Allah bebislerimiZi bize bağışlasın.

Ne zor bir gun bugun boyle

Umarim sorun yoktur, gec dollenmedir, bir daha doktor ziyaretinde saglikli kalp atislarini duyarsiniz bebeginizin.
Dualarimiz sizinle, cok iyi olucak insallah.

Allah razı olsun canım bnm duanin gücüne inanırım.hamis annelerin dualarını bekliyorum.

ne desem yalan olur canım malum ultrason farklı çıkıyor işte ya 5 hafta bitmiş olcak yada 6 hafta içinde olucak emin değilim. ultrasonda inşallah ama inşallah duyarım da buraya koyarım canım ya tek istediğim o :)

üzme kendini canım allahtan ümit kesilmez. bu korku bende de var malesef allahım hep dua ediyorum ne olur bu sefer yüzümü güldür diye. bak sana ikinci hamileliğimde olan şeyi anlatayım. ben 8+4 idim doktora gittim kalp atışı yok ama boş gebelikte değil çünkü bebeği oluşturacak şey oluşmuştu doktor takip verdi 9 haftalıkta gittim. doktorum çok dobra kesinlikle herşeyi söyler ister üzül ister ağla. dedim heralde buda hüsran bana dedi ki bilemezsin bebek oluşmaya başlamış diye geçenlerde bir kadın geldi 3 aylıktı kalp atışı alındı dedi. ben umutlandım. doğum günümdü o gün ağlıyorum üzüntüden olmucak yine diye o gün bebeğim pirinç tanesi kadardı. başlamış dedi gelişmeye. yine takip verdiler. ama ultrasonda ki bayan sağlıksız bir gebelikse sonlanır dedi. doğum günümde sevindim. 19 mayısta gece altıma yapıyorum zannettim. bir kalktım her yer kan malesef düşmüştü.seni üzmek için anlatmadım sadece doktor sana kötü bir şey demediyse üzme kendini. bende hep umut vardı üzmedim kendimi ama rabbim nasip etmesse hiç birşey olmuyor canım . rabbim neylerse güzel eyler. bir günde ne mucizeler yaşanıyor. ben hamileyim diye mutlu değilim çünkü korkuyorum. korku bütün mutluluğu gölgeliyor o yüzden sakın üzme kendini. rabbime sığın hayırlısını iste

geçmiş olsun canım hayırlısı böyleymiş üzme kendini. demekki sağlıksız bir gebelik olucakmış böylesi daha iyi olmuş. rabbim sana en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin. bütün bu acıları unuttursun sana inşallah.

Kızlar şükürler olsun akıntının devamı gelmedi ağrım da yok bebeğim biraz korkutmak istedi sanırım

gunaydınn gununuz aydın olsunnn.
her pazar erken kalkmayacagım dıyorum ama yıne hortluyorum sabah:))
kızım uyuyor cayımı aldım show tv dekı yenı pepeyı ızlıyorum
buyumusler epeyce kızım uyanınca ona anlatırım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…