Benim her ay test yapiliyor toxoplasma icin kan tahlili yapiyorumgünaydin güzel anneler
icinizde toxoplazma testin yenileyen varmi ? tekrar yaptirmalimiyiz sizce?
aynı sorunu bende yaşadım. bende normal istiyorum ama korkuyorum da. çarşamba günü kontrolüm var sorucam bende dr uma. hayırlısı hakkımızda.Canim bnde o rahatsizligi yasadim.genelde eger kendini rahatsiz hissediyorsan hala sezeryan oneriolar ama eger korkun yoksa tamamen atlattiysan normal.dogumda sorun yasamazsin
Bu rüyalar birde lohusa süresinde devam eder tahminimce. Benim rüyalarımda bebeğimi alıp götürüyorlardı yaratığa benzer şeyler. Şükür görmüyorum artık. Ama lohusa dönemininde sıkıntılı olduğunu duymuştum.Aayy cok guldum aslinda korkmussunuz gulmemem lazim ama anlatisiniz cok komikti :) bir de sonradan bozuntuya vermeyip isigi ac bari wc gidecektim zaten deyisiniz supermis ya cok yasayin.
Sacma ruya konusunda ben de level atladim dun gece serdar ortacla evli oldugumu gordum ve birlikte IŞİD e katilma planlari yapiyorduk tovbeler olsun nasil bir bilinç altim varsa kendimden utandim. Bir de diyorum ya ben aslinda bu adamla evlenmicektim bi yanlislik mi oldu acaba diye.
Sunu da belirteyim bu iki seye karsi bi sevgim yok yani yanlis anlasilmasin hala sasiriyorum nasil boyle bi ruya gordum diye
ilahi valla yaa ne garip şeyler görüyoruz töbee.. bende İranlı bi kadının erkekler arasında başını açıyorum kadına ölüm cezası veriyolar iyice tuhaflaştık vallaAayy cok guldum aslinda korkmussunuz gulmemem lazim ama anlatisiniz cok komikti :) bir de sonradan bozuntuya vermeyip isigi ac bari wc gidecektim zaten deyisiniz supermis ya cok yasayin.
Sacma ruya konusunda ben de level atladim dun gece serdar ortacla evli oldugumu gordum ve birlikte IŞİD e katilma planlari yapiyorduk tovbeler olsun nasil bir bilinç altim varsa kendimden utandim. Bir de diyorum ya ben aslinda bu adamla evlenmicektim bi yanlislik mi oldu acaba diye.
Sunu da belirteyim bu iki seye karsi bi sevgim yok yani yanlis anlasilmasin hala sasiriyorum nasil boyle bi ruya gordum diye
bizde beş yıl konuştuk 16 aydır evliyiz daha birleşemedik çok zor bir durum. Bekliyoruz bakalım hayırlısı. Amin canım benim teyzem yok kız kardeşim yok o yüzden çok sevindim kızım olmasına. Birazda zor bir süreçti. Önce yoğun bulantılar arkasına düşük riski arkasına su çiçeği...Şimdilik iyiyiz bakalım.
Hamilelik psikolojisi çok zor hepsi ondan kaynaklanıyor. Çoğu gitti azı kaldı canım
Burayada yağsa serinlerdik azıcık ya yanıyoruz yağmura hasret kaldık
Bende kilo verdim.61 den 58 e düştüm şuan 70 kiloyum kendimi durduramıyorum yemek yemek için. Basenlerden alıyorum bir de. Yanımdada kimse yoktu o dönem öyle ağlardım. Ne olurdu bir kızkardeşim olsada baksaydı diye. Annem biraz panik biri çabuk üzülüyor. Hergün konuşup iyi olduğumu söylerdim yemek yiyorum beni merak etme derdim ama gün gün erimiştim. Olmasını isterdim dediğine göre senin minik erkek mi?Ah o mide bulantıları kısmında ben de çok çektim 7-8 kilo verdim.. Sen de baya sıkıntı atlatmışsın.. Hepsi geçmiş olsun.. Bundan sonrası güzel olsun inşallah canım... Benim de kız kardeşim yok tek kızım.. Olmasını çok isterdim...
Ayy okuyunca kahkaha attim ya ilahi cok yasayin kizlar :)ilahi valla yaa ne garip şeyler görüyoruz töbee.. bende İranlı bi kadının erkekler arasında başını açıyorum kadına ölüm cezası veriyolar iyice tuhaflaştık valla
Günaydın Hayırlı cumalar...Hamileliğin en güzel döneminin bu dönem olduğunu düşünüyorum. şirin şirin. Bundan sonra pofuduk olcaz yürüyemicezGünaydınnn,hayırlı cumalariniz olsun inş.
Bende ilk gobis fotomu koyuyim dedim :)
Günaydın...Hoş geldin..Ben daha başlamadım yıkama ütüleme işlemlerineKonulara cumburlop daldim
Günaydin demeyi unuttm.
Günaydınlar bayanlar, prens ve prensesler..
Hepiniz iyisinizdir umarim :)
Elektrk kesintisıyle uyandim.
Neyse 1saate geldi..
Suan uzaniyorum, dinleniyorum.. kahvalti bile yordu elektrk kesikken
Arkadasimdan guzel haber aldim.
2li testi guzel cikmis
Bugun bebegimin eşyalarini utulemeyi planliyorum
Sz tersten mi ,duzden mi utulediniz, coraplar falan utuleniyor mu. :)
zaten kadın sürekli beni dinleyin deyip duruyor ayy diyorum söylicek öldürecekler beni deyip nefes nefese koşuyorum rüyada bide kaçmaya çalışırsın kaçamazsın ya böyle sanki ağır çekim gibi olur hayıııır diye bağırarak uyandım..Ayy okuyunca kahkaha attim ya ilahi cok yasayin kizlar :)
O degil de sen iyi yirtmissin aslinda cezayi sana vermemisler iyiki
ovvvv bizim klimasız yaşamamız imkansız gibi bişey ya amtalyada olduğumuzdan benim oğluşum bile klimayı açmazsak uyumuyo gece defalarca uyanıp ağlıyo çok şükür ki hiç birimize dokunmuyo şimdi yeni bebişte alışcak inşallah klimayla yaşamaya
Canim epiduralli normal 1500 dedi
sağ üstte ismine tıkla kişisel bilgilerine gir altlara doğru hamilelik takvimi diye yazıyor oraya beklenen doğum tarihini gir xx-xx-xxxx şeklinde değişiklikleri kaydet de..bişey sorabilirmiyim forumda yeni olunca pek özelliklerini bilmiyorum. Alttaki hamilelik takvimini nasıl yapıyorsunuz
Hangi siteden sipariş vereceksin bide fiyatı ne kadaronu da sipariş veriyorum tatlım, fotoğraf kağıdına basıyorlarmış, istediğin yazıyı da yazdırabiliyorsun.
Kacinci haftadasin.Günaydın...Hoş geldin..Ben daha başlamadım yıkama ütüleme işlemlerine
Ahahaha film senaristleri halt etmisler su an bizim elimize su dökemezler ne acayip seyler türetiyoruz böylezaten kadın sürekli beni dinleyin deyip duruyor ayy diyorum söylicek öldürecekler beni deyip nefes nefese koşuyorum rüyada bide kaçmaya çalışırsın kaçamazsın ya böyle sanki ağır çekim gibi olur hayıııır diye bağırarak uyandım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?