ayyyy valla tam detaylı bakıp gelcen şimdi çok rahatlarım haşlarsanız ali dokgöz mü tokgöz mü öle bişiydi yaşlı asık suratlı meymeletsiz adam amannn nasılsa gitcek bir kere gördüm bidahada rabnim düşürmesin bide bugün gittiğimde sürekli gittiğimiz doktorun gitceğini tayinini isticeğini duydum inşallah doğru değildir hmmm bideay iyi dayanmışsın zaten hassas dönemdeyiz sen o doktorun adını verde topluca kızlarla bir haşlama yapalım bizim ark.nasıl böyle sözler söylüyormuş
canım bir haftadan bişey olmaz bdnimde 10 hün geriden geliyomuş doktor kilo alımını takip etcez dedi çok sorun değil aylık füzenli kilo alırsa defi balıkla muzun bebeğe kilo aldırdığını duyfum ama ne kadar doğrufur bilmiyorum sende öğrenirsen bleyler bana da haber ver canım morelinide bozma kilo.alcak tontişlerimizMeraba kızlar bende hastanedeydim bugün bebiş makat duruyormuş gene. Kızım 1 hafta kadar geriden geliyormuş doktor çok sıkıntı değil dedi ama annelk psikoljisi işte üzüldüm baya bebişn boyu 37 cm kilomuzda 1050 gr nasıl kilo aldırabilirim bebişme
Benim isteksizlik gibi bir sorunum yok ki i esim uzak duruyor eskiden boyle degildi cok severdi bakardi elimi tutardi vs. Ama simdi yok ben yaklasinca istemediginde de cok üzülüyorum
Eren ler böyle mi oluyor acaba benim ki de pek düskün rahatına pasa keyfi yapmıs göstermemis yüzünü
Süper ya odanızın gelmesine çok sevindim. Paşam o odada sağlıkla büyüsün kocaman olsun inşallahOda geldi ya şimdi artık doğumun yaklaştığına insan daha çok inanıyodur. Bizde cuma günü Dr a gittik canım. Bizimki yüzünü göstermiyo uzanıyor, bacaklarda üst üste, rahatımıza pek düşkünüz babamız gibi Çok şükür herşey yolunda. 1 hafta içinde abimle yengem bize gelicekler, Annemler aldıklarını göndericekler. Artık ona göre eksikleri tamamlarız inşallah. Bizde haberler böyle canım benim
ayyyy valla tam detaylı bakıp gelcen şimdi çok rahatlarım haşlarsanız ali dokgöz mü tokgöz mü öle bişiydi yaşlı asık suratlı meymeletsiz adam amannn nasılsa gitcek bir kere gördüm bidahada rabnim düşürmesin bide bugün gittiğimde sürekli gittiğimiz doktorun gitceğini tayinini isticeğini duydum inşallah doğru değildir hmmm bidesürekli hmmm diyom ya hamile bayanın biri 38. Haftasında kontrolre gelmiş ntsde sancısı çıkıyomuş kafın ben bişey hissetmiyorum dedi ama nafile doğuma alıyolarmış sezeryana eşide yokmuş yanında arayıp korka korka bi anlatışı vardı kendimi koydum onun yerine çok tuhaf oldum
canım bir haftadan bişey olmaz bdnimde 10 hün geriden geliyomuş doktor kilo alımını takip etcez dedi çok sorun değil aylık füzenli kilo alırsa defi balıkla muzun bebeğe kilo aldırdığını duyfum ama ne kadar doğrufur bilmiyorum sende öğrenirsen bleyler bana da haber ver canım morelinide bozma kilo.alcak tontişlerimiz
eşim sokakta çekip gönderdi şimdi oğlum ve sen gibi diye duygulandım yaa.. annelik her canlı da ne güzel
ayyyy valla tam detaylı bakıp gelcen şimdi çok rahatlarım haşlarsanız ali dokgöz mü tokgöz mü öle bişiydi yaşlı asık suratlı meymeletsiz adam amannn nasılsa gitcek bir kere gördüm bidahada rabnim düşürmesin bide bugün gittiğimde sürekli gittiğimiz doktorun gitceğini tayinini isticeğini duydum inşallah doğru değildir hmmm bidesürekli hmmm diyom ya hamile bayanın biri 38. Haftasında kontrolre gelmiş ntsde sancısı çıkıyomuş kafın ben bişey hissetmiyorum dedi ama nafile doğuma alıyolarmış sezeryana eşide yokmuş yanında arayıp korka korka bi anlatışı vardı kendimi koydum onun yerine çok tuhaf oldum
canım bir haftadan bişey olmaz bdnimde 10 hün geriden geliyomuş doktor kilo alımını takip etcez dedi çok sorun değil aylık füzenli kilo alırsa defi balıkla muzun bebeğe kilo aldırdığını duyfum ama ne kadar doğrufur bilmiyorum sende öğrenirsen bleyler bana da haber ver canım morelinide bozma kilo.alcak tontişlerimiz
Meraba kızlar bende hastanedeydim bugün bebiş makat duruyormuş gene. Kızım 1 hafta kadar geriden geliyormuş doktor çok sıkıntı değil dedi ama annelk psikoljisi işte üzüldüm baya bebişn boyu 37 cm kilomuzda 1050 gr nasıl kilo aldırabilirim bebişme
Güle güle sağlıklı kullansın canım..Kizimin çilek kokulu hastane çıkısı :)
Yıkandiktan sonrada kokar mi bilemyecem.
Bu arada Pelus battaniyemiz yok.
Yun battaniye yeterli gelmez mi, almalimiyim.
yasadğn şehir de kış nasl geçyo blmyrm ama bnce bi tane elinin altında bulunsn.Kizimin çilek kokulu hastane çıkısı :)
çok güzel canım güle güle kullanım ayyy ben yerim bu çileği vallaKizimin çilek kokulu hastane çıkısı :)
maşallah canım sana ve oğluna çooom güzelsiniz mevlam nazarlardan korusunTeyzeleri oglusum ve ben haftasonu cekilmistikEki Görüntüle 1227642
Canım rahatsızlığını okudum, herkes gibi doğuma gittin sandım. Çok şükür yokmuş öyle bir şey. Geçmiş olsun inşallah.
He valla yaa. Napıcan raporu dedi. Dinlenmek istiyorum dedim. E yalan değil..
Kızlar bebeğin esyalarini yikayacak mısınız ?
Ben dun dalan roxy toz sbun aldim ama once size sorayim dedim yikayip utuleyecek misiniz?
çok güzel canım güle güle kullanım ayyy ben yerim bu çileği valla
maşallah canım sana ve oğluna çooom güzelsiniz mevlam nazarlardan korusun
Canım bende odası bi alınsın hemen yıkayıp ütüleyip dolaba yerleştiricemben bu hafta yapıcaktım ama haftaya kaldı benim canım
sabah ki geçmiş olsun mesajıma cevap vermeyince küstün sandım.. iyi sorun yok demekoyyy ben yerim bunları
Tatlım sen niye üzüyorsun kendini bak beğenin kilosuda boyuda hamilelik takviminle uyumlu hem 1-2 hafta ilerde yada geride olması problem değilmiş ki kendini de bebeğini de üzme lütfen
Amin canimm sagolasin Allsh hepimizi korusunçok güzel canım güle güle kullanım ayyy ben yerim bu çileği valla
maşallah canım sana ve oğluna çooom güzelsiniz mevlam nazarlardan korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?