sen al arkadaşım bebişlerin ihtiyacı çok doğum sonrası depolama da olması lazım emzirme dönemi içinhahaha aynen yaaa deli gibi yiyorum yarım saat sonra midem gurulduyo şaka gibi benimde iştahım çok açıldı..artık haftada 1.5 kilo alıyorum sanırım
Omurgada acıklık testiymis kanda bakiliyomus hatirlamiyorum bana yapilip yapilmadiginoi ama ayrintilida bisey cikmadi dedim. Ya ne takıcam pericim kendini aptal yerine dusuruyor dupeduz hiiiiccc takmadim valla sadece yaptigim ozendigim hazirliklara acidim.Kız o ne testi bismilladedim Ne tuhaf insanlar var düşünemiyorlar mı mahsus mu yapıyorlar bilmiyorum... En iyisi kulakları tıkamak ama işte hassas dönemde olduğumuz için her şeyi kafaya takabiliyoruz...
ayy canım üzülme hayırlısı Allah yardımcın olsun ikizmi ikizler bu haftalarda doğar mış canım çok normal yani kendini üzmeselamlar
herkez nasıl uzun zmndır gıremıyorumm
bense;
kotu gunler gecırdım pazar gununden berı hastanede yatıyordum erken dogumum basladı benım kızlar erken gelmeye calısıyor. en fazla 2 haftaya dogum gerceklesır dedı drlar umarım az daha dururlar dua edın bızleree
geçmiş olsun canım, bana da doktorum sadece haber ver demişti, başka bir tedbir olsaydı alırdı mutlakaKadın doğumcular ve kendi doktorum cildiyeye yönlendirdi. Fakat araya haftasonu girdiği için doktor bulamadık. Yaşadığım yer küçük her doktoru bulamıyoruz. Serumu varmış galiba ama bana vermediler. Krem verdi kaşıntılar için. İlk üç ayda çok riskliymiş ölümle sonuçlanıyormuş ya da bebek özürlü kalıyormus. Ben beşinci ayda çıkarttım. Benim korkum biraz daha fazla o yüzden. 2000 hamilede bir görülüyormuş. Çıkartmadığımı bilseydim aşısını yaptırırdım hamile kalmadan önce aşısı varmış yapılan.
Butikbebeden ben de kundak almıştım kızıma.
Annemin adresini vermiştim, dün teslim edilmiş.
Burada biri göstermişti nasıl diye girip bakayım derken ben de almıştım.
Allah hepimize güzel,sağlıklı günlerde kullandırmayı nasip etsin.
Bosver onlari sen canim anlayissiz insandan bol ne var
Dun banada ilk kez bi misafir geldi ayyy senin karnin cok kucuk ya 8 ayliga gore bebek mi zayif dedi. Bense gunduzden ne hazirliklar yapmistim hanimefendiye
Tobe bisey dicem simdi
Oda hamileymis 4 aylik bana spina bifida testi yapildi sana yapmadilarmi aaa ya varsaaaa diye konustu amaaaa napıyoruuuz bu tipleri kafaya takmiyooor yolumuza onlarsiz devam ediyoruz
Bide ay benim kardesim de hamile ona da yapmamislar keske daha iyi bir doktora gitseydin diyo tobe ya.O ne testiymiş öyle yaa ????
nasıl çalışır bu insanların beyinleri anlamıyorum ben yaa fesat fitne düşüncesiz uyuz şeyler
içlerinden biri birgün kötü bi hışmımıza uğrayacak valla bi yere kadar artık yaaa
Bende oyle dedim ayrintilidan bakilmiyor mu ? Kanda ne alaka dedim bana bakildi kanda soniclarimi bile alidim dedi. Ne biliyim iste karnim hanfendiye ufak gelmis bebegim zayifmid cok bilmis oyle dedigeçmiş olsun canım, bana da doktorum sadece haber veralimişti, başka bir tedbir olsaydı alırdı mutlaka
fikir soran bendim canım, annem illa ki kundak diye tutturunca bari içime sinen güzel birşey olsun demiştim, ama hafta sonu evde olmayınca ben kaçırdım onu, nasip değilmiş, güle güle kullansın kuzular
karın büyüklüğü ile bebeğin kilosunun ne alakası var yaadaha nelerrr doktor ultrasonda omurilikle ilgili her türlü değerlendirmeyi yapıyor zaten, bence çok bilerek konuşmamış, saçmalamış
Bosver onlari sen canim anlayissiz insandan bol ne var
Dun banada ilk kez bi misafir geldi ayyy senin karnin cok kucuk ya 8 ayliga gore bebek mi zayif dedi. Bense gunduzden ne hazirliklar yapmistim hanimefendiye
Tobe bisey dicem simdi
Oda hamileymis 4 aylik bana spina bifida testi yapildi sana yapmadilarmi aaa ya varsaaaa diye konustu amaaaa napıyoruuuz bu tipleri kafaya takmiyooor yolumuza onlarsiz devam ediyoruz
Kız ne oluyor bir sakin olBende bugün bir acayibim. İş yerine geldim sabah, bayan şefimiz kendisi 37 yaşında bekar, yalnız yaşıyor. Dün akşam evine hırsız girmiş, bıçaklanmış. Aradık, nasıl ağlıyordu anlatamam, az önce de eşim aradı, iş yerinde bileğine bir şey olmuş, şişmiş doktora gidiyormuş. Şefim yok bulunduğum bölümde tek başıma kaldım, eşimin yanına da gidemiyorum. Koca ofiste tek başıma oturuyorum.
