- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
Günaydınnn,hayırlı cumalariniz olsun inş.
Bende ilk gobis fotomu koyuyim dedim :)
Bende kilo verdim.61 den 58 e düştüm şuan 70 kiloyum kendimi durduramıyorum yemek yemek için. Basenlerden alıyorum bir de. Yanımdada kimse yoktu o dönem öyle ağlardım. Ne olurdu bir kızkardeşim olsada baksaydı diye. Annem biraz panik biri çabuk üzülüyor. Hergün konuşup iyi olduğumu söylerdim yemek yiyorum beni merak etme derdim ama gün gün erimiştim. Olmasını isterdim dediğine göre senin minik erkek mi?
sağ üstte ismine tıkla kişisel bilgilerine gir altlara doğru hamilelik takvimi diye yazıyor oraya beklenen doğum tarihini gir xx-xx-xxxx şeklinde değişiklikleri kaydet de..
Kacinci haftadasin.
Günaydın hayırlı cumalar canım... Ne kadar naif çıkmış ay Rabbim bağışlasın...
Cook tesekkur ederim cnm.Rabbim cumlemizinkini bagislasin ins. :)
Hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah.Günaydın hayırlı cumalar canım... Ne kadar naif çıkmış ay Rabbim bağışlasın...
Evet o zamanlar yalnız olmak daha çok koyuyor insana biz de gurbetteyiz eşimle beraber aşmaya çalıştık şükür hiç geçmeyecek sandığım günlerdi.. Benim bebeğim erkek canım..
Ahahaha film senaristleri halt etmisler su an bizim elimize su dökemezler ne acayip seyler türetiyoruz böyle
Neyseki uyandik da sen idamdan ben de serdar ortactan kil payi kurtulduk
Ben almadim kilotlu corap,hemen giyebiliyor, 0-3, 3-6 diye var mi corap.
Evet canım ya hele ki ben de burda kışın taytsız pantolon giyemiyorum malum donuyoruz... Aklıma geldi öyle alayım madem... Daha yırmadım bile inan ki 0-3, 3-6 ay neleri var bilmiyorum haftaya izinliyim oturup inceleyeyim bakayım... Annemlerde de var ama hangi aya ait bilmiyorum hepsi birbirine girecek
ooo saçma rüya ne demek, hamilelğin başından beri, karışmadığım olay, bulunmadığım diyar kalmadı, artık etkilenmiyorum, o kadar çok kiiAayy cok guldum aslinda korkmussunuz gulmemem lazim ama anlatisiniz cok komikti :) bir de sonradan bozuntuya vermeyip isigi ac bari wc gidecektim zaten deyisiniz supermis ya cok yasayin.
Sacma ruya konusunda ben de level atladim dun gece serdar ortacla evli oldugumu gordum ve birlikte IŞİD e katilma planlari yapiyorduk tovbeler olsun nasil bir bilinç altim varsa kendimden utandim. Bir de diyorum ya ben aslinda bu adamla evlenmicektim bi yanlislik mi oldu acaba diye.
Sunu da belirteyim bu iki seye karsi bi sevgim yok yani yanlis anlasilmasin hala sasiriyorum nasil boyle bi ruya gordum diye
bizde beş yıl konuştuk 16 aydır evliyiz daha birleşemedik çok zor bir durum. Bekliyoruz bakalım hayırlısı. Amin canım benim teyzem yok kız kardeşim yok o yüzden çok sevindim kızım olmasına. Birazda zor bir süreçti. Önce yoğun bulantılar arkasına düşük riski arkasına su çiçeği...Şimdilik iyiyiz bakalım.
Hamilelik psikolojisi çok zor hepsi ondan kaynaklanıyor. Çoğu gitti azı kaldı canım
Burayada yağsa serinlerdik azıcık ya yanıyoruz yağmura hasret kaldık
Günaydın Kızlar :) bugün akşam üstü hem endokrin hem de kadın doğumcumla randevum var..inşallah minik kızım iyidir.ben şekerden dolayı diyet yaptığım için 600 gr daha verdim.inşallah sorun yokturda bebeğim kilo almıştır.
