2014 Kasım Anneleri

Ben sutu ciflikten alip kaynatiorum belki ilk zananlr oldugu icin bnmkide alisir bunye heralde.. bide hic bu kadar saglikli beslenmiodum sanirim bunye sasirmis durumda ne yapmaliyiz acaba diye karar veremio
Canım pastorize süt al bence, diğerleri zararlı diye biliyorum :26:dr.a da sor istersen.. Biz inekleri olan bi teyzeden alacaktık sütü, yoğurtta yapacaktık ama pastorize olmalı diye okuyunca vazgeçtik :44:

Kizlar makyaj yapiomusunuz ????

Sampuan dis macununuzu falan degistirdiniz mi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım pastorize süt al bence, diğerleri zararlı diye biliyorum :26:dr.a da sor istersen.. Biz inekleri olan bi teyzeden alacaktık sütü, yoğurtta yapacaktık ama pastorize olmalı diye okuyunca vazgeçtik :44:
Aaa iyi oldu soyledigin yarin sorarim o zmn canimm saolsain

Kahve akıntılarım gene başladı kızlar çpk korkuyorum

Dün bende de vardı canım ayaklarımı duvara yaslandım dinlendim tuvalet harici kalkmadım sonra gece oluncaya 2yastık koydum ayağımın altına öyle uyudumşükür şimdi yok sende öyle yap sakin ol lütfen

:))) insallah canim yaaa bana artik kac aylik diye sormaya basladilar diorum daha 5 haftalik inanamiolar bi gorsen halimi cok siscem bende cookkkkk;((

Bende şişiyorum
Kimseye söylemiyorum bebişi,,çünkü ilkinde duymayan kalmadı bebeğimi kaybedince soran sorana... Cinne oldum

Bende şişiyorum
Kimseye söylemiyorum bebişi,,çünkü ilkinde duymayan kalmadı bebeğimi kaybedince soran sorana... Cinne oldum
Allahin izniyle hic bi sey olmicak merak etme ama sen temkinli davran daha iyi senin psk icin
soyleyince herkesin ortak ifadesini gormek daha buyuk mutluluk vercek sana bak gorr:)))

Desteginiz için çok teşekkür ederim .
Sizi seviyorum.bol bol dinleniyorum.Allah razı olsun duanizi esirgemeyin benden

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allahin izniyle hic bi sey olmicak merak etme ama sen temkinli davran daha iyi senin psk icin
soyleyince herkesin ortak ifadesini gormek daha buyuk mutluluk vercek sana bak gorr:)))
Belki inanmazsın ama bebeğimi kaybettiğimde üzülenler oldu ama sevinenlerde vardı

Cook cok saol canim aranizdan ayrilmam gerekiyomus :)) nasip saglikli hayirli uslu bi bebek olsun diyodum demekki olmicakmis allah buyuk nasip saol tesellin icin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…