benimkinin bugün parmaklarıyla ittirişini izledimmKızlar benim prensesim ilk defa dün dirseğini yada topuğunu resmen sağ yukarı taraftan dışarı çıkardı sipsivri bişey hemen sevdim çekti sonra tekrar koydu bende dokunmadım öyle 1 dk falan durdu çok değişik bir duygu
Aynen ilk kez gorustugum biriydi ilk ve son olduAy hayret bir şey ya!
Varya aslında bizde suç, böyle insanlarla niye görüşüyorsak?
Boştan yere canımızı sıkıyoruz. Bıktım vallahi anlayışsız insanlardan. Şimdi en ufak bir şey söylesem hamilelik stresine bağlıyorlar, o yüzden doğumu bi yapıyım hepsine güle güle!!!
Seninkine de ayrı gıcık oldum. Millet senin gibi fit olabilmek için ne dualar ediyor. Sakın takma kafana. Bebeğin sağlıklıysa senden şanslısı yok!
Canım ben çok ama çok araştırdım.kızlar, ateş ölçerimiz ve göğüs pompamız eksik, göğüs pompası için biraz daha bekleyeceğim, ne alacağımı biliyorum, belki sütüm doğumdan önce gelir diyorum, pozitif enerji üretiyorum şu anda, ama işe başlayıncaya kadar da almak düşüncesindeyim
ama ateş ölçer konusunu araştırdıkça kafam bulandı, aklımdakileri hiç söylemeyeceğim, direk fikir alsam daha iyi olur gibime geliyor!? bana güvenilir, gözümü arkada bırakmayacak bir ateş ölçer önerir misiniz?
Kız ne oluyor bir sakin olBende bugün bir acayibim. İş yerine geldim sabah, bayan şefimiz kendisi 37 yaşında bekar, yalnız yaşıyor. Dün akşam evine hırsız girmiş, bıçaklanmış. Aradık, nasıl ağlıyordu anlatamam, az önce de eşim aradı, iş yerinde bileğine bir şey olmuş, şişmiş doktora gidiyormuş. Şefim yok bulunduğum bölümde tek başıma kaldım, eşimin yanına da gidemiyorum. Koca ofiste tek başıma oturuyorum.
carputi hemen paylaş lütfen bnde alıcam beğenmeye çalışıyorum adrasi de unutmanapıyosun mimar hanımcım park yatak geldi sağol önerin için beğendim şuan dönencede ki ayıcıklar bana dans ediyor yeni eğlencemiz bu oldu
kızlar, ateş ölçerimiz ve göğüs pompamız eksik, göğüs pompası için biraz daha bekleyeceğim, ne alacağımı biliyorum, belki sütüm doğumdan önce gelir diyorum, pozitif enerji üretiyorum şu anda, ama işe başlayıncaya kadar da almak düşüncesindeyim
ama ateş ölçer konusunu araştırdıkça kafam bulandı, aklımdakileri hiç söylemeyeceğim, direk fikir alsam daha iyi olur gibime geliyor!? bana güvenilir, gözümü arkada bırakmayacak bir ateş ölçer önerir misiniz?
Ay canım anlatsam sen de gıcık olursun!
O derece!
Neyse
Eşine de şefine de geçmiş olsun. Önemli bir şey yoktur unarım.
Ben chicco aldim canim ebebekten 85 lira. Kulaktan olcer buaradak, ateş ölçerimiz ve göğüs pompamız eksik, göğüs pompası için biraz daha bekleyeceğim, ne alacağımı biliyorum, belki sütüm doğumdan önce gelir diyorum, pozitif enerji üretiyorum şu anda, ama işe başlayıncaya kadar da almak düşüncesindeyim
Israrla sorsaydiniz kac gr diye bazen sormadan soylemiyorlar. Biz kuzu kuzu yatip agizlarindan cikacak tek kelimeye bakiyoruz onlarsa rutine baglanmis gidiyorlar. Valla bildiimm kadariyla bi formulu yok diktor olcup soyluyor boy gibi hesaplanmiyorkızlar biraz yardıma ihtiyacım var yine
benim doktorum eski bir doktor kiko boy söylemiyor nedense iyi iyi diye geçiştiriyor ayrıntılı ve renkli ultrason için gittisoyltora sordum o da doktorunuz söyler size dedi söylemedi sanki devlet sırrı
raporlardan az çok boy tahmini yapabildim formülleri varmış da kiloyu anlayamadım o gün bugündür meraktayım bilen okuyan varsa yardımcı olsanız sevinirim çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?