2014 Kasım Anneleri

Sorma yaa bizimde oyleydi. Adetim gecikince kanda pozitif ciktigini bilmeme ragmen idrar testi yaptim yine.sirf cift cizgiyyi gorebilmek icin.
Bende yaptım kandan sonra
çatlardım görmesem,, değerim 160 civarındaydı ama baya koyu çıkmıştı çizgi

Kızlarr bugün doktora gittik keseyi göremedik ama hcg değerim katlamış çok şükür 422 olmuş salı günü 104 tü..başka tahlillerde yaptı onlara bakarak dış gebelik gibi görünmüyo dedi..şimdi benim yumurtlama 18. günde olduğu için geriden geliyoruz herhalde biraz

Evet canım etkili oldu inşallah bir daha olmaz,doktor karnımdan bile kesenin içinde bebeği görebildiği için biraz rahatladım ama ne olursa olsun hep tedirgin oluyor insan wc ye gitmek kabusum oldu😔
Bilirim o korkuyu,, ilk gebeliğimde iç kanamadan dolayı düşük tehlikem vardı,, tuvalete gidemiyodum ya bebeğim düşerse diye

Verdiği mesaj ise manidar çirkinler de mutlu olur malum resim yeteneğin olmayinca

hmmm seninle günlermiz aynı maşallah görmüssün bak sen bebeğini hiç kofkma canım o iğneden 5 tane yefim ben tek dikkat etmen gereken bol bol dinlenmek olsun sen kendine dikkat ettikten sonra bişey olmz allahın izniyle

hayırlı olsun canım hamileliğin hiç korkma bende görmedim dsha kwseyi 5+ 3 te gitmiştim halbu ki

Stres iyi degil ama saglikli bir gebeligi bitirmek icin sebep olabilecegini dusunmuyorum.

Yalniz ilginc bir sekilde ben de tipi tarif ettiginiz bicimde agrilar yasadim bugun Ogleden sonra uyuya kalmistim, sag kasigimda korkunc, tipki kimyasal dusugumdeki gibi bir agriyla uyandim, dalga gibi geldi, bir kac dakika dayanilmaz derecede devam etti, sonra yavas yavas azaldi. Ama oyle feciydi ki, acidan ter icinde kalip resmen inledim. Eyvah dedim, gitti bebegim Kipirdayamadim uzun sure artci agrilardan. Korkudan agladim Elim ayagim gucten kesildi, bitap dustum, midem de biraz tuhaf, o zamandandir yatiyorum. Kac kez kontrol ettim kanama yok. Agri da gecti gibi. Arada hafif hafif yokluyor ama kotu degil cok. Benim de sizin gibi cok moralim bozuldu.

Agladim, uzuldum..
Simdi dusunuyorum, bebegim saglikliysa gebeligim devam eder, degilse ben ne yapsam duser.
Stres konusuna cok takilmayin. Evet, stresten uzak durmak gerek, dogru. Ama saglikli bir gebelikse, stres size onu kaybettirmez. Gonlunuzu ferah tutun. Bebeginiz iyiyse, saglikliysa sizinle kalacaktir.
Yasayalim gorelim, insallah iyi olur.

Kizlar merabalar yazarim bugun dr dan sonra demistim .kimyasal gebelik gecirdim ( kasim annesi olamicam.gecen yazmistim kimyasal gebelik ne diye sordum forumda cevap vermediler ins yasayarak ogrenmem demistim ama malesef yasarak ogrendim (( neden olur ? Tedavilik biseymi soramadim dr a saskinlikdan.insallah anne olabilirim bigun hepinizin bebeklerine allah omur versin ve kasimda anne olun ins.smdi acili regly oluorum (

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Uzuntunuzu yurekten paylasiyorum, cok gecmis olsun. Ben de yasadim kimyasal gebelik, cok moral bozucu.

Gebelik urununde genelde kromozomal bir problem oldugunda yasanirmis bu durum. Endiselenecek bir durum olmadigini soylemisti bana doktor. Cok normal ve yaygin oldugunu, bu tur gebeliklerin bitmesinin aslinda iyi birsey oldugunu, bir sonraki saglikli gebelige kesinlikle olumsuz etkisi olmayacagini soylemisti.

Ruhen cok yipratici, ben 1 seneye yakin agir bir depresyon atagi yasamistim. Aman diyim siz oyle olmayin, kendinizi uzuntuye birakmayin.
Sagliksiz bir durumdu, neyse ki bitti, bir dahaki sefere saglikli evladim olacak insallah diye dusunun.
Soylemesi kolay biliyorum.. Sadece yalniz olmadiginizi hissettirmek istedim.

Tekrar gecmisler olsun. En kisa zamanda saglikli, huzurlu bir gebelik ve hayirli bir evlat diliyorum.

11.11.2014 beklenen doğum tarihi, ilk bebeğim, istanbul, 28 yaşındayım

Kizlar kimyasal gebelikle sonuclandi hamileligim (( hamilelerin hisleri acayip kuvvetli oluo kisa bi donemde anladim ( neden olur bu kimyasal bilen varmi tedavi olmam gereken biseymi ( soramadim dr a uzuntuden

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

moorx Canım benim cook geçmiş olsun.Tatlım .... Kiyamam ben sana yaa Rabbim inşallah en kısa zamanda anneliği yaşatır.hiç stres yapma moralini yüksek tut.burada okuyoruZ hemen hamile kalan kimyasal dusukten sonra...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar bende moralmen göçük altındayım resmen herşeye hazirladim kendimi.
Bugün dr a gittik.bebek var ama kalp atisi yok.dr hcg baktı 45 000 çıktı.harika değer.geç döllenme olabilir dedi. Bende öyle inanmak istiyorum ama.bebegimi kaybetme ihtimalini de dusunmeden edemiyorum. Dualarinizi bekliyorum.okuyorum yazdiklarinizi seviniyorum.inşallah en kısa zamanda bende duyarım pit pitlari.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne zor bir gun bugun boyle

Umarim sorun yoktur, gec dollenmedir, bir daha doktor ziyaretinde saglikli kalp atislarini duyarsiniz bebeginizin.
Dualarimiz sizinle, cok iyi olucak insallah.

Geçmiş olsun canım ben hatırlıyorum yazdıklarını, kimyasal gebelik geçirdim kasımda bende.. Anlatmıştım burda. Tedavi görmeni gerektirecek bi durum yok, dr.lar buna düşük bile demiyolar.. Ben 3 ay sonra hamile kaldım,,, ama ilk ayda hamile kalan oluyor canını sıkma ltfn ve erken olduğununa şükret ya daha uzun sürseydi ozaman daha acılı olurdu senin için..

Hemen ümidi kesmeyin ne olur hem bak dr. geç döllenme olabilir demiş, üzme bebeğini.. Bana boş gebelik diyecekti nerdeyse bak bebeğimin atan kalbini dinledik... Bende tam ümidi kesmişken hemde,, şimdi kendin böyle üzersen bak pişman olursun bebeğime yaptım dersin benim gibi

Ya girip çıktıkça çok uzuluyorumhakkaten zor bi gün ya sizi neselendirmeye neden kalmadı sanorim(Ama bolca dua edelim Rabbim bize güç versin sabır versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…