- 28 Ekim 2010
- 2.156
- 349
- 148
Kizlar kimyasal gebelikle sonuclandi hamileligim(( hamilelerin hisleri acayip kuvvetli oluo kisa bi donemde anladim ( neden olur bu kimyasal bilen varmi tedavi olmam gereken biseymi ( soramadim dr a uzuntuden
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Oo eşini ikna ettin öyle mi
Gaz hemde nasılll, süt içiyorum malum anında yakıta dönüşüyor :) neyseki evdeyim,çalışsaydım şişer çatlardım akşama kadar :))
Kızlar bende moralmen göçük altındayım resmen herşeye hazirladim kendimi.
Bugün dr a gittik.bebek var ama kalp atisi yok.dr hcg baktı 45 000 çıktı.harika değer.geç döllenme olabilir dedi. Bende öyle inanmak istiyorum ama.bebegimi kaybetme ihtimalini de dusunmeden edemiyorum. Dualarinizi bekliyorum.okuyorum yazdiklarinizi seviniyorum.inşallah en kısa zamanda bende duyarım pit pitlari.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok mantıklı :) daha önce hiç aklıma gelmedi, bazen tutuluyorum :))kizlar sut icince olusan gaz problemini laktozsuz sut icerek engelleyebilirsiniz. Ben bu sekilde icmeye basladigimdan beri cok rahat ettim
Evet çoook farklı oluyo,, ben 820de keseyi gördüm 6200de kalp atışını dinledim.. Dr. değerim az artınca boş gebelik sanmıştı işteCanim aslında değerin oldukça yuksek çıkmış ama kişiden kişiye değişebiliyor hersey.mesela kimi 1500 olmadan kese görünmez diyor 1000 olmadan gören onca kişi var.o yüzden Dr. Da normal bulduysa normaldir.vajinal baktı mi peki
Evet çoook farklı oluyo,, ben 820de keseyi gördüm 6200de kalp atışını dinledim.. Dr. değerim az artınca boş gebelik sanmıştı işte
Maşallah canım. Ben de 784de gördüm çarşambaya da duyarım insallah
Canim aslında değerin oldukça yuksek çıkmış ama kişiden kişiye değişebiliyor hersey.mesela kimi 1500 olmadan kese görünmez diyor 1000 olmadan gören onca kişi var.o yüzden Dr. Da normal bulduysa normaldir.vajinal baktı mi peki
Gayet net gorunuyo canim . Kan sonucun nasil cikti
Hemen ümidi kesmeyin ne olurhem bak dr. geç döllenme olabilir demiş, üzme bebeğini.. Bana boş gebelik diyecekti nerdeyse bak bebeğimin atan kalbini dinledik... Bende tam ümidi kesmişken hemde,, şimdi kendin böyle üzersen bak pişman olursun bebeğime yaptım dersin benim gibi
Ne zor bir gun bugun boyle
Umarim sorun yoktur, gec dollenmedir, bir daha doktor ziyaretinde saglikli kalp atislarini duyarsiniz bebeginizin.
Dualarimiz sizinle, cok iyi olucak insallah.
Sorma,, ağzım kulağımda habire bakıyorum...salı bebişin kaçıncı haftası oluyo,, kalp atışlarını mı dinleyeceksin :))bekliyorum fotoları,, senin köfteyi de görelim minnak minnak :)) hep mercimek mi dicez hem köfte desek artık
Kızlar bende moralmen göçük altındayım resmen herşeye hazirladim kendimi.
Bugün dr a gittik.bebek var ama kalp atisi yok.dr hcg baktı 45 000 çıktı.harika değer.geç döllenme olabilir dedi. Bende öyle inanmak istiyorum ama.bebegimi kaybetme ihtimalini de dusunmeden edemiyorum. Dualarinizi bekliyorum.okuyorum yazdiklarinizi seviniyorum.inşallah en kısa zamanda bende duyarım pit pitlari.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar kimyasal gebelikle sonuclandi hamileligim(( hamilelerin hisleri acayip kuvvetli oluo kisa bi donemde anladim ( neden olur bu kimyasal bilen varmi tedavi olmam gereken biseymi ( soramadim dr a uzuntuden
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım inşallah haftaya bebeişide görürsüncanım bızım kesede böyle bende haftaya bırdaha gıdıcem buyuyup ıcıne embriyo gırıcekmıs ınsallah haftaya öyle görürüz bızımde vajinal baktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?