2014 Kasım Anneleri

Canim bnde o rahatsizligi yasadim.genelde eger kendini rahatsiz hissediyorsan hala sezeryan oneriolar ama eger korkun yoksa tamamen atlattiysan normal.dogumda sorun yasamazsin
aynı sorunu bende yaşadım. bende normal istiyorum ama korkuyorum da. çarşamba günü kontrolüm var sorucam bende dr uma. hayırlısı hakkımızda.

Bu rüyalar birde lohusa süresinde devam eder tahminimce. Benim rüyalarımda bebeğimi alıp götürüyorlardı yaratığa benzer şeyler. Şükür görmüyorum artık. Ama lohusa dönemininde sıkıntılı olduğunu duymuştum.

ilahi valla yaa ne garip şeyler görüyoruz töbee.. bende İranlı bi kadının erkekler arasında başını açıyorum kadına ölüm cezası veriyolar iyice tuhaflaştık valla

Ah o mide bulantıları kısmında ben de çok çektim 7-8 kilo verdim.. Sen de baya sıkıntı atlatmışsın.. Hepsi geçmiş olsun.. Bundan sonrası güzel olsun inşallah canım... Benim de kız kardeşim yok tek kızım.. Olmasını çok isterdim...

Bende kilo verdim.61 den 58 e düştüm şuan 70 kiloyum kendimi durduramıyorum yemek yemek için. Basenlerden alıyorum bir de. Yanımdada kimse yoktu o dönem öyle ağlardım. Ne olurdu bir kızkardeşim olsada baksaydı diye. Annem biraz panik biri çabuk üzülüyor. Hergün konuşup iyi olduğumu söylerdim yemek yiyorum beni merak etme derdim ama gün gün erimiştim. Olmasını isterdim dediğine göre senin minik erkek mi?

Konulara cumburlop daldim
Günaydin demeyi unuttm.
Günaydınlar bayanlar, prens ve prensesler..
Hepiniz iyisinizdir umarim :)
Elektrk kesintisıyle uyandim.
Neyse 1saate geldi..
Suan uzaniyorum, dinleniyorum.. kahvalti bile yordu elektrk kesikken
Arkadasimdan guzel haber aldim.
2li testi guzel cikmis
Bugun bebegimin eşyalarini utulemeyi planliyorum
Sz tersten mi ,duzden mi utulediniz, coraplar falan utuleniyor mu. :)

ilahi valla yaa ne garip şeyler görüyoruz töbee.. bende İranlı bi kadının erkekler arasında başını açıyorum kadına ölüm cezası veriyolar iyice tuhaflaştık valla
Ayy okuyunca kahkaha attim ya ilahi cok yasayin kizlar :)
O degil de sen iyi yirtmissin aslinda cezayi sana vermemisler iyiki

Günaydınnn,hayırlı cumalariniz olsun inş.
Bende ilk gobis fotomu koyuyim dedim :)
Günaydın Hayırlı cumalar...Hamileliğin en güzel döneminin bu dönem olduğunu düşünüyorum. şirin şirin. Bundan sonra pofuduk olcaz yürüyemicez

Günaydın...Hoş geldin..Ben daha başlamadım yıkama ütüleme işlemlerine

Ayy okuyunca kahkaha attim ya ilahi cok yasayin kizlar :)
O degil de sen iyi yirtmissin aslinda cezayi sana vermemisler iyiki
zaten kadın sürekli beni dinleyin deyip duruyor ayy diyorum söylicek öldürecekler beni deyip nefes nefese koşuyorum rüyada bide kaçmaya çalışırsın kaçamazsın ya böyle sanki ağır çekim gibi olur hayıııır diye bağırarak uyandım..

bişey sorabilirmiyim forumda yeni olunca pek özelliklerini bilmiyorum. Alttaki hamilelik takvimini nasıl yapıyorsunuz

canım bende izmirde yaşıyorum antalyadan pek bir fark yok tek fark bildiğim kadarıyla antalyada nem de çok sanırım izmire göre,gece valla klimanın altında yattım ohhhhh misler gibi uyumuşum :)

Canim epiduralli normal 1500 dedi

150 tl oynuyor arasında canım,sezeryan ne kadar?

bişey sorabilirmiyim forumda yeni olunca pek özelliklerini bilmiyorum. Alttaki hamilelik takvimini nasıl yapıyorsunuz
sağ üstte ismine tıkla kişisel bilgilerine gir altlara doğru hamilelik takvimi diye yazıyor oraya beklenen doğum tarihini gir xx-xx-xxxx şeklinde değişiklikleri kaydet de..

Ahahaha film senaristleri halt etmisler su an bizim elimize su dökemezler ne acayip seyler türetiyoruz böyle
Neyseki uyandik da sen idamdan ben de serdar ortactan kil payi kurtulduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…