2014 Kasım Anneleri

hahaha aynen yaaa deli gibi yiyorum yarım saat sonra midem gurulduyo şaka gibi benimde iştahım çok açıldı..artık haftada 1.5 kilo alıyorum sanırım
sen al arkadaşım bebişlerin ihtiyacı çok doğum sonrası depolama da olması lazım emzirme dönemi için

Kız o ne testi bismilladedim Ne tuhaf insanlar var düşünemiyorlar mı mahsus mu yapıyorlar bilmiyorum... En iyisi kulakları tıkamak ama işte hassas dönemde olduğumuz için her şeyi kafaya takabiliyoruz...
Omurgada acıklık testiymis kanda bakiliyomus hatirlamiyorum bana yapilip yapilmadiginoi ama ayrintilida bisey cikmadi dedim. Ya ne takıcam pericim kendini aptal yerine dusuruyor dupeduz hiiiiccc takmadim valla sadece yaptigim ozendigim hazirliklara acidim.

ayy canım üzülme hayırlısı Allah yardımcın olsun ikizmi ikizler bu haftalarda doğar mış canım çok normal yani kendini üzme

geçmiş olsun canım, bana da doktorum sadece haber ver demişti, başka bir tedbir olsaydı alırdı mutlaka

fikir soran bendim canım, annem illa ki kundak diye tutturunca bari içime sinen güzel birşey olsun demiştim, ama hafta sonu evde olmayınca ben kaçırdım onu, nasip değilmiş, güle güle kullansın kuzular

karın büyüklüğü ile bebeğin kilosunun ne alakası var yaa daha nelerrr doktor ultrasonda omurilikle ilgili her türlü değerlendirmeyi yapıyor zaten, bence çok bilerek konuşmamış, saçmalamış

Bide ay benim kardesim de hamile ona da yapmamislar keske daha iyi bir doktora gitseydin diyo tobe ya.
Omurgadaki acikligi tespit ediyomus ya benim bildigim ayrintili usg de bakilir ki bana bakildi. Allah bu insanlardan esirgesin bizi. Ilk kez tanistim esimin is arkaslari daha da yaklasmam fesat sey

kızlar, ateş ölçerimiz ve göğüs pompamız eksik, göğüs pompası için biraz daha bekleyeceğim, ne alacağımı biliyorum, belki sütüm doğumdan önce gelir diyorum, pozitif enerji üretiyorum şu anda, ama işe başlayıncaya kadar da almak düşüncesindeyim
ama ateş ölçer konusunu araştırdıkça kafam bulandı, aklımdakileri hiç söylemeyeceğim, direk fikir alsam daha iyi olur gibime geliyor!? bana güvenilir, gözümü arkada bırakmayacak bir ateş ölçer önerir misiniz?

Bende oyle dedim ayrintilidan bakilmiyor mu ? Kanda ne alaka dedim bana bakildi kanda soniclarimi bile alidim dedi. Ne biliyim iste karnim hanfendiye ufak gelmis bebegim zayifmid cok bilmis oyle dedi

Ay hayret bir şey ya!
Varya aslında bizde suç, böyle insanlarla niye görüşüyorsak?
Boştan yere canımızı sıkıyoruz. Bıktım vallahi anlayışsız insanlardan. Şimdi en ufak bir şey söylesem hamilelik stresine bağlıyorlar, o yüzden doğumu bi yapıyım hepsine güle güle!!!
Seninkine de ayrı gıcık oldum. Millet senin gibi fit olabilmek için ne dualar ediyor. Sakın takma kafana. Bebeğin sağlıklıysa senden şanslısı yok!

nil geçmiş olsun canım sen dert etme onlar yetişkin insanlar telaş etme hallederler Rabbim beterinden saklasın

benimkinin bugün parmaklarıyla ittirişini izledimm

Aynen ilk kez gorustugum biriydi ilk ve son oldu
Allah akil fikir verdin bu kalbi kararmış insanlara Pinarcim sende görüşme bosver

Canım ben çok ama çok araştırdım.
Belki 1 ay sordum soruşturdum. Ateşölçer en önemlisi çünkü.
Alından ölçer düşünüyordum ama kalibre ayarını iyi yapmazsan her ölçümde ayrı bir deeğer veriyormuş, falan filan.
En iyisinin braun thermoscan olduğuna karar verdim. Tam modelini yazıcam ama annemde şu an 4520 olması lazım.. Kulaktan ölçüm yapıyor. Hepsiburada'dan aldım. Hediye mama tabağı ve kaşığı da geldi.
Hamile arkdaşım var eşi doktor o da dedi en iyi ateşölçeri almışsın, bende hastanede onu kullanıyorum dedi.

Ay canım anlatsam sen de gıcık olursun!
O derece!
Neyse
Eşine de şefine de geçmiş olsun. Önemli bir şey yoktur unarım.

napıyosun mimar hanımcım park yatak geldi sağol önerin için beğendim şuan dönencede ki ayıcıklar bana dans ediyor yeni eğlencemiz bu oldu
carputi hemen paylaş lütfen bnde alıcam beğenmeye çalışıyorum adrasi de unutma

kızlar biraz yardıma ihtiyacım var yine

benim doktorum eski bir doktor kiko boy söylemiyor nedense iyi iyi diye geçiştiriyor ayrıntılı ve renkli ultrason için gittiğim doktora sordum o da doktorunuz söyler size dedi söylemedi sanki devlet sırrı
raporlardan az çok boy tahmini yapabildim formülleri varmış da kiloyu anlayamadım o gün bugündür meraktayım bilen okuyan varsa yardımcı olsanız sevinirim çok

Geçen günde biri sormuştu bunu, o da sen miydin bilmiyorum ama; ben geçenlerde bir makale okudum. Aslında bebeklerde en iyi sonucu veren makattan ateş ölçmekmiş. Ne kadar doğrudur, değildir bilemem tabi. Ben kulaktan ateş ölçer aldım, Braun 4520 Thermoscan, en iyisinin bu olduğunu okudum bir kaç forumda. Bir tane de, her türlü şeye karşın eski usul civalı bir derece de aldım, bulunsun.

Ay canım anlatsam sen de gıcık olursun!
O derece!
Neyse
Eşine de şefine de geçmiş olsun. Önemli bir şey yoktur unarım.

Teşekkürler canım, can sıkan insandan hemen kaçacaksın, hemde arkana bile bakmadan. Şu aralar hele, böyle insanlara hiç tahammülüm kalmadı, yok sahiden kalp kırmakta istemiyorum ama bazıları kaşınıyor

Ben chicco aldim canim ebebekten 85 lira. Kulaktan olcer buarada

Kızlar uzun zamandır bakıp kaçıyordum, umarım herkesin keyfi yerindedir.
Hastaneye gelenler için küçük hediyeler yapmayı planlıyorum ama kararsız kaldım. Kızımın doğumunda bebekli lavanta keseleri yapmıştım, şimdi farklı birşeyler düşünüyorum. Fikrinizi alayım dedim, sizce kokulu taş mı yapayım yoksa butik sabunlardan mı? Malzemelerini eminönünden alıp kendip yapmayı planlıyorum ama kararsız kaldım. Hangisi güzel olur sizce?

Israrla sorsaydiniz kac gr diye bazen sormadan soylemiyorlar. Biz kuzu kuzu yatip agizlarindan cikacak tek kelimeye bakiyoruz onlarsa rutine baglanmis gidiyorlar. Valla bildiimm kadariyla bi formulu yok diktor olcup soyluyor boy gibi hesaplanmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…