Benimde eksikler var o yüzden beklemedeyimHmm ben çantamizı hazirlamak icn yikadim.. herseyi utuleyip yerlestircem.. gerci daha kendi eksiggm var, pijema ve gecelik, onlarda gelince insallah hazrlayacaz..
hayırlı olsunbenim de dün geldi şipşirin yatarlar içinde ne güzel
Kızlarrrr şimdi butikbebe den oğluşumun kundağı geldi... Çoooooook güzel yaaaaa.. Bayıldımmmm ne şirin bişi...
Günaydın kızlar! Hayırlı cumalar.
Aslında çok güzel uyanmıştım, kahvaltımı yaptım falan. Ama anlayışsız bir mahlukat yüzünden içten içe sinirden kuduruyorum. Tam anlatamıcam çünkü burada yazıştığımı biliyor. Bir de takma isim kullanmıyorum.
Ben, bırakın hamileyi normal arkadaşlarımı bile zor dırumda bırakmam ama benim lanet arkadaşlarımda en ufak anlayış yok! Ya bu kız hamile, bu kız zorlanır, bu kıza anlayış gösterelim diyen yok!
Zaten sıcaktan geberiyorum!
Gelmişim 8.aya!
Ayyyyy sinirden kuduruyorum resmen!
Offf.
Benimde eksikler var o yüzden beklemedeyim
hayırlı olsun
Kundak içinde oğlun varken daha güzel olacak annesiiiii inşallah
benim de dün geldi şipşirin yatarlar içinde ne güzel
Hani nerede bizde görelim
tulum falan varda hastane çıkışı bir tane almıştım diğerleri normal kıyafet tarzındaydı 0-3 ay ama bitanede yedek bulundur dediler. Mağlum aylığı bekliyoruz. Külotlu çorap almadım daha hastanede gerek olur mu kiBizimde var aslinda :)
0-3 ay tulum hiç yok..
Ve kilotlu corabi yok..
Hayırlı olsun güzelmiş herşeyin küçüğü güzelEki Görüntüle 1229474 Buydu canım.. Aynen böyle yumuşacık güzel bişi geldi..
Gül gül ben de yazarken çok güldüm. Zavallı nasıl fırladı yataktan. Neyse kızdırmalarına saysınAayy cok guldum aslinda korkmussunuz gulmemem lazim ama anlatisiniz cok komikti :) bir de sonradan bozuntuya vermeyip isigi ac bari wc gidecektim zaten deyisiniz supermis ya cok yasayin.
Sacma ruya konusunda ben de level atladim dun gece serdar ortacla evli oldugumu gordum ve birlikte IŞİD e katilma planlari yapiyorduk tovbeler olsun nasil bir bilinç altim varsa kendimden utandim. Bir de diyorum ya ben aslinda bu adamla evlenmicektim bi yanlislik mi oldu acaba diye.
Sunu da belirteyim bu iki seye karsi bi sevgim yok yani yanlis anlasilmasin hala sasiriyorum nasil boyle bi ruya gordum diye
Hayırlı olsun güzelmiş herşeyin küçüğü güzel
Resim isteriz kiiiiiiiKızlarrrr şimdi butikbebe den oğluşumun kundağı geldi... Çoooooook güzel yaaaaa.. Bayıldımmmm ne şirin bişi...
Günaydın Kızlar :) bugün akşam üstü hem endokrin hem de kadın doğumcumla randevum var..inşallah minik kızım iyidir.ben şekerden dolayı diyet yaptığım için 600 gr daha verdim.inşallah sorun yokturda bebeğim kilo almıştır.
Hangi siteden sipariş vereceksin bide fiyatı ne kadar
Bosver onlari sen canim anlayissiz insandan bol ne varGünaydın kızlar! Hayırlı cumalar.
Aslında çok güzel uyanmıştım, kahvaltımı yaptım falan. Ama anlayışsız bir mahlukat yüzünden içten içe sinirden kuduruyorum. Tam anlatamıcam çünkü burada yazıştığımı biliyor. Bir de takma isim kullanmıyorum.
Ben, bırakın hamileyi normal arkadaşlarımı bile zor dırumda bırakmam ama benim lanet arkadaşlarımda en ufak anlayış yok! Ya bu kız hamile, bu kız zorlanır, bu kıza anlayış gösterelim diyen yok!
Gelmişim 8.aya!
Offf.
Eki Görüntüle 1229474 Buydu canım.. Aynen böyle yumuşacık güzel bişi geldi..
Bosver onlari sen canim anlayissiz insandan bol ne var
Dun banada ilk kez bi misafir geldi ayyy senin karnin cok kucuk ya 8 ayliga gore bebek mi zayif dedi. Bense gunduzden ne hazirliklar yapmistim hanimefendiye
Tobe bisey dicem simdi
Oda hamileymis 4 aylik bana spina bifida testi yapildi sana yapmadilarmi aaa ya varsaaaa diye konustu amaaaa napıyoruuuz bu tipleri kafaya takmiyooor yolumuza onlarsiz devam ediyoruz
Günaydın kızlar! Hayırlı cumalar.
Gelmişim 8.aya!
Offf.
Çok güzelmiş canım gerçekten yumuşak yumuşak bebişin
Kız ne oluyor bir sakin olBende bugün bir acayibim. İş yerine geldim sabah, bayan şefimiz kendisi 37 yaşında bekar, yalnız yaşıyor. Dün akşam evine hırsız girmiş, bıçaklanmış. Aradık, nasıl ağlıyordu anlatamam, az önce de eşim aradı, iş yerinde bileğine bir şey olmuş, şişmiş doktora gidiyormuş. Şefim yok bulunduğum bölümde tek başıma kaldım, eşimin yanına da gidemiyorum. Koca ofiste tek başıma oturuyorum.
Bosver onlari sen canim anlayissiz insandan bol ne var
Dun banada ilk kez bi misafir geldi ayyy senin karnin cok kucuk ya 8 ayliga gore bebek mi zayif dedi. Bense gunduzden ne hazirliklar yapmistim hanimefendiye
Tobe bisey dicem simdi
Oda hamileymis 4 aylik bana spina bifida testi yapildi sana yapmadilarmi aaa ya varsaaaa diye konustu amaaaa napıyoruuuz bu tipleri kafaya takmiyooor yolumuza onlarsiz devam ediyoruz
Kızlar aklıma geldikçe bişiler soruyorummm ama aklıma geldi... Zaten eksiklerim neler haftaya evdeym hep bakıcam... daha neyi 0-3, 3-6 ay aldım bilmiyorum inan ki... Külotlu çorap almak gerekir mi diye soracaktım oğluşum olacak ya malum olduğum yer de en soğuk yer... Lazım olur mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?