progestanmıy dı neydi onu soruyorum belimde ağrıyo ya biraz daha gelir ve ağrırsa acile gitcem
Haftaya pazarda benm kocamın nöbet varhıc cekılmıyor gercekten.
kızım 10 da kalktı gec oldu
isalmısın gozun aydın kabızlıktn ıyıdır
aramıza hosgeldın..
Haftaya pazarda benm kocamın nöbet var
İshal birden ağrıyla gelince korkutuyo ama yaa
Canım pastorize süt al bence, diğerleri zararlı diye biliyorum :26:dr.a da sor istersen.. Biz inekleri olan bi teyzeden alacaktık sütü, yoğurtta yapacaktık ama pastorize olmalı diye okuyunca vazgeçtik :44:Ben sutu ciflikten alip kaynatiorum belki ilk zananlr oldugu icin bnmkide alisir bunye heralde.. bide hic bu kadar saglikli beslenmiodum sanirim bunye sasirmis durumda ne yapmaliyiz acaba diye karar veremio
progestanmıy dı neydi onu soruyorum belimde ağrıyo ya biraz daha gelir ve ağrırsa acile gitcem
Aaa iyi oldu soyledigin yarin sorarim o zmn canimm saolsainCanım pastorize süt al bence, diğerleri zararlı diye biliyorum :26:dr.a da sor istersen.. Biz inekleri olan bi teyzeden alacaktık sütü, yoğurtta yapacaktık ama pastorize olmalı diye okuyunca vazgeçtik :44:
Kizlar makyaj yapiomusunuz ????
Sampuan dis macununuzu falan degistirdiniz mi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Valla bnmki susam olduysa seninki nohut olmustur dogru soyluyosun artik cok hizli buyucekler yetisemicez sanirim:)))
haftaya bnde sana acırım
bıse olmaz heralde:26:
Canım hemen 4-5 aylık olsamda şu göbeğime bahane bulsam
Aaa iyi oldu soyledigin yarin sorarim o zmn canimm saolsain
Kahve akıntılarım gene başladı kızlar çpk korkuyorum
:))) insallah canim yaaa bana artik kac aylik diye sormaya basladilar diorum daha 5 haftalik inanamiolar bi gorsen halimi cok siscem bende cookkkkk;((
Allahin izniyle hic bi sey olmicak merak etme ama sen temkinli davran daha iyi senin psk icin
Bende şişiyorum
Kimseye söylemiyorum bebişi,,çünkü ilkinde duymayan kalmadı bebeğimi kaybedince soran sorana... Cinne oldum
Belki inanmazsın ama bebeğimi kaybettiğimde üzülenler oldu ama sevinenlerde vardıAllahin izniyle hic bi sey olmicak merak etme ama sen temkinli davran daha iyi senin psk icin
soyleyince herkesin ortak ifadesini gormek daha buyuk mutluluk vercek sana bak gorr:)))
geçmiş olsun canım hayırlısı böyleymiş üzme kendini. demekki sağlıksız bir gebelik olucakmış böylesi daha iyi olmuş. rabbim sana en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin. bütün bu acıları unuttursun sana inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?