2014 Kasım Anneleri

Kızlarrrr şimdi butikbebe den oğluşumun kundağı geldi... Çoooooook güzel yaaaaa.. Bayıldımmmm ne şirin bişi...

Hani nerede bizde görelim

Boşver Pınarcım
anlayışsız insanlar her yerde
sen bebişini sev moralini yüksek tut

Kundak içinde oğlun varken daha güzel olacak annesiiiii inşallah

İnşallahhh yerim o kuzuları bennnn..

benim de dün geldi şipşirin yatarlar içinde ne güzel

İnsan beklerken tedirgin oluyor nasıl bişi gelecek diye ama güzel geldi.. Minişlerimiz yumoş yumoş yatacak oy

Hani nerede bizde görelim

Buydu canım.. Aynen böyle yumuşacık güzel bişi geldi..

Bizimde var aslinda :)
0-3 ay tulum hiç yok..
Ve kilotlu corabi yok..
tulum falan varda hastane çıkışı bir tane almıştım diğerleri normal kıyafet tarzındaydı 0-3 ay ama bitanede yedek bulundur dediler. Mağlum aylığı bekliyoruz. Külotlu çorap almadım daha hastanede gerek olur mu ki

Gül gül ben de yazarken çok güldüm. Zavallı nasıl fırladı yataktan. Neyse kızdırmalarına saysın

inşallah bir sıkıntı çıkmaz canım, sonuçları bana da söylersen sevinirim. Ben de 1 kg vermiştim ama bebiş 2 haftada 350gr almıştı, ve şekerin etkisi olmamış demişti doktor. aşırı kilo yapıyormuş biliyorsundur. Haftasına göre normaldi, seninkinin de öyle olduğuna eminim..

Hangi siteden sipariş vereceksin bide fiyatı ne kadar

ben o resimdekini yaptım, sadece badem şekeri, isim kağıdı ve nazarlık ekleyeceğim. birmax.comdan verdim sipariş. Fiyatları ayrıntılı olarak sayıya göre yazıyor. Bir de seçeceğin biblodan bibloya da değişiyor tabi. ama yaptığımın internetten örneklerine baktım, çok daha uyguna geliyor bana.

Butikbebeden ben de kundak almıştım kızıma.
Annemin adresini vermiştim, dün teslim edilmiş.
Burada biri göstermişti nasıl diye girip bakayım derken ben de almıştım.
Allah hepimize güzel,sağlıklı günlerde kullandırmayı nasip etsin.

Bosver onlari sen canim anlayissiz insandan bol ne var
Dun banada ilk kez bi misafir geldi ayyy senin karnin cok kucuk ya 8 ayliga gore bebek mi zayif dedi. Bense gunduzden ne hazirliklar yapmistim hanimefendiye
Tobe bisey dicem simdi
Oda hamileymis 4 aylik bana spina bifida testi yapildi sana yapmadilarmi aaa ya varsaaaa diye konustu amaaaa napıyoruuuz bu tipleri kafaya takmiyooor yolumuza onlarsiz devam ediyoruz

Kız o ne testi bismillah... Ne tuhaf insanlar var düşünemiyorlar mı mahsus mu yapıyorlar bilmiyorum... En iyisi kulakları tıkamak ama işte hassas dönemde olduğumuz için her şeyi kafaya takabiliyoruz...

Kız ne oluyor bir sakin olBende bugün bir acayibim. İş yerine geldim sabah, bayan şefimiz kendisi 37 yaşında bekar, yalnız yaşıyor. Dün akşam evine hırsız girmiş, bıçaklanmış. Aradık, nasıl ağlıyordu anlatamam, az önce de eşim aradı, iş yerinde bileğine bir şey olmuş, şişmiş doktora gidiyormuş. Şefim yok bulunduğum bölümde tek başıma kaldım, eşimin yanına da gidemiyorum. Koca ofiste tek başıma oturuyorum.

Çok geçmiş olsun canım

O ne testiymiş öyle yaa ????
nasıl çalışır bu insanların beyinleri anlamıyorum ben yaa fesat fitne düşüncesiz uyuz şeyler
içlerinden biri birgün kötü bi hışmımıza uğrayacak valla bi yere kadar artık yaaa

Kış bebekleri olacakları için külotlu çorap benimde aklıma geldi canım. Ebebeğin Mağazası'nda 20 aylık bebeği olan biriyle konuştuk. Külotlu çorabı çok önermedi, ben de 0-3 ve 3-6 ay tayt almayı düşünüyorum oğluşuma Aralık, Ocak, Şubat aylarında patikli altların içine giydirmek iyi olur sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…