2014 Kasım Anneleri

Progestan kullanıyorum canım zaten umarım birsey olmaz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Progestan kullanıyorum canım zaten umarım birsey olmaz

Sen dinlen ozamsn, unutma ayaklar yüksekte
Eğer geçmezse belki progestanın iğnesini verir. Ben regliden 2 gün önce kahverengi lekelenme olduktan sonra sr.gittim test yaptık da öğrendim.
İğnede verdi aynı gün hapada başladım, kaç haftadır en ufak bi lekelenme olmadı. Muayenelerde de kanama görmedi dr.

Madem dr.a görünme imkanın var geceyi bekleme canım, rahatlatsın hem
Bişeyler bul kendine uğraş bul, kafan dağılır enazından. Benimde bugün karnım gur gur susmadı hiç
Doktoru aradık çok normal olduğunu kan gelmediği müddetçe sorun olmayacağını,stresin ağrı yapabileceğini sakin kalmamı vs söyledi.bende rahatladım biraz şimdilik zaten ağrımda azaldı biraz gerçekten çok önemli birşey bu stres uzak durun kızlar..

Canim benim git Dr. A için rahatlasin inşallah. Üzme lütfen kendini
Çok sağol canmya valla şuan daha iyiym az önce fenaydım doktorda bir sıkıntı olmayacağını söyleyince ferahladım biraz çok dikkatli olmak lazım:)

Son düzenleme:
Oh ohh iyi bari, sevindim rahat ettiğine
Ben eşimle tartıştım 4 gün önce falandı,, öyle korktumki bebeğime bişey olur diye.. Tartışmadan çok etkileniyorum çünkü, çok geriliyorum.

Oo eşini ikna ettin öyle mi
Gaz hemde nasılll, süt içiyorum malum anında yakıta dönüşüyor :) neyseki evdeyim,çalışsaydım şişer çatlardım akşama kadar :))

)) hehe elimden kaçar mi)
Valla ben hareket ediyorum güya ama canlı bomba gibiyim; ))))

Aman maşallah iyi ol canım. Bizi de korkutma nolur yakalbini ferah tut insallah

Oh ohh iyi bari, sevindim rahat ettiğine
Ben eşimle tartıştım 4 gün önce falandı,, öyle korktumki bebeğime bişey olur diye.. Tartışmadan çok etkileniyorum çünkü, çok geriliyorum.
Aynen canm bende senin gibiyim,zatennormalde çok hassas biriyim birde hamilelik gelince fena duygusallaştım herşeyde alınıyorum,ağlayasımgeliyor hemen:))Allah sonumuzu hayır etsin ne deyim:)))

Aman maşallah iyi ol canım. Bizi de korkutma nolur yakalbini ferah tut insallah
Ilk gebeliğim gerçekten çok istemiştim, ister istemez insan heran tedirgin oluyor korkuyor:)en önemliside kalbi ferah tutmak gerçektende zaman çok çabuk geçiyor aslında her ne kadar biz farkında olmasakta:)hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip etsin Allah

Amin canim:) benim ikinci ama ben de tedirgin oluyorum bazen

Ooo ne diyosun ben bu pazartesiye kadar iki gözüm iki çeşme ağlıyodum herşeye,,kocam korkuyodu benle konuşurken :) pzrts bebişin kalp atışlarını dinledikten sonra bi sakinlik geldi ama :) daha pozitif oluyo insan

Arkadaşlar merhaba bugün sabah kahverengi lekelenme oldu doktoruma gittim ortada koyu kırmızı akıntım geldi doktorum hemen iğne yaptı.ultrasonla muayene oldum karından bebeğin kesede göründüğünü söyledi içim rahatladı biraz,inşallah bi daha yaşamam.iğneden sonra kesildi hemen Allah şükür.aranızda buna benzer bir şeyler yaşayan oldu mu?çok tedirginlik tekrar olacak diye😔

Kırmızı kanamam olmadı ama iğne etkili oluyor canım geçmiş olsun, dr.un tehlikeli bi durum olsa söylerdi sana zaten. Ki kötü bişey söylemediyse korkulacak bi durum yok demektir

Şimdi gördüm bazı arkadaşlarda yaşamış inşallah hepimiz sağlıkla atlatınız hamileliğimizi😊

Kizlar yukleyebildiysem eger bu bu test adetime 3gun kala yaptigim test. Belki gozukmeyebilir ama ciplak gozle hayalet bi cizgi gozukuyo. Bu testin sonucunda kan testi yaptirdim.

Kırmızı kanamam olmadı ama iğne etkili oluyor canım geçmiş olsun, dr.un tehlikeli bi durum olsa söylerdi sana zaten. Ki kötü bişey söylemediyse korkulacak bi durum yok demektir

Evet canım etkili oldu inşallah bir daha olmaz,doktor karnımdan bile kesenin içinde bebeği görebildiği için biraz rahatladım ama ne olursa olsun hep tedirgin oluyor insan wc ye gitmek kabusum oldu😔

Çok sevindim buna :)))
Panik atağı olan birinin normal doğum yapması imkansız gibi bişey zaten.. O an bi atak gelse korku ve heyecandan offff felaket
evet görümcemde panik atak söyleMemiş doğuma gircrğinde baya sorun yaşadı hemen sezeryana aldılar

tatlım sıkma canını stres çok zararlı yavrunu düşün morelini yüksek tut

Kızlar pembe akıntı geldi korkuyorum çok umarım birsey olmaz bebeğime ayaklarımi uzattım yatıyorum dua edin lütfen

bişey olmaz inşallah gülüm bol boool finlen rabbim şifa versin

Kızlar mektup ise yaradi:)eşim bakalım alican inşallah dedi
hadi hayırlı olsun bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…