Canim kac derecede yıkayacaksin utuyu kac derece de yapacaksin ben pek anlamam dabu arada hastane cikisi kutuda onu yikamaya gerek var mi
Benden uzaklastigini sogudugunu dusunmek icimi cok acitiyor
Illa o hal olacak diye degil sevsin sarilsin bana o bile yeter
bende çok.istiyorum 38 de felan kızıma kavuşmayı ama öyle minicikte olsun istemiyorum oğlum 39. Haftanın sonunda 3.400 doğfu çok güzel kilosu dediler anammmmküçücük bebek eli kolu kırılcak gibi geliyodu bana küçük bi minder üstüne koyup tuttum hep öyle sevdim kafası boynu pıt düşüyodu acemilik işte görümceminkinde alışmıştım ama bunuda çok.istiyorum hemen doğsun diye ufacıkkkkk buruşukkkk biley olur diye korkuyorumvalla canım bazen diyorum öyle 37 den sonra sürpriz yapsa daha mı iyi olur, beklemek de çok zor, hele doğum öncesi gece
muz, patates ve kaşar peyniri kilo aldırıyormuş bebeğe, benim de son kontrolde öncekilere göre yavaşlamıştı kilo alımı, üzüldüm açıkçası ama inşallah hepimizin kuzuları sağlıklı kilo alırlar
Csnım zaten artık sağlıkcılar o kadar ilgili ki hemşireler felan çok güler yüzlü ama binde bir çıkıyo böyleleri zaten bi kaçamakla hamile kaldım bebeğimi memeden çok zor ayırdım hala acısı içimdedir inan görümcem bebeğini emzirirken oğlum gelir bana sarılır yakamı açar göğsümü öper 17 aylık 7 ay oldu ama hala unutamadı kuzum ben hamile kaldığımda ne derler diye 4 ay gizledik eşimle yeniyeni alışıp heycanını yaşarken adamın konuşmaları çok canımı sıktı eşim bi yumruk atcak sandım vallacanım yorum yazamadım..o gittiğin doktor resmen dayaklıkmış yani..
tamam sağlıkçıyım ama bazen bazı personllerde hak ediyor bazı şeyleri yanii..
neyse en azından iyiymişiniz onu öğrenmişinnn
çok geçmiş olsun canım c bitaminini bol al limonata yaP içinede bi dal nane at iç valla yada ıhlamur kaynat içini yumuşatırkızlar ben çok fena hasta oldum ya grip gibi...
başağrısı,öksürük,halsizlik yatıyorum sürekli
maşallah size çokkk tatlısınızBudaa benimm miniş kızım
Ayy olur mu canım asla öyle düsünme bostan yere kendini üzüyorsun böyle düsünerek...gerçekten temas edince is baska yerlere varır da bebeğe zarar veririm düsüncesiyle çekimser kalıyordur emin olCanim senin esin demek ki sana hala tutkun sanirim benim ki artik öyle degil
teşekkür ederim zeyy88 cigim
30 derecede mi yikadin
Oyy maşallah içerde bir tosuncuk var herhaldeee
Sagol cnm. Tosunmu degilmi bilemiyorum pazartesi gorucez insallah. Ama esim dun aksam icerdw ikiz olmasin bu saattwn sonra yuregim bunu kaldirmaz diyw dalga geciyo.
Valla harbiden buyudu. Ama ikinci bebis olmasinin da payi yuksek. Bi de ilkinde de buyuktu benim gobus. Ben de sisko olunca iki kat buyuk duruyooyhh maşallahh yaaaa ne güzell büyük bir göbüşşşşş
Çoookk tatlı duruyor ya bi an önce gelsnler bebişler bugün hast. İkiz doğurmş bi anne vardı 36 haftada almşlar bebişler sabırszmışKızlarr kızışlarımın hastane çıkışlarını hemşireye vermek için hastane çıkışı battaniyelerinin içine koyup bohça gibi yaptım tavsiye ederim derli toplu oldu..
sonra da onları şeffaf fermuarlı yastık poşetine koydum...
Üstlerindeki kurdeleleri değiştiricem şimdilik evde onlar vardı
Kızlarr kızışlarımın hastane çıkışlarını hemşireye vermek için hastane çıkışı battaniyelerinin içine koyup bohça gibi yaptım tavsiye ederim derli toplu oldu..
Size yasak mı canım aylardır neden olmadı ki tehliken mi varcanım benim kocişte yakınlaşıyor..
sonra birşeyler oluyor uzaklaşıyor..
adam napsın kaç aydır bekar gibi geziyor.. erkek bünyesi farklı canımm
Allah üstlerinde görmeyi de nasip etsin maşallah kurdeleyi değiştirmeye bile gerek yok çok güzel olmuşKızlarr kızışlarımın hastane çıkışlarını hemşireye vermek için hastane çıkışı battaniyelerinin içine koyup bohça gibi yaptım tavsiye ederim derli toplu oldu..
doğumdan biraz önce kurun azda olsa plastik gibi bi kokusu var havalansın.. eşyalarıda şimdilik hurca koysan daha iyi olur bence vakit var daha..Bebise oda almadim malum, onceden genc odamiz vardi cocuk odasinda. Park yatak aldim, kv kurma tozlanir dedi, kuzumun odasinda posetle duruyo hersey. Odadaki dolabin kapitone ortulerini btgun yikadim ve serdm. Yarin bebegmin esyalarni yikayacam. Sizce dolaba yerlestirm mi? Y ada hurclayp kaldirayim mi? Ekimde kislik temizlik yapilip halilarim serileck. Kv toz olmaz koy diyoru dolaba.. uzerine ortu ort diyor. Sizce?
Canım aklında olsun bizde havalandırdık bi kaç gün..sonra ağzı açık bi kaba bebek yumuşatıcısından koyup kapakları kapadım..dolabın içi miss gibi kokuyo şimdi..
Kızlar bende bugün bir halsizlik bir durgunluluk ayy bu nerden çıktı yaa midem de bulanıyo düzelmek istiyorum
Çoookk tatlı duruyor ya bi an önce gelsnler bebişler bugün hast. İkiz doğurmş bi anne vardı 36 haftada almşlar bebişler sabırszmış
Ay cok tatli masallah.
Zeycigim, hastane cikisinin hepsi mi knacak cantaya? Atlet kilot ta var da setimizde. Ben bi de ic zibin seti aldim ayri, onuda koyayim mi?
doğumdan biraz önce kurun azda olsa plastik gibi bi kokusu var havalansın.. eşyalarıda şimdilik hurca koysan daha iyi olur bence vakit var daha..
Allah üstlerinde görmeyi de nasip etsin maşallah kurdeleyi değiştirmeye bile gerek yok çok güzel olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?