Benim her ay test yapiliyor toxoplasma icin kan tahlili yapiyorum
Konulara cumburlop daldim
Günaydin demeyi unuttm.
Günaydınlar bayanlar, prens ve prensesler..
Hepiniz iyisinizdir umarim :)
Elektrk kesintisıyle uyandim.
Neyse 1saate geldi..
Suan uzaniyorum, dinleniyorum.. kahvalti bile yordu elektrk kesikken
Arkadasimdan guzel haber aldim.
2li testi guzel cikmis
Bugun bebegimin eşyalarini utulemeyi planliyorum
Sz tersten mi ,duzden mi utulediniz, coraplar falan utuleniyor mu. :)
Hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
benimkiler de evdeki tadilattan dolayı karmakarışık, hepsi sarılı duruyorlar çekmecelerde ama bulmak mümkün değil, haftaya evi yerleştirebilsem, sonraki hafta halıları yıkatmayı düşünüyorum, benim ütü işleri bayram sonrasına kalacak gibi, zaten bayram dönüşü de başlatıcam raporumu, evdeyken yaparım artık, erken hazırlanmak istemiyorum, sanki bebişi erken bekliyormuşum gibi olacak diye engelliyorum kendimi, çok evhamlı oldum çokkk
Kadın doğumcular ve kendi doktorum cildiyeye yönlendirdi. Fakat araya haftasonu girdiği için doktor bulamadık. Yaşadığım yer küçük her doktoru bulamıyoruz. Serumu varmış galiba ama bana vermediler. Krem verdi kaşıntılar için. İlk üç ayda çok riskliymiş ölümle sonuçlanıyormuş ya da bebek özürlü kalıyormus. Ben beşinci ayda çıkarttım. Benim korkum biraz daha fazla o yüzden. 2000 hamilede bir görülüyormuş. Çıkartmadığımı bilseydim aşısını yaptırırdım hamile kalmadan önce aşısı varmış yapılan.su çiçeği mi oldun? peki nasıl tedavi oldun canım? ben de çocukken geçirmediğim için doktorum çevrende suçiçeği olursa haber ver dedi, korkuyorum açıkçası
10 ve 20 ye bayıldımGünaydın kızlarBiraz uzun ama sabah sabah beni gülümsetti sizinle de paylaşıyorum
BEBEĞİN İLK GÜNLERİ :))
1. gün
Böylesi kötü bir başlangıç beklemiyordum.
hortumumu bile kesmişler! Meme... diye, süt diye birşey varmış.
nerden nasıl bulunur bu ya?
Hayattan daha 1. günden soğutacaklar beni.
2. gün
Meme buldum ama bundan süt gelmiyor, emiyorum Allah emiyorum, tık
yok, süt başka yerde mi? Neyse biraz daha emdim geldi, fazla
abanınca meme sahibi kişilik bağırdı, ne bağrıyosun açım ben! çok yalnızım be günlük. hayır bişey değil içerdeyken de yalnızdım ama yediğim önümde yemediğim arkamdaydı en azından, bak yine aklıma geldi, hortumu bile kestiler yaa!
Uykum geldi yine. zzzzz!
3. gün
Memeyi sevdim, bu dünyadaki tek dostlarım bu iki meme. iyi ki
varsınız.
4. gün
Bugün bir sürü olaylar oldu, gürültü yaptılar, başka biryerlere
gittik galiba. Memeden ayrılınca bağırıyorum geri geliyor, sonra
uyuyorum, uyanıyorum bir bakıyorum meme yok, neyse ama tekrar bağrınca geri geliyor nasılsa. Kaka da zevkliymiş be, eskiden yapamıyordum.
5. gün
Bugün 15 kez kaka yaptım, rekorumu geliştirmeliyim. Dikkat ettim de her yaptığımda temizliyorlar, bunu sevdim, dikkatimi çeken bir noktada şu ki, amma koca kafalıyım be arkadaş, ağır mı ağır tutamıyorum , pat o yana, pat bu yana, dikkat etseler
bari de çatlatmasak daha ilk günden.
6. gün
Avucuma ne verseler hemen tutuyorum, tik gibi birşey, maalesef farkettiler, herkes parmağını veriyor avucuma, mecburen tutuyorum, alemin maymunu oldum iyi mi?
Bu arada ne çok uyuyorum ya arkadaş, atamadım şu yorgunluğu, daha çok süt içeyim en iyisi, hayır içtikçe de yoruluyorum o da ayrı, nerde o eski günler, hortumdan geliyordu ne güzel, şimdi em Allah em, bak yine aklıma geldi, kestiler hortumu yaa.
7. gün
Bugün solaryuma girdim, sarılık mı ne ondanmış, yine uykum geldi.
8. gün
Biraz daha iyi hissetim kendimi, daha çok süt içiyorum artık, kaka
yapma işini de tam alt açma anına denk getiriyorum ki etraf
pislensin, eziyet olsun. Naapayım ama alt açıkken daha rahat
roketleyebiliyorum, kaka yaparken başka birşey daha yapıyorum
galiba, anlamaya çalışacağım bakalım.
9. gün
Çok fena hıçkırık tutuyor, geçsin diye nefesimi tutayım dedim onu da beceremedim, neyse ki süt içince geçiyor, bu süt her derde devaymış, bugün bunu gördüm.
10. gün
Sütten başka birşeyler verdiler, var ya, yeter artık be, tam alışıyordum yine dayadılar başka birşey, hayret bişi ya, vitaminmiymiş neymiş.
Bu arada memelerin arasından dün gördüğüm adam gündüzleri piyasada yok akşamları geliyor sadece, hadi bakalım hayırlısı.
11.gün
Al işte, başladı yine bir arıza, sütten sonra çok feci karnım ağrıyor, böyle gaz gibi bişey, eğilip bükülüyorum, binbir şekile giriyorum çıkaracağım diye. Sırtımı falan sıvazlayın bari be kardeşim.
12. gün
Bütün gün gazdan kıvrandım arkadaş ya, bela oldu başıma, yaygarayı bastım ben de, uyutmadım, diktim bunları da hazır asker.
Sonra bir saldım ki evlere şenlik, akabinde uyudum hemen gerisini hatırlamıyorum.
13. gün
Annemin suratına kaka yaptım, tamam utandım biraz da insan bebeği poposundan öper mi yaa. Ayıp oldu di mi? naapıyım abi, neyse fazla kızmadı herhalde.
14. gün
Anneme kırmızı renkli birşeyler içiriyorlar, o zaman süt daha bir randımanlı oluyor sanki, böyle tadı da hoşuma gidiyor, şu memelere bir rating aleti taksalar da hangisini sevip hangisini sevmediğimi söyleyebilsem.
15. gün
Topuktan kan alıp duruyorlar, metin olayım çok ağlamayayım diyorum ama canım yandı be arkadaş, hayır ondan sonra da hemen süt verince sakinliyorum, kızgınlığım geçiyor, ağız tadıyla asabiyet yaptırmıyorlar, şu memelere karşı biraz daha dikbaşlı durabilsem.
16. gün
Şu memeleri çok sevdiğimi bir kez daha anladım, çok seviyorum onları, onlardan ayrılınca içimi bir huzursuzluk kaplıyor, en iyisi onlardan uzaklaştığım anda yaygarayı basayım ben. Bugün benden biraz büyük biri geldi yanıma, sevme amaçlı olsa gerek bir geçirdi başım dönüyo hala sonradan öğrendim kuzenmiş, neyse yazdım kenara intikam alınacak.
17. gün
Etrafı daha net seçer oldum, ama el ve ayak koordinasyonu hala zayıf, memeyi kavrayabiliyorum ancak bir de bu eller ve ayaklar bana mı ait tam olarak emin değilim, sallıyorum öyle, zevkli birşey yüze ve gözlere dikkat etmem lazım ama tırnaklar tehlikeli. Diğer yandan annem bugün onları kesmeye çalıştı ama
huysuzluk ettim, etmeseydim daha iyi olacaktı galiba, bak çizdik tam gözün altını yine.
18. gün
Elime torbalar taktılar, kafaya çarpınca artık acıtmıyor, yara bere de yapmıyor, sanırım onlar da beni seviyor, iyiliğimi düşünüyorlar. aslında hala çıktığım yeri özlüyorum, geri gitme imkanım olmaz mı acaba?
19.gun
Nihayet o adamın neden eve sadece akşamlari geldigini anladım megerse bana ve anneme bakmak için gündüz çalışıyormuş..
Aferin gözume girdi şimdi bak!..
20. gün
Tabii ya, annemin karnındayken de duyuyordum o adamın sesini sık sık.
Ona da ilgi alaka gösterdim, bağırdığımda bazen o alıyor beni kucağına, meme vardır diye saldırdım ama vermedi. Bir ara meme açıkken kıstırdım ama emme olayından bir randıman alabilmiş değilim, meme yüzeyi bayağı bir farklı. :))
Harikaydi ya :) :)Günaydın kızlarBiraz uzun ama sabah sabah beni gülümsetti sizinle de paylaşıyorum
BEBEĞİN İLK GÜNLERİ :))
1. gün
Böylesi kötü bir başlangıç beklemiyordum.
hortumumu bile kesmişler! Meme... diye, süt diye birşey varmış.
nerden nasıl bulunur bu ya?
Hayattan daha 1. günden soğutacaklar beni.
2. gün
Meme buldum ama bundan süt gelmiyor, emiyorum Allah emiyorum, tık
yok, süt başka yerde mi? Neyse biraz daha emdim geldi, fazla
abanınca meme sahibi kişilik bağırdı, ne bağrıyosun açım ben! çok yalnızım be günlük. hayır bişey değil içerdeyken de yalnızdım ama yediğim önümde yemediğim arkamdaydı en azından, bak yine aklıma geldi, hortumu bile kestiler yaa!
Uykum geldi yine. zzzzz!
3. gün
Memeyi sevdim, bu dünyadaki tek dostlarım bu iki meme. iyi ki
varsınız.
4. gün
Bugün bir sürü olaylar oldu, gürültü yaptılar, başka biryerlere
gittik galiba. Memeden ayrılınca bağırıyorum geri geliyor, sonra
uyuyorum, uyanıyorum bir bakıyorum meme yok, neyse ama tekrar bağrınca geri geliyor nasılsa. Kaka da zevkliymiş be, eskiden yapamıyordum.
5. gün
Bugün 15 kez kaka yaptım, rekorumu geliştirmeliyim. Dikkat ettim de her yaptığımda temizliyorlar, bunu sevdim, dikkatimi çeken bir noktada şu ki, amma koca kafalıyım be arkadaş, ağır mı ağır tutamıyorum , pat o yana, pat bu yana, dikkat etseler
bari de çatlatmasak daha ilk günden.
6. gün
Avucuma ne verseler hemen tutuyorum, tik gibi birşey, maalesef farkettiler, herkes parmağını veriyor avucuma, mecburen tutuyorum, alemin maymunu oldum iyi mi?
Bu arada ne çok uyuyorum ya arkadaş, atamadım şu yorgunluğu, daha çok süt içeyim en iyisi, hayır içtikçe de yoruluyorum o da ayrı, nerde o eski günler, hortumdan geliyordu ne güzel, şimdi em Allah em, bak yine aklıma geldi, kestiler hortumu yaa.
7. gün
Bugün solaryuma girdim, sarılık mı ne ondanmış, yine uykum geldi.
8. gün
Biraz daha iyi hissetim kendimi, daha çok süt içiyorum artık, kaka
yapma işini de tam alt açma anına denk getiriyorum ki etraf
pislensin, eziyet olsun. Naapayım ama alt açıkken daha rahat
roketleyebiliyorum, kaka yaparken başka birşey daha yapıyorum
galiba, anlamaya çalışacağım bakalım.
9. gün
Çok fena hıçkırık tutuyor, geçsin diye nefesimi tutayım dedim onu da beceremedim, neyse ki süt içince geçiyor, bu süt her derde devaymış, bugün bunu gördüm.
10. gün
Sütten başka birşeyler verdiler, var ya, yeter artık be, tam alışıyordum yine dayadılar başka birşey, hayret bişi ya, vitaminmiymiş neymiş.
Bu arada memelerin arasından dün gördüğüm adam gündüzleri piyasada yok akşamları geliyor sadece, hadi bakalım hayırlısı.
11.gün
Al işte, başladı yine bir arıza, sütten sonra çok feci karnım ağrıyor, böyle gaz gibi bişey, eğilip bükülüyorum, binbir şekile giriyorum çıkaracağım diye. Sırtımı falan sıvazlayın bari be kardeşim.
12. gün
Bütün gün gazdan kıvrandım arkadaş ya, bela oldu başıma, yaygarayı bastım ben de, uyutmadım, diktim bunları da hazır asker.
Sonra bir saldım ki evlere şenlik, akabinde uyudum hemen gerisini hatırlamıyorum.
13. gün
Annemin suratına kaka yaptım, tamam utandım biraz da insan bebeği poposundan öper mi yaa. Ayıp oldu di mi? naapıyım abi, neyse fazla kızmadı herhalde.
14. gün
Anneme kırmızı renkli birşeyler içiriyorlar, o zaman süt daha bir randımanlı oluyor sanki, böyle tadı da hoşuma gidiyor, şu memelere bir rating aleti taksalar da hangisini sevip hangisini sevmediğimi söyleyebilsem.
15. gün
Topuktan kan alıp duruyorlar, metin olayım çok ağlamayayım diyorum ama canım yandı be arkadaş, hayır ondan sonra da hemen süt verince sakinliyorum, kızgınlığım geçiyor, ağız tadıyla asabiyet yaptırmıyorlar, şu memelere karşı biraz daha dikbaşlı durabilsem.
16. gün
Şu memeleri çok sevdiğimi bir kez daha anladım, çok seviyorum onları, onlardan ayrılınca içimi bir huzursuzluk kaplıyor, en iyisi onlardan uzaklaştığım anda yaygarayı basayım ben. Bugün benden biraz büyük biri geldi yanıma, sevme amaçlı olsa gerek bir geçirdi başım dönüyo hala sonradan öğrendim kuzenmiş, neyse yazdım kenara intikam alınacak.
17. gün
Etrafı daha net seçer oldum, ama el ve ayak koordinasyonu hala zayıf, memeyi kavrayabiliyorum ancak bir de bu eller ve ayaklar bana mı ait tam olarak emin değilim, sallıyorum öyle, zevkli birşey yüze ve gözlere dikkat etmem lazım ama tırnaklar tehlikeli. Diğer yandan annem bugün onları kesmeye çalıştı ama
huysuzluk ettim, etmeseydim daha iyi olacaktı galiba, bak çizdik tam gözün altını yine.
18. gün
Elime torbalar taktılar, kafaya çarpınca artık acıtmıyor, yara bere de yapmıyor, sanırım onlar da beni seviyor, iyiliğimi düşünüyorlar. aslında hala çıktığım yeri özlüyorum, geri gitme imkanım olmaz mı acaba?
19.gun
Nihayet o adamın neden eve sadece akşamlari geldigini anladım megerse bana ve anneme bakmak için gündüz çalışıyormuş..
Aferin gözume girdi şimdi bak!..
20. gün
Tabii ya, annemin karnındayken de duyuyordum o adamın sesini sık sık.
Ona da ilgi alaka gösterdim, bağırdığımda bazen o alıyor beni kucağına, meme vardır diye saldırdım ama vermedi. Bir ara meme açıkken kıstırdım ama emme olayından bir randıman alabilmiş değilim, meme yüzeyi bayağı bir farklı. :))
Kundak içinde oğlun varken daha güzel olacak annesiiiii inşallahKızlarrrr şimdi butikbebe den oğluşumun kundağı geldi... Çoooooook güzel yaaaaa.. Bayıldımmmm ne şirin bişi...
Sağol canım
28+4 teyiz
10 ve 20 ye bayıldım
Harikaydi ya :) :)
benim de dün geldi şipşirin yatarlar içinde ne güzelKızlarrrr şimdi butikbebe den oğluşumun kundağı geldi... Çoooooook güzel yaaaaa.. Bayıldımmmm ne şirin bişi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?