2014 Kasım Anneleri

Canim kac derecede yıkayacaksin utuyu kac derece de yapacaksin ben pek anlamam da bu arada hastane cikisi kutuda onu yikamaya gerek var mi

hastane cıkışını da yıka tabii,bebeğe değecek hersey yıkanmalı tatlım,30-40 derecede yıkamayı düşünüyorum,ütüyü de normal nasıl ütülüyorsam o şekilde canım

Benden uzaklastigini sogudugunu dusunmek icimi cok acitiyor
Illa o hal olacak diye degil sevsin sarilsin bana o bile yeter

canım benim kocişte yakınlaşıyor..
sonra birşeyler oluyor uzaklaşıyor..
adam napsın kaç aydır bekar gibi geziyor.. erkek bünyesi farklı canımm

bende çok.istiyorum 38 de felan kızıma kavuşmayı ama öyle minicikte olsun istemiyorum oğlum 39. Haftanın sonunda 3.400 doğfu çok güzel kilosu dediler anammmmküçücük bebek eli kolu kırılcak gibi geliyodu bana küçük bi minder üstüne koyup tuttum hep öyle sevdim kafası boynu pıt düşüyodu acemilik işte görümceminkinde alışmıştım ama bunuda çok.istiyorum hemen doğsun diye ufacıkkkkk buruşukkkk biley olur diye korkuyorum

canım yorum yazamadım..o gittiğin doktor resmen dayaklıkmış yani..
tamam sağlıkçıyım ama bazen bazı personllerde hak ediyor bazı şeyleri yanii..
neyse en azından iyiymişiniz onu öğrenmişinnn
Csnım zaten artık sağlıkcılar o kadar ilgili ki hemşireler felan çok güler yüzlü ama binde bir çıkıyo böyleleri zaten bi kaçamakla hamile kaldım bebeğimi memeden çok zor ayırdım hala acısı içimdedir inan görümcem bebeğini emzirirken oğlum gelir bana sarılır yakamı açar göğsümü öper 17 aylık 7 ay oldu ama hala unutamadı kuzum ben hamile kaldığımda ne derler diye 4 ay gizledik eşimle yeniyeni alışıp heycanını yaşarken adamın konuşmaları çok canımı sıktı eşim bi yumruk atcak sandım valla
kızlar ben çok fena hasta oldum ya grip gibi...
başağrısı,öksürük,halsizlik yatıyorum sürekli
çok geçmiş olsun canım c bitaminini bol al limonata yaP içinede bi dal nane at iç valla yada ıhlamur kaynat içini yumuşatır

Budaa benimm miniş kızım
maşallah size çokkk tatlısınız

Canim senin esin demek ki sana hala tutkun sanirim benim ki artik öyle degil

teşekkür ederim zeyy88 cigim
30 derecede mi yikadin
Ayy olur mu canım asla öyle düsünme bostan yere kendini üzüyorsun böyle düsünerek...gerçekten temas edince is baska yerlere varır da bebeğe zarar veririm düsüncesiyle çekimser kalıyordur emin ol

Kızlarr kızışlarımın hastane çıkışlarını hemşireye vermek için hastane çıkışı battaniyelerinin içine koyup bohça gibi yaptım tavsiye ederim derli toplu oldu..
sonra da onları şeffaf fermuarlı yastık poşetine koydum...
Üstlerindeki kurdeleleri değiştiricem şimdilik evde onlar vardı

Eklentiler

• IMG_20140827_125950.webp
    196,5 KB · Görüntüleme: 95
Bebise oda almadim malum, onceden genc odamiz vardi cocuk odasinda. Park yatak aldim, kv kurma tozlanir dedi, kuzumun odasinda posetle duruyo hersey. Odadaki dolabin kapitone ortulerini btgun yikadim ve serdm. Yarin bebegmin esyalarni yikayacam. Sizce dolaba yerlestirm mi? Y ada hurclayp kaldirayim mi? Ekimde kislik temizlik yapilip halilarim serileck. Kv toz olmaz koy diyoru dolaba.. uzerine ortu ort diyor. Sizce?

Çoookk tatlı duruyor ya bi an önce gelsnler bebişler bugün hast. İkiz doğurmş bi anne vardı 36 haftada almşlar bebişler sabırszmış

Ay cok tatli masallah.
Zeycigim, hastane cikisinin hepsi mi knacak cantaya? Atlet kilot ta var da setimizde. Ben bi de ic zibin seti aldim ayri, onuda koyayim mi?

Allah üstlerinde görmeyi de nasip etsin maşallah kurdeleyi değiştirmeye bile gerek yok çok güzel olmuş

doğumdan biraz önce kurun azda olsa plastik gibi bi kokusu var havalansın.. eşyalarıda şimdilik hurca koysan daha iyi olur bence vakit var daha..

Kızlar bende bugün bir halsizlik bir durgunluluk ayy bu nerden çıktı yaa midem de bulanıyo düzelmek istiyorum

dün ben de çok kötü oldum , sabaha kadar uyuyamamıştım. hastaneye gitti serum yedim öyle kendime geldim. sanırım sıcaklar çok kötü etkiliyor. bu sıcaklar bitmeden düzelmemiz zor gibi geliyor bana

Çoookk tatlı duruyor ya bi an önce gelsnler bebişler bugün hast. İkiz doğurmş bi anne vardı 36 haftada almşlar bebişler sabırszmış

Ayy yerim 36 ikizler için erken değil canım gayet iyi..inşallah benimkilerde durur 35-36ya kadar..

Ay cok tatli masallah.
Zeycigim, hastane cikisinin hepsi mi knacak cantaya? Atlet kilot ta var da setimizde. Ben bi de ic zibin seti aldim ayri, onuda koyayim mi?

Bizim takım 10luydu hepsini koymadım canım bohçanın içine..
Eldiven
Şapka
İç zıbın
Uzun kollu üst pijama
Ayaklı alt pijama
Alt açma örtüsü
Bebek bezi
Biree sardığım battaniyesi var işte..

Birde diğer yastık poşetimize bolca yedek kıyafetler çoraplar ağız mendili yüz mendili şapkalar eldivenler koydum..

doğumdan biraz önce kurun azda olsa plastik gibi bi kokusu var havalansın.. eşyalarıda şimdilik hurca koysan daha iyi olur bence vakit var daha..

Evet kurup, silmem lazim yatagi falan. Ekim snu ev temizlignde kurarim insallah..
Dedign gbi hurclayip, dolaba koyayim ya.

Allah üstlerinde görmeyi de nasip etsin maşallah kurdeleyi değiştirmeye bile gerek yok çok güzel olmuş

İnşallah canım ağzına sağlık..
Annemde daha süslü kurdale varmış tee nişanımdan kalma ondan takarım hem aynı olur hemde şirin..
Hastane çıkışlarımız süslü değil çok..dayanamayıp erkenden aldığı için annemler iki cinsiyete de gidebilcek almışlar turunculu falan..

Bir arkadasim bana su zibin setinden al demisti ondan da aldim. Koysam icten onu gydirirler mi ki.

Eklentiler

• CYMERA_20140827_083837.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 78
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…