Canim kac derecede yıkayacaksin utuyu kac derece de yapacaksin ben pek anlamam daben bu hafta yapıcaktım ama haftaya kaldı benim canım
Katılıyorum sana canım...Sarıldığımda bile biraz kalsam öyle, elimden bi kaza çıkacak diyor adam bizim gibi değil onlarSanırım temas falan olunca arzuluyorlar, e icraat olmayacağını bildiklerinden yapamıyolar sanırım :)
Budaa benimm miniş kızım
Teyzeleri oglusum ve ben haftasonu cekilmistikEki Görüntüle 1227642
Kızlar bebeğin esyalarini yikayacak mısınız ?
Ben dun dalan roxy toz sbun aldim ama once size sorayim dedim yikayip utuleyecek misiniz?
kızlar ben çok fena hasta oldum ya grip gibi...
başağrısı,öksürük,halsizlik yatıyorum sürekli
Budaa benimm miniş kızım
Allahın delisine çatmışsın boşver siniri bozma iyi haberler almışsın zaten gerisi boş.. geçmiş olsunGünaydın kızlarar ben doktordan geldim biliyosunuz foktor yoktu yerine geçici gelmiş adamı zorla göndermişler belli 5 karış surat hamileyim diye bi ton laf söyledi eşim zor tuttu valla kendini 17 ay diyosunn size 2,5 sene hamile kalmıcanız mı diye söylemiyozmuyuz diye söylendi durdu bebişin kilısunu sordum sölemedi haftasını söyledim ya dedi intihap bulgusu yok dikişlerinde dedi neden şişti kızardı sertleşgi dedim cvp vermedi sinir oldum sonrada tansiyonumu ölçtü 13/8 çıktı tuzlu yeme dedi abee dangalak adam tansiyonum sinirden fırladıııı benim diyemedim tabi ama yaptığı ölçümde 30+4 çıktı kızım baş ölçümü olarak normalde 29+1 olmalı inşallah büyümüş gelişmiştir kızım
Canim kac derecede yıkayacaksin utuyu kac derece de yapacaksin ben pek anlamam dabu arada hastane cikisi kutuda onu yikamaya gerek var mi
benim de eşim öyle banada mı bulaştı ne benimde bugün burnum akıyor halsizim uyumak istiyorum off hasta olmayalım yaakızlar ben çok fena hasta oldum ya grip gibi...
zeynep ben sana ne dedim üzülmek yok..
kızım sen kendine bal çıtı pıtısın..
kızıdna öle olcak tabii..
maşallah pek şeker olmuşunuzz
Canim senin esin demek ki sana hala tutkun sanirim benim ki artik öyle degilKatılıyorum sana canım...Sarıldığımda bile biraz kalsam öyle, elimden bi kaza çıkacak diyor adam bizim gibi değil onlarYazık ya kıyamam
teşekkür ederim zeyy88 cigimOyy maşallah sizeee
Bi yıkadık ütüledik dolaba yerleştirdik canım..
Ama öyle çok detaylı yıkamadık sadece üstlerindeli tozlar aksın diye..
kesinlikle var kutusunu at yıka onlarıda.. hastaneye bize kutulu getirince biz giydirmiyoduk vallaCanim kac derecede yıkayacaksin utuyu kac derece de yapacaksin ben pek anlamam dabu arada hastane cikisi kutuda onu yikamaya gerek var mi
Bu da benim 30.haftanin ilk gunu gobusum
Canim senin esin demek ki sana hala tutkun sanirim benim ki artik öyle degil
teşekkür ederim zeyy88 cigim
30 derecede mi yikadin
Güle güle sağlıklı kullansın canım..
Benimde yün ve penye battaniyem var ama yinede Peluş aldım hoşuma gidiyor
yasadğn şehir de kış nasl geçyo blmyrm ama bnce bi tane elinin altında bulunsn.
çok güzel canım güle güle kullanım ayyy ben yerim bu çileği valla
maşallah canım sana ve oğluna çooom güzelsiniz mevlam nazarlardan korusun
Canım bende odası bi alınsın hemen yıkayıp ütüleyip dolaba yerleştiricem
Benden uzaklastigini sogudugunu dusunmek icimi cok acitiyorEşi hamile olan erkeklerinde hormonlarında değişme oluyor sanırım
sen hiç üzme kendini onlarda zarar vermekten çok korkuyorlar
güzel yavrularımıza kavuştuğumuzda herşey geride kalmış olacak normal hayatımıza döneceğiz o zaman
kızlar ben çok fena hasta oldum ya grip gibi...
nil keki koyuyorsun ya çıkardığında bayat tat vermiyor mu?
Ayyyy karnım acıktıııı
Canım aklında olsun bizde havalandırdık bi kaç gün..sonra ağzı açık bi kaba bebek yumuşatıcısından koyup kapakları kapadım..dolabın içi miss gibi kokuyo şimdi..canım benim odası geldi ama onları da havalandırdım malum onlarda da koku oluyo yeni gelince,haftaya inşallah yıkayıp yerleştirmek nasip olur
Bu da benim 30.haftanin ilk gunu gobusum
Herşeyini yıkamak gerekiyor çünkü dikim aşamasında yerlerde felan dolaşıyo kumaşlar direk bebeğin vücuduna temas edecekCanim kac derecede yıkayacaksin utuyu kac derece de yapacaksin ben pek anlamam dabu arada hastane cikisi kutuda onu yikamaya gerek var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?