Galiba bu haftalarda sıkça duyacağız bunugeçmiş olsun canım, ayaklarını yüksek bi yere uzatıp dinlen. Ve dr.unu ara bence,, progestan önerir belki kanama olunca illaki veriyolar. Çok sıkma kendini hem vak pembe sonuçra,,, kırmızı gelirse tehlikeli demektir.. Dinlen kalkma fazla
Gaz mi vardı. Ay beni de öldürdü bu gaz yaaa
Sen dinlen ozamsn, unutma ayaklar yüksekteProgestan kullanıyorum canım zaten umarım birsey olmaz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Doktoru aradık çok normal olduğunu kan gelmediği müddetçe sorun olmayacağını,stresin ağrı yapabileceğini sakin kalmamı vs söyledi.bende rahatladım biraz şimdilik zaten ağrımda azaldı biraz gerçekten çok önemli birşey bu stres uzak durun kızlar..Madem dr.a görünme imkanın var geceyi bekleme canım, rahatlatsın hem
Bişeyler bul kendine uğraş bul, kafan dağılır enazından. Benimde bugün karnım gur gur susmadı hiç
Çok sağol canmya valla şuan daha iyiym az önce fenaydım doktorda bir sıkıntı olmayacağını söyleyince ferahladım biraz çok dikkatli olmak lazım:)Canim benim git Dr. A için rahatlasin inşallah. Üzme lütfen kendini
Oh ohh iyi bari, sevindim rahat ettiğineDoktoru aradık çok normal olduğunu kan gelmediği müddetçe sorun olmayacağını,stresin ağrı yapabileceğini sakin kalmamı vs söyledi.bende rahatladım biraz şimdilik zaten ağrımda azaldı biraz gerçekten çok önemli birşey bu stres uzak durun kızlar..
Çok sağol canmya valla şuan daha iyiym az önce fenaydım doktorda bir sıkıntı olmayacağını söyleyince ferahladım biraz çok dikkatli olmak lazım:)
Oo eşini ikna ettin öyle mi
Gaz hemde nasılll, süt içiyorum malum anında yakıta dönüşüyor :) neyseki evdeyim,çalışsaydım şişer çatlardım akşama kadar :))
Doktoru aradık çok normal olduğunu kan gelmediği müddetçe sorun olmayacağını,stresin ağrı yapabileceğini sakin kalmamı vs söyledi.bende rahatladım biraz şimdilik zaten ağrımda azaldı biraz gerçekten çok önemli birşey bu stres uzak durun kızlar..
Çok sağol canmya valla şuan daha iyiym az önce fenaydım doktorda bir sıkıntı olmayacağını söyleyince ferahladım biraz çok dikkatli olmak lazım:)
:)))))) hehe elimden kaçar mi )
Valla ben hareket ediyorum güya ama canlı bomba gibiyim; ))))
Aynen canm bende senin gibiyim,zatennormalde çok hassas biriyim birde hamilelik gelince fena duygusallaştım herşeyde alınıyorum,ağlayasımgeliyor hemen:))Allah sonumuzu hayır etsin ne deyim:)))Oh ohh iyi bari, sevindim rahat ettiğine
Ben eşimle tartıştım 4 gün önce falandı,, öyle korktumki bebeğime bişey olur diye.. Tartışmadan çok etkileniyorum çünkü, çok geriliyorum.
Ilk gebeliğim gerçekten çok istemiştim, ister istemez insan heran tedirgin oluyor korkuyor:)en önemliside kalbi ferah tutmak gerçektende zaman çok çabuk geçiyor aslında her ne kadar biz farkında olmasakta:)hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip etsin AllahAman maşallah iyi ol canım. Bizi de korkutma nolur yakalbini ferah tut insallah
Aynen canm bende senin gibiyim,zatennormalde çok hassas biriyim birde hamilelik gelince fena duygusallaştım herşeyde alınıyorum,ağlayasımgeliyor hemen:))Allah sonumuzu hayır etsin ne deyim:)))
Ilk gebeliğim gerçekten çok istemiştim, ister istemez insan heran tedirgin oluyor korkuyor:)en önemliside kalbi ferah tutmak gerçektende zaman çok çabuk geçiyor aslında her ne kadar biz farkında olmasakta:)hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip etsin Allah
Ooo ne diyosun ben bu pazartesiye kadar iki gözüm iki çeşme ağlıyodum herşeye,,kocam korkuyodu benle konuşurken :) pzrts bebişin kalp atışlarını dinledikten sonra bi sakinlik geldi ama :) daha pozitif oluyo insanAynen canm bende senin gibiyim,zatennormalde çok hassas biriyim birde hamilelik gelince fena duygusallaştım herşeyde alınıyorum,ağlayasımgeliyor hemen:))Allah sonumuzu hayır etsin ne deyim:)))
Ilk gebeliğim gerçekten çok istemiştim, ister istemez insan heran tedirgin oluyor korkuyor:)en önemliside kalbi ferah tutmak gerçektende zaman çok çabuk geçiyor aslında her ne kadar biz farkında olmasakta:)hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip etsin Allah
slm kızlar
bugün hamile olduğumu öğrendim bende
3.tüp bebek denemem de çok şükür pozitifi gördüm artık aranızda olmak istiyorum
bebişlerimizin takibini hep beraber yapalım
Arkadaşlar merhaba bugün sabah kahverengi lekelenme oldu doktoruma gittim ortada koyu kırmızı akıntım geldi doktorum hemen iğne yaptı.ultrasonla muayene oldum karından bebeğin kesede göründüğünü söyledi içim rahatladı biraz,inşallah bi daha yaşamam.iğneden sonra kesildi hemen Allah şükür.aranızda buna benzer bir şeyler yaşayan oldu mu?çok tedirginlik tekrar olacak diye😔
Olmuş canım,, bu testler yüzünden bi ara bizim ev perili köşk gibiydiEki Görüntüle 1024410
Kizlar yukleyebildiysem eger bu bu test adetime 3gun kala yaptigim test. Belki gozukmeyebilir ama ciplak gozle hayalet bi cizgi gozukuyo. Bu testin sonucunda kan testi yaptirdim.
Kırmızı kanamam olmadı ama iğne etkili oluyor canımgeçmiş olsun, dr.un tehlikeli bi durum olsa söylerdi sana zaten. Ki kötü bişey söylemediyse korkulacak bi durum yok demektir
evet görümcemde panik atak söyleMemiş doğuma gircrğinde baya sorun yaşadı hemen sezeryana aldılarÇok sevindim buna :)))
Panik atağı olan birinin normal doğum yapması imkansız gibi bişey zaten.. O an bi atak gelse korku ve heyecandan offff felaket
tatlım sıkma canını stres çok zararlı yavrunu düşün morelini yüksek tutKızlar bir konuda çok stres yaptım ve çok üzüldüm yaklaşık iki saattirde ağlıyorum bir haftadır nerdeyse çok az olan ağrım sanırım yaşadığım stresten olacak öyle bir arttıki çok korkmaya başladımkan gelmedi çok şükür ama kasık ağrılarım felaket arttı bacaklarıma bile iğne batar gibi oluyor rahme sanki yumruk atılmış gibi hissettim az önce sürekli bir ağrı var inş geçer bu normal mi böyle birşey yaşayan oldumu acaba ,stres gerçektende bu kadar etkiliyor mu bebeği lütfen biri fikrini söylesin çok moralim bozuldu
bişey olmaz inşallah gülüm bol boool finlen rabbim şifa versinKızlar pembe akıntı geldi korkuyorum çok umarım birsey olmaz bebeğime ayaklarımi uzattım yatıyorum dua edin lütfen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hadi hayırlı olsun bakalımKızlar mektup ise yaradi:)eşim bakalım alican inşallah dedi
Olmuş canım,, bu testler yüzünden bi ara bizim ev perili köşk gibiